sâmbătă, 30 iulie 2011

Intalnirea unui ateu cu ingerii (video)

O marturie tulburatoare facuta dupa o experienta de 13 ore de moarte clinica. Eu personal am vazut putine relatari atat de convingatoare si de impresionante. Daca veti urmari aceast filmulet imi veti da dreptate...

joi, 28 iulie 2011

Doctorul invizibil - UMORUL

Eşti îmbufnat? Stresat? Suprasolicitat? Pentru a-ţi recupera bucuria de a trăi şi a-ţi fortifica sănătatea ai la îndemână cel mai vesel remediu.

Umorul este adesea un adevărat „jogging interior”, care stimulează întreaga fiinţă. La nivel biologic, râsul are efecte pozitive asupra presiunii sangvine, în facilitarea digestiei, în eliberarea endorfinelor (inamici naturali ai durerii şi anxietăţii) la nivelul creierului etc. De asemenea, el determină masarea plăcută a organelor interne, fortificarea sistemului imunitar, echilibrarea sistemului endocrin şi creşterea longevităţii.

luni, 25 iulie 2011

ŞOC: Teroristul din Norvegia este MASON

Desi presa oficiala il prezinta ca fiind un "fundamentalist crestin", teroristul din Norvegia se pare ca este un mason pro-homosexual si pro-Israel.

Suspectul atentatului din Norvegia asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!

Bilanţul atentatului cu bombă comis vineri în centrul capitalei norvegiene şi al atacului armat din apropiere de Oslo, care a vizat o tabără de tineret, a crescut la cel puţin 91 de morţi.

duminică, 24 iulie 2011

Eminescu si dacii - dezvaluiri exceptionale

Mihai Eminescu : „În România totul trebuie Dacizat”

Puţine ţări ale lumii se pot mândri cu valori perene care iluminează spiritul, care comprimă timpul şi care continuă să fie embleme ale creativităţii acelui popor din mijlocul căruia a izvorât acea valoare universală. Una dintre aceste ţări este România şi una dintre aceste valori este, fără îndoială, Eminescu.

Parafrazându-i pe Nicolae Bălcescu şi pe Marin Sorescu, îmi permit să afirm că, undeva, în spaţiul european, la nordul Dunării, de o parte şi de alta a Munţilor Carpaţi, există de milenii o ţară mândră şi binecuvântată între toate ţările semănate de Domnul pe pământ, o ţară cu şesuri mănoase şi dealuri unduitoare, cu ape limpezi şi cu piscuri semeţe de munţi, o ţară frumoasă şi primitoare cum nu e alta pereche… Şi, pentru că trebuia ca acestei neasemuite ţări să i se dea un nume, i s-a spus, simplu, Eminescu.

vineri, 22 iulie 2011

Incredibil: IQ-ul unei ciori...

Atunci cand am vazut acest clip nu mi-a venit să cred ce soluţie ingenioasă a găsit această pasăre pentru a rezolva problema cu care se lupta. Ca să faci aşa ceva îţi trebuie un anumit coeficient de inteligenţă şi pare greu de crezut, la prima vedere, că o pasăre atât de hulită cum este o cioară ar putea fi în stare de asta. Şi totuşi...

joi, 21 iulie 2011

Inspiration video










Atemporal

Una dintre noile mele poezii: 

Atemporal

În palmele-mi brăzdate
de liniile destinului
îmi închid toate drumurile
pe care aş mai putea păşi.
Urmele-mi de lut au despicat timpul;
cu un picior în trecut
şi cu altul în viitor,
m-am făcut prea des punte
peste tot ce-a contat...


Închid ochii.
Pleoapele coboară ca o cortină
peste toate rolurile.
Voi uita scenariul,
voi ignora regia...
Atemporal,
spiritul meu îşi va opri curgerea
în punctul din care s-a născut
întreaga geometrie a lumii.

Daniel Roxin

miercuri, 20 iulie 2011

Inedit: Angelic sound (video)

Clipul pe care vă propun să îl vizionaţi este absolut surprinzător. După părerea mea, asocierea unui instrument tradiţional rusesc, balalaika, cu muzica angelică pare, la prima vedere, un lucru cel puţin forţat, cu atât mai mult cu cât, dacă sondăm puţin în memorie, am putea să îl asociem mai degrabă cu chefurile ruseşti scăldate în vodkă. Ei bine, veţi avea o mare surpriză urmărind clipul de mai jos deoarece, prin intermediul acestui instrument, un virtuos instrumentist şi, se pare, compozitor, reuşeşte cu adevărat să ne ridice sufletul spre tărâmurile angelice. Mai mult decât atât, virtuozitatea interpretului îţi creează impresia că nu se cântă la un singur instrument, ci la mai multe. Bucuraţi-vă de această experienţă pentru că merită!

Câte camere sunt în castelul tău?

Imaginaţi-vă că sunteţi un castel minunat, cu coridoare lungi şi mii de camere. Fiecare cameră din castel este perfectă şi are un dar special. Fiecare cameră reprezintă un aspect diferit al vostru şi este o parte integrantă a întregului castel perfect. Când aţi fost copii, aţi explorat fiecare centimetru din castelul vostru, fără ruşine şi fără a judeca. Fără frică, aţi scotocit în fiecare cameră, căutând pietrele preţioase şi misterul ei. Aţi acceptat cu dragoste fiecare cameră, fie ea o încăpere oarecare, dormitor, baie sau pivniţă. Absolut fiecare încăpere era un unicat. Castelul vostru era plin de lumină, dragoste şi minune.

Apoi, într-o zi, cineva a venit la castel şi v-a spus că una dintre camere era imperfectă, că, fără îndoială, ea nu aparţinea castelului vostru. V-a sugerat că, dacă doreaţi să aveţi un castel perfect, trebuia să încuiaţi uşa de la acea cameră. Întrucât doreaţi dragoste şi acceptare, v-aţi grăbit să o încuiaţi. O dată cu trecerea timpului, au venit din ce în ce mai mulţi oameni la castelul vostru. Cu toţii şi-au spus părerile despre camere, despre care le plăceau şi care nu le plăceau. Încetul cu încetul, aţi închis uşă după uşă.

sâmbătă, 16 iulie 2011

SUA au ordonat să fie închise milioane de site-uri creştine!!!

Un raport socant al oficiului Patriarhului rus Kirill I constata ca saptamana trecuta in Statele Unite a fost dat un ordin de a se elimina de pe net 11 milioane de site-uri crestine pretinzandu-se ca reprezentau un “pericol” pentru securitatea nationala si ca gigantul Internet Google a raspuns rapid, facandu-le sa dispara.

Conform acestui raport, Google a fost pus sub presiune de  guvernul SUA in Iunie cand Comisia Federala de Comert (FTC) a anuntat ca au initiat o investigatie a companiei. Directorul Armit Singhal a calificat initial acuzatiile drept nefondate si a declarat: “La Google, punem interesele utilizatorului pe primul plan.”

vineri, 15 iulie 2011

Cum ar trebui sa iubim? Unde gresim, de tot ajungem sa o luam de la capat?

- Ce este iubirea?

- Cel mai adesea oamenii nu stiu cu adevarat ce e iubirea. O confunda cu indragostirea. Si nici nu stiu sa o traiasca. Vad filme si traiesc dupa clisee. Viseaza toti o iubire mare, ca-n filme. O iubire data de-a gata, cu un partener fara cusur, care sa-i inteleaga orice ar fi. Si nu pricep de ce lor nu li se intampla la fel. Dar iubirile astea din carti si filme sunt utopice, nu se verifica real.

joi, 14 iulie 2011

Levitaţie şi telekinezie (video)

Există oameni care au reuşit să depăşească barierele obişnuite ale fiinţei. Există oameni care demonstrează că viaţa este un mister tulburător şi că avem încă atâtea de învăţat şi descoperit. În filmuleţele de mai jos veţi vedea două demonstraţii - una de levitaţie, cealaltă de telekinezie. Fără îndoială, scepticii vor spune că sunt nişte trucaje. Şi dacă sunt cu adevărat nişte manifestări reale?

miercuri, 13 iulie 2011

Indianul care nu are nevoie de hrană i-a uimit pe specialişti

Prahlad Jahni, yoghinul indian care a şocat întregul mapamond în urmă cu doi ani, când a afirmat că nu s-a hrănit de şapte decenii, este cu adevărat un fenomen. Recent, presa din Asia a anunţat că ascetul a trecut toate testele la care l-au supus medicii şi nu există nici un dubiu: Jahni nu a mâncat şi nu a băut nici un fel de lichid de 70 de ani.

Ascuns, conform presei asiatice, într-un spital militar din India, yoghinul în vârstă de 82 de ani a fost supus, în ultimul an, la zeci de teste medicale.

L-au testat timp de un an

marți, 12 iulie 2011

Controlul minţii şi Noua Ordine Mondială (video) – Dezvăluiri în cadrul emisiunii “Ghilea Show”


Nu sunt prea multe posturi tv în România unde poţi vorbi liber despre subiectele cele mai delicate ale momentului cum ar fi controlul minţii şi protecţia psihică, Noua Ordine Mondială, Iluminati, tenebrele Vaticanului, fenomenul OZN, Apocalipsa sau anul 2012. Unul dintre puţinele locuri de acest fel este „Baricada Tv”, un post tv online ambiţios şi care are deja un trafic consistent. Aici, împreună cu directorul postului, Sorin Ghilea, şi cu un alt realizator tv, Eugen Marinoff, am dezbătut toate subiectele enumerate mai sus, fără inhibiţii. Sunt sigur că informaţiile prezentate în cadrul emisiunii "Ghilea show" pot fi de un real folos celor interesaţi să afle adevărul despre lumea în care trăim şi să înţeleagă câteva principii de bază în ceea ce am putea numi protecţia psihică. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

luni, 11 iulie 2011

Iubirea nu ia ostatici

Ai învăţat iubirea condiţionată de la nişte oameni a căror iubire pentru tine a fost compromisă de către propria lor vină şi frică. Ei ţi-au fost modele. Nu trebuie să te ruşinezi de acest lucru, ci numai să fii conştient de el. Încă de când erai un prunc, ai fost condiţionat să te preţuieşti doar atunci când oamenii reacţionează pozitiv faţă de tine. Ai învăţat că valoarea ta era stabilită în exterior. Aceasta a fost eroarea fundamentală ce s-a perpetuat de-a lungul vieţii tale. Nici experienţa părinţilor tăi şi nici cea a copiilor tăi nu a fost diferită de a ta. Toate abuzurile şi erorile trebuie conştientizate, iar emoţia ataşată lor trebuie eliberată.

Aceasta este calea prin care toate fiinţele rănite trec de la experienţa iubirii condiţionate la experienţa iubirii fără condiţii. În cadrul procesului vindecării înveţi să-ţi oferi ţie însuţi iubirea necondiţionată pe care nu ai primit-o niciodată de la părinţii tăi biologici, în acest proces eşti „născut din nou” şi înfiat din nou, dar nu de alte figuri autoritare, ci de însăşi Sursa iubirii dinăuntrul tău.

vineri, 8 iulie 2011

România şi revoluţia conştiinţei

Dacă privim în jurul nostru la degradarea umană care a devenit un fel de normalitate a acestei ţări, pare să nu existe prea multe speranţe pentru noi, românii. Şi totuşi, s-ar putea produce o revoluţie a conştiinţei într-un astfel de mediu?

Îmi amintesc că actorul şi regizorul Dan Puric a afirmat la un moment dat că românii se pot încadra în două categorii total diferite de oameni: "Poporul român" şi "Populaţia României".

Dezvoltand aceasta idee, putem spune că "Poporul român" şi "Populaţia României" sunt două entităţi distincte care, deşi ocupă acelaşi spaţiu geografic, par să trăiască în lumi paralele, raţiunile lor de a exista fiind fundamental diferite:

marți, 5 iulie 2011

Dedublarea astrală. Film documentar RO

“O experienţă de dedublare în afara trupului este în esenţă separarea temporară a conştiinţei de corpul fizic. Este o experienţă foarte naturală pe care oamenii au experimentat-o timp de mii de ani în diferite culturi, din fiecare societate de pe cuprinsul planetei. Mulţi oameni experimentează fenomene de dedublare pentru că vor răspunsuri, vor să afle prin experienţa directă că vor continua să trăiască. Cu alte cuvinte, vor răspunsuri la marile întrebări existenţiale: Cine suntem noi cu adevărat? Unde mergem după moarte? De unde venim? şi Care este scopul vieţii?

duminică, 3 iulie 2011

O poveste cu tâlc de o mare profunzime

Povestea picăturii

A fost odată ca niciodată un discipol care îl întrebă pe maestrul său:
- Care este lucrul ce mă separă de adevăr ?
Maestrul îi spuse:
- Nu eşti singurul care este separat de adevăr, mai sunt şi alţii. Îţi voi spune douăsprezece povestioare care îţi vor părea simple dar care sunt pline de înţelesuri adânci. Trebuie să meditezi asupra acestora tot timpul.

sâmbătă, 2 iulie 2011

SUA ar putea intra în faliment în august

Agenţia de evaluare Standard & Poor’s a anunţat că ratingul “AAA” al Statelor Unite ale Americii ar putea fi retrogradat direct la nivelul “selective default” dacă guvernul american nu va reuşi să onoreze obligaţiunile care vor ajunge la scadenţă pe 4 august.

John Chambers, director în cadrul agenţiei de evaluare financiară, a declarat că obligaţiunile Trezoreriei americane cu scadenţă pe 4 august cor primi un rating “D” dacă autorităţile americane nu le vor putea onora, scrie Reuters. Într-un default selectiv, doar datoria care a ajuns la maturitate şi nu a fost plătită este cotată cu D. În cazul de faţă, este vorba de bilete de trezorerie de 30 miliarde de dolari care ajung la maturitate pe 4 august, şi ratingul D va fi aplicat autotmat la terminarea zilei, fără perioadă de graţie.