vineri, 30 decembrie 2011

Interviu cu Dumnezeu

"- Ai vrea să-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu.
- Dacă ai timp… i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea… Ce întrebări ai vrea să-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a răspuns:
- Faptul că se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească, iar apoi tânjesc iar să fie copii; că îşi pierd sănătatea pentru a face bani… iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea. Faptul că se gândesc cu timp la viitor şi uită prezentul, iar astfel nu trăiesc nici prezentul nici viitorul; că trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit.
Dumnezeu mi-a luat mâna şi am stat tăcuţi un timp.
Apoi am întrebat:
- Ca părinte, care ar fi câteva dintre lecţiile de viaţă pe care ai dori să le înveţe copiii tăi?
- Să înveţe că durează doar câteva secunde să deschidă răni profunde în inima celor pe care îi iubesc…şi că durează mai mulţi ani pentru ca acestea să se vindece; să înveţe că un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin; să înveţe că există oameni care îi iubesc, dar pur şi simplu încă nu ştiu să-şi exprime sentimentele; să înveţe că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi ca pot să-l vadă în mod diferit; să înveţe că nu este suficient să-i ierte pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să se ierte pe ei înşişi.
- Mulţumesc pentru timpul acordat… am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii să ştie?
Dumnezeu m-a privit zâmbind şi a spus:
- Doar faptul că sunt aici, întotdeauna."

Octavian Paler

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

marți, 27 decembrie 2011

Calatoria sufletelor - studii de caz asupra vietii dintre vieti

De ce esti aici pe Pamânt? Unde vei merge dupa moarte? Ce se va întâmpla cu tine când vei ajunge acolo? Multe carti au fost scrise despre vietile trecute, dar putine despre existenta sufletelor noastre în asteptarea renasterii - pâna la aceasta lucrare provocatoare lucrare de început.

Când Dr. Newton, maestru hipnoterapeut atestat, a început regresia temporala cu clientii sai pentru a accesa amintirile din vietile lor trecute, a facut o descoperire de proportii enorme: ca exista posibilitatea de a „vedea” lumea spiritelor prin ochii mintii subiectilor aflati în stare de hipnoza sau de supraconstienta; si ca subiectii aflati în aceasta stare erau capabili sa-i spuna ce faceau sufletele lor între vietile lor pe Pamânt.

vineri, 23 decembrie 2011

Voteaza Radio Vocea Sufletului!

Radio Vocea Sufletului participa la concursul "Selectia Nationala a Premiilor Online Radar de Media 2011". Daca vrei sa ne sprijini, intra pe acest link si voteaza-ne: Radar Media (categoria nr. 6 - radiouri online).

Prima etapa a concursului se termina pe 25 decembrie, asa ca mai sunt doua zile pentru a ne vota. Multumim anticipat!

Un Craciun plin de lumina si bucurie!
Cu drag, echipa Radio Vocea Sufletului


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

Ice Age 2011 - Craciunul mamutilor (video)

miercuri, 21 decembrie 2011

Un film de exceptie: Thrive - Prospera (video)

"Cel mai recent documentar neconvenţional, THRIVE: What on Earth Will It Take?, creaţie a soţilor Foster şi Kimberly Gamble, rodul a peste 8 ani de interviuri şi cercetări, se dovedeşte a fi un film de sinteză, extrem de bine realizat, într-o manieră profund optimistă şi cu o grafică impecabilă, care ne poartă firesc printre invenţii ştiinţifice de avangardă, studii ale conştiinţei, structură geometrică a texturii Universului, aikido şi activism, manifestate în climatul politic actual, caracterizat de consolidarea globală a puterii elitei financiare şi a controlului paranoic exercitat asupra oricărui aspect al vieţii noastre, ridicându-ne moralul zdruncinat de dezvăluirea realităţilor crude ale societăţii, prin prezentarea de soluţii realiste şi strategii îndrăzneţe de răsturnare paşnică a balanţei puterii, împuternicind fiinţa umană cu dreptul de a-şi recupera viitorul şi de a-şi reechilibra existenţa, în rezonanţă cu tendinţa universală către prosperitate a lumii vii."

marți, 20 decembrie 2011

O descoperire facuta langa Romania schimba istoria omenirii...

Daca v-ati imaginat ca oamenii cavernelor traiau in grote doar pentru a se proteja de conditiile vitrege din natura, aflati ca v-ati inselat. O descoperire facuta in Moldova scoate la iveala o noua perspectiva asupra acestora.

Cercetatorii au gasit o locuinta din Neanderthal, veche de 44.000 de ani, facuta din oase de mamut si decorata cu sculpturi si desene.

duminică, 18 decembrie 2011

Bucuria de a darui si a primi

Orice relatie implica actul de a darui si de a primi. Daruirea atrage dupa sine primirea, la fel cum primirea atrage dupa sine daruirea. Ceea ce merge in sus va trebui sa coboare la un moment dat, la fel cum ceea ce pleaca de la noi va trebui sa se intoarca mai devreme sau mai tarziu. De fapt, primirea nu este diferita de daruire, caci daruirea si primirea sunt cele doua fete ale aceleiasi monede: fluxul energiei universale. Daca veti bloca acest flux (in orice directie), nu veti face altceva decat sa va opuneti inteligentei naturii. Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri. Pentru aceasta trebuie ca ea sa nu fie insa depozitata intr-un sac. Este necesar ca inteligenta ei sa fie daruita solului fertil. Prin acest act de daruire, energia ei invizibila incepe sa curga catre manifestarea in planul material.

vineri, 16 decembrie 2011

Inca o tradare nationala! "Romania" renunta la datoria istorica a Germaniei catre noi - 19 miliarde de euro!!!

Blaga: "Germania nu are datorii istorice faţă de România." Înfiinţarea comisiei speciale, respinsă

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat, joi, că BNR a identificat date suplimentare potrivit cărora Germania nu are datorii istorice faţă de România. În acest sens, Senatul a respins propunerea de înfiinţare a comisiei speciale privind datoria istorică pe care nemţii o au către ţara noastră. Propunerea de înfiinţare a a Comisiei a fost respinsă cu 65 de voturi “împotrivă”, 48 “pentru” şi trei abţineri.

joi, 15 decembrie 2011

Uluitoarea ipoteza greceasca: Sfantul Apostol Andrei a petrecut in Dacia 20 de ani!

Un interviu acordat de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia  dintre cele mai vaste monografii dedicte Apostolului Andrei (pe care il praznuim pe 30 noiembrie), intitulata “El a ridicat crucea pe geata”, jurnalului ortodox de credinta si cultura “Drumul Emausului” din America, ne dezvaluie un fapt uluitor: Apostolul neamului nostru a folosit “cartierul general” din Scythia Minor timp de 20 de ani!

In urma cercetarilor sale, George Alexandrou a constatat ca, din  uriasul puzzle, reprezentat de teritoriul unde se presupune ca ar fi ajuns Andrei in cele patru calatorii misionare ale sale, lipseste o “secventa” de 20 de ani, cuprinsa intre intoarcerea lui la Marea Neagra din Valaamo (Finlanda) pana la plecarea spre Sinopae si de acolo spre Patras, in Achaia, unde avea sa fie martirizat. Aceasta lunga perioada de timp, conform celor constatate de Alexandrou, Apostolul Andrei ar fi petrecut-o in Dobrogea de astazi, unde isi avea ‘”cartierul general” in Pestera de care traditia i-a legat numele. De aici, ar fi intreprins calatorii evanghelizatoare in restul Daciei, pe Dunare, in sudul fluviului, pe malul Marii Negre, dincolo de Prut si chiar in teritorii mai indepartate. Dupa fiecare asemenea misiuni s-ar fi intors in pestera sa.

marți, 13 decembrie 2011

Bucură-te de viață, Femeie minunată!

“Dacă mi-aş putea trăi din nou viaţa… m-aş fi culcat să mă odihnesc atunci când mă simţeam rău, în loc să pretind că pământul se va opri dacă eu nu voi fi la serviciu pentru o zi. Aş fi ars lumânarea roz sculptată ca un trandafir, în loc să o las să se topească în cămară… 

Aş fi vorbit mai puţin şi aş fi ascultat mai mult… Aş fi invitat prieteni la masă chiar dacă era o pată pe covor şi canapeaua trebuia ştearsă.

luni, 12 decembrie 2011

Amintiri din moarte clinica


Am lansat noul nostru blog - Amintiri din moarte clinica
http://amintiri-din-moarte-clinica.blogspot.com/

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

duminică, 11 decembrie 2011

Regele Cioabă şi-a luat un acvariu cu peşti piranda! :))

"Deşi numele regelui Cioabă e de ceva vreme celebru şi în afara tramvaielor de pe linia 34, puţini sunt cei care ştiu că îndrăgitul suveran al ţiganilor este şi un mare pasionat de acvaristică. Mai mult, de curând regele Cioabă a reuşit să pună mâna pe o specie extrem de rară, peştii piranda, foarte apreciaţi pentru coloritul lor viu.

„E vorba de o specie exotică faimoasă pentru ferocitate”, spune Majestatea Sa, „practic dacă arunci un om într-un râu plin de astfel de peşti, când îl scoţi are buzunarele goale până la os. De asemenea, peştii piranda îi atacă pe cei care practică scufundarea, furându-le buteliile de scafandru când nu stau cu ochii pe ele.”

sâmbătă, 10 decembrie 2011

China avertizează Rusia că americanii pregătesc un “mare eveniment” în 2012

"Joi, 13 octombrie 2011 China avertizează Rusia că americanii pregătesc un “mare eveniment” în 2012.

Un nou raport şocant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind întâlnirea premierului Putin de săptămâna trecută, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizează că Statele Unite şi aliaţii săi occidentali sunt în “pregătire activă” pentru declanşarea unei serii de evenimente catastrofale în cursul anului următor, destinate să arunce lumea în haos, sperând prin aceasta să restaureze "ordinea economică şi socială pe planetă".

vineri, 9 decembrie 2011

Iranul a oferit dovada capturării celui mai sofisticat avion american fără pilot (VIDEO)

Televiziunea iraniană a prezentat joi primele imagini cu drona americană supersofisticată prăbuşită săptămâna trecută în apropierea graniţei cu Afganistanul.

În imagini pot fi observaţi doi oficiali militari iranieni care inspectează avionul fără pilot, cunoscut sub numele Sentinel, aflat într-un uriaş hangar, şi care, aparent, nu ar fi suferit avarii semnificative.

joi, 8 decembrie 2011

Am lansat 5 bloguri noi

Unul dintre obiectivele pe care le avem la Radio Vocea Sufletului este acela de a aduce informatie de valoare in toate domeniile cunoasterii. Prin urmare, am decis sa realizam aproximativ 30 de bloguri, majoritatea dintre ele asociate emisiunilor de la radio, in care sa putem dezvolta cat mai multe subiecte din domeniile stiintei, istoriei, medicinii, spiritualitatii, artei, parapsihologiei si asa mai departe... Blogurile vor fi administrate impreuna cu realizatorii emisiunilor de la Radio Vocea Sufletului sau impreuna cu alte persoane care au competenta pe un anumit domeniu.

In acelasi timp, aceste bloguri sunt oportunitati de comunicare cu realizatorii emisiunilor de la Radio Vocea Sufletului...

Pentru inceput va propunem sa vizitati primele cinci bloguri pe care le-am realizat:

Vindecarea sufletului

Inventatori romani de ieri si de azi

Interviuri pe frecventa sufletului

Fotografiile tale

Cartea saptamanii la editura For You

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

miercuri, 7 decembrie 2011

Roadele politicii antiromanesti la comanda FMI si UE

Romania, diagnosticata de acad. Dinu C Giurescu
  • Baza industriala existenta in 1989 a disparut. Numeric, cel putin 80% din capacitatile de productie au fost date la fier vechi. In Bucuresti existau in decembrie 1989 cel putin 47 mari intreprinderi. Au disparut complet 34
  • Tot efortul de industrializare al Romaniei din secolul XX a fost in cea mai mare parte anulat. O atare distrugere a industriei proprii este, dupa toate probabilitatile, unica in Europa daca nu si in lume. Romania nu mai are in proprietate nici o unitate industriala, cele in functie apartin firmelor straine

marți, 6 decembrie 2011

Poveste de iarna - Ce ti-ai dori de ziua ta, Mos Nicolae?

Se povesteste ... ca intr-o dimineata de iarna, un batranel, tare impovarat de saracia si necazurile avute in viata, porni spre cismea, sa aduca apa in umila sa locuinta. Era si batran si bolnav, iar fara apa cea de toate zilele nu se putea. Facea economie si la apa de baut, caci galeata pe care o cara i se parea din ce in ce mai grea. Povestea sa - povestea oricarui parinte, luptand cu greutatile vietii pentru a-si creste pruncii, daruindu-le din puterea lui. Si mare este bucuria parintelui cand isi vede copiii rostuiti, oameni cu carte, invatati si asezati la casele lor. Numai ca, dupa ce isi iau zborul, copiii, prinsi fiind in problemele zilnice, incet ... incet, isi aduc aminte din ce in ce mai rar de parintii lor. Unii dintre ei zboara departe, departe, acolo unde dragostea parinteasca ajunge la ei, doar printre randurile scrisorii scrise cu lacrimi de sange.

luni, 5 decembrie 2011

Artefacte exceptionale

Cel mai prestigios ziar din Statele Unite ale Americii, publica in sectiunea Science, un articol despre aceasta expozitie, articol scris de John Noble Wilford si intitulat “A Lost European Culture, Pulled From Obscurity”. Prezentam mai jos fragmente :

O CULTURA EUROPEANA PIERDUTA, SCOASA DIN OBSCURITATE

"Inaintea gloriei care a fost Grecia si Roma, inainte chiar de primele orase ale Mesopotaniei sau a templelor de-a lungul Nilului, au trait in valea de jos a Dunarii si la poalele Balcanilor oameni care au fost primii in arta, tehnologie si comert la mare distanta.

duminică, 4 decembrie 2011

File de istorie națională: Reformele lui Cuza - schimbarea la față a României

După alegerea colonelului Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei (5 ianuarie 1859) şi al Valahiei (24 ianuarie 1859), Principatele Române, noul stat creat atunci, a militat pentru recunoaşterea graniţelor şi statalităţii sale, lucru ce se întâmpla în 1861, când capătă numele de România. Acest nou stat a fost recunoscut de Marile Puteri, prin protecţia directă a lui Napoleon al III-lea al Franţei.
 
Imperiul Otoman şi Austria înaintaseră proteste vehemente sub pretextul încălcării Convenţiei de la Paris, Austria aflându-se în război cu Franţa. Evident, protestul a rămas fără urmări negative pentru Principate. Cuza a fost ales ca domn datorită faptului că nu poseda ambiţii personale şi era de partea unioniştilor. Turcii ofereau şi ei o oarecare recunoaştere, printr-un “firman” pe care Cuza îl numi “act” şi care prevedea o unire pe o perioadă viageră a domniei lui.

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Premiu pentru parintele roman al teleportarii

Universitatea din Toronto i-a acordat premiul John Stewart Bell profesorului român dr. Sandu Popescu, de la Universitatea Bristol din Marea Britanie, pentru contribuţiile aduse in domeniul mecanicii cuantice, scrie CampusNews.

Profesorul Sandu Popescu s-a născut la Oradea şi este primul fizician din lume care a reuşit teleportarea unei particule pe 4 iulie 1997, în laboratoarele Hewlett Packard din Bristol, Marea Britanie.

vineri, 2 decembrie 2011

General chinez: “Vom apara Iranul, chiar daca vom declansa al Treilea Razboi Mondial!”

Afirmatia generalului chinez ar putea insemna inceputul unui nou Razboi Rece. Reactia lui vine dupa ce Statele Unite au sanctionat planurile Iranului de inarmare nucleara.

La scurt timp dupa anuntarea sanctiunilor impotriva Iranului, Ministerul chinez de externe a declarat ca se impotriveste acestei solutii.

China este un aliat important al Iranului, de la care cumpara petrol, iar schimburile comerciale bilaterale ajung la peste 30 miliarde de dolari annual.

joi, 1 decembrie 2011

Randuri din scrisoarea catre tine: La multi ani, Maicuta Romanie!

"Azi, poate mai mult ca niciodata, avem nevoie de repere, avem nevoie de parinti, avem nevoie de scumpa noastra Mama! Buna (cum o vedem noi) sau rea (cum o vad altii), suferinda, bolnava, hulita sau blamata de toti cei care nu o cunosc cu adevarat, prea mandra sau prea umila, Ea ne primeste de fiecare data cu bratele larg deschise, cu lacrimi fierbinti in ochii sai frumosi, de culoarea Marii celei Mari. Eu - romanul, Fiul cel risipitor, ti-am aruncat in vant mostenirea, am avut inima de a ma lepada de frumusetile tale extraordinare, de a ucide pasarile in zborul lor lin peste sufletul tau mare. Eu, fiul cel nedemn, am prigonit caii infocati ai amorului tau propriu, am demolat muntii si am strivit fara mila padurile tale verzi, la poalele carora curg acum izvoare cu apa de sange. Eu, nesocotitul, am scos din pamantul reavan, cu aroma de tarina pustie, osemintele inaintasilor si le-am profanat gloria, fara sa ma gandesc ca mi-am profanat parintii, fratii, surorile, bunicii si ca mi-am convertit sufletul intr-o neagra cerneala, cu care nici macar nu mai pot scrie.