joi, 1 noiembrie 2012

Misterul tablitelor de la Sinaia



Unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani, Tablitele de la Sinaia au incitat imaginatia foarte multor romani. Sunt ele niste falsuri geniale sau sunt copii in plumb dupa o uimitoare si autentica Arhiva Regala din Aur a dacilor?

Joi, 01 noiembrie, de la ora 20:00, Radu Moraru si Daniel Roxin te invita sa participi la o emisiune extrem de incitanta in care vei vedea ultimele 34 de tablite aflate la Institutul de Arheologie din Bucuresti si vei afla, in exclusivitate, o serie de informatii inedite.

Cuprind aceste tablite povestea misterioasa a dacilor, intinsa pe mai multe secole?  Patrunde misterul Tablitelor de la Sinaia in direct, pe Nasul Tv! 

Nasul Tv poate fi receptionat pe internet sau pe urmatoarele retele de cablu... Detalii aici:


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

10 comentarii:

ana spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13523979-descoperire-arheologica-importanta-traseul-autostrazii-sibiu-orastie-cand-aparea-lumea-internationala-starni-furtuna.htm

Daniel Roxin spunea...

Multumesc foarte mult pentru informatie! :)

nightmare spunea...

@Daniel Roxin

poate ar trebui sa-i raspundeti Vanatorului pe topicul de la Nasul.tv....nu stiu daca ati citit comentariile lui ...eu nu sunt istoric ,iar vanatorul face niste acuzatii aiuristice.

nightmare spunea...

http://www.nasul.tv/forum/viewtopic.php?f=29&t=491&start=200


paginile 5-6 ....nefiind istoric ,poate stii mai multe decat mine sa-l articulezi pe imbecil

Daniel Roxin spunea...

Nu i-am gasit comentariile. Dati-mi un link

Daniel Roxin spunea...

Am vazut... Din punctul meu de vedere este pierdere de timp sa intru in asemenea polemici. O zi cat mai buna!

Fratila Genovel-Florentin spunea...

Tezaurul de aur a fost descoperit in 1875 pe cand se construia castelul Peles. La constructie a luat parte si tanarul preot Isidor din Lancram, tatal lui Lucian Blaga, cu un grup de enoriasi care au sapat la fundatia castelului.Astfel trei dintre placute au ajuns in posesia poetului. Acesta a reusit sa le descifreze si pe baza textelor si-a cladit intreaga opera incepand de la Poemele Luminii, drama ZAMOLXE etc.

doru asandei spunea...

Domnule Daniel Roxin. Am urmarit cu interes emisiunea de pe Nasul Tv. Cand Radu Moraru, tinea copia dupa placuta de plumb de la Sinaia si se intrba in ce limba este scrisa? Pare a fi alfabetul grecesc! Nu d-le Moraru, limba este cea geto-daca. Alfabetul deasemeni. Literele ce pareau grecesti sunt preluate de acestia din alfabetul geto-dac! Asta, daca ne gandim ca geto-dacii, scriau cu 2-3 milenii inainte de a se naste grecii.

Carmen spunea...

Draga Daniel,am urmarit si eu cu interes emisiunea,si tin sa va felicit,si sunt trista ca nu ai reusit sa vezi acele doua placute care se afla in Manastire.Rog pe Bunul Dumnezeu ca sa poti reusi sa le vezi si sa afli intregul adevar.
Dupa cum am scris in comentariul de ieri si,chiar si Dl.Moraru a spus-o, pe acele placute precis se afla scris adevarata Biblie, si Bunul Dumnezeu mai stie ce taine,si de aceea Biserica Ortodoxa tace,fiindca le este frica de adevar,si poate ca afland adevarul vor zboara din scaunul si functia pe care o au. Aceasta tara nu are nevoie de preoti,profeti si Guvern fals, care ne fura si ne vand tara la straini, imbogatindu-se pe ei si familiile lor.Ci aceasta tara sfanta,cu acest pamant sfant pe care il putem manca (vorbele D-nei Puiu ,pe Nasu.tv) are nevoie de oameni care cauta adevarul,cum e Daniel Roxin,si colegii lui,cum e Dl.Moraru si toti ceilalti invitati ai dansului.Astfel de oameni ar trebui sa ne conduca tara.Nu niste "farisei si carturari",cum e la ora actuala conducerea Romaniei,(iar Occidentul rade de ei).Sa-i ierte Bunul Dumnezeu ,ca nu stiu ce fac.Iar pe tine Daniel si toti ceilalti colegi ai tai sa va ajute Bunul Dumnezeu pe mai departe in tot ceea ce faceti.Mult succes.
O noapte minunata,tuturor.

cristi spunea...

Intradevar nu trebuie sa intri in polemici cu nimeni. Ce faci si rezultatele tale vor contrazice toate argumentele antiromanilor.de fiecare dat simt nevoia sa iti urez succes pentru ca stiu cata nevoie ai de sustinere in lupta pe care o duci si de cate atacuri o sa ai parte de acum incolo.