marți, 28 februarie 2012

ATENTIE! De la 1 martie, Google stie TOT CE FACI! Afla cum sa-ti stergi urmele pana nu e prea tarziu

De la 1 martie, Google va aplica schimbările controversate ale politicii sale de confindeţialitate care vor permite companiei să obţină, să stocheze şi să folosească informaţii personale despre utilizatori.

De la 1 martie, nu vei mai avea voie să foloseşti Google fără să completezi datele necesare noii politici de confidenţialitate, care vor ajuta la crarea unui profil permanent, ce va conţine, numele vostru, sexul, localitate şi chiar şi orientarea sexuală.

Înainte însă de acea dată, mai puteţi face un singur lucru: să vă ştergeţi istoria de browsing din Google pentru ca din momentul aplicării noii politici să nu puteţi fi monitorizat decât din acel moment înainte.

luni, 27 februarie 2012

Calea Iubirii versus Calea Fricii

Poate că nu v-aţi gândit niciodată la acest lucru, dar pe un nivel sau altul suntem cu toţii maeştri. Suntem maeştri pentru că avem puterea de a crea şi de a ne conduce propriile vieţi aşa cum dorim. La fel cum civilizaţiile şi religiile lumii îşi creează mitologii incredibile, noi ne creăm propriile noastre mitologii, populate cu eroi pozitivi şi negativi, cu îngeri şi demoni, cu regi şi cerşetori.

sâmbătă, 25 februarie 2012

Filmare spectaculoasa a unui OZN

Imagini uluitoare cu o farfurie zburătoare care se apropie silenţios de terenul de aterizare a stârnit o adevărată furtună pe internet. Filmuleţul se presupune că ar fi fost făcut în New Mexico, unde se află vestitul orăşel Roswell.

Imaginile au fost luate de către un pasager aflat într-o maşină care ar fi urmărit OZN-ul de-a lungul unei autostrăzi, până în locul în care acesta se pare că ar fi aterizat. Locaţia exactă, data şi ora evenimentului înregistrat nu sunt cunoscute.

vineri, 24 februarie 2012

Imaginea care a emotionat intreaga lume


Fotograful Marac Andrev Kolodzinski a surprins o vidră care pare că se roagă. Acesta a stat două ore în apa îngheţată de la grădina zoologică din Whipsande, Bedforshire, din Marea Britanie, înainte de a surprinde acest moment divin, potrivit Daily Mail.

Marac Andrev Kolodzinski, în vârstă de 49 de ani, este fotograf de peste 20 de ani, dar a spus că niciodată nu a surprins un astfel de moment cu o încărcătură atât de puternică.

joi, 23 februarie 2012

Americanii nu mai vor sa atace Iranul

SUA isi accelereaza eforturile de a convinge Israelul sa renunte la planul de atacare a instalatiilor nucleare ale Iranului.

Unul dintre liderii militari importanti ai Americii a avertizat public impotriva unei lovituri, iar doi oficiali de rang inalt au fost trimisi la Ierusalim pentru a descuraja orice atac.


Generalul Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme american, a declarat, intr-un interviu televizat, ca nu este “prudent in acest moment” sa ataci Iranul, si ca o lovitura “acum ar fi destabilizatoare”, informeaza The Guardian.

luni, 20 februarie 2012

Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei NEVACCINATI

Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de milioane in intreaga lume si a pus in discutie importante chestiuni de sanatate publica, de exemplu de ce mai continuam sa facem vaccinuri.

Copiii nevaccinati nu vor primi niciodata in corpul lor substante chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substante chimice care se regasesc in aproape toate vaccinurile aprobate de Institutiile responsabile.

duminică, 19 februarie 2012

O idee extraordinara

Un nou tip de lanţ uman: nişte necunoscuţi lasă cadouri în spaţii publice din Timişoara.

Ideea a luat amploare, cadourile fiind mici atenţii pe care şi le permite oricine şi care au scopul de a produce un zâmbet: câteva banane, o ciocolată, un tricou... Cadourile sunt însoţite de un bileţel: „Cu drag, pentru cine are nevoie.

sâmbătă, 18 februarie 2012

Basescu si inteligenta :)))

In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Ajuns in fata ei, Basescu o intreaba:
- Mi-ati putea raspunde la o intrebare?
- Desigur, raspunse Regina.
- Ei bine, cuteaza Basescu, care credeti ca este esenta leadership-ului ? Care este secretul unei bune conduceri?
Regina il priveste lung si raspunde:
- In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti.
- Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? insista Basescu.
- Foarte simplu, spuse regina, ridicandu-se, permiteti-mi sa va arat.
Ii telefona indata lui David Cameron, puse telefonul pe speaker si spuse:
- Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: mama dvs. are un copil, tatal dvs. are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. Cine este el?
Cameron raspunse fara ezitare:
- Sunt exact eu, Majestate.
- Corect, spuse regina . Multumesc si la revedere!
Apoi, privindu-l pe Basescu:
- Ati inteles, domnule presedinte?
- Da, majestate! Foarte interesant! Fiti sigura ca o sa folosesc aceasta lectie!

Odata intors la Bucuresti, Basescu se hotaraste sa-l supuna la test pe Emil Boc. Convocat, Boc vine.
- Draga Emil, ma intreb daca ai fi capabil sa-mi raspunzi la o intrebare.
- Desigur, dle presedinte.
- Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta. Cine este el?
Boc isi roteste cateva clipe ochii intre tavan si podea si, finalmente, isi intreba presedintele daca i-ar putea acorda un ragaz de gandire. Intors la Guvern, convoaca pe data ministri, alaturi de care zaboveste cateva ore asupra problemei, fara sa ajunga la o solutie. Prada disperarii, il suna pe Blaga, la Senat:
- Asculta, zi-mi si mie: maica-ta are un copil, taica-tau are un copil, si acest copil nu este nici frate-tau, nici sora-ta. Cine este el?
Blaga raspunse cu ezitari:
- Cred ca e vorba de mine... Da, eu sunt.
Mult mai usurat, Boc fuge glont inapoi la Cotroceni si intra gafaind in biroul lui Basescu.
- Stiu raspunsul, domnule! Stiu cine este blestematul asta de tip! E Blaga !!!

De peste birou, mangaind usor spatarul fotoliului - gandindu-se, probabil, ce noroc are regina cu asa oameni inteligenti pe langa ea - cu o nedismulata grimasa de dezaprobare, Basescu ii raspunde:
- Gresit, prostule! E David Cameron!


Material primit pe e-mail

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

vineri, 17 februarie 2012

Odioasa Ana Pauker si prim-ministrul Ungureanu. DEZVALUIRI

"CE LIPSESTE DIN BIOGRAFIA MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RAZVAN UNGUREANU

1) In decembrie 1989 cand la Iasi in Universitate s-au semnalat primele proteste-miscari anticomuniste, membrul CC al UTC Mihaita Ungureanu proaspat sosit ca delegat-aplaudac de la maretul Congres PCR prezidat de tov. Ceausescu, de data asta pe post de "ochiul si timpanul", mai multe surse confirma ca acesta observa atent tot ce misca contra si intocmea liste negre cu studentii protestatari.

2) Printre limbile straine cunoscute de MIHAI RAZVAN UNGUREANU este si limba ebraica, evident avand in vederea originea etnica evreiasca si studiile sale. Interesant e ca evita mereu sa mentioneze acest lucru !

3) MIHAI RAZVAN UNGUREANU ARE INITIERI GRELE INTR-ALE MASONERIEI SI A ALTOR ACTIVITATI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETATILOR DISCRETO-SECRETO-INITIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MARICEL.

joi, 16 februarie 2012

Omule drag, cat de multa iubire traiesti?

Cata pace e in sufletul tau? Cata incredere si libertate? Cat de mult simti spiritul cum iti umfla narile cand respiri? Sau ... cat de constient esti ca RESPIRI? Opreste-te o clipa in locul acela din Tine si respira profund. Doar respira si savureaza darul vietii, Sfantul Aer. Arunca-te in fascinatia respiratiei... si atat! Te-ai gandit ca fiecare gura de aer te duce spre centrul inimii tale? Fiecare respiratie constienta te aseaza in centrul Fiintei. Azi traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata mea: ador aerul pe care-l respir. Ador felul in care imi atinge pielea si buzele. E o densitate uluitoare in jurul meu si-mi dau lacrimile de atata dragoste...

miercuri, 15 februarie 2012

Actorul Florin Zamfirescu: "In martie tara va fi in picioare!"

Actorul crede cu tărie că suntem conduşi din afară , şi nu spre binele nostru...
"Până la ce os să ne ajungă cuţitul ca să ne trezim, să ne dăm seama ce ar fi bine pentru noi?", se întreabă ro­mâ­nul Florin Zamfirescu. Aflat la amurgul vieţii, nu se mai teme să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă acest adevăr are ceva criminal.

● Jurnalul Naţional: Nichita Stă­nescu spunea: "Dragii mei, feriţi-vă să aveţi dreptate prea repede, prea devreme, ca să aveţi la ce visa...". Se pare că tot visăm de 20 şi ceva de ani încoace!
● Florin Zamfirescu: Da, aşa e. Tot Nichita zicea că cel mai periculos e adevărul, iar cel mai important e drumul spre adevăr, fiindcă adevărul are ceva criminal. Toţi guvernanţii noştri, din ’90 încoace, au dat întruna dovadă de multă inteligenţă. Prin eşecurile repetate pe care le traversăm, toată lumea crede că guvernanţii noştri, de-a lungul vremii, erau proşti. Dar eu cred că au fost şi sunt extrem de in­te­ligenţi, numai că sunt rău in­ten­ţio­naţi. Acest lucru e vizibil cu ochiul liber. Sunt an­gajaţi să distrugă tot ceea ce în­seam­nă această ţară. Nu întâmplător României i se spune Grădina Maicii Domnului, nu întâmplător Prinţul Charles desco­peră Transilvania şi habar n-avem câte mai avem de vânzare şi cât de repede se vând! Şi nu este din prostie. De fapt, este subordonarea unor comandamente exterioare. Cred că soarta noastră e pecetluită. O spun la sfârşit de viaţă, chiar nu-mi pasă cât mai am de trăit, chiar nu vorbesc pentru mine. Am copii, nepoţi, prieteni şi poate, cel mai important lucru, am studenţi. Nu puţini! Sunt o comoară de talente.

sâmbătă, 11 februarie 2012

Miting urias Anti - Acta in Bucuresti

"Peste 36.000 de romani au anuntat, pe Facebook, ca vor participa, sambata, la mitingul de protest din Bucuresti impotriva acordului privind pirateria pe Internet, ACTA, semnat la sfarsitul lunii trecute de majoritatea tarilor UE, inclusiv de Romania.

Protestul va avea loc in Piata Universitatii, sambata, 11 februarie, intre orele 17 si 22. Manifestatii vor avea loc in peste 20 de orase ale tarii. In Cluj s-au anuntat aproape 24.000 de protestari, 8.500 in Iasi si 9.500 in Timisoara.

Detalii despre protestele de sambata aflati de pe grupul de Facebook.
Manifestatii de amploare la nivel european vor avea loc sambata in toate tarile UE.

Acordul Comercial pentru Combaterea Contrafacerii (ACTA) reprezinta un tratat pe baza caruia drepturile de proprietate intelectuala  ar putea fi mai strict aparate pe internet, contribuind la combaterea contrafacerii si pirateriei.

Criticii ACTA sustin ca tratatul ar pune in pericol libertatea de exprimare si dreptul la viata privata, considerand ca incalca principiile de baza ale internetului si ca Romania a semnat in necunostinta de cauza tratatul categorisit drept “anti-Internet”.

Protestatarii sunt nemultumiti de faptul ca ACTA ar putea da nastere unor  legi aspre, ce ar obliga furnizorii de servicii de internet, pe cei care gazduiesc site-urile si pe administratorii site-urilor sa stearga imediat continutul considerat piratat. Proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de Internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor."

NOTA: 11. 02 . 2012, ora 19:45 - Mitingul nu a fost urias. S-au adunat insa catre 2.000 de persoane.

Sursa: AICI

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.

miercuri, 8 februarie 2012

Osho - Viata in cuplu

Noi traim unii cu altii, dar nu stim ce inseamna sa traiesti in cuplu. Putem trai ani de zile impreuna fara sa aflam acest lucru. Priviti prtetutindeni in lume: oamenii traiesc impreuna, nimeni nu traieste singur: sotii cu sotiile, sotiile cu sotii, parintii cu copiii, parintii cu prietenii. Toti traiesc alaturi de alti oameni. Viata nu exista decat in asociere, dar stiti voi ce inseamna asocierea?

marți, 7 februarie 2012

Rockefeller, prietenul guvernantilor romani. Gazul de sist - a doua Rosia Montana

CHEVRON (Rockefeller) vor incepe exploatarea GAZULUI DE SIST DIN ROMANIA, prin metoda fractionarii hidraulice. Ne iau gazul si ne ofera cutremure si poluare …
"Daca Rosia Montana vi se parea serioasa, ei bine, asta-i mai mult decat strigatoare la cer! Nu doar ca strainii (oculta doritoare a unei  "Noi Ordinii Mondiale") au castigat la licitatie mii de kilometri patrati de pamant romanesc, dar au deja aprobarea pentru distrugerea arealului nostru, sub-teran si supra-teran, contaminarea retelei de ape freatice, provocarea de cutremure artificiale, si toate astea pentru a ne lua o descoperire la moda: gazul de sist,un gaz care se gaseste in straturile adanci de roca (cel putin 4 km adancime).

luni, 6 februarie 2012

O surpriza pentru voi...

Dragii nostri, ne bucuram sa putem veni catre voi cu un numar mare de daruri. Ieri, Radio Vocea Sufletului a fost desemnat, la concursul Radar de Media, cel mai ascultat post romanesc de radio online. In semn de recunostinta pentru sprijinul vostru, va aducem in dar carti, CD-uri muzicale, reviste, produse naturiste, invitatii la teatru si restaurant, tratamente de infrumusetare si un dispozitiv de protectie energetica.

Pentru a participa la tragerea la sorti a cadourilor noastre, pe care o vom face in saptamana 13-19 februarie, va rugam sa va inscrieti la newsletterul radioului. De aici, impreuna cu reprezentantii firmelor care ofera aceste daruri, vom trage la sorti cei 20 de castigatori. Data limita a inregistrarii in newletterul radioului, pentru a participa la tragerea la sorti, este 13 februarie ora 10 dimineata. Cei care s-au inscris deja la newsletter vor participa din oficiu la tragerea la sorti.

Pentru a te inscrie, intra aici: Radio Vocea Sufletului

Iata care sunt darurile noastre pentru voi:

15 pachete continand:
- romanul "Misterele din Padurea Baciu", cu dedicatie, daruit de Daniel Roxin (Misterele din Padurea Baciu);
- cartea "Naikan - arta japoneza a introspectiei" daruita de editura For You (www.editura-foryou.ro);
- cartea "O viziune pentru 2012" daruita de editura Daksha (www.edituradaksha.ro);
- numerele 1-8 ale revistei AstroGlob (color) daruite de redactia AstroGlob (www.astroglob.ro);
- albumul muzical "Spre infinit" al compozitorului Gheorghe Iovu daruit de centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro).

5 pachete continad:
- cartea "Alimente care combat cancerul" (color) daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- cartea "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul" (color) daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- cartea "Secretul succesului" daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- card pentru verificarea stresului, daruit de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);
- pentru 3 dintre aceste 5 colete cate un remediu floral Bach asociat cu o carte de prezentare a terapiei florale Bach, daruite de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);
- pentru 2 dintre aceste 5 colete cate un remediu pentru imunitate puternica, daruit de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro).

Cadouri suplimentare:
- Un dispozitiv de protectie energetica "Vital protect" daruit de AIM Group (www.aimgroup.ro);
- O cina romantica pentru doua persoane daruita de Casa Satya din Bucuresti (www.satya.ro);
- 4 bilete la spectacolul de teatru "Vis in vis - poveste fara sfarsit" al companiei Passe-Partout Dan Puric, daruite de Vadim Rusu, actor si regizor al companiei (www.passe-partoutdp.ro);
- doua sedinte de lifting facial daruite de Centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro).

Cadourile suplimentare vor fi trase la sorti in felul urmator:
- aparatul "Vital protect" va fi oferit, prin tragere la sorti, unuia dintre castigatorii celor 20 de premii care locuieste in afara Bucurestiului;
- cina romantica, cele 4 bilete la teatru si cele doua sedinte de lifting facial vor fi trase la sorti pentru castigatorii din Bucuresti.

NOTA: nu vor putea beneficia de aceste daruri redactorii radioului si rudele acestora.

Va prezentam, in continuare, detalii despre toate aceste cadouri:

1. Cartile "Alimente care combat cancerul" si "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul" - oferite de editura Vidia (www.vidia.ro)
 

În fiecare an, pe Glob 10 milioane de oameni se îmbolnăvesc de cancer şi 7 milioane dintre aceştia mor! TU poţi face acum schimbarea despre care ei nu au aflat! Un studiu întins pe durată a 35 de ani şi efectuat pe 500.000 de oameni a dovedit fără drept de apel că anumite alimente, consumate numai în anumite combinaţii au capacitatea să prevină şi să vindece 100% cancerul! Sănătatea ta începe ACUM, mâine înseamnă boală! Afla mai multe aici: "Alimente care combat cancerul" "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul".


2. Cartea "Naikan - arta japoneza a introspectiei" daruita de editura For You (www.editura-foryou.ro)

NAIKAN sau arta japoneza a introspectiei, reprezinta o imbinare unica a elementelor spirituale si psihologice, care sa ne ajute sa ne analizam viata, sa ne reinnoim relatiile si sa ne reconfiguram viitorul.
Avandu-si radacinile in traditiile spirituale si psihologice orientale, Naikan este o metoda structurata pentru meditatia intensa asupra vietii noastre, asupra relatiilor si greselilor noastre. Afla mai multe aici:
Naikan - arta japoneza a introspectiei



3. Cartea "O viziune pentru 2012" daruita de editura Daksha (www.edituradaksha.ro)

Preoti, shamani si sfinti au vorbit de sute de ani despre aceasta perioada, iar multi savanti au examinat tiparele recurente ale istoriei si au anticipat transformari majore.
Petersen subliniaza reusitele extraordinare în ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor stiintifice, îmbunatatirea actului de cunoastere si transformarea la nivel de mentalitate care demonstreaza capacitatea noastra de a evolua. Afla mai multe aici: "O viziune pentru 2012"



4. Cartea "Secretul succesului" daruita de editura Vidia (www.vidia.ro)


Această carte nu este la fel ca alte lucrări despre gândirea pozitivă. Această carte este DIFERITĂ. Când vei începe să o citeşti vei înţelege de ce! Din fiecare pagină iese la lumină SECRETUL SUCCESULUI ÎN VIAŢĂ! Pentru prima dată vei înţelege cum să îţi foloseşti potenţialul infinit de care dispui! Pentru prima dată, te vei simţi cu adevărat SIGUR şi ÎNCREZĂTOR în forţele tale!Afla mai multe aici: "Secretul succesului"




5. Romanul "Misterele din Padurea Baciu", cu dedicatie, daruit de Daniel Roxin (Misterele din Padurea Baciu)

Suntem înconjuraţi de o lume profund miraculoasă. Fiecare clipă a vieţii noastre este încărcată de magie şi, cu toate acestea, adeseori ni se pare că trăim o existenţă anostă, fără perspective, ca şi cum am fi incapabili să vedem dincolo de limitele induse de civilizaţia bolnavă în care... nu noi trăim, ci care ne trăieşte pe noi.
Cu gândul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin această carte să-ţi provoc limitele şi prejudecăţile şi să te iau cu mine într-o aventură pe care sper că nu o vei uita... Afla mai multe aici: (Misterele din Padurea Baciu)


6.  Numerele 1-8 ale revistei AstroGlob daruite de redactia AstroGlob (www.astroglob.ro)

AstroGlob este singura revistă tipărită cu conţinut editorial exclusiv astrologic din România, adresată publicului larg. AstroGlob invită pe oricine să privească astrologia prin ochii astrologilor profesionişti, adică ai unor “oameni care lucrează cu oamenii”. Scopul nostru este de a oferi oricui posibilitatea să descopere puterea astrologiei ca artă de consiliere personală şi ca instrument de dezvoltare şi transformare personală. Afla mai multe aici: Revista AstroGlob

7. Albumul muzical "Spre infinit" al compozitorului Gheorghe Iovu daruit de centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro)

Această muzică e izvorâtă din suflet, e cântată cu sufletul şi dăruită pentru suflet. Este un refugiu al nostru, al tuturor în care ne putem regăsi cu adevărat în fiecare zi. Prin acordurile ei ne ajută să ne descoperim sufletul – locul în care Dumnezeu a adunat cele mai frumoase daruri ce le-a avut pentru om. Afla mai multe aici: "Spre infinit"


8.  Un dispozitiv de protectie energetica "Vital protect" daruit de AIM Group (www.aimgroup.ro)


Te chinuie problemele de sănătate?
Oboseală cronică, devitalizare, insomnie, migrene, tulburări hormonale, depresie, tumori, cancer sau leucemie? De vină sunt radiaţiile telefoanelor mobile, liniile de înaltă tensiune, televizoarele, computerele, internetul wireless şi aparatele electrocasnice din casa ta! Contracarează acum efectele radiaţiilor cu ajutorul dispozitivului portabil VITAL PROTECT şi împiedică epuizarea totală a organismului! Protecţie sigură! Afla mai multe aici: "Vital protect"


9.  Remedii florale Bach asociate cu carti de prezentare a terapiei florale Bach, remedii pentru imunitate puternica, carduri pentru verificarea stresului daruite de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);

Terapia florala Bach este o metoda alternativa de vindecare descoperita de dr. Edward Bach intre anii 1930 – 1936. Vindecarea bolilor prin aceasta forma de medicina energetica se bazeaza pe eliminarea emotiilor negative, a erorilor de comportament, luand in calcul intrega personalitate a individului, reactia lui fata de anumite evenimente de-a lungul vietii, identificand cauza dezechilibului din organism ce sta la originea bolii. Afla mai multe aici: Terapia florala Bach

Carduri pentru verificarea stresului - Testul de Stres se bazeaza pe reactia termica a corpului uman, respectiv scaderea temperaturii la nivelul extremitatilor degetelor. Acest efect poate fi vizualizat pe suprafata de cristale termosensibile, care va indica prin colorare distincta (albastru/verde/roau sau negru) starea de moment a individului (relaxat/calm/tensionat sau stresat). Afla mai multe aici: Testul de stres

10. O cina romantica pentru doua persoane daruita de Casa Satya din Bucuresti (www.satya.ro);

Bucătăria este un veritabil proces de alchimie. Astfel la Satya preparatele sunt create luându-se în considerare principiile şi înţelepciunea milenarei Ayurveda şi ale studiilor știinţifice moderne de alimentaţie naturistă. Ingredientele și condimentele sunt folosite în proporţii și compatibilităţi optime astfel încât să aibă cel mai bun raport al simfoniei celor 6 gusturi, având și un amplu aport de energie vitală și efecte benefice generale asupra organismului. Mai multe informaţii despre alchimia din bucătăria Lumii Satya: Casa Satya

11.  4 bilete la spectacolul de teatru si muzica "Vis in vis - poveste fara sfarsit" al companiei Passe-Partout Dan Puric, daruite de Vadim Rusu, actor si regizor al companiei (www.passe-partoutdp.ro);
Spectacolul prezinta concertul muzical al Alexandrinei Hristov si piesa de teatru "Fantasmagorie" a Companiei Passe-Partout Dan Puric. 

Nu ratati un concert-spectacol cu participarea extraordinara a actorilor: Petru Ciobanu, Nadejda Dimitriu, Vadim Rusu si Petru Voicu.
Regia: Vadim Rusu


Despre "Fantasmagorie" -  Fantasmagoria este un spectacol-reverie, în timpul caruia cei patru actori te vor face sa crezi ca ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stapâna apriga peste trei Pacala rataciti prin viscol. O poveste care seamana cu un film rusesc, cu nostalgii si troiene, ingenios îndulcita cu nazdravanii românesti. O creatie la granita dintre pantomima si circ, la fel de stranie si de fascinanta ca o plimbare de o ora de-a lungul Siberiei calare pe spinarea lui Fram, ursul polar.Aflati mai multe aici: Fantasmagorie




12. Doua sedinte de lifting facial daruite de Centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro)

 Traind holistic ne ajuta sa intelegem si sa recreem echilibrul in  toate dimensiunile vietii noastre: fizic, energetic, emotional, mintal, psihic si spiritual. Holismul este la fel de mult o arta cat si o stiinta, intrucat necesita intelegerea si integrarea efectelor si cauzelor, a energiei implicate in tot ceea ce suntem. Tocmai prin aceasta, Centrul Holistic SOMA ofera un spatiu unic si confortabil celor ce doresc sa afle mai mult despre ei, in cadrul unor sesiuni de abordare holistica si prin workshopuri si traininguri de dezvoltare personala. Afla mai multe aici: Centrul Holistic Soma

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

duminică, 5 februarie 2012

Orasul subteran al furnicilor care rivalizeaza cu Marele Zid Chinezesc (video)

O echipa de oameni de stiinta a descoperit in Brazilia un oras extrem de sofisticat, construit de furnici. Asezarea insectelor era abandonata, insa cercetatorii au fost uimiti de complexitatea incredibila a orasului, care cuprindea drumuri si gradini.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca acest megalopolis a adapostit la un moment dat cea mai mare colonie de furnici din lume, insa nimeni nu stie de ce au plecat furnicile si ce a provocat acest abandon.

miercuri, 1 februarie 2012

Informatii bulversante. TREBUIE sa vezi aceste filmulete!

Este foarte important sa vizionezi aceste filmulete si sa dai informatia mai departe, la cat mai multi. Doar cunoasterea acestor lucruri de majoritatea dintre noi ne poate proteja libertatea. Oculta este decisa sa introduca cat mai repede dictatura Noii Ordini Mondiale iar noi trebuie sa ne unim pentru a nu permite acest lucru. Daca printre cunoscutii sau prietenii tai sunt si oficiali ai statului roman sau chiar politicieni, convinge-i sa vizioneze aceste filmulete pentru ca, poate, in acest fel se vor trezi la realitate si vor reactiona public. Nu pierde timpul! Vizioneaza ambele filmulete si apoi trage o concluzie!...

Important: daca stii cum, descarca aceste filmulete si posteaza-le inca o data pe youtube sub un alt nume (chiar modifica-le cu o secunda-doua lungimea pentru a fi cat mai greu de recunoscut de cei care ar dori sa le stearga) sau trimite-le pe transfer si altora. Pu-ne umarul si fa si tu ceva! Este excelent si daca trimiti informatia la toti cunoscutii tai...