joi, 30 iunie 2011

Gândul are putere vindecătoare

Curentul principal de opinie al stiintei occidentale inca mai disociaza si astazi mintea de trup, reducand chiar omul la aspectele trupesti. Aceasta ruptura este exprimata cat se poate de clar de pozitia "rationalista" a matematicianului si filosofului francez René Descartes (1596-1650).

In vreme ce intretinea o aparenta de devotiune catolica, Descartes nutrea in intimitate ganduri mai putin crestine, fiind un precursor al iluminismului si un sustinator al republicii calviniste a Olandei. Nu intamplator, Blaise Pascal spunea ca nu-l poate ierta pentru incercarea de a substitui in scrierile sale Ratiunile divine atotputernice cu slabanoaga ratiune umana. Descartes, ale carui scrieri au fost indexate in Anexa Cartilor Interzise de catre Biserica Catolica in anul 1667, considera ca lumea materiala reprezinta fundamentul a tot ceea ce ne inconjoara, in vreme ce principiile spirituale ale Bisericii crestine pun pe primul loc puterea Sfantului Duh dumnezeiesc si a sufletului omenesc facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

miercuri, 29 iunie 2011

Patapievici şi falsificarea istoriei României Medievale

Doctorul in istorie Emilia Corbu, autoarea mai multor articole cu rol de semnal de alarma privind produsul publicistic de lux “Romania Medievala”, editat de Institutul Cultural Roman si Ministerul Afacerilor Externe in patru limbi si pus sub patronajul Presedintiei Romaniei, a initiat o Petitie Online adresata istoricilor, parlamentarilor, ofiterilor de informatii insarcinati cu apararea Romaniei, jurnalistilor si oamenilor de cultura romani, solicitand stoparea raspandirii la nivel international a unor falsuri de tip Roller si Roesler asupra etnogenezei si existentei poporului roman in spatiul carpato-danubiano-pontic.

"Romania Medievala” are doua volume cu un cuprins de 400 de pagini dintre care 266 pagini planse color si 140 de pagini text, respectiv acelasi text fasificationist conceput de un anume Laurent Chrzanovski, de 31 pagini, tradus in patru limbi – romana, germana, engleza, franceza, – impreuna cu prefetele lui Horia Roman Patapievici si Teodor Baconsky. La care se adauga pagina de garda, pagina finala si trei pagini albe. Hartie cretata, scumpa.

marți, 28 iunie 2011

Senzational! OZN-uri filmate pe cerul Londrei in plina zi (video)

Filmarea este una clara si de exceptie. Ea cuprinde nu doar cadre cu OZN-uri care se deplaseaza rapid, in diferite directii, pe cerul Londrei, ci si cadre ce surprind mai multe persoane, in apropierea operatorului, care studiaza si fotografiaza uimite aceleasi fenomene. 
Dupa parerea mea, aceasta filmare facuta acum cateva zile in Londra este dincolo de orice suspiciuni de trucare. De aceea, eu cred ca ne poate pune pe ganduri in modul cel mai serios. Sunt oare anumite civilizatii extraterestre prezente in apropierea planetei noastre? Are acest lucru legatura cu anul 2012? Sa speram ca in viitorul foarte apropiat vom avea raspunsuri la aceste intrebari.

duminică, 26 iunie 2011

Imagini incredibile: un trib din Papua Noua Guinee întâlneşte pentru prima dată omul alb (video)

Un material video din anul 1976 surprinde imagini incredibile cu un trib din Papua Noua Guinee care întâlneşte pentru prima dată oameni albi. O experienţă unică atât pentru băştinaşi, cât şi pentru antropologi. Reacţia membrilor acestui trib izolat total de civilizaţie este un document viu care te poate pune pe gânduri. Oare noi, cei din lumea "civilizată", cum am reacţiona la contactul cu o formă de viaţă superioară a cărei existenţă am considera-o imposibilă?...

sâmbătă, 25 iunie 2011

Despre cei care cred în puterea rugăciunii

Povestire cu tâlc

Pământurile erau arse și crăpate din lipsă de ploaie. Frunzele palide și îngălbenite de-abia se mai tineau pe crengi. Iarba de pe pajiști se ofilise. Oamenii erau încordați și nervoși, cercetând cerul de cristal de culoarea albastrului de cobalt.

Săptămânile se înșirau una după alta tot mai fierbinți și de luni de zile nu mai căzuse nici o ploaie adevărată.

Preotul organiză în piața din fața bisericii o oră specială de rugăciune pentru a implora ploaia de la Dumnezeu. La ora stabilită, piața era plină de lume îngrijorată.

Mulți aduseseră obiecte care dădeau mărturie despre credința lor. Parohul privea cu admirație Bibliile, crucile, rozariile. Nu reușea însă să-și deslipească privirile de la o fetiță așezată cuminte în primul rând. Pe genunchi avea o umbrelă roșie...

A te ruga înseamnă să ceri ploaia; a crede în puterea rugăciunii înseamnă să-ți iei umbrela.

joi, 23 iunie 2011

Puterea vindecatoare a inimii - stiintific demonstrata dupa 20 de ani de cercetare

"Institutul american HearthMath a descoperit ca inima emite un cimp electromagnetic de cinci mii de ori mai puternic decit cimpul pe care-l emite creierul". Este important sa notam aceasta diferenta de putere intre cimpul electromagnetic al inimii si acela al capului pentru a intelege importanta sentimentelor noastre, a iubirii, a recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive! Tot ce simtim si traim ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit "coerenta inimii", pe cind trairile negative, ca si gindirea corespunzatoare acestora creeaza "incoerenta inimii", generind emisii vibrationale in cimpul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste cimpuri electromagnetice influenteaza deopotriva corpurile noastre, ca si realitatile pe care le intilnim in viata de zi cu zi.

luni, 20 iunie 2011

Atinge fericirea prin 28 de metode

Fericirea poate şi trebuie să fie starea noastră normală, zi de zi. Şi totuşi, imensa majoritate a oamenilor caută încă fericirea... Haideţi să vedem câteva modalităţi utile de a ne face viaţa mai fericită.

Mai întâi, trebuie să subliniez că tot ceea ce urmează poate părea nu foarte simplu şi nici uşor de realizat, dar merită atenţia cuvenită.

Alege şi urmăreşte să realizezi metodele cele mai atractive din toată lista, pe baza preferinţelor personale. Caută ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine, şi începe totdeauna cu ele, pentru a-ţi asigura încă de la început un succes care va deveni motivant pentru celelalte metode pe care le vei realiza după aceea.

Este de preferat să realizezi pe rând aceste metode, iar pe măsură ce obţii succesul cu una, vei putea trece la o alta. În fazele mai avansate, după o lungă şi perseverentă practică, vei putea să realizezi chiar două sau trei metode în acelaşi interval de timp, care trebuie să fie totdeauna suficient de lung pentru că ele să devină o obişnuinţă benefică.

duminică, 19 iunie 2011

Metode eficiente de protecţie aurică

Pana la lansarea filmului documentar "Războiul parapsihologic - protecţia psihică", în care vă vom oferi informaţii foarte valoroase şi foarte specifice, vă propun un articol deosebit de interesant, preluat de pe siteul suntsanatos.ro:

• Cand sunteti nevoit sa va confruntati cu oameni impuri, care au o orientare morala indoielnica, va simtiti obosit, stresat, nervos, tensionat?
• Constatati adeseori ca, dupa ce ati fost fixat cu privirea de o persoana cu ochi patrunzatori, vi se face rau?
• Intrand intr-o anumita casa ati trait brusc senzatii de apasare si disconfort, simtind poate ca acel loc v-ar respinge?
• Sunteti cuprins adesea de o teama nedefinita, paralizanta, inexplicabila, in timpul intalnirilor cu anumiti oameni?
• Va simtiti inca foarte receptiv ori fragil interior in timpul confruntarilor existentiale pe care le aveti cu ceilalti?

Daca raspunsul la unele dintre aceste intrebari este afirmativ, atunci cu siguranta ca starea dumneavoastra psihica si mentala nu este tocmai armonioasa si aveti nevoie sa stiti ce inseamna si cum se realizeaza PROTECTIA AURICA.

vineri, 17 iunie 2011

Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare (documentar RO)

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară. 

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar - “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare. 

Daniel Roxin



Filmul şi articolul pot fi preluate cu citarea sursei şi link 

sâmbătă, 11 iunie 2011

Marea păcăleală a egoului

Un alpinist a vrut să cucerească cel mai înalt munte. S-a pregătit pentru asta timp îndelungat şi în final a hotărât să se aventureze de unul singur pentru a primi doar el laurii victoriei.

Noaptea căzu grea peste înălţimile munţilor şi omul nu a mai văzut nimic.Totul era negru. Până şi luna şi stelele fuseseră acoperite de norii negri.

Şi cum se căţăra el, la doar câţiva metri de vârful muntelui a alunecat şi a căzut în gol. Alpinistul văzu în acea îngrozitoare cădere episoade din viaţă lui, bune şi rele. Se gândi la moartea care era aproape când, deodată, a simţit frânghia de siguranţă că-i frânge mijlocul. Fusese oprit din cădere şi acum atârna în gol legat de acea frânghie.

miercuri, 8 iunie 2011

O furtună solară de proporţii loveşte, azi şi mâine, Pământul! (Video)

Imagini spectaculoase au fost surprinse ieri de NASA, cu ajutorul satelitului Solar Dynamics Observatory, în timpul unei erupţii solare de proporţii. Un milion de tone de magmă incandescentă a fost aruncat la o distanţă considerabilă de Soare. Potrivit estimărilor făcute de astronomi explozia s-a întins pe o lungime de un milion de kilometri.

“La 7 iunie a avut loc o erupţie solară de forţă medie (M-2), cu o ejecţie coronală de masă spectaculoasă la nivel vizual”, a precizat observatorul de dinamică solară al NASA. Furtuna “conţine o cantitate importantă de protoni cu energie ridicată (peste 100 MeV), situaţie care nu a mai avut loc după decembrie 2006″, potrivit NASA.

marți, 7 iunie 2011

Iubire şi singurătate

“Tăcerea este spaţiul în care omul se trezeşte. Dacă puteţi să rămâneţi singuri, absolut singuri, fie doar şi o singură clipă, ego-ul va muri, eul va muri. Ego-ul nu există în sine; el este întotdeauna în relaţie cu cineva. Aşa că, ori de câte ori eşti singur, te cuprinde o teamă profundă pentru că, dintr-o data, falsa identitate începe să dispară. Iar adevăratei identităţi îi mai ia puţin timp până să apără, căci ai pierdut-o cu foarte mulţi ani în urmă. Ca să înalţi un pod peste golul căscat în atâţia ani e nevoie de timp. În acel interval de timp, faptul că nu ştii cine eşti te face să te simţi că îţi pierzi minţile. Începi imediat să faci ceva, doar ca să ai o ocupaţie. Şi astfel, falsa identitate nu dispare, ea rămâne activă.

duminică, 5 iunie 2011

Aparatura de citire a gândurilor, în dotarea poliţiei

Departamentul american pentru Securitate Interna - DHS a inceput testarea pe teren a unei noi tehnologii despre care se crede ca poate identifica persoanele care intentioneaza sa comita un act terorist, doar uitandu-se la ele.

Potrivit revistei Nature, oficialii au efectuat teste cu FAST - Tehnologia de screening atributiv a viitorului, in ultimele cateva luni, intr-o locatie nedivulgata din nord-estul Statelor Unite.

sâmbătă, 4 iunie 2011

Civilizaţia şi cultura din spaţiul carpato-danubian

Asociatia Umanitara SETRAS &
ALL TOGETHER WORLD FOUNDATION
in colaborare cu:
PRIMARIA MUNICIPIULUI DEVA,
CASA DE CULTURA "Dragan Muntean"DEVA,
REZERVATIA NATURALA GRADISTEA - CIOCLOVINA,
BIBLIOTECA JUDETEANA "OVID DENSUSIANU"
organizeaza Conferinta Internationala:


CIVILIZATIA SI CULTURA DIN SPATIUL CARPATO-DANUBIAN
12 - 14 august 2011

Avand urmatoarele tematici:

vineri, 3 iunie 2011

Experimentul Grecia si instaurarea Guvernului Mondial

Criza economica din Grecia, provocata de zona euro, se adanceste si s-ar putea ajunge la o masura fara precedent pentru istoria economica a unei tari, ne anunta specialistii de la Financial Times. Ar fi pentru prima oara cand o tara ar fi nevoita sa renunte la suveranitatea sa pentru a fi salvata de la faliment. Mai precis, posturi cheie din guvernul elen, cele referitoare la economie, industrie, energie, finante etc. ar urma sa fie conduse de autoritati straine, desemnate de Banca Mondiala si FMI.

Experimentul grecesc ar fi o urmare a altor doua variante “mai mici” – Bulgaria (cu acea constructie economica bazata pe marca germana, cu un consiliu economic al specialistilor nemti) si Moldova (cu zona de dominatie americana si transferul economic in dolari), ambele cu rezultate vizibile la vremea lor. Problema, insa, e ca in niciuna din variantele anterioare, niciunul din cele doua state nu fusese nevoit sa renunte la suveranitate. Practic, daca precedentul elen va reusi, atunci va da mana libera FMI si Banca Mondiala sa puna stapanire directa pe economiile altor state europene, sau din alet zone ale lumii, marcand pentru prima oara un Guvern Mondial, chiar daca, intr-o prima faza, doar economic.

joi, 2 iunie 2011

Povestea unei experienţe în preajma morţii

Mellen-Thomas Benedict povesteşte (in cartea sa Journey Through the Light and Back):

În 1982 am murit de cancer în faza terminală. Boala mea era inoperabilă şi orice fel de chimioterapie pe care mi-ar fi prescris-o nu ar fi făcut altceva decât să mă transforme, din ce în ce mai mult, într-o legumă. Mi se dăduseră între şase şi opt luni de viaţă.

În anii ‘70 eram un consumator ahtiat de informaţii şi mă întristam din ce în ce mai mult din cauza crizei nucleare, a crizei ecologice şi aşa mai departe. Aşa că, în lipsa unei baze spirituale, am început să cred că natura făcuse o greşeală şi că noi eram, de fapt, asemenea unui organism canceros aflat pe planetă. Percepeam oamenii că fiind un soi de cancer şi cu asta m-am ales.

Asta m-a ucis. Aveţi mare grijă cum vedeţi lumea. Acest lucru se răsfrânge asupra voastră, mai ales dacă viziunea voastră este negativă. Acest lucru m-a dus pe mine la moarte. Am încercat diverse metode alternative de vindecare, dar nimic nu mi-a folosit.

Aşa că am stabilit că totul era, de fapt, între mine şi Dumnezeu. Nu mă mai confruntasem niciodată până acum cu Dumnezeu, de fapt nu avusesem niciodată de-a face cu El. Nu aveam niciun fel de preocupări spirituale la vremea respectivă, dar am început o călătorie pentru a afla despre spiritualitate şi despre modurile alternative de vindecare. M-am apucat să citesc tot ce se putea despre subiectul respectiv, pentru că nu voiam să am vreo surpriză dincolo. Aşa că am început să citesc despre diverse religii şi filosofii. Toate erau foarte interesante şi mi-au dat speranţa că exista ceva dincolo.

miercuri, 1 iunie 2011

Genial: exerciţiu de răbdare. :))

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: