joi, 29 septembrie 2011

Cum ni se fura aurul de sub picioare: se urmareste exproprierea cu forta a locuitorilor din Rosia Montana

Locuitorii din Rosia Montana care nu vor sa isi paraseasca locuintele, in ciuda despagubirilor oferite de compania Rosia Montana Gold Corporation, ar putea fi expropriati “in interesul statului roman”. Actiunea va fi posibila daca proiectul de lege de modificare a Legii minelor nr. 85/2003 va trece in aceasta toamna de Parlament.

Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarat campanie de lobby pentru dezvoltarea exploatarii miniere aurifere de la Rosia Montana. A dat mai multe interviuri, a fost in zona si a “decretat” – Romania are nevoie de aur si dezvoltarea proiectului minier de la Rosia Montana este extrem de importanta.

Toate declaratiile presedintelui vin sa acrediteze ideea unui “interes national” in cazul Rosia Montana. Coincidenta sau nu, Camera Deputatilor va dezbate, in sesiunea din toamna, un proiect de lege care prevede posibilitatea exproprierii in cazuri de interes public.

miercuri, 28 septembrie 2011

Omul miracolului - Joao al lui Dumnezeu

Printre vindecatorii celebri din intreaga lume, cele mai cunoscute cazuri sunt cel al  "profetului adormit", Edgar Cayce si cel al lui Jose Arigo, care vindeca in stare de transa. Tot in linia acestora se inscrie si Joao Teixeira da Faria, cunoscut sub numele de Joao de Deus (Joao al lui Dumnezeu), din Brazilia, considerat a fi cel mai mare vindecator in viata. Se estimeaza ca a tratat, direct sau indirect, aproximativ 15 milioane de oameni in ultimii 40 de ani.

Joao ofera tratamente gratuite in micul sau spital ce seamana mai degraba cu un sanctuar, situat in orasul Abadiania, Goias, in Brazilia - la 130 km de capitala Braziliei. Spitalul, cunoscut sub numele de Casa de Dom Inacio, este deschis trei zile pe saptamana, miercuri, joi si vineri. Jurnalistul Robert Pellegrino-Estrich, care a scris o carte intitulata "The Miracle Man" (Omul miracolului) despre viata lui Joao, relateaza experienta sa personala la Casa de Dom Inacio. Va prezentam un fragment impresionant din relatarile sale:

marți, 27 septembrie 2011

Tezaurul romanesc si bolsevicii. Dezvaluiri

Tezaurul de la 1917

În august 1916 Carol I moare, iar România ia decizia intrarii în razboi alaturi de Antanta. Dar eram slab înarmati, bazându-ne, ca si astazi, mai mult pe tratatele cu marile puteri decât pe propriile tunuri. Desi campania a debutat favorabil, prin patrunderea trupelor române în Transilvania, în scurt timp, trupele germane, austro-ungare si bulgare au preluat initiativa ocupând, în toamna aceluiasi an, Dobrogea, Oltenia si Muntenia, conducerea României fiind nevoita sa mute capitala tarii de la Bucuresti la Iasi. În luna noiembrie, s-a decis si mutarea sediului Bancii Nationale a României, inclusiv tezaurul, la Iasi. Din cauza ca trupele austro-ungare înaintau, la 12 decembrie 1916, Consiliul de Ministri aproba transferul tezaurului în Rusia, spre pastrare, pâna la terminarea conflagratiei mondiale.

duminică, 25 septembrie 2011

Piedici in calea fericirii...

"Ceea ce urmeaza pot fi cele mai importante minute din viata voastra. Daca ati putea pricepe asta, ati fi fericiti. Ati fi fericiti pentru totdeauna. N-ati mai fi niciodata nefericiti. Nimic nu va mai avea puterea sa va raneasca. Este ca si cum ai arunca vopsea neagra in aer - aerul ramane nepatat. Nu colorezi niciodata aerul in negru. Nu conteaza ce ti se intampla, tu ramai neatins.Tu ramai in armonie. Exista fiinte umane care au dobandit acest lucru - ceea ce eu numesc calitatea de om. Nu starea aceea absurda de marioneta, care se zbate incoace si incolo, lasand evenimentele sau pe ceilalti oameni sa-i spuna ce sa simta.

Prin urmare, voi continuati sa va simtiti asa si definiti aceasta stare drept vulnerabilitate. Eu spun ca inseamna ca esti o marioneta. Deci, iti doresti sa fii o marioneta? Apesi pe un buton si gata, ai cazut; iti place? Dar daca refuzi sa te identifici cu oricare dintre aceste etichete, cele mai multe dintre grijile tale dispar.

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Pastilă pentru bună dispoziţie :))

Scrisoare de intenţie pentru angajare

Mă numesc Amadeus Mitică Popescu şi am 34 de ani. Trebuia să am 39 dar nevastă-mea mi-a mâncat 5 ani din viaţă. Intelectual de rasă, am liceul început, facultatea “terminată” şi un fizic deosebit de atrăgător. Obiecte ca: farfurii, linguri, cărţi, efectiv se lipesc de mine.

Nu-mi este frică de muncă, dorm lângă ea şi sunt o persoană foarte comunicativă, mai ales când vorbesc de la telefonul firmei.

vineri, 23 septembrie 2011

Bomba media - evreul Tesu Solomovici: "Eu și toți evreii români îi datorăm viața mareșalului Ion Antonescu" (video)

Scriitorul Teșu Solomovici a declarat, duminică, 11 septembrie, la emisiunea "La taifas cu Ion Cristoiu" difuzată de B1 TV, că este obsedat de peste 70 de ani de figura mareșalului Ion Antonescu, personaj care a trimis o parte a familiei sale în Trasnistria dar care l-a refuzat pe Adolf Hitler în a îi preda evreii din România.

"Acum 70 de ani copilul Solomovici a fost dat afară din școlile românești printr-un ordin semnat de mareșalul Antonescu. Același mareșal Antonescu a trimis parte din familia mea în Transnistria, unde mulți au murit. Același mareșal Antonescu i-a spus nu lui Hitler și Himmler și a refuzat să îi predea pe evreii din România, inclusiv pe mine naziștilor", a declarat scriitorul.

joi, 22 septembrie 2011

Oglinda lui Gandhi

Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar se spune ca cineva l-ar fi intrebat pe Gandhi in legatura cu factorii care distrug fiinta umana si ca el ar fi raspuns:

"Politica fara principii, placerea fara angajament, bogatia fara munca, inteligenta fara caracter, afacerile fara de morala, stiinta fara umanitate si rugaciunea fara caritate.

Viata m-a invatat ca lumea este amabila daca eu sunt amabil; ca persoanele sunt triste daca eu sunt trist; ca toti ma iubesc daca si eu ii iubesc; ca toti sunt rai daca eu ii urasc; ca exista fete zambitoare daca eu le zambesc; ca exista fete amarate daca eu sunt amarat; ca lumea este fericita daca eu sunt fericit; ca lumea se supara daca eu ma supar; ca exista persoane recunoscatoare daca eu sunt recunoscator;

Viata este ca o oglinda: daca zambesc, oglinda imi intoarce zambetul. Atitudinea pe care o am in fata vietii este aceeasi pe care viata o va lua fata de mine.

Cine vrea sa fie iubit, sa iubeasca!"

O descoperire revolutionara a cercetatorilor romani face furori in SUA si China

O descoperire revoluţionară a cercetătorilor români face furori în străinătate: telocitele, celulele care ajută la regenerarea naturală a organelor.

Ar putea ajuta la repararea inimii după infarctul miocardic, la tratarea psoriazisului şi a bolilor cronice de plămâni, iar China şi SUA alocă, mai nou, milioane de dolari pentru cercetarea lor. Este vorba despre telocite, celulele cu un corp extrem de mic, dar cu prelungiri extrem de lungi, descoperite de o echipă de cercetători români de la Institutul Naţional “Victor Babeş”. “Specialişti redutabili, cunoscuţi pe plan mondial, au lucrat împreună cu noi pentru a arăta cât de importante sunt telocitele, iar rezultatele sunt spectaculoase”, spune Laurenţiu M. Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România, cel care a condus echipa care a făcut descoperirea.

marți, 20 septembrie 2011

17 copaci uriaşi au crescut pe acoperisul unei biserici din Grecia, gros de doar cativa centimetri

"Biserica Sfânta Teodora din Peloponez, localizată în aşezarea Vasta (Grecia), este una dintre cele mai minunate bisericuţe din lume, fiind unică prin istoricul său şi a fenomenelelor consemnate. Din zidurile bisericii au răsărit copaci, care s-au dezvoltat şi au “îmbrăţişat” bisericuţa, însă fără a o deteriora. În mod inexplicabil, rădăcinile celor 17 copaci imenşi nu se văd pe nici o parte a bisericii.

Vasta este o localitate din municipalitatea Megalopolis, în prefectura de Arcadia, Peloponez, Grecia.

Astăzi, pe acoperişul bisericuţei ridicate în cinstea Sfintei Teodora de Peloponez, se află un număr de 17 copaci uriaşi. Cea mai mare parte dintre ei sunt înalţi de peste 30 de metri, unii dintre ei având o grosime de peste un metru. Mulţi dintre copaci au o greutate de peste o tonă.

luni, 19 septembrie 2011

La granitele cunoasterii...

Incepand cu luna octombrie, vom lansa pe internet si pe anumite posturi de televiziune emisiunea "La granitele cunoasterii", o incursiune in domeniile stiintei de avangarda, ale parapsihologiei, istoriei si spiritualitatii. Invitatii emisiunii vor fi persoane remarcabile care au realizat sau descoperit lucruri demne de a fi cunoscute de cat mai multi oameni.

Ramaneti aproape pentru o intalnire saptamanala cu misterul de la GRANITELE CUNOASTERII!...

Mai jos puteti vedea un promo al emsiunii:

Un politist bacauan prins in timp ce vroia sa isi cumpere o carte :))

Un politist bacauan a fost prins de colegii sai in timp ce intentiona sa isi cumpere volumul “Critica ratiunii pure” de Immanuel Kant.

Acesta a fost dus la sectie, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii sustine insa ca este o interpretare gresita a gestului sau si nu e vinovat de nimic. “Nu o luam pentru mine, jur! M-a rugat un prieten sa il ajut. Eu nu am nicio legatura cu imersiunea dihotomica in subconstientul irational al sinelui si, sincer, nu sunt un apologet al kantianismului”, a declarat Ionel C.

Sefii sai sunt insa convinsi ca acesta este vinovat. “L-am observat de mai demult. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de inmatriculare”, ne-a declarat adjunctul IJP.

De asemenea, Inspectoratul de Politie a demarat o ancheta si in privinta celor doi politisti care l-au surprins pe Ionel C.

“Exista niste semne de intrebare vizavi de cei doi. Ce cautau ei in preajma librariei? Exista premisele existentei unei intregi filiere de politisti intelectuali”. 

Ancheta continua. :))

Material primit pe e-mail

duminică, 18 septembrie 2011

Cercetatorii de la CERN au concluzionat: “particula lui Dumnezeu” nu exista!

A costat 7, 5 miliarde de euro si este cel mai mare accelerator de particule din lume. Situat la granita dintre Franta si Elvetia, in apropierea Genevei, Large Hadron Collider, construit de Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare, si-a propus sa dovedeasca existenta asa-numitei “particule a lui Dumnezeu”, presupusul boson al lui Higgs. Numai ca, dupa ani de cercetari si teste, demarate la 10 septembrie 2008, oamenii de stiinta sunt nevoiti sa recunoasca: teoria lui Higgs e doar o teorie.

Guido Tonelli, purtator de cuvant al Compact Muon Solenoid Detector, un imens detector de particule care face parte din CERN, unde lucreaza peste 3.600 cercetatori, a declarat intr-o conferinta de presa, conform Daily Mail, citat de descopera.ro:

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Cele mai bune bancuri (4)

Putin si Medvedev stau de vorba

- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin.
- De ce? intreaba Medvedev.
- Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca a fost ieri; sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...

Gigi Becali la pescuit

Se duce Gigi Becali la pescuit cu lanseta de platină, fir de mătase şi ac de diamant. După câteva momente, surpriză de proporţii: prinde un peştişor de aur.
- Ştii, sunt peştişorul ăla de aur cu 3 dorinţe, zice acesta.
La care Gigi:
- Bine, mă, fie!… Ce vrei?

joi, 15 septembrie 2011

Detectorul de emotii care poate vedea de la distanta cand mintim

"Chipul nostru trădează o varietate de emoţii, senzorul de căldură detectează chiar şi schimbări în vasele sangvine. Un nou sistem sofisticat cu cameră poate detecta minciunile doar dacă ne priveşte chipul în timp ce vorbim, spun experţii. Sistemul computerizat foloseşte o simplă cameră video, cu un senzor de imagine termal de mare rezoluţie şi cu un set de algoritmi.

Cercetătorii spun că sistemul poate fi un ajutor puternic al serviciilor de securitate.

sâmbătă, 10 septembrie 2011

"Prinţul cu colţi de mistreţ" - Parodie dedicată lui Ion Ţiriac

de Ioan Gârda

Un mahăr din Est, practicând vânătoarea,
Cu inima neagră spre codri venea.
Urmându-şi uşor într-un porsche cărarea,
Mulţi prinţi şi miniştri cu el aducea.
- "Veniţi să-mpuşcăm în păduri carpatine
Mistreţii sălbatici mânaţi de gonaci,
Am gloanţe destule şi puşti-carabine
Şi standuri solide din lemn de copaci."

Delfinii se cheamă între ei pe nume

"Delfinii folosesc semnale sonore („fluierături”) pentru a se identifica. Până recent, se considera că doar mamele îşi cheamă puii prin fluierături „tipizate”. Însă, cercetătorii de la Universitatea britanică St Andrews au studiat, timp de aproape zece ani, sute de delfini „bot de sticlă” sălbatici de pe coasta Floridei, descoperind că mulţi dintre ei îşi copiază unii altora fluierăturile şi se folosesc de ele, pentru a se chema, informează newscientist.com.

vineri, 9 septembrie 2011

Halucinanta incompetenţă şi trădare a clasei politice româneşti. Dezvăluiri (video)


Conform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!

miercuri, 7 septembrie 2011

Cele mai bune bancuri (3) - cu ardeleni...

În pădure

Un ardelean mergea seara prin pădure cu căruţa şi cu câinele pe lângă ea şi îşi tot biciuia calul ca să ajungă mai repede acasă. La un moment dat, calul se opreşte, întoarce capul şi zice:
- Nu mai da, mă, în mine!
Speriat rău de tot, omul aruncă biciul, sare din căruţă şi fuge în pădure. Se ghemuieşte lângă un tufiş, tremurând, şi începe să se pişte şi să îşi dea palme, în speranţa că poate visează. Căteva clipe mai târziu, ajunge şi câinele lângă el, tremurând şi el de frică din toate încheieturile. După ce se cuibăreşte lângă stăpânul său, câinele îi şopteşte la ureche:
- Doamne, ce m-am speriat când am auzit calul vorbind!...

marți, 6 septembrie 2011

Românii trăiau 200 de ani acum câteva secole - Dovezi istorice

Au existat destule cazuri în care oamenii au atins suta de ani pe întinsul pământului românesc. Noi cităm aici numai o parte din aceia care au depăşit un veac, şi pe care i-am identificat cu ocazia cercetărilor documentare privitoare la istoria Transilvaniei.

Istoricul Petru Maior, în prefaţa cărţii sale Istoria bisericii românilor, tipărită la Buda, în 1813, scrie : "Din pruncie am auzit bucuros pe bătrâni, când grăiau despre lucruri vechi ale bisericii şi ale vlădicilor, în tinereţele sale văzute sau şi de la părinţii lor auzite. După aceea înadins cercam să aflu de acest feliu de bărbaţi vechi de zile şi însumi le dam ocazie (prilej) a vorbi despre lucruri de demult. Tocmai în protopopiatul mieu, în sat Ibăneşti, am avut un preot de acest feliu, anume Ursu, carele în anul 1786, când s-a mutat din lumea aceasta, plinise 118 ani de vârstă. Cu carele cu atâta mai mare plăcere aveam a cuvânta, că până la capătul vieţii sale mintea a avut nesmintită, memoria nescăzută şi toate simţurile întregi. Numai picioarele îi cam slăbise şi sprâncenele îi acopereau ochii."

luni, 5 septembrie 2011

Bilderberg - Dezvăluiri incendiare

Dezvaluirile incendiare ale unui bancher elvetian despre grupul Bilderberg

Un bancher elvetian, care a participat la intruniri ale grupului si care tocmai de aceea prefera sa-si pastreze anonimatul, a acordat in luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicatia Noviden. Conform marturiei elvetianului, grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.

duminică, 4 septembrie 2011

Un etalon al reuşitei - Coeficientul emoţional

Cel putin asa afirma Daniel Goleman in ultima sa carte. De formatie psiholog, Goleman a predat la Universitatea Harvard si este in prezent presedintele societatii Emotional Intelligence Services.

"Regulile la munca sunt pe cale sa se schimbe. Suntem judecati cu totii dupa un nou etalon. Nu mai sunt luate in calcul doar inteligenta, profesia sau competentele. De acum inainte, managerii ne evalueaza calitatea raporturilor pe care le avem cu ceilalti. Indiferent care ar fi domeniul in care muncim, putem sa enuntam criteriile decisive pentru a aprecia valoarea noastra pe piata si, in consecinta, viitoarele oportunitati de munca".

sâmbătă, 3 septembrie 2011

"După Libia, urmează Siria şi Iranul!"

Rebelii controlează o mare parte din teritoriul Libiei, dar războiul nu s-a încheiat. Cu toată intervenția NATO, regimul Gaddafi încă rezistă.

Chiar dacă liderul libian va fi învins în scurt timp, jurnalistul de investigație Webster Tarpley susține că războiul din această parte a lumii va continua.
”Gaddafi trebuia să cadă în martie, dar el a pus bețe-n roate, și-a asumat poziția de blocare vis-a-vis de mașinăria subversivă NATO și i-a ținut cu mâinile legate 6-7 luni. Dacă rezistența lui Gaddafi va dispărea, ceea ce nu prea cred, toate aceste active militare pe care în prezent le vedem desfășurate în centrul Mediteranei vor fi mutate în estul Meditaranei, și acolo Hezbollah și Siria, și apoi Iranul, ar face bine să fie atente, pentru că și ele sunt ținte”, susține Tarpley.

vineri, 2 septembrie 2011

Terapia cu vocale

"Din cele mai vechi timpuri omul a ascultat muzica naturii. De la ţîrîitul greierilor pînă la vuietul furtunii, toate aveau un înţeles şi o semnificaţie aparte căci urechile omului de demult erau mult mai sensibile la marea orchestră a naturii. Erau mai receptive şi într-un fel auzeau mult mai bine întrucît sunetele produse în natură vibrau adînc în inima sa.

În civilizaţia actuală urechile noastre sînt supuse zi de zi poluării fonice. Zilnic urechile ne sînt bombardate cu zgomote care numai naturale nu sînt. Aşa se explică de ce fineţea auzului slăbeşte de la o generaţie la alta, iar în mijlocul naturii nu mai ştim să ascultăm sunetele ei minunate. Cei care au trăit numai la oraş aproape că nu mai ştiu să se relaxeze cu urechile ciulite să poată audia concertul naturii. Ce minunat poate fi să simţi îmbrăţişarea ierbii în şuieratul uşor al unei adieri de vară. Nu trebuie să faci nici un efort. Doar asculţi şi inima ţi se va umple de vibraţii binefăcătoare datorate Fenomenului de Rezonanţă cu tainicele Energii Cosmice. Ascultînd cu atenţie constatăm ca sunetele naturii sînt simple şi repetitive, au un farmec aparte asemănător gînguritului unui copil.

joi, 1 septembrie 2011

Cel mai uluitor instrument muzical!!! Absolut genial! (video)

TEXTUL DE MAI JOS S-A DOVEDIT A FI O FARSA la a carei raspandire am contribuit si eu pentru ca nu m-am uitat cu deplina atentie la filmul postat si care este unul de animatie. O animatie geniala!Si pentru ca imi asum aceasta eroare voi lasa mai departe acest text:

"Aceasta incredibila masinarie a fost construita cu eforturile  Conservatorului de Muzica Robert M.Trammell si  ale Facultatii de Inginerie Sharon Wick a Universitatii din Iowa. Ceea ce mai este uimitor este faptul ca 97% din componentele masinariei provin de la firma de echipamente pentru irigatii John Deere din Bancroft, Iowa. Da, sunt echipamente pentru agricultura!!!

Echipei i-au fost necesari 5 ani pentru concepere, aliniere, calibrare si acordare inainte de a filma acest video, dar, asa cum poti vedea, rezultatul a meritat orice efort.

Este aproape incredibil! Priviti cum toate bilele zboara exact in conurile de prindere!

Acum ansambul este expus la universitate si este deja inscris pe lista de donatii catre institutul Smithsonian."

material primit pe e-mail

NOTA 1, ora 14:00: Mi-au sosit cateva mesaje care spun ca acest filmulet ar fi realizat, de fapt, de PIXAR, si ca ar fi o animatie. Am cautat pe net informatii dar nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. Daca cineva are mai multe informatii, sa imi dea sursa. Vizionare placuta!

NOTA 2, ora 21:00:  Anonimul de la 18:48 a rezolvat situatia. Este o animatie! Se pare ca cei de la 220.ro (sau cine a postat acolo clipul)au lansat textul cu echipa de muzicieni si ingineri care au realizat o astfel de masinarie. Pe unii ne-au pacalit. ;) Cu toate astea, clipul animat este unul genial. Iata aici siteul pe care gasiti si alte clipuri asemanatoare:
http://www.animusic.com/previews/index.php