marți, 30 aprilie 2013

Un proiect de succes: Sat vechi de 6.000 de ani, reconstruit la Drăgăneşti-Olt. VIDEO



Satul neolitic din Drăgăneşti-Olt a fost reconstruit în mărime naturală în incinta Muzeului Câmpiei Boianului şi cuprinde şase bordeie în mărime naturală.
Aşezarea a fost amenajată pe un teren împrejmuit cu un şanţ de apărare şi gard din nuiele împletite, precum în mileniul VI î.Hr., iar intrarea se face pe o punte din lemn. În fiecare bordei există spaţii distincte: pentru locuit, pentru prepararea hranei şi pentru depozitarea uneltelor.
Iniţiatorul proiectului, Traian Zorzoliu (77 de ani), director al Muzeului Câmpiei Boianului, a amenajat colibele după „reţeta“ vremii, adică a folosit doar chirpici din trestie împletită şi pari bătuţi în pământ, iar, printre împletituri, tot pământ. Şi exteriorul colibelor a fost desenat după specificul acelei perioade.

luni, 29 aprilie 2013

Tornada de pești - un fenomen spectaculos. Video


Miile de peşti care se învârt în cerc au fost filmaţi în Parcul Naţional Cabo Pulmo, Mexic, în Marea Cortez. Ciclonul subacvatic format de peştii Caranx sexfasciatus reprezintă un ritual de împerechere care poate fi văzut foarte rar.

Imaginile au fost surprinse de cercetătorul Octavio Aburto, în imagini putând fi observat în costum de scafandru şi amicul său David Castro. Filmarea arată cum a fost realizată imaginea pe care cei doi au înscris-o în competiţia National Geographic 2012.

Uluitoarea imagine este atât de spectaculoasă, încât unele persoane au susţinut că nu poate fi decât trucată. Cei doi cercetători au dat publicităţii acest video pentru a elimina speculaţiile şi pentru a arăta cum a fost fotografiat acest fenomen rar:

duminică, 28 aprilie 2013

Atac premeditat asupra vieții!!! Pericolul este uriaș și iminent


RĂSPÂNDEȘTE ACESTE INFORMAȚII!


Pe 6 mai, a doua zi de Paște, desi Cristos va învia, Comisarii Europeni întruniți la Bruxeles vor încerca să-l omoare din nou votând un Regulament European Privind Semintele si Materialele de Multiplicare care va pune sub obroc semintele noastre traditionale, vechi si ancestrale, moștenite de noi din tata in fiu de-a lungul generatiilor de la inceputul timpului si vor lasa loc semintelor mortii, modificate genetic si hibridate.

Privind acest fapt fara precedent mă gandesc la 3 mari întrebari care se pun si la raspunsurile ce se cer date:

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Cercetătorii britanici au descoperit că femeile trebuie să stea în ploaie doar în maiou, fără sutien. :))


O nouă descoperire a cercetătorilor britanici ar putea să revoluţioneze comportamentul femeilor pe timp de ploaie. După teste care au durat mai bine de trei ani, britanicii au descoperit că e mult mai indicat ca femeile să renunţe complet la umbrele pe timp de ploaie, iar asta în condiţiile în care nici nu se adăpostesc undeva.

„Am testat în condiţii de ploaie trei ipostaze: femeie cu umbrelă, femeie cu sutien şi tricou, respectiv femeie îmbrăcată doar cu maiou. Rezultatele au fost concludente: 100% dintre bărbaţi au fost de acord că, pe timp de ploaie, cel mai bine este ca femeia să aibă doar maiou pe ea. Am repetat testul de mii de ori şi de fiecare dată rezultatul a fost acelaşi”, au spus cercetătorii britanici.

Dacă femeile vor fi de acord să respecte indicaţiile cercetătorilor britanici, se estimează că nivelul de bunădispoziţie la nivel planetar va creşte spectaculos. „Se vor ruga bărbaţii în fiecare zi să vină ploaia, atât de fericiţi vor fi. Va fi bine şi pentru ei, dar şi pentru agricultură”, spun specialiştii britanici.

Sursa: timesnewroman.ro

Asculta Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/ 

Ticăloșia ticăloșiilor: UE vrea numai semințe "înregistrate", pentru a face jocul producătorilor de organisme modificate genetic!!! VIDEO


In urma unui lobby insistent si agresiv pe langa anumiti fuctionari europeni, marile companii producatoare de organisme modificate genetic (seminte de plante, etc.) vor supune la vot PE DATA DE 6 MAI, ÎN ACEST AN !!! in cadrul Comisiei Europene,  un Regulament ce va deveni obligatoriu pentru toate tarile din UE (inclusiv Romania), potrivit caruia agricultorii autohtoni nu vor mai putea cultiva si desface spre comert produse agricole (fructe, legume, cereale, etc.) ale caror seminte nu au fost inregistrate in Banca de Seminte Europeana.

vineri, 26 aprilie 2013

Svastica hitleristă își are originea în Carpați. Vechimea? – 7.000 de ani. FOTO și VIDEO


Istoria, așa cum o cunoaștem noi, reprezintă doar ceea ce puternicii vremii au considerat că trebuie să ajungă la publicul larg. Dincolo de varianta oficială, adevărul unor evenimente ni se dezvăluie așa cum, adeseori, nici nu ne imaginăm că a fost. 


În ecuația celui de Al Doilea Război Mondial, preocupările oculte ale dictatorului german au avut un rol semnificativ. Partidul nazist al lui Hitler s-a născut dintr-o organizație finanțată de Societatea secretă Tule, o organizație ocultă ce și-a luat numele după un tărâm mitologic necunoscut, din nordul îndepărtat...

joi, 25 aprilie 2013

BĂRBATUL – un eseu de Daniel Roxin


Ca să îi poți simți puterea, cuibărește-te la pieptul lui și lasă-te dusă în lumea de legendă în care el și-a croit drumul cu sabia. Fii atentă la încordarea mușchilor săi pentru că el încă poartă pe umeri globul pământesc. Atinge-l în acel fel ce îi transformă forța brută într-una de creație și fă-l să construiască casa zilei de azi unde să îi poți vindeca rănile trecutului și unde să vă puteți zidi împreună viitorul.

Ca să îi poți trăi pasiunea, fă-te vale răcoroasă în calea lui, câmp fertil cu parfum de primăvară și așteptă-l la fiecare răsărit și apus de soare pe cărarea ce duce în adâncul emoțiilor sale. Contopește-te cu el până într-acolo încât să îl naști din nou, rod purificat al pântecului tău…

Ca să îi poți liniști focul, cuprinde-l în undele privirii tale, ca un balsam. Așează-te râu în jurul vâlvătăilor cu care mai amenință uneori lumea și vorbește-i despre flăcările iubirii, despre căldura plăcută de la pieptul tău. Într-o zi va înțelege tainele pe care le porți cu tine și felul în care se va aprinde îți va arăta că poartă în el scânteia de la începuturi.

Ca să pătrunzi în sufletul lui, trebuie să poți deja atinge cerul cu mâna, pentru că doar conștiința nemărginirii din tine îl va deschide pe bărbatul trezit și îl va face să te primească în infinitul din el.Ca să înțelegi cine e EL cu adevărat, transcende toate formele știute și neștiute până în punctul unde gândul originar va vibra în întreaga ta ființă; pentru că EL este Conștiința, începutul și sfârșitul tuturor lucrurilor.

Dacă pricepi cine este EL cu adevărat, doar abandonează-i-te…

Citeste si: FEMEIA – un eseu de Daniel Roxin

Asculta Radio Frecvența Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/ 

miercuri, 24 aprilie 2013

Am lansat Radio Frecvența Sufletului


Am lansat Radio Frecvența Sufletului (un rebranding al Radio Vocea Sufletului).

Redescoperă-ne într-un spațiu al muzicii și cuvintelor care vindecă, bucură, dau liniște și speranță!

Daniel Roxin

http://frecventa-sufletului.ro/

marți, 23 aprilie 2013

Din legendele dacilor: povestea Marelui Lup Alb


Legendele despre misiunea de creștinare a Sfântului Andrei spun că acesta a fost trimis în „tărâmurile lupilor”, unde a fost însoțit și călăuzit în teritoriile dacice de Marele Lup Alb.
Majoritatea tradițiilor populare stabilesc o legătură între Sfântul Andrei și lupi. El ar fi avut darul de vindeca răni, și prin rugăciuni „lega gura lupilor”, apărându-i pe oameni și vitele lor. Lupul a fost întodeauna considerat simbol al dacilor, iar unele legende spun că Marele Lup Alb, considerat căpetenia lupilor, a fost alături de daci la căderea Sarmizegetusei.

luni, 22 aprilie 2013

INCREDIBIL - șmecherii de la Monsanto vor să patenteze, în Europa, legumele și fructele. Opune-te acestei crime acum!


E incredibil, dar băieții deștepți de la Monsanto & Co. s-au pus din nou pe treabă.
În goana lor după profit, companiile biotehnologice au găsit o cale de a obține controlul exclusiv asupra semințelor vieții, sursa principală a mâncării noastre! Ei încearcă acum să patenteze soiuri de fructe și legume din coșul nostru zilnic, cum ar fi castravetele, broccoli-ul și pepenele, forțând practic cultivatorii să plătească pentru semințe, sub amenințarea de a fi dați în judecată dacă nu o fac.

Oare ce spune Iisus despre tăierea mieilor de Paște? Tu ce crezi, creștine?


A asocia sărbătoarea Învierii cu masacrul mieilor este pur și simplu o blasfemie, un act de teribilă inconștiență spirituală! Este măsură unui nivel de conștiință care frizează trivialitatea...

Vi-L puteți imagina pe Iisus bucurându-se de faptul că sute de mii de miei nevinovați sunt uciși cu cruzime într-un fel de barbară celebrare a Învierii? Vă puteți imagina vreun înger tăind gâtul unui animal ca ofrandă către Dumnezeu? Cât de cretin poate fi un om care își închipuie că Dumnezeu vrea sânge nevinovat de Paște?!

Peste câteva zile va începe Săptămâna Mare. Din păcate, în loc să fie un prilej de meditație, de reculegere, de rugăciune, pentru mulți va fi o altă ocazie să se ghiftuiască. Creștinul de duminică se va înghesui să își mai murdărească o dată mâinile cu sânge, fără să înțeleagă că în acest fel el nu face decât să dea continuitate crimei originare, cea prin care Iisus, Mielul Domnului, a fost crucificat!... 

Oare ce spune Iisus despre tăierea mieilor de Paște? Tu ce crezi, creștine?

Daniel Roxin

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Cum suntem spionati cu telefonul mobil (I). Telefonul mobil, “the gadget of choice” in materie de spionaj

Noul spionaj a născut și o industrie – Telefonia celulară: Instrument al spionajului total la scară planetară. Era războiului cibernetic a suplinit, în foarte mare măsură, spionul clasic cu facilitățile tehnologiei informatice și de telecomunicații. Tehnologia noului spionaj ne monitorizează total și fără întrerupere, transmițând în timp real și stocând informațiile colectate la nivel global. Noul spionaj a născut și o industrie ale cărei piețe de desfacere excede, de decenii și în dimensiuni alarmante, domeniile rezervate ale apărării militare și ale serviciilor de informații pentru securitate. O gamă diversificată și, în același timp, sofisticată de așa zise gadgeturi de spionaj sunt accesibile ca orice alt bun comercial. Gama acestor produse este inimaginabilă, de la cele mai banale reportofoane miniaturizate, camere video în nasturi ori bijuterii, la tehnologie de spionaj conectată la sateliți.
Din toată gama dispozitivelor de spionaj, cel mai de temut, mai complex și periculos este telefonul mobil.
Este util să retinem câteva dintre facilitățile de spionaj ale telefoniei celulare:

miercuri, 17 aprilie 2013

Începem filmările la documentarul "PE URMELE TRACILOR". Află detalii!

Începând cu luna mai a acestui an vom începe filmările pentru filmul documentar "PE URMELE TRACILOR', unul dintre cele mai ambiţioase şi importante proiecte dintre cele pe care noi, prin Asociaţia Geto-Dacii, ni le-am propus.

Prima etapă a acestui proiect se va derula în cursul lunii viitoare, atunci când vom filma în câteva locaţii din Bulgaria, printre care Valea Regilor Traci şi Kazanlâk.

Având în vedere că ne dorim ca acest nou documentar să fie realizat la cele mai înalte standarde tehnice şi pentru că bugetul necesar este unul semnificativ, avem nevoie și de ajutorul vostru... Dacă doar 5.000 dintre voi, cei care ne apreciați activitatea și aveți încredere în bunele noastre intenții, ați face o donație de doar 20 de lei (adică mai puțin de 5 euro), s-ar aduna 22.000 de Euro, bani care ne-ar permite să realizăm două filme documentare și să finanțăm Festivalul dacic de 7 zile din toamnă. Dacă simțiți să ne fiți alături, accesați această pagină pentru a afla mai multe despre cum puteți face o donație: http://www.geto-dacii.ro/?page_id=223

Vă mulțumim anticipat tuturor celor care veți alege să ne fiți alături în realizarea acestui proiect!

Despre proiect
Tracii… cel mai numeros popor antic al Europei și cel mai vechi neam al acestui continent, după cum atestă mai toate sursele antice. Cu secole înainte ca romanii să apară în istorie, cu secole înainte ca grecii să așeze prima piatră de temelie a vreunui oraș din Ellada, tracii ocupau spatii întinse în Peninsula Italica, Grecia, Bulgaria și România de astăzi, prin neamurile înrudite care constituiau acest popor. Regii și poeții traci au rămas în amintirea legendelor vechilor greci drept constructori de orașe, soldați neînfricați și făuritori de artă. Legendele despre ei au ajuns până în zilele noastre. Însă, dincolo de legende, a venit vremea să pășim pe urmele lor, ale vechilor traci.

Vom încerca să recreem universul demult apus al unei culturi și civilizații ce a beneficiat de prea puțină atenție din partea cercetătorilor la nivel european. Vom încerca, printre altele, să reînviem povestea lui Orfeu, amintirea tracilor edoni din Grecia, a frigienilor anatolieni, pe firul istoric al poporul trac. În toamna acestui an vă vom invita să urmăriți o producție video care are ca scop reașezarea tracilor pe locul meritat în istoria Europeană.

Bugetul estimat pentru realizarea acestui documentar: 7.000-8.000 euro (buget ce include costurile deplasărilor în locaţiile de filmare, taxe locale pentru filmat în muzee, taxe de vizita si filmat în situri arheologice, taxe aferente aprobărilor sau/şi derogărilor, acolo unde este cazul, protocol, costurile pre şi post procesare şi montaj audio/video, traducere şi dublare în limba engleză, alte costuri ce pot apărea pe perioada derulării proiectului).

La finalizarea proiectului, documentele fiscale cu privire la modul în care au fost utilizate fondurile puse la dispoziţia Asociaţiei de membri ei şi/sau donatori, vor fi publicate pe site-ul acesteia.

Scenariul: Valentin Roman

Regia artistică: Daniel Roxin


Află mai multe despre proiectele Asociației Geto-Dacii accesând acest link: http://www.geto-dacii.ro/

Mircea Dumitrescu, VIOLONISTUL care la 15 ani şi-a întrecut MAEȘTRII

Geniul care i-a impresionat până și pe cei mai severi jurați ai concursurilor de muzică clasică, este unica șansă a familiei pentru o viață fără lipsuri.
Mircea Dumitrescu (15 ani) a trăit toată viaţa lui într-un apartament de 50 de metri pătraţi din Bucureşti, împreună cu părinţii, bunicii şi frăţiorul mai mic.

marți, 16 aprilie 2013

DEZVĂLUIRI - Radu Golban: „Datoria Germaniei către România nu s-a prescris în octombrie”




Un subiect adânc îngropat în culisele diplomatice ale Uniunii Europene redevine fierbinte: Grecia dezgroapă scheletele "asasinatelor economice" comise de Germania nazistă şi face nota: 160 miliarde de euro. Între timp, Parlamentul European a găzduit o dezbatere despre o problemă la fel de fierbinte: datoria Germaniei faţă de România, generată prin mecanisme similare şi în acelaşi context istoric. Reputatul economist Radu Golban a povestit, în exclusivitate pentru ZIUAnews, modul subtil, dar extrem de eficient, în care a fost cenzurat acest eveniment la Bruxelles.

luni, 15 aprilie 2013

Un senator român acuză: Gazele de sist, o mega escrocherie. Vor sa deverseze in Dobrogea deseuri radioactive!!!

Senatorul PNL de Brasov Sebastian Grapa lanseaza o serie de acuzatii socante la adresa companiilor care intentioneaza sa exploateze gazele de sist din Romania. El sustine ca afacerea reprezinta o “mega-escrocherie”, companiile straine dorind de fapt sa intre in posesia gazelor naturale si, pe deasupra, sa deverseze in subsolul Dobrogei substante radioactive.

duminică, 14 aprilie 2013

Misterul tablitelor de la Sinaia. VIDEO


Unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani, Tablitele de la Sinaia au incitat imaginatia foarte multor romani. Sunt ele niste falsuri geniale sau sunt copii in plumb dupa o uimitoare si autentica Arhiva Regala din Aur a dacilor?


Intr-o emisiune extrem de interesanta, pe care am realizat-o impreuna cu Radu Moraru, veti putea vedea ultimele 34 de tablite aflate la Institutul de Arheologie din Bucuresti si veti afla, in exclusivitate, o serie de informatii inedite.

Cuprind aceste tablite povestea misterioasa a geto-dacilor, intinsa pe mai multe milenii? 



Daniel Roxin


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Marele Premiu al celui de-al 41-lea Salon Internaţional de Invenţii de la Geneva a fost decernat unei firme româneşti


Marele Premiu al celui de-al 41-lea Salon Internaţional de Invenţii de la Geneva a fost decernat firmei româneşti MB Telecom pentru ‘Roboscan 2M Aeria’, un sistem de scanare a avioanelor, potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de organizatorii manifestării, transmite AFP.

 Invenţia este destinată serviciilor vamale, armatei, aeroporturilor şi companiilor aeriene.

Aparatul permite radiografierea avioanelor, cu scopul de a identifica orice obiecte de contrabandă sau alte ameninţări aflate la bord ori ascunse în cavităţile tehnice ale aeronavelor.

Cu acelaşi prilej, au mai fost recompensate şi alte invenţii din totalul celor 40 prezentate la standul României, cel mai mare ca suprafaţă la acest Salon.

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Presedintele onorific al Curtii Supreme de Justitie din Italia acuză Bilderberg că a comandat atacuri teroriste

Presedintele onorific al Curtii Supreme de Justitie din Italia si fost judecator de investigatie, Ferdinando Imposimato, omul care a instrumentat cazul tentativei de asasinat impotriva Papei Ioan Paul al II-lea, a facut o acuzatie iesita din comun, potrivit careia Grupul Bilderberg se afla in spatele atacurilor teroriste din Europa.

vineri, 12 aprilie 2013

Îmbunătăţeşte-ţi memoria cu 75% printr-o metodă foarte simplă

Tuturor ni se mai întâmplă să uităm de o programare la doctor sau de ziua unui prieten. Astfel de mici pierderi de memorie pot fi nu numai jenante, dar şi supărătoare, scrie descoperă.ro.

Din fericire, acum oamenii de ştiinţă au găsit o rezolvare la acestă prolemă: mirosul de rosmarin poate îmbunătăţi memoria chiar şi cu 75%, susţine un nou studiu științific.

joi, 11 aprilie 2013

Situația donațiilor pentru asociația Geto-Dacii, astăzi:

Pentru că dorim ca activitatea noastră în cadrul Asociației Geto-Dacii să fie transparentă, vă vom informa periodic atât despre situația donațiilor pe care ni le oferiți voi, prietenii noștri, cât și despre faza în care se găsesc proiectele asociației.

Astăzi, la două săptămâni de la prezentarea pe internet a asociației și a proiectelor noastre, s-au adunat următoarele sume de bani, din donații:
- 2.150 Lei
- 500 Dolari
- 330 Euro

Au făcut donații un număr de 11 persoane cărora le suntem recunoscători.


Este un început timid, ținând cont de numărul mare de vizitatori ai siteului asociației www.geto-dacii.ro și de miile de likeuri și shareuri date pe Facebook, dar este un început. Fără susținerea voastră nu o să putem face prea multe. Vom face însă tot ceea ce este omenește posibil pentru a duce la capăt cât mai multe dintre proiectele pe care le avem.

Să aveți zile luminoase!

Daniel Roxin

P.S. Proiectele Asociației Geto-Dacii pot fi studiate aici: www.geto-dacii.ro

Datoria Germaniei faţă de România, dezbătută în Parlamentul European

Europarlamentarul român Adrian Severin a lansat seria de conferinţe „Cauzele euroscepticismului”. Prima conferinţă - care a urmărit oferirtea unui răspuns la întrebarea „Există o datorie a Germaniei faţă de România?” - s-a desfăşurat miercuri, 10 aprilie, în incinta Parlamentului European din Bruxelles.

Progresul Uniunii Europene în direcţia unei integrări politice mai profunde se confruntă cu o serie de critici şi rezistenţe din partea euroscepticismului. Deşi este respins de federaliştii europeni, euroscepticismul are explicaţiile sale, care nu ar trebui ignorate.

Video GENIAL: Cum se pregătesc scenele lacrimogene din telenovele... :)))))))))


Video GENIAL: Cum se pregătesc scenele lacrimogene din telenovele:

miercuri, 10 aprilie 2013

În Germania se studiază mai mult despre istoria antică a țării noastre decât în România! Ce spuneți de asta?!

Nu este prima oară când primesc informații din care reiese că mulți străini știu mai multe despre istoria antică a României decât știu majoritatea românilor, pentru simplul motiv că acolo se tratează cu seriozitate istoria, în timp ce la noi istoria NI SE FURĂ pe față de tot felul de ticăloși care fac jocurile unor forțe străine.

Iată ce mi-a scris astăzi cineva din Germania, pe e-mail:

"Am studiat istoria timp de 5 ani la universitatea din Stuttgart si aici profesorul meu (german) de istorie antica ne-a predat multe din lucrurile pe care dumneavoastra le tratati in "Adevaruri tulburatoare". Cu atat mai mult dansul a ramas uimit pentru ca desi eu venisem dintr-o scoala din Romania nu auzisem niciodata de aceste lucruri.
Eu sper ca emisiunea sa fie urmarita si inteleasa de cat mai multi."


Ce spuneți de asta? O româncă plecată în Germania, studiază istoria acolo, la facultate, și află lucruri despre istoria antică a României despre care nu a auzit niciodată aici, în țară, pe băncile școlii... Este de neconceput o astfel de situație!

Sper ca în viitorul apropiat toți cei care ne-au falsificat istoria (și mai sunt în viață), ca și cei care sunt complici la menținerea falsului istoric, să fie cercetați penal și acuzați de înaltă trădare!!!

Daniel Roxin

www.geto-dacii.ro


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

marți, 9 aprilie 2013

Cum să te vindeci de orice folosindu-ţi mintea... Dovedit ştiinţific!

Imagineaza-ti cat de buna ar fi viata daca medicamentele ar fi gratis, disponibile oriunde si fara efecte secundare. Poate ti se pare ca suna prea bine pentru a fi adevarat insa poti sa-ti intiparesti in cap adevarul ca exista o astfel de farmacie disponibila 24 de ore din 24 pentru ca ea exista in mintea ta.


Uneori oamenii sustin ca sunt „bolnavi de ingrijorare” insa exista dovezi ca isi pot folosi uluitoarea putere a mintii pentru a gandi bine.


Un ras din toata inima te poate ajuta sa treci peste durere asa um cercetatorii de la Universitatea Oxford au demonstrat.


Profesorul Robin Dunbar, care a condus studiul, crede ca rasul nefortat poate duce la eliberarea endorfinelor care neutralizeaza durerea. Iata cateva modalitati prin care oamenii se pot vindeca folosindu-si mintea.

luni, 8 aprilie 2013

MERITOCRAȚIA - sfârșitul clasei politice!

"Omenirea traieste ultimele clipe ale unui sistem obosit, perimat si inadaptat secolului 21.

Dinamica societatii a atins un punct critic, un punct de la care societatea nu mai poate evolua ci doar involua. Tehnologia a atins un grad de dezvolatere caruia marea majoritate a oamenilor nu-i mai fac fata. Exista astazi milioane de oameni pentru care viata e paradoxal mai complicata si mai dificila decit inainte. Nivelul de constiinta al omului nu face fata tehnologiei. Inainte un conducator nebun putea sa-si duca tara in razboi, puteau sa moara 10, 20, 100 de mii de oameni pentru nebunia unuia, azi e mult mai rau. Acum 100, 200 de ani, un nebun ca Napoleon sau Hitler ducea la moarte milioane de oameni. Astazi un nebun poate duce la extinctia speciei, un nebun poate distruge viata pe pamint. Azi orice netrebnic poate ajunge sa conduca cea mai puternica tara de pe pamint, poate sa aiba acces la arme de distrugere in masa, poate sa faca un rau imens intregii planete. E inadmisibil ca un George Bush sa poata ajunge sa aiba la degetul mic destinul intregii specii. Un om nici inteligent, nici intelept, fara sistem de valori umaniste, fara scrupule, cu serioase probleme psihice, cu un singur merit – e politician, are o sumedenie de defecte care il fac santajabil si astfel e un instrument foarte bun de manipulat in mainile citorva puternice grupuri de interese.

NOI CA SPECIE NU NE PUTEM PERMITE SA LASAM DESTINUL NOSTRU, SOARTA COPIILOR NOSTRI SI A VIITORULUI PLANETEI LA MINA ORICARUI INDIVID AJUNS IN VIRFUL SOCIETATII PRIN CORUPTIE, SANTAJ SI INTERESE MAFIOTE !

OARE NU AR FI NORMAL CA CEI AJUNSI IN VIRFUL PIRAMIDEI SA FIE CEI MAI BUNI, CEI MAI INTELIGENTI, CEI MAI INTELEPTI ?

PRIN ACEASTA CARTE EU MI-AM PROPUS DOAR SA VA ARAT CUM ARATA ZIUA DE AZI SI CUM VA FI ZIUA DE MAINE!"

Laurențiu Primo

Citește cartea Meritocrația - sfârșitul democrației

Nota mea: Eu cred că a venit vremea să înlocuim acest sistem corupt, zis democratic, administrat de diverse găști mafiote, cu un sistem MERITOCRATIC, o treaptă superioară a democrației, în care omul valoros, omul înțelept, adevăratul profesionist să conducă toate domeniile vieții unui popor. Ajunge cu incompetenții, cretinii și trădătorii în funcții de conducere! Locul lor e la pușcărie! Vă recomand să citiți această carte scrisă de colegul meu Laurențiu Primo, de la Nașul Tv, pentru că e inspiratoare...

De asemenea, vă recomand emisiunea Meritocrația, realizată de Laurențiu Primo la Nașul Tv. Câteva dintre episoadele Meritocrația pot fi vizionate aici: Emisiunea Meritocrația

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Motivul uimitor pentru care Olanda va intra în criză. :))))


De ce va intra Olanda în criză?...
Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite iar guvernele prin taxe ci... din cauza bicicliştilor!

Biciclistul este un dezastru pentru economie!
El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la  auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie.

În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos!
Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!...

De aceea, după cum ne-a spus un bancher, "bicicliștii trebuie stârpiţi de mici!" :)))

Material primit pe e-mail

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

vineri, 5 aprilie 2013

Cercetător italian: Mercurul din vaccinuri = autism și tulburări de personalitate. Vaccinul dă naştere homosexualităţii

Un cercetător italian în vârstă de 70 de ani a declarat că, în opinia sa, homosexualitatea este o boală provocată de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vârste mici, relatează Huffington Post.
Gian Paolo Vanioli a explicat că anumite substanţe din conţinutul vaccinurilor – printre care şi mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibând dezvoltarea personală.

 “(…) homosexualitatea este o boală, chiar dacă Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis că nu este”,  a spus cercetătorul. “Cui îi pasă? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare dă naştere homosexualităţii pentru că împiedică dezvoltarea personalităţii. Este oarecum o formă de autism, dacă vreţi. Veţi vedea cât de mulţi homosexuali vor fi în generaţiile viitorare”, a adăugat acesta.

Este incredibil: ni se fură istoria pe față!

Lupta împotriva identității poporului român continuă cu o agresivitate pe care cei mai mulți nici măcar nu și-o imaginează. Albul ne este prezentat ca negru, iar negrul ca alb. Interesele străine par să fie atât de mari și atât de urgente, iar cozile de topor atât de numeroase încât mistificarea se face pe față!

În această seară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), sunteți invitați să participați la un episod incendiar al emisiunii Adevăruri tulburătoare unde un istoric din vechea gardă și un student de la istorie, Universitatea București, spun lucrurilor pe nume și vă dezvăluie cum a dispărut istoria strămoșilor noștri geto-daci din manuale!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI

Vizionează 25 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

joi, 4 aprilie 2013

Papa Francisc atacă Banca Vaticanului. Ultimul Suveran Pontif care a mai încercat acest lucru a murit după 33 de zile de pontificat

a Vaticanului, cunoscută anterior sub numele de Institutul pentru Opere Religioase (IOR), are mare nevoie de reforme, mai ales dup

Citeste mai mult: adev.ro/mkotuv
a Vaticanului, cunoscută anterior sub numele de Institutul pentru Opere Religioase (IOR), are mare nevoie de reforme, mai ales dup

Citeste mai mult: adev.ro/mkotuv
După săptămâni în care a uimit lumea întreagă prin gesturile sale, a venit timpul ca Papa Francisc să înceapă „curăţenia” în Biserica Catolică, marcată de birocraţie şi scandaluri, iar primul pas important pe care l-ar putea face ar fi închiderea Băncii Vaticanului, implicată de-a lungul timpului în numeroase scandaluri, notează Reuters, citând surse apropiate Sfântului Scaun. Ştiri pe aceeaşi temă Papa Francisc, o premieră în fotbalul mondial. Amicalul Italia -... Papa Francisc începe lupta cu birocraţia: ar putea închide Banca Vatic... Papa Francisc, primul Suveran Pontif care vizitează mormântul Sfântulu... Publicitate Ati auzit de cea mai buna oferta imobiliara? www.conforturban.ro All INCLUSIVE - Mobilier *MOBEXPERT* CADOU, dar si 1 LOC DE PARCARE. 2 Camere 34.500 Euro Banca Vaticanului, cunoscută anterior sub numele de Institutul pentru Opere Religioase (IOR), are mare nevoie de reforme, mai ales după ce anul trecut autorităţile europene pentru combaterea spălării banilor au descoperit că instituţia nu a reuşit să respecte standardele privind lupta împotriva infracţiunilor financiare. „Bineînţeles că, dacă Papa vrea, poate să închidă IOR”, a spus un oficial de la Vatican care a lucrat mulţi ani cu banca. „E nevoie de ceva timp ca să schimbe banca”, a spus un alt oficial de la Vatican. „Nu exclud nimic, nici măcar închiderea băncii în viitor. Francisc face lucruri surprinzătoare în fiecare zi”, a mai spus acesta. OPŢIUNILE PAPEI Orice reformă importantă a Băncii de la Vatican ar putea veni abia după ce Francisc îşi alege secundul, adică secretarul de stat, loc ocupat deocamdată de cardinalul Tarcisio Bertone, care a fost direct implicat în scandalurile recente privind IOR, relevă Reuters. El l-a promovat pe Ettore Gotti Tedeschi, care a condus banca până în mai 2012, când Consiliul de Administraţie l-a concediat. Presa italiană a relatat că Banca Vaticanului, care se bucură de autonomie în prezent, ar putea fi subordonată unui alt departament de la Vatican. „Famiglia Cristiana”, principala revistă catolică, consideră că banii din IOR ar trebui să fie administraţi de o bancă independentă, care să nu aibă nicio legătură cu Vaticanul. O mare parte din fondurile însumând peste şapte miliarde de dolari gestionate de IOR, bancă înfiinţată în 1942, aparţin nu Vaticanului, ci ordinelor religioase şi diocezelor, care le folosesc pentru operaţiuni financiare la nivel mondial. Printre opţiunile luate în considerare se numără şi restructurarea băncii astfel încât să gestioneze doar banii necesari funcţionării Vaticanului. Profiturile băncii au menţinut pe linia de plutire bugetul Vaticanului, care, în trecut, avea deficit de zeci de milioane de dolari. Dacă banca ar fi reorganizată sau închisă, ar fi nevoie de alte surse de venit, a declarat un prelat pentru Reuters. SERIE DE SCANDALURI Vaticanul încearcă de peste 30 de ani să scape de reputaţia privind tranzacţiile financiare ilegale, pornite de la moartea, în 1982, a lui Roberto Calvi, cunoscut sub numele de „Bancherul lui Dumnezeu“. Calvi a fost găsit spânzurat de un pod, la Londra, având buzunarele pline cu bani şi pietre. În 2007, un tribunal a stabilit că mafia se află în spatele asasinării lui Calvi, preşedintele Banco Ambrosiano, la care Vaticanul era acţionar majoritar. În 1986, un consilier financiar al Vaticanului a murit otrăvit cu cianură. În 2009, Banca Vaticanului este acuzată de spălare de bani, iar în 2010, procurorii italieni susţineau că Banca Vaticanului a încălcat în mod deliberat legea în privinţa evaziunii fiscale „cu scopul de a ascunde proprietatea, destinaţia şi originea capitalului“. Documentele confiscate de procurori confirmau suspiciunile anchetatorilor, conform cărora clerul ar fi acţionat pentru interesele oamenilor de afaceri corupţi şi ale mafiei. Procuratura italiană a blocat două conturi ale Băncii Vaticanului deţinute la alte instituţii financiare şi a deschis o anchetă împotriva directorului băncii, Ettore Gotti Tedeschi şi a directorului general Paolo Cipriani. Anul trecut, în mai, Tedeschi a fost destituit. Una dintre ultimele decizii în calitate de Papă ale lui Benedict al XVI-lea a fost numirea unui aristocrat german, Ernst von Freyberg, ca preşedinte al băncii. BANCA VATICANULUI, PE SCURT Fondată în vara anului 1942 de Papa Pius al XII-lea, după ce a absorbit Administraţia Operelor Religioase, Banca Vaticanului a fost denumită iniţial Institutul pentru Opere Religioase (IOR). Titrată drept „cea mai secretoasă bancă din lume“, instituţia financiară este condusă de un director general care răspunde în faţa unui complet de cinci cardinali şi, în ultimă instanţă, în faţa Papei. Banca, al cărei sediu se află într-un turn rotund din apropierea Palatului Apostolic, gestionează (potrivit ultimului bilanţ, privind anul 2011) active în valoare de 8,2 miliarde de dolari, dar nu acordă credite. În urmă cu doi ani, IOR număra aproximativ 21.000 de clienţi, dintre care două treimi erau membri ai clerului. PAPA CARE A ÎNCERCAT SĂ ÎNCHIDĂ BANCA A MURIT SUSPECT Primul Papă care a încercat să se atingă de Banca Vaticanului a avut un pontificat scurt, de doar 33 de zile. În noaptea zilei de 28 septembrie 1978, Papa Paul Ioan I, suveranul pontif care venise la Vatican hotărât să elimine francmasonii din rândul clericilor şi să desfiinţeze Banca Vaticanului, a murit în condiţii misterioase. Oficialii de la Vatican au anunţat că noul Papă murise din cauza unui infarct miocardic, însă rudele nu au putut accepta acestă variantă. „Aproape nimeni din familia mea nu crede că unchiul meu a murit de infarct. N-a avut niciodată probleme cu inima“, a declarat Pia, nepoata Papei. Decesul subit al lui Albino Luciano - numele adevărat al Papei Ioan Paul I - şi numeroasele comunicări contradictorii ale Vaticanului au făcut ca în mintea credincioşilor să încolţească felurite scenarii care implicau prelaţi îngrijoraţi că noul Papă ar putea să le pună în pericol afacerile profitabile. MAFIA ŞI MASONII, ARĂTATE CU DEGETUL În 1984, jurnalistul britanic de investigaţii David Yallop a publicat „În numele Domnului“, o carte care venea în sprijinul ideii că Suveranul Pontif care i-a urmat Papei Paul al VI-lea a fost victima unui complot, dezvăluind o conjuraţie care implica Mafia, loja masonică Propaganda Due şi Banca Vaticanului. Yallop prezintă o succesiune a evenimentelor care ridică numeroase semne de întrebare, principalele enigme fiind la ce oră şi unde a fost găsit trupul neînsufleţit al Papei, care a fost adevărata cauza a morţii şi de ce Papa a fost îmbălsămat la nici 24 de ore de la deces. „La insistenţele Vaticanului, trupul nu a fost golit de sânge (...) O mică cantitate de sânge ar fi fost, bineînţeles, mai mult decât suficientă pentru a stabili prezenţa unei substanţe otrăvitoare în corp“, scria Yallop în urmă cu trei decenii, convins că Papa Ioan Paul I a fost otrăvit cu digitalină, un medicament prescris pentru anumite boli cardiace. Jurnalistul britanic susţine că Papa Ioan Paul I a fost ucis de secundul său, secretarul de stat Jean-Marie Villot, care i-ar fi strecurat otravă în medicamente. Yallop spune că Papa s-a aflat în pericol din cauza corupţiei din Institutul pentru Opere Religioase (IOR), care deţinea multe acţiuni la Banco Ambrosiano, instituţie care ulterior a falimentat. Britanicul îi menţionează frecvent pe directorii celor două instituţii financiare, Paul Marcinkus şi Robert Calvi, ultimul fiind membru al lojei masonice Propaganda Due. „Era pe punctul de a face câteva demiteri şi noi numiri, îndepărtându-i pe cei acuzaţi de operaţiuni financiare şi acţiuni suspecte. Toate acestea constituie motivele uciderii sale“, susţine Yallop. ASEMĂNĂRI CU PAPA FRANCISC Papa Ioan Paul I, numit şi „Papa cel surâzător“, s-a născut pe 17 octombrie 1912, lângă Belluno, în Italia. Luciani a fost numit arhiepiscop în 1958, patriarh al Veneţiei în 1969 şi cardinal în 1973. Credea cu toată tăria în ecumenism şi în austeritate. Era sincer, deschis, umil şi nu aspira la scaunul papal. După moartea Papei Paul al VI-lea, Luciani a fost ales în cea de-a doua zi a Conclavului din 1978. A refuzat să poarte tiara papală şi nu a acceptat să fie plimbat în scaunul gestatorial. Intenţiona să revizuiască poziţia Bisericii faţă de contracepţie şi imediat ce a urcat pe scaunul papal, a început investigarea Băncii Vaticanului.

Citeste mai mult: adev.ro/mkotuv
După săptămâni în care a uimit lumea întreagă prin gesturile sale, a venit timpul ca să înceapă „curăţenia” în Biserica Catolică, marcată de birocraţie şi scandaluri, iar primul pas important pe care l-ar putea face ar fi închiderea Băncii Vaticanului, implicată de-a lungul timpului în numeroase scandaluri, notează Reuters, citând surse apropiate Sfântului Scaun.

Astăzi - Proteste masive ale ONG-urilor împotriva exploatării gazelor de șist


Aproximativ 80 de ONG-uri vor organiza proteste in Bucuresti si alte 24 de orase din Romania, joi, 4 aprilie 2013, impotriva exploatarii gazelor de sist. Potrivit organizatorilor, pentru jumatate dintre locatii s-au obtinut autorizatii de la primarii pentru desfasurarea evenimentelor.

In restul situatiilor administratia locala fie a respins cererea ONG-urilor, fie nu a dat niciun raspuns. Organizatorii protestelor cer ca Guvernul sa anuleze hotararile prin care a concesionat terenurile pentru explorarea gazelor de sist in zonele Vaslui, Dobrogea, Arad, Timis si interzicerea exploatarii acestora pana se fac studiile de impact si de mediu din care sa reiasa clar ca nu este un pericol pentru mediu.

In Bucuresti, protestul va avea loc in Piata Universitatii, in zona statuilor, incepand cu ora 17.30, in desi organizatorii (Coalitia pentru Mediu, Romania fara ei, Romania Vie) recunosc ca Primaria nu a autorizat manifestarea.

George Epurescu, coordonatorul protestelor din toata tara si membru al Asociatiei "Romania fara ei" spune ca Primaria Capitalei nu a autorizat protestul: "Noi am cerut sa organizam protestul in zona statuilor din Piata Universitatii. Am primit pe mail un raspuns in care ni s-a spus ca nu se autorizeaza protestul. Nu am fost chemati la Comisia de Circulatie asa cum se face in mod normal. Nu poti sa interzici un protest asa. Noi vom actiona in consecinta si vom face plangere penala", a declarat Epurescu pentru HotNews.ro.

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

luni, 1 aprilie 2013

Experienţe din preajma morţii. Dovezi ştiintifice noi asupra realităţii lumii de dincolo

Experienta din preajma mortii este definita de specialistii cercetatori drept suma tuturor acestor realitati cu dovezi deja palpabile, conform marturiilor multora: persoana ce urmeaza sa moara vede o lumina puternica, trece printr-un tunel, are sentimentul ca pleaca dintr-o anumita realitate sau ca isi paraseste trupul, intalnindu-se cu persoane dragi decedate, ca are o senzatie de mult bine, eliberare, o bucurie fara margini si multa iubire greu de descris in cuvinte.

Sunt acestea rezultatele mintii haotice dinaintea mortii? Mecanisme psihologice de aparare? Halucinatii? Fenomenele acestea au fost amplu dezbatute in media si au generat numeroase crezuri si teorii de toate felurile, de zeci de ani.

Dintr-un punct de vedere stiintific, aceste experiente sunt toate mult mai dificil de inteles, cu atat mai mult cu cat ele apar in conditii haotice de timp si spatiu si nu pot fi studiate in timp real pe muribunzi.

Cu toate acestea, cercetatorii Universitatii din Liege, impreuna cu alti specialisti, au reusit o abordare diferita, ca sa afle daca aceste experiente sunt reale sau sunt rodul unei imaginatii de creier uman dat peste cap ca functionare.