luni, 19 septembrie 2011

La granitele cunoasterii...

Incepand cu luna octombrie, vom lansa pe internet si pe anumite posturi de televiziune emisiunea "La granitele cunoasterii", o incursiune in domeniile stiintei de avangarda, ale parapsihologiei, istoriei si spiritualitatii. Invitatii emisiunii vor fi persoane remarcabile care au realizat sau descoperit lucruri demne de a fi cunoscute de cat mai multi oameni.

Ramaneti aproape pentru o intalnire saptamanala cu misterul de la GRANITELE CUNOASTERII!...

Mai jos puteti vedea un promo al emsiunii:

10 comentarii:

Anonim spunea...

Ma declar impresionata de acest promo , de idee , de emisiune , de muzica de fond ; si sunt sigura ca va fi de succes. Este ceva ce vine la timpul potrivit , succes !!! Kasandra

irina spunea...

mult succes

viky spunea...

Daniel idea cu internetu e mult mai valabila ca la televizor nu are toata lume timp sa fie in fata televizorului la ora respectiva si oricum internetu e pe tot globu si o sa poata fie vazutr la orice ora.multumim mult esti super e bine ca ai posibilitatea sa faci asa ceva si nu te dai batut de neacceptarea sau necunoasterea altora care nu vor sa creada in asa ceva e bine sa lupti pentru ce-i ce vor.Deja ajutand pe ceilanti din juru tau te ajuti pe tine insuti cu mai mult succes si nai multe oportunitati.Astai o viata frumos traita din plin intentia de ai ajuta pe akti iti aduce bucuria in suflet nu traind o viata monotona.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Viky! :)

Anonim spunea...

Abia astept sa privesc dincolo de granita :)Sper sa ne spui unde vom gasi emisiunile pe internet ca la TV am renuntat de mult sa ma mai uit. Incerc pe cat posibil sa evit "toxinele"

Daniel Roxin spunea...

Da, o sa anuntam... :)

Paul Dadrian spunea...

O emisiune ce se anunta cat se poate de interesanta si de atractiva! Asteptam cu nerabdare sa inceapa La granitele cunoasterii! Spor la treaba Daniel si al cat mai multe realizari de genul acesta, pentru a ne incanta sufletul si mintea!

Daniel Roxin spunea...

Multumim Paul! :)

Anonim spunea...

Supersimțuri
http://rudan.ro/content/supersimturi

Anonim spunea...

Interviu cu Vasile Rudan
http://rudan.ro/content/interviu-cu-vasile-rudan-0