marți, 31 ianuarie 2012

IMPORTANT: Semnati pentru oprirea cenzurii pe internet si dati linkul mai departe!!!

Este momentul sa reactionam cu totii si sa le trimitem un semnal clar celor care vor, sub pretextul protejerii drepturilor de autor, sa ne cenzureze, sa ne violeze intimitatea, sa aiba un cadru legal pt inchiderea siteurilor si blogurilor care nu convin Noii Ordini Mondiale. Asa cum deja ati inteles, cea mai mare parte a presei scrise si audio-vizuale este controlata de sistemul corupt care ne fura si ne minte; ultima baricada a luptei pentru libertate si demnitate este internetul. Semneaza si tu petitia care va ajunge la toti membrii Parlamentului European si trimite aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor tai!

Semneaza aici: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?sbc

La ora postarii acestui articol erau aproape un milion si doua sute de mii de semnaturi...

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

luni, 30 ianuarie 2012

ACTA: Revoluţie pe internet. Youtube şi Facebook, în pericol

Internetul s-ar putea schimba: toată muzica și filmele ar putea fi plătiteNoua lege care urmează să fie votată în vară în Parlamentul European ar putea închide toate site-urile care au conţinut fără drepturi de autor.

Internauţii români au început să fiarbă de ieri. Pentru tratatul ACTA (Anti- Counterfeiting Trade Agreement - Tratul Comercial Anti-Contrafacere), semnat de majoritatea ţărilor europene, şi-a dat acordul şi România.

Deocamdată nu se schimbă nimic pe internet, iar totul ţine de votul pe care urmează să-l dea parlamentarii europeni în vara acestui an. Însă faptul că ar putea exista softuri care să monitorizeze tot ceea ce faci pe internet, ce încarci, ce descarci şi la ce te uiţi dau frisoane tuturor.

"Smartephone-ul la control"


În curând, toată muzica şi filmele de pe internet ar putea să fie plătite, iar siteurile care le oferă să fie pur şi simplu închise pentru că nu respectă drepturile de autor. Însă, potrivit criticilor acestei legi, sunt lucruri mult mai importante care trebuie analizate şi se vorbeşte foarte insistent despre îngrădirea dreptului de libertate de exprimare.

vineri, 27 ianuarie 2012

Exista Dumnezeu? Dumnezeu exista!


Anne Graham, intr-un interviu in emisiunea "Early Show", a fost intrebata de Jane Clayson, cu privire la atacurile din 11 septembrie 2001 si i s-a pus o intrebare la care multi ar fi dat raspunsuri nesatisfacatoare: "Cum a putut Bunul Dumnezeu sa lase sa se intimple asa ceva si sa priveasca atat de nepasator aceasta catastrofa de pe pamantul Americii?"

Anne Graham, dupa ce a meditat cateva clipe, a dat un raspuns magistral, a raspuns cu niste replici foarte logice, profunde si inspirate. A raspuns foarte calm si explicit, precizand urmatoarele: 

joi, 26 ianuarie 2012

Iesim in strada pentru Rosia Montana!

Vino sambata, 28 ianuarie, la ora 11:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti ca sa aperi, pasnic, Rosia Montana!

22 ianuarie 2012 – Rosia Montana. 10 zile de proteste, de manifestari in strada, de pledoarii pentru demnitate si pentru o societate echitabila, de invitatie la dezbatere si schimbare. 10 zile prin care societatea civila din Romania, prin mesajele si energia transmisa au facut sa vibreze o tara intreaga. Iar in tot acest context, al revendicarilor argumentate, mesajul campaniei Salvati Rosia Montana se regaseste pe lista celor mai importante puncte solicitate in strada. Fie ca este vorba de grupurile de manifestanti din Bucuresti, Timisoara, Iasi sau Cluj Napoca, tineri cu pancarte si steaguri fluturand pentru Rosia Montana se vad in cadrele transmiunilor live pretutindeni.

„Rosia Montana pentru Piata Universitatii” rezuma spiritul de solidaritate al acestor momente. In acest context, pe 28 ianuarie 2012, are loc manifestarea Vrei sa salvezi Rosia Montana: Demonstreaza! avand ca punct de intalnire Piata Constitutiei din Bucuresti. Mesajul Ramonei D. este unul din miile care se aud in aceste zile si care ne indeamna la actiune: „Nedreptatea facuta lui Raed Arafat a fost picatura care a umplut paharul. Dar paharele noastre au mii de picaturi pentru care ramanem in strada, unde ne facem auzite vocile regasite. Pas cu pas ne revendicam in frig strazile si drepturile. In inima mea bate Rosia Montana, cea mai dureroasa picatura din paharul meu. Impreuna vom reusi sa oprim proiectul mizerabil de la Rosia Montana si sa redam demnitatea oamenilor care se lupta zi de zi acolo. Se aude? Salvati Rosia Montanaaa!”

miercuri, 25 ianuarie 2012

IMPRESIONANT - Un locotentent al Armatei Române, în uniformă, s-a alăturat protestatarilor în Piaţa Universităţii (VIDEO)

Vezi in in finalul materialului si informatiile de ultima ora!
Un tânăr locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a sosit, în uniformă, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală. Militarul, în vârstă de 27 de ani,  a declarat că a ales să se alăture manifestanţilor din Bucureşti din respect pentru această naţiune. Nu protesteaza impotriva nimanui in special, nu vrea sa dea jos pe nimeni.

"Am venit aici din acelaşi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. (...) Colegii mei nu au curaj să vorbească. Au familii, copii şi credite în bănci. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa cuiva. Imi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum!" a declarat tânărul locotenent  Alexandru Gheorghe.

luni, 23 ianuarie 2012

A Nins in Sahara (video)

Un eveniment mai puţin obişnuit s-a produs marţi, în Sahara, pe teritoriul Algeriei. O zăpadă siberiană a acoperit deşertul.

Sahara, cel mai mare deşert al lumii, în care temperaturile ajung până la 50 de grade Celsius, s-a confruntat cu căderi masive de zăpadă. S-a întâmplat în regiunea Bechar, în nord-vestul Algeriei (în apropiere de graniţa cu Maroc).

Oamenii au avut parte de scene suprarealiste în care palmierii înfruntau vânturi similare cu cele din Siberia sau peisaje orientale care seamănă cu staţiunile de ski.

duminică, 22 ianuarie 2012

Cel mai special TIR din Romania

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de două ori unic în România. În primul rând, datorită dotărilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din ţara noastră şi mai are doar trei "fraţi" în întreaga Europă. În al doilea rând, nimănui nu i-a trecut până acum prin cap să-şi brănduiască maşina cu imaginea poetului naţional al României, Mihai Eminescu.

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

ABC-ul bunei dispozitii

Un minut de ras inseamna aproape o ora de relaxare fizica

Descresterea duratei medii zilnice de ras constituie un serios semnal de alarma pentru starea de spirit "morocanoasa" care tinde sa puna stapanire pe majoritatea oamenilor din zilele noastre.

"Deprimarea" devine astfel un fel de rau al secolului, intretinut de interesele unor adevarate industrii medicamentoase, care fabrica din ce in ce mai multe antidepresive si somnifere. Pe plan mondial, costul socio-economic in prescriptii medicamentoase si in zile de munca pierdute este imens si creste continuu.

Astfel de constatari fac inca si mai necesara fondarea unei terapii prin ras, eficace si gratuita, care ar contribui foarte mult la schimbarea atitudinii ce face din cei mai multi oameni un fel de "automate" aflate in cautarea "pilulelor fericirii".

vineri, 20 ianuarie 2012

Aberatiile Statului Mondial Masonic: ti se pot lua copiii daca nu ii cresti "in mod adecvat"!!!

Un cuplu de indieni care trăiesc în Norvegia au pierdut custodia copiilor lor, după ce asistenţii sociali au considerat că soţii dau dovadă de un “comportament inadecvat”.

Anurup şi Sagarika Bhattacharya îşi hrăneau copiii cu mâna şi dormeau în aceeaşi cameră cu ei, motiv pentru care autorităţile norvegiene i-au decăzut din drepturile parentale, scrie Daily Mail.

La opt luni de la incident, indienii încă nu şi-au recuperat copiii, băieţelul în vârstă de trei ani şi fetiţa de un an. Disperaţi, ei au cerut ajutorul guvernului indian, care a contactat autorităţile norvegiene.

joi, 19 ianuarie 2012

Americanii pregatesc CENZURA INTERNETULUI

SOPA şi PIPA sunt două proiecte legislative ce ar trebui, în viziunea politicienilor americani, să oprească pirateria pe internet.

SOPA – sau Stop Online Piracy Act (Legea Opriţi Pirateria Online) – şi PIPA – sau Protect IP Act (Legea pentru Protecţia IP-ului) – se rezumă în principal la patru elemente:

1. Vor ordona providerilor internet să îşi modifice serverele DNS astfel încât să nu permită propagarea domeniilor de internet din ţările străine care găzduiesc copii ilegale ale fişierelor video, muzicale sau foto. Pentru a înţelege acest lucru trebuie să ştiţi că, în momentul în care tastaţi numele unui site în bara de adrese a browserului, acesta “întreabă” întâi aceste servere DNS care este adresa IP aferentă numelui site-ului şi accesează astfel pagina internet a domeniului. În cazul în care aceste servere DNS nu “propagă” domeniile şi IP-urile aferente domeniilor pe internet, browserul returnează o pagină prin care sunteţi anunţaţi că site-ul nu a fost găsit.

marți, 17 ianuarie 2012

Scrisoare deschisa catre poporul roman

"Popor roman ,

Iti scriu pentru ca sper ca macar acum sa iti amintesti cine ai fost, cine esti si poate asa vezi incotro te indrepti.

Astazi, popor roman pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei sa se faca asta ? Cum vrei sa te vada cei ce iti vor urma ?

- Astazi, ca si pe vremea fanariotilor, domnitorul si divanitii nu au nici o legatura cu tine. Sunt straini de interesele si dorintele tale; tot ce doresc este sa stea cat mai mult in functie si sa castige cat mai mult. Tu taci;

- Astazi ,ca si pe vremea cuceririi romane, bogatiile tarii, aceleasi mine de aur, argint, sare, mierea acestui pamant, sunt exploatate de altii cu bratele tale si se duc pentru a umple visteriile strainilor de neam. Tu taci;

- Astazi, ca si pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile romanilor sunt calcate in picioare, iar cei putini fac legea pentru cei multi. Tu taci;

luni, 16 ianuarie 2012

Parlamentari europeni ataca Bilderberg (video din Parlamentul European)

Gerard Joseph Batten este membru în Parlamentul European din iulie 2004. El a fondat Partidul Independent al Marii Britanii (United Kingdom Independence Party; UKIP) în anul 1993. Gerard Batten a luptat împotriva planurilor Partidului Muncitorilor (the Labour Party, guvernat până în 2010 de Tony Blair) de a introduce chip-uri în cărţile de identitate.

În data de 12 septembrie 2011, în cadrul unei şedinţe a Parlamentului European, Batten a ţinut un discurs memorabil. Într-un singur minut, el a reuşit prin deducţii logice şi de bun-simţ să evidenţieze subterfugiile celor care conduc lumea la ora actuală şi complicitatea mass-mediei în aceste jocuri murdare.

vineri, 13 ianuarie 2012

Viata de apoi - film documentar

Afterlife, un documentar din 2010 al regizorului şi scriitorului Paul Perry, este studiul curajos al marii întrebări a filozofiei şi religiei, "Ce se întâmplă când murim?", răspunsurile la această întrebare fiind examinate prin prisma experienţelor de moarte clinică (NDE), ajungându-se la concluzia inevitabilă că nu este nevoie să ne temem, fiindcă există viaţă după moarte, o declaraţie profundă susţinută de dovezi, pe care regizorul Paul Perry şi cercetătorii Raymond Moody şi Jeffrey Long încearcă să le treacă sumar în revistă.

Informaţiile prezente în film şi în cărţile scrise în comun de cele trei personaje principale, Perry, Moody şi Long, confirmă ceea ce mulţi savanţi bănuiau în secret încă din anii '70, când domeniul studiilor efectuate asupra morţilor clinice a fost iniţiat: faptul că aceste experienţe dovedesc existenţa unei vieţi dincolo de moarte.

marți, 10 ianuarie 2012

DACII. Recuperarea adevarului istoric

Istoria Romaniei se bazeaza pe falsuri grosolane! Suntem noi cu adevarat "urmasii Romei"? De ce cartile de istorie nu vorbesc despre faptul ca romanii au cucerit doar 14% din teritoriul Daciei si ca au stat chiar si pe acest mic spatiu dacic doar 165 de ani?!... De ce tara noastra se numeste Romania si nu Dacia, cum ar fi firesc?!... Intrebarile delicate pe care varianta oficiala le evita cu consecventa sunt mult mai numeroase. Daca vrei sa descoperi mai multe despre adevaratii nostri stramosi, dacii, viziteaza arhiva Radio Vocea Sufletului! Emisiunea "Radacinile dacice ale poporului roman", realizata de prof. dr. Mihai Popescu, de la Biblioteca Militara Nationala, cauta sa iti desluseasca enigmele istoriei... Iata cele 12 episoade de pana acum:

Civilizatia Vechii Europe
Institutii juridice la daci
Tablitele cerate de la Rosia Montana
Revolta fondului ne-latin
Dacii in enciclopediile straine
Pietrele dacilor vorbesc
Cetatea de la Capalna
Placutele de la Tartaria
Dacii in creatiile literare
Nicolae Densusianu
Dacii in constiinta romanilor
Perioada pre-romana

www.radiovoceasufletului.ro

luni, 9 ianuarie 2012

Liderii europeni ai Guvernului Mondial. Bilderberg iese la vedere!

Prin numirea la conducerea Greciei si a Italiei a doi membri ai grupului Bilderberg, organizatia exclusivista formata din cei mai puternici oameni de pe planeta incepe sa iasa la suprafata.

Dupa ce George Papandreou si-a dat demisia din functia de premier al Greciei, acuzat de faptul ca a dus statul elen la distrugere, cel numit in locul sau, Lucas Papademos, fost vicepresedinte al Bancii Centrale Europene, e vazut ca un salvator. Putina lume stie insa ca Papademos este membru al Comisiei Trilaterale (sectiunea europeana) inrudite cu grupul Bilderberg datorita membrilor comuni.

duminică, 8 ianuarie 2012

Traieste, iubeste, dar nu te atasa!

"Noi, ca oameni, ne ataşăm prea repede de orice lucru. Viaţa este flux, nimic nu rămâne la fel, dar sperăm şi dorim ca nimic să nu se schimbe. Există prea multă frustrare în lume pentru că toate aşteptările noastre rămân neîmplinite. Fiecare aşteptare aduce nefericire.

Ataşamentul înseamnă a te agăţa de un lucru, şi nu doreşti ca acesta să se schimbe vreodată. Acest lucru înseamnă a dori imposibilul. Tânărul doreşte să fie mereu tânăr, iar acest lucru este imposibil, mai devreme sau mai târziu acesta va îmbătrâni. Dar bătrâneţea nu aduce fericire, ci suferinţă. Dacă lucrurile nu ar sta aşa, atunci am crede că viaţa devine cu adevărat împlinită la bătrâneţe. Ea ar trebui să reprezinte culmea cea mai înaltă acoperită de omăt, dar nu este decât o gaură neagră. Este o gaură neagră pentru că ne agăţăm de tinereţe.

vineri, 6 ianuarie 2012

Pentagonul lucreaza la obtinerea... invizibilitatii

Oamenii de stiinta de la Universitatea Cornell, in colaborare cu agentia de cercetare a Departamentului de Aparare al SUA, au obtinut o performanta remarcabila, creand o "gaura de timp", prin ascunderea unui eveniment cu ajutorul distorsiunii luminii.

Intr-o zi soldatii ar putea sa desfasoare operatiuni sub acoperire, intr-un secret total, dupa ce fizicienii au garantat Pentagonului ca au aflat cum se pot masca evenimentele, prin distorsiunea luminii, informeaza Wired.

joi, 5 ianuarie 2012

Dezvaluiri uimitoare: Cine i-a trimis la Auschwitz pe cei 460.000 de evrei din Ungaria?

"Ani de zile am știut și eu, ca toată lumea, că ungurii, în comparație cu românii, sunt cei care și-au trimis la Auschwitz, la moarte adică, compatrioții evrei. Sute de mii de evrei din Ungaria, în 1944, au luat calea ferată a lagărelor de exterminare, de unde foarte puțini s-au mai întors. Cazul este bine cunoscut și mult discutat. Eu însumi, în mai multe ocazii, am scris pe această temă, mergând pe linia istoriografiei „oficiale” din România de dinainte de 1990: în timp ce evreii din România s-au salvat aproape în întregime, evreii din Ungaria au fost supuși unui regim de exterminare de o duritate unică. Însuși Winston Churchill a vorbit de acest moment din istoria Ungariei ca despre „crima cea mai abjectă din istoria omenirii”! Acesta a fost și titlul unui capitol din cartea mea intitulată Transilvania – Invincibile Argumentum, publicată în 1991, dar scrisă mult înainte de 1990. Am reluat acest titlu de capitol și în cartea Protocoalele Kogaionului, publicată în 2004, dar de data asta pentru a  mă dezice de ce scrisesem mai înainte pe acest subiect! Și o mai fac o dată afirmând că principalii, marii vinovați pentru tragedia evreilor din Ungaria anului 1944 nu sunt ungurii, autoritățile ungurești! Nici măcar germanii, aș putea zice!… Ci evreii!

marți, 3 ianuarie 2012

O surpriza de An Nou. La multi ani fericiti!


Scrie-ti numele (daca esti femeie) sau scrie numele femeii pe care o iubesti si fa-i o surpriza, aici: