luni, 30 aprilie 2012

Sănătatea se citeşte pe faţa omului. Priveşte-te în oglindă, acum!

Nu-i asa ca uneori ne dam seama ca cineva nu se simte bine doar privindu-i chipul? Medicina chinezeasca sustine ca fata este o adevarata harta a starii de sanatate a omului. Privind-o cu atentie, putem descoperi afectiunile de care sufera organismul. Si stiinta medicala investigheaza trasaturile particulare ale chipului, deoarece acestea ofera informatii valoroase pentru stabilirea diagnosticului. Priviti-va atent in oglinda si descoperiti simptomele unor posibile afectiuni, conform principiilor medicinii traditionale chineze. 

Informatii utile in diagnoza

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Viata nu e ceea ce pare...

"Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să picteze peste 800 de tablouri.

În 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley după un singur concert. I-a spus: "Nu vei ajunge nicăieri, fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus camioane".

Beethoven a fost considerat de către profesorii săi fără nicio şansă ca şi compozitor. Nu i-a ascultat însă, şi a compus, fiind complet surd, 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale.

joi, 26 aprilie 2012

Fratii nostri din Alpi

Fratii nostri din AlpiSunt vreo 60.000 in toata Elvetia si isi spun, cu mandrie, "romansi": oamenii liberi ai muntilor, de alt neam decat vorbitorii de limba germana si italiana care ii inconjoara din toate partile. Candva, tara lor, asezata la aproape 4000 de metri inaltime, se numea Retia. Azi se numeste Engadin si se afla in cantonul elvetian Grison. Cu toate ca limba lor a fost recunoscuta abia in 1938, dupa lupte grele si indelungate, ca cea de-a patra limba nationala, ea e de fapt singurul grai nascut si vorbit pe actualul teritoriu elvetian (germana, franceza si italiana fiind limbi de imprumut, aduse de peste munti). Nu de mult, romansii si-au sarbatorit, ca si noi, 2000 de ani de continuitate istorica, chiar daca sunt, tot ca si noi, mult mai vechi. Urmasi ai mandrilor reti, latinizati la fel de greu ca si dacii de armatele Imperiului roman, Nicolae Iorga le spunea "frati mai mici" ai romanilor. In studiul sau "Paralelisme romano-helvetice", marele istoric ii socotea inruditi cu traco-ilirii, dar si cu celtii, de la care au mostenit un fond de cuvinte prezente si in limba noastra.

miercuri, 25 aprilie 2012

Soarele va răci Pământul. Schimbarea uluitoare care se poate petrece în mai puţin de o lună

Soarele va răci Pământul. Schimbarea uluitoare care se poate petrece în mai puţin de o lună
Cercetătorii japonezi au descoperit că vom fi martori la inversarea polului nord magnetic al Soarelui, dar se va petrece şi un fenomen foarte ciudat: vor apărea patru poli magnetici.

Potrivit Sott Soarele va intra într-o perioadă în care îşi va reduce activitatea, fapt ce va genera temperaturi mai mici pe Terra. Cercetătorii de la Observatorul Astronomic Naţional din Japonia au studiat activitatea solară din ultima perioadă şi au ajuns la concluzia că ceea ce se petrece acum pe suprafaţa Soarelui se aseamănă cu perioada de 70 de ani din secolul al XVII-lea în care temperaturile înregistrate au fost cu 2,5 grade Celsius mai mici decât media normală.

marți, 24 aprilie 2012

Al XIII-lea Congres Internaţional de Dacologie 2012 - "Dacologia la Brancusi"

Al XIII-lea Congres Internaţional de Dacologie 2012
"Dacologia la Brancusi"

30 Iunie 2012 ------ Targu-Jiu, România
Organizator: Dacia Revival International Society
21-26 Broadway, New York, NY 11106, U.S.A.
Phone: +1(718) 932- 1700 or 031 810 6172; FAX: +1(718) 728- 7635
E- mail: brancusicongres2012@gmail.com , mail@dacia.org

Doamnelor şi domnilor,

luni, 23 aprilie 2012

Cei mai faimosi 10 copaci din lume


Arbol del Tule

In localitatea Santa Maria del Tule, Oaxaca, isi duce existenta unul dintre cei mai batrani copaci din lume - Arbol del Tule . Cu o vechime de 1.200 – 1.300 de ani, copacul Arbol del Tule are o circumferinta de 58 m si un diametru de 11.3 m. Desi se credea ca, in realitate, este vorba despre mai multi copaci, testele realizate de specialisti au demonstrat ca e unul singur.

duminică, 22 aprilie 2012

Poveste plina de talc... intr-o singura imagine!



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro 

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

vineri, 20 aprilie 2012

Emotionant (video)

"Violonistul si Dirijorul de orchestra Andre Rieu a primit un mesaj din partea unei doamne olandeze in care ii povestea despre o nepoata a dansei, pe nume Mirusia Louwers:
- "Pare un inger si canta ca ingerii!"
La inceput el nu a crezut-o dar doamna era atat de insistenta incat, cu o anumita nemultumire, a acceptat s-o primeasca pentru o auditie. A ramas captivat... si in 2008 s-a filmat, in direct, interpretarea liedului Ave Maria de Schubert, pe care il puteti vedea mai jos.
Este cu adevarat emotionant!"

joi, 19 aprilie 2012

Cum este să fii în relaţie de cuplu cu o fiinţă care are stări de iluminare spirituală?

Interviu cu Echart Tolle, realizat de Kim Eng.

Kim Eng l-a întâlnit pe Eckhart Tolle în 1998. Născută în Vancouver, Canada, căutările spirituale ale lui Kim au început încă din anii ’80 şi au atins apogeul după întâlnirea cu Tolle. Ea este în prezent iubita şi asociata lui Tolle, purtându-i învăţăturile prin toată lumea. După şapte ani de antrenament spiritual intens şi de experienţe spirituale deosebite, Kim a  început să-i înveţe şi pe alţii cum să-şi descopere propriul învăţător şi vindecător interior.  În calitate de consilier şi purtător de cuvânt, precum şi de mediator al workshop-urilor „Presence through Movement” („Existenţă prin Mişcare”), Kim şi-a dezvoltat propriile sale modalităţi de predare, urmărind procesul transformării conştiinţei prin integrarea spiritului, minţii şi a trupului.

În cadrul conferinţelor mele, una dintre întrebările cele mai frecvente este „Cum este să fii într-o relaţie de cuplu cu o fiinţă care are stări de iluminare?” De ce această întrebare? Probabil pentru că oamenii au o idee sau o imagine despre relaţia ideală şi vor să ştie cât mai multe despre aceasta. Probabil că mintea lor vrea să se proiecteze într-un viitor în care şi ei se vor afla într-o relaţie ideală prin intermediul căreia se vor putea regăsi.

Cum este să fii în relaţie de cuplu cu o fiinţă care are stări de iluminare spirituală?

miercuri, 18 aprilie 2012

Film In premiera: Minunile lui Arsenie Boca la 22 de ani dupa moarte

Manastirea Prislop este locul de taina unde prezenta marelui duhovnic Arsenie Boca se simte si acum cu o mare intensitate. Ajuns acolo, ai impresia ca ochii lui albastri te privesc si te vegheaza de peste tot... Nenumarate vindecari miraculoase sau experiente spirituale sunt traite chiar si astazi, la 22 de ani de la trecerea sa la cele vesnice. De altfel, parintele a spus inainte de moarte ca, odata plecat, ii va putea ajuta pe oameni chiar mai mult decat a facut-o pana atunci... 

Despre toate acestea veti putea urmari aici, un filmulet impresionat, proaspat realizat:



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

marți, 17 aprilie 2012

Din invataturile lui Valeriu Popa

Frica micsoreaza diametrul vaselor de sange, ca urmare a unei varsari excesive de adrenalina in sange. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeza boli organice, cum ar fi boala coronariana (ischemia), hepatita, impotenta si frigiditatea sexuala, boli de piele, nevroze si psihoze.

Cand cineva te jigneste nu te razbuna pe el, nu-l uri si nu te supara pe el intrucat aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti urmeaza ca purificarea sufletului sa se infaptuieasca prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta ea vine prin moarte. Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiati, de aceea in masura in care reusim sa-i iertam, in aceeasi masura sunt posibile schimbari interioare de profunzime. Se cuvine sa iertam nu numai in gand ci si cu sufletul. Cel mai mult ne leaga de trecut supararile neiertate. Iertand un om care ne-a jignit sau ne-a suparat ne putem vindeca de o boala grava. Roaga-te in permanenta ca toti cei din jurul tau sa fie fericiti, sanatosi si intreaga lume sa fie binecuvantata. Aceasta rugaciune va iradia atat de multa iubire catre intreaga lume incat iubirea se va intoarce la tine din belsug.

luni, 16 aprilie 2012

Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca (video)

Biserica din Drăgănescu. Pe pojghiţa varului de frescă din pronaosul bisericii din Drăgănescu, pe care Arsenie Boca a pictat-o începând cu anul 1968, părintele a strecurat inexplicabil câteva imagini premonitorii, neobişnuite prin actualitatea lor: telefonul mobil, turnurile gemene incendiate pe 11 septembrie la New York sau naveta Discovery. Deşi plasate vizibil pe cei doi pereţi laterali de la intrare, scenele respective nu sunt uşor de observat, părând a se dizolva până la contopire în multitudinea altor scene biblice importante: Învierea, înfăţişarea iadului şi a Cetei celor Drepţi. Oricât te-ai strădui, din întregul picturii nu distingi nimic, în afara unor chipuri biblice, desenate pe cât de canonic, pe atât de aparte şi de potrivit lirismului meditativ din arta părintelui. Biserica Drăgănescu nu e o sală de muzeu renumit, în care intri doar să-ţi domoleşti orgoliul sau curiozitatea intelectuală. La Drăgănescu trebuie să vii de mai multe ori şi să ai răbdare, cerându-i părintelui Arsenie să-ţi „arate”. După o vreme, cu alţi ochi şi altă stare sufletească, începi să vezi. Mesajul şi proorocia părintelui se află chiar în faţa ta. Cu litere de un roşu sângeriu, stă scris cuvântul: „Fărădelegile atrag pedeapsă pe pământ". Alături, într-o completare tainică şi complicat de simplă, apare desenul şi toată prefigurarea evenimentelor care vor cutremura iremediabil lumea modernă: de la terorism la modificarea genetică; de la globalizarea mondială la secularizarea new-age-istă a bisericii lui Hristos.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Pustnicii nevazuti din Muntii Bucovinei

Cei ce isi prorocesc moartea
  Pustnicul Zosima a murit de curand, in octombrie 2008, la varsta de 129 de ani. Un om pe nume Ioan Baron l-a ingropat, in taina, intr-un loc inalt; fratele Ioan, cum i se zice aici, unul dintre putinii oameni care i-a cunoscut pe acesti sihastri cu aura de sfintenie din muntii Rarau-Giumalau, care i-a vazut, care i-a auzit, care a fost ingaduit sa urce pana la ascunzisul lor din padure. Marturiile sale sunt halucinante: de pilda, acest pustnic Zosima si-a “hotarat” exact ziua in care va muri, cu un an inainte. Si-a sapat singur groapa, asteptandu-l apoi pe ucenicul sau in ziua prorocita, ca sa il culce in mormant si sa aseze tarana peste dansul.A spus sa nu i se puna cruce deasupra, ca sa nu afle nimeni unde a fost ingropat. A dat canon cu limba de moarte sa nu fie dezvaluit locul ingropaciunii, pentru ca ucenicii sai din munti sau eventualii pelerini sa nu-l tulbure nici dupa trecerea dincolo. “Un om cu viata ingereasca” a fost socotit schimonahul Zosima. La fel pustnicul Nectarie, mutat la viata vesnica in anul 2002, pe cand avea 108 ani. L-a chemat tot pe fratele Ioan, cu multa vreme inainte, fix in ziua pe care si-o sorocise pentru a muri. Era lucid, senin, inainte de a se aseza in groapa proaspat sapata cu mainile. Si-au mai fost! Multi alti anahoreti, cu duh puternic, din muntii acestia, bucovineni, n-au vrut sa ramana nimic pamantesc dupa dansii. Doar rugaciunile lor. Padurile Raraului si Giumalaului sunt pline de asemenea morminte nestiute, de oameni indumnezeiti – unii poate chiar sfinti -, dar si de sihastri vii (multi dintre ei tineri), ce-si duc acelasi trai auster, in gropi, sub pamant, chiar si-n acest strasnic de geros inceput de an 2012. Pustnici multi, si doar intr-un singur munte? Cine ar fi crezut?!

vineri, 13 aprilie 2012

Opriti macelul mieilor!

Opriti barbaria! Nu are nici o legatura cu Iisus!

Aceasta traditie primitiva si chiar satanica ar fi trebuit sa inceteze de mult daca in fruntea bisericii s-ar fi aflat o majoritate formata din oameni cu adevarat spirituali. Faptul ca aberatia uciderii mieilor de Paste continua, arata cat de jalnica este gasca cu pretentii de mesageri ai Domnului care conduce Biserica Ortodoxa Romana! L-ati vazut vreodata pe asa-zisul "preafericit" Daniel sau pe vreun alt inalt prelat sa ia atitudine in fata macelului mieilor si sa indemne crestinii sa opreasca barbaria? Credeti oare ca Dumnezeu sau Iisus are nevoie de sangele mielor? Vi-l puteti imagina pe Iisus bucurandu-se ca sute de mii de miei sunt omorati cu ocazia CELEBRARII INVIERII LUI? Este evident ca nu, pentru orice om cu un minim bun simt!!! Cu toate acestea, majoritatea "pastorilor" nostri spirituali nu par sa aiba vreo framantare sau sunt prea lasi ca sa reactioneze, chiar daca nu impartasesc crima (de, au si ei un job si nu vor sa-l piarda!).

In concluzie, oameni buni, opriti macelul mieilor! Daca aveti un minim discernamant si un pic de compasiune, opuneti-va barbariei! Nu intampinati Lumina Invierii cu sangele unor fapturi nevinovate pe maini!

Dumnezeu sa va lumineze sufletele!

Daniel Roxin

Articolul poate fi preluat cu citarea sursei si link.

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro 

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

marți, 10 aprilie 2012

Iubirea nu ia ostatici

Ai învăţat iubirea condiţionată de la nişte oameni a căror iubire pentru tine a fost compromisă de către propria lor vină şi frică. Ei ţi-au fost modele. Nu trebuie să te ruşinezi de acest lucru, ci numai să fii conştient de el. Încă de când erai un prunc, ai fost condiţionat să te preţuieşti doar atunci când oamenii reacţionează pozitiv faţă de tine. Ai învăţat că valoarea ta era stabilită în exterior. Aceasta a fost eroarea fundamentală ce s-a perpetuat de-a lungul vieţii tale. Nici experienţa părinţilor tăi şi nici cea a copiilor tăi nu a fost diferită de a ta. Toate abuzurile şi erorile trebuie conştientizate, iar emoţia ataşată lor trebuie eliberată.

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Actiunea culorilor asupra fiintei umane

Culorile cuprind intreaga natura, iar pentru noi, oamenii, culorile se transpun in viata cotidiana si in viata noastra psihica. Specialistii sustin chiar, faptul ca, daca am trai intr-un univers monocrom, viata noastra ar inceta. Desi nu prea suntem constienti de aceasta, starea noastra psihica este foarte mult influentata de culorile care ne inconjoara.
    
Culorile sunt prezente in viata noastra prin vestimentatia pe care o purtam, prin alimentele pe care le consumam, prin participarea lor la decorarea interioarelor. Culorile sunt prezente si folosite in multe domenii ale vietii noastre. Ele sunt aplicate in arta, arhitectura, medicina si nu in ultimul rand in cosmetica.

vineri, 6 aprilie 2012

Vladimir Putin recunoaste public: Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.

Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.

Potrivit Herald Sun, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntate de ministrul rus al apararii, Anatoli Serdyukov.

joi, 5 aprilie 2012

Dezvaluri pe Antena 3: Declaratiile socante ale "Mai-Marilor" lumii

"Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială". Declaraţiile care te vor şoca.

Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

miercuri, 4 aprilie 2012

Antena 3 despre filmul "Dacii - Adevaruri tulburatoare"

Filmul "Dacii - Adevaruri tulburatoare" a reusit sa isi atinga scopul: trezirea interesului fata de adevarata noastra istorie la un numar insemnat de romani. Pana in acest moment, filmul a fost accesat pe internet de peste 220. 000 de oameni, in mai putin de o luna de la lansare, a beneficiat de difuzare pe cateva posturi locale de televiziune, de o pagina si jumatate de prezentare in Formula As si de o prezentare de 15 minute pe Antena 3, in emisiunea "News Magazine", unde am fost invitat impreuna cu dl. General (rez.) Nicolae Spiroiu. Aceste 15 minute le puteti viziona mai jos. Ii multumim pe aceasta cale doamnei Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii, care ne-a oferit acest material.

Desigur, filmul a starnit si furia acelora care au lucrat si lucreaza inca, din ignoranta sau rea-vointa, la conservarea falsului potrivit caruia noi suntem urmasii Romei. Pentru exemplificare, aveti aici un articol scris cu supararea celor care isi vad teoriile amenintate de ceea ce noi am scos si vom scoate in continuare la lumina:

http://foaienationala.ro/rspuns-unei-manipulri-numite-dacii-adevruri-tulburtoare-2012.html

Vom pregati un drept la replica. Oare ne vor publica materialul in aceleasi conditii de vizibilitate?

Daniel Roxin



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

luni, 2 aprilie 2012

Un nou jaf american, cu complicitatea puterii tradatoare din Romania!

"Ai zice că după scandalul cu Roșia Montana, cei din guvern s-ar gândi de două ori înainte de a da undă verde unui model de exploatare a gazelor naturale care s-a dovedit extrem de poluant, distructiv și controversat atât în SUA cât și în Europa. Ori avem de-a face cu incompetenți, ori toată afacerea e parte dintr-o încrengătură mafiotă de șpăgi, bani de media și entuziasme neoliberale, pe modelul cu care ne-am obișnuit.

duminică, 1 aprilie 2012

Reprezentarile sculpturale ale daco-getilor din Forul lui Traian

Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” – Facultatea de Istorie Bucureşti *
* Centrul de Cercetări de Istorie Naţională şi Europeană (CERIST) *
* Cercul de Istorie Veche şi Arheologie (CIVA) *
 
VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAŢI ÎN ZIUA DE MIERCURI, 4 APRILIE 2012, ORELE 14
LA URMĂTOARELE EVENIMENTE ŞTIINŢIFICE AVÂND CA INVITAT PE
Dr. LEONARD VELCESCU

Cercetător în Istoria Artei la Université de Perpignan – „Via Domitia”,
Centre de Recherches Historiques sur les Sociétés Méditerranéennes (CRHISM),
Franţa, doctor al École Pratique des Hautes Études, Sorbonne, Paris

1. Conferinţa cu tema:
REPREZENTĂRILE SCULPTURALE ALE DACO-GEŢILOR DIN FORUL
LUI TRAIAN, ROMA (partea a doua)

2. Vernisajul fotoexpoziţiei cu tema:
REPREZENTĂRILE SCULPTURALE ALE DACO-GEŢILOR DIN FORUL
LUI TRAIAN, ROMA (partea a doua), autor dr. Leonard Velcescu

Cu această ocazie se poate procura volumul:
"DACII ÎN SCULPTURA ROMANĂ. STUDIU DE ICONOGRAFIE ANTICĂ", Éditions Les Presses
Littéraires, Saint-Estève, 2010, autor dr. Leonard Velcescu

Evenimentele se desfăşoară în contextul aniversării a 1900 de ani de la inaugurarea Forului lui
Traian, la Roma (anul 112 e.n.) şi 1925 de ani de la începutul domniei regelui-erou al Daciei,
Decebal, la Sarmizegetusa (anul 87 e.n.).

Evenimentele au loc la sediul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, Bucureşti, Splaiul Unirii
Nr. 176, Sector 4, Intrarea D2, Etaj 1, Sala 77.

Informaţii suplimentare: conf. univ. dr. Corneliu Beldiman, Universitatea Creştină „Dimitrie
Cantemir” – Facultatea de Istorie, Bucureşti, e-mail: belcor@gmail.com; mobil 0744-348-025

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!