vineri, 28 februarie 2014

Trădare naţională la nivel înalt. Comisia pentru revizuirea Constituţiei bătuse palma cu UDMR pentru a le ceda o parte din teritoriul şi autoritatea publică a Statului Român

Curtea Constituţională a României a constatat, în şedinţa din 16 februarie a.c., faptul că nu mai puţin de 26 de articole şi alineate din proiectul de revizuire a Constituţiei sunt neconstituţionale. 

Proiectul de revizuire a Constituţiei a fost înaintat Curţii Constituţionale de către Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României, condusă de preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

miercuri, 26 februarie 2014

Motive astronomice în arhitectura tradițională românească similare semnelor de pe tăblițele de la Tărtăria. Probe ale unei continuități de 6.000 de ani!!! GALERIE FOTO


 
Dimitrie Olenici
             Universitatea Stefan cel Mare Suceava
 Observatorul Astronomic-Planetariu
dimitrieolenici@hotmail.com

Este cunoscut faptul că discurile, romburile, rozetele, cruciuliţele, spiralele  şi alte semne asemănătoare de pe broderii, ceramică, ouă încondeiate şi ornamente arhitecturale sunt, indubitabil, reprezentări ale Soarelui, Lunii, Căii  Lactee, etc.

Dintre acestea, motivele solare  sunt reprezentate cel mai des, lucru firesc deoarece  Soarele este principala sursă a  vieţii materiale şi spirituale şi a influenţat intotdeauna cultura şi civilizaţia umană. 

marți, 25 februarie 2014

Trădarea politicienilor - De ce Guvernul Ponta refuză românilor maramureșeni din Ucraina cetățenia română?

Peste 5.000 de români maramureșeni din Ucraina au dobândit cetățenia română până în urmă cu doi ani, când, odată cu schimbarea pe criterii politice a conducerii Autorității Naționale pentru Cetățenie, aceeași lege a cetățeniei române a căpătat o nouă interpretare și cererile de cetățenie română ale altor români din dreapta Tisei sunt respinse. Noua echipă USL de conducere a Autorității Naționale pentru Cetățenie, formată dintr-o absolventă a Facultății de Drept a „prestigioasei” Universități „Petre Andrei” și un fost ofițer SPP, absolvent al Facultății de Drept de la Academie de Poliție „Al. I. Cuza”, are propria interpretare a legii cetățeniei române și nu mai acceptă cererile românilor maramureșeni din Ucraina, pe motiv că acolo a fost ocupație militară românească și acele teritorii nu au aparținut statului român. 

Ceea ce a fost legal pentru cei 5000 de români de peste Tisa până recent, dintr-odată nu mai este legal, potrivit capacității de cunoaștere și înțelegere a legii de către acești absolvenți ai unor prestigioase facultăți de drept. Cine sunt românii maramureșeni din Ucraina? Au sau nu dreptul la cetățenia română acești români maramureșeni din Ucraina? De ce sunt respinse cererile de cetățenie ale românilor maramureșeni din Ucraina? Încercăm să răspundem acestor întrebări în speranța completării cunoștințelor de istorie a românilor și de drept ale decidenților Autorității Naționale pentru Cetățenie, care, chiar dacă sunt numiți politic, nu trebuie să uite că au obligația să servească interesele tuturor românilor. 

Vlad Țepeș - alianță și trădare în Europa Creștină. Dezvăluiri

Foto Florian Ispas
Ca în atâtea alte perioade istorice, vremea lui Vlad Țepeș a fost una extrem de dificilă pentru români, fiind înconjurați din toate părțile de dușmani. Simplul fapt că ne-am continuat existența ca popor poate fi privit ca un miracol, un miracol posibil și cu ajutorul unor oameni providențiali, precum Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul...

Cum au reușit acești giganți să înfrunte cele mai mari forțe militare ale momentului și chiar să obțină victorii care au influențat destinul întregii Europe, vom căuta să aflăm în aceast episod al emisiunii Adevăruri tulburătoare unde îl am ca invitat pe istoricul și scriitorul Vasile Lupașc.

Tot în această emisiune veți afla despre conspirația pregătită de Vatican, pe vremea lui Vlad Țepeș, când Papa Pius al II-lea (mare creștin!!!) vroia să se alieze cu Sultanul Mahomed, cuceritorul Constantinopolului, pentru a zdrobi, împreună, țările ortodoxe "schismatice" (în timp ce Vlad se lupta cu turcii singur, în numele întregii Europe), sau despre șantajul odios operat de un alt papă asupra lui Mihai Viteazul, 100 și ceva ani de mai târziu...

luni, 24 februarie 2014

De Dragobete - aforisme despre iubire

de Daniel Roxin
  • Paradoxul iubirii: cu cât dai mai mult, cu atât ai și mai mult de dat!
  • Un alt paradox al iubirii: dacă nu dai deloc, foarte curând nu îţi va mai rămâne nimic!

Jurământul lui Isărescu și alchimia (t)ratată a Tezaurului

Un articol de Radu Golban

În septembrie 1990, tânărul Mugur Isărescu prelua, laolaltă cu toate cheile de acces în tainițele cele mai securizate ale Băncii Naționale a României, o cheie impregnată de ADN-ul unui întreg șir de întâi bancheri ai țării, de la primul război mondial încoace. Isărescu a primit atunci de la predecesorul său botezul primordial al bancherului bancherilor: botezul aurului. Al aurului care este și al celui care ar fi trebuit să fie: Tezaurul. 


sâmbătă, 22 februarie 2014

A fost spart codul enigmaticului manuscris Voynich? Un savant susţine că a descifrat 10 cuvinte...


După decenii în care numeroşi cercetători şi criptografi au încercat zadarnic să descifreze misterioasa scriere, un om de ştiinţă britanic afirmă că a reuşit, pentru prima oară, să decodifice câteva cuvinte din textul manuscrisului.

Stephen Bax, profesor de lingvistică aplicată la Universitatea Bedfordshire, consideră că se găseşte pe calea cea bună în ceea ce priveşte descifrarea ciudatului manuscris. Vechi de 6 secole, manuscrisul Voynich conţine, pe 240 de pagini, numeroase ilustraţii reprezentând plante exotice, stele şi figuri umane misterioase, alături de texte redactate într-o scriere necunoscută.

vineri, 21 februarie 2014

Noi dezvăluiri în această seară pe Nașul Tv în emisiunea "Vlad Țepeș - alianță și trădare în Europa Creștină"

Foto: Florian Ispas

Ca în atâtea alte perioade istorice, vremea lui Vlad Țepeș a fost una extrem de dificilă pentru români, fiind înconjurați din toate părțile de dușmani. Simplul fapt că ne-am continuat existența ca popor poate fi privit ca un miracol, un miracol posibil și cu ajutorul unor oameni providențiali, precum Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul...

Cum au reușit acești giganți să înfrunte cele mai mari forțe militare ale momentului și chiar să obțină victorii care au influențat destinul întregii Europe, vom căuta să aflăm în această seară în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare pe care o realizez pe Nașul Tv și unde îl am ca invitat pe istoricul și scriitorul Vasile Lupașc.

Tot în această seară veți afla despre conspirația pregătită de Vatican, pe vremea lui Vlad Țepeș, când Papa (mare creștin!!!) vroia să se alieze cu Sultanul pentru a distruge țările ortodoxe (în timp ce Vlad se lupta cu turcii singur, în numele întregii Europe), sau despre șantajul odios operat de un alt papă asupra lui Mihai Viteazul, 100 de ani mai târziu.

Emisiunea poate fi vizionată în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00

Nașul tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet:  http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

joi, 20 februarie 2014

Dezvăluri incredibile care răstoarnă tot ce știam: Traseul Tezaurului României - lucruri pe care Bruxelles-ul nu ar vrea să le aflaţi

O anchetă de Radu Golban

Un secol de zvonuri peste o tăcere de aur: soarta Tezaurului României este, probabil, unul dintre cel mai bine păstrate secrete ale istoriei scolului trecut. Acel gen de secret al unei istorii în care curge mai mult sânge decât cerneală. Însă atât cât a spus cerneala în tratatele de pace din răgazul dintre războiae ar fi suficient pentru un cercetător atent ca să reconstituie traseul aurului, cu totul neaşteptat, pe care îl veţi regăsi în cronologia din ancheta pe care am iniţiat-o. 

Studiind problema datoriei istorice a Germaniei faţă de România de 18 miliarde de euro, am găsit în arhive o conexiune cu totul neaşteptată în alt dosar nerezolvat al istoriei: profesorul universitar şi diplomatul german Ernst Jäckh (1875-1959) scrie în Memoriile sale „Der goldene Pflug. Lebensernte eines Weltbürgers” (Stuttgart 1954, p. 382) că România a cedat aurul său Germaniei prin Tratatul de Pace de la Bucureşti din 7 mai 1918. Iată, răspunsul poate fi găsit nu exclusiv la Moscova, ci chiar în inima Europei, la Bruxelles. Dacă ne-am afla într-un roman de Agatha Christie, poate chiar în „Orient Express”, am exclude din start ipoteza că cele 93.400 kg aur încărcate în vagoane într-un decor iarnă ar putea fi, în continuare, la Moscova. Voi demonstra, într-o serie de articole, care completează şi duc mai departe datele prezentate aici, povestea reală a traseului Tezaurului: Rusia – Germania – Franţa. O istorie pe care Bruxelles-ul nu ar dori ca românii să o cunoască.

Cică potrivit unui studiu de ADN realizat la Oxford românii ar fi urmași ai grecilor, ai lituanienilor, ai sirienilor sau ai egiptenilor!!! De ce acest studiu este neserios si manipulator...



De câteva zile, o parte a presei românești se dă de ceasul morții să ne convingă de importanța științifică a “primei hărți interactive detaliate, care arată amestecul genetic al populațiilor în trecut”, realizată de cercetătorii de la Universitatea Oxford și de la UCL, studiu care “ar demonstra” că românii sunt urmași ai grecilor, ai lituanienilor, ai sirienilor sau ai egiptenilor!!!

Desigur, aceste concluzii sunt trase de aceeași presă care a ignorat sau a căutat să ducă în derizoriu studiul de paleogenetică realizat la Hamburg acum 7-8 ani, studiu care demonstra o anumită înrudire a populației actuale a României cu tracii. 

miercuri, 19 februarie 2014

Din nou despre gazele de șist: Sătenii s-au răsculat ieri la Rădeni împotriva Prospecțiuni S.A

In dimineata zilei de marti, aproximativ 50 de sateni din Radeni au blocat drumul pricipal al comunei pentru a nu permite reprezentantilor firmei de prospectare sa intre in satul acestora.
 
Satenii cunosc antecedentele firmei si nu doresc sa ii lase pe acestia sa le prospecteze terenurile de frica explorarii si exploatarii prin fracturare hidraulica a gazelor de sist.

Prima incercare a firmei de prospectare de a intra in sat a fost luni, fiind opriti tot de sateni.

marți, 18 februarie 2014

Cum arată cea mai mare centrală solară din lume. Asigură energie electrică pentru 140.000 de locuinţe (GALERIE FOTO)


Cea mai mare centrală solară din lume se află în California şi a început deja să funcţioneze, asigurând energie electrică ecologică locuitorilor din acest stat. 

Centrala este formată din 300.000 de oglinzi controlate de un computer. Fiecare oglindă are 2,1 metri înălţime şi 3 metri lăţime, iar turnul în care apa este incălzită şi transformată în aburi pentru alimentarea turbinelor are o înălţime de 139 de metri.

luni, 17 februarie 2014

Vom lansa în curând varianta în limba engleză a siteului www.romania-redescoperita.ro, o "poartă de intrare în România" pentru străini. Vrei să colaborezi la acest proiect?

Intrare în Cheile Tasnei. Foto Viorica Drăgan
Joi seara, 13 februarie, am lansat siteul www.romania-redescoperita.ro, un proiect care a adunat în trei zile și jumătate peste 40.000 de vizitatori (fără să plătim publicitate), un lucru extraordinar pentru un site abia născut. 

La sugestia câtorva prieteni de pe online, am decis să lansăm până la mijlocul lunii martie 2014 și un proiect în limba engleză, cu aceleași obiective - descoperirea frumuseților României, a tradițiilor și istoriei noastre, a oamenilor speciali care trăiesc în această țară. 

La fel ca și proiectul în limba română, dorim ca noul site (al cărui nume în engleză o să-l anunțăm în curând) să fie și o poartă de intrare în România pentru pe străini, care să îi ajute să ne cunoască așa cum suntem și nu cum sunt intoxicați de propria lor presă.

Am primit nenumărate semnale de la românii din afara țării care căutau argumente capabile să-i convingă pe colegii și prietenii lor din țările de reședință că România nu este țara țiganilor, că nu suntem un popor de mâna a doua. 

Cred că acest proiect poate să ajute foarte mult la transformarea percepției celor din afară despre noi și țara noastră. Realizând un astfel de site în limba engleză în care să fie prezentate frumusețile acestei țări, geniile românești care au influențat lumea la nivel global, tradițiile extraordinare și istoria adevărată a acestui popor, le vom oferi românilor din afara țării un suport eficient, cu argumente solide și probe clare, care va putea fi folosit de ei pentru a tranforma în bine imaginea pe care străinii o au despre România.

Ca un astfel de proiect să funcționeze avem nevoie de sprijinul celor care pot face traduceri foarte bune din limba română în limba engleză. Așadar, dacă cunoști foarte bine atât limba română, cât și limba engleză și ești dispus să participi voluntar la această acțiune, trimite un mesaj la adresa comenzi.danielroxin@yahoo.com sau pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/daniel.roxin.

Conceptul va fi același ca la siteul http://romania-redescoperita.ro/ , pe care îți recomandăm să îl vizitezi.

Mulțumim!

Daniel Roxin

Lista neagră provizorie a personalităților care au susținut proiectul minier de la Roșia Montană. Cunoaște-i pe susținătorii RMGC!


Următoarele personalități care dețin sau au deținut funcții publice au acționat în calitatea lor oficială pentru a promova un proiect prin care o resursă a statului roman ce nu poate fi înstrăinată prin Constituție va fi exploatată printr-un parteneriat în care România are doar 20% și printr-un procedeu riscant pentru oameni, natură și vestigiile noastre istorice, contra deciziilor mai multor instanțe judecătorești care în mod repetat au declarat ilegale procedurile de avizare.
 
Lista este deschisă completărilor. Așteptăm noi sugestii însoțite de documente sau linkuri. LISTA VA FI ACTUALIZATĂ PERMANENT CU NOILE INFORMATII. Nu publicăm calomnii sau insulte.

Ordinea este alfabetică.

duminică, 16 februarie 2014

Descoperire misterioasă în Fâşia Gaza: o statuie veche de 2.500 de ani, estimată la 250 de milioane de euro

O statuie a zeului Apollo, estimată la 250 de milioane de euro, a fost descoperită în august 2013 de pescari în largul Mării Mediterane, în apropiere de Fâşia Gaza, guvernul Hamas, aflat la putere în regiune, dorind o expertiză internaţională în această privinţă, potrivit AFP.

Guvernul islamist Hamas, aflat la putere în regiune, a declarat că doreşte colaborarea cu o echipă de experţi internaţionali în arheologie, mai ales francezi, pentru a afla detalii despre statuia din bronz a zeului grec Apollo (Apollo nu era chiar așa de grec ;) - n.m.), care cântăreşte aproximativ 450 de kilograme şi care ar putea avea o valoare estimată de 250 de milioane de euro.

sâmbătă, 15 februarie 2014

Dezvăluiri șocante: Controlul populației prin Glutamatul Monosodic. Află în ce alimente se găsește!

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat monosodic, precum şi supele la plic, condimente pentru peşte, “fix pentru cartofi” etc., adică toate prafurile dubioase care promit mâncare bună făcută din nimic.

Într-un raport prezentat în 2006 în faţa comisiei de experţi pentru aditivi alimentari din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi intitulat „Otrăvirea lentă a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetătorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat în ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor şi oamenilor.

vineri, 14 februarie 2014

Ce se întâmplă atunci când ne uităm la o femeie frumoasă. Descoperirea neaşteptată a unor cercetători

S-a demonstrat ştiinţific – oamenii sunt judecaţi de semenii lor în special după aspectul fizic. Cei frumoşi sunt într-adevăr avantajaţi, din toate punctele de vedere, susţin cercetătorii. 

De la slujbe mai bune la sentinţe mai blânde în instanţă, oamenii consideraţi frumoşi, atrăgători, sunt în mod clar favorizaţi.
 
Nu este însă ceva intenţionat, ci subconştient, iar explicaţia este acum bine argumentată ştiinţific.

Potrivit unei noi teorii, un chip frumos stimulează receptorii μ-opioid  (MOR) din creier, despre care se crede că au influenţă în mecanismul biochimic al recompensei.

miercuri, 12 februarie 2014

Pomul se cunoaste dupa fructe! In rest sunt doar vorbe in vant…

Va multumesc tuturor pentru comentariile facute in legatura cu incetarea colaborarii dintre mine si Valentin, indiferent de conținutul lor (si chiar daca unii ati sarit calul si ati mers foarte departe cu speculatiile sau insultele la adresa noastra)! Asta arata, totusi, ca va pasa! Drumul pe care l-am deschis acum doi ani cu documentarul “Dacii – Adevaruri tulburatoare” va fi continuat, fara compromisuri, cu si mai multa forta, impreuna cu toti cei care ne vor fi alaturi! Pomul se cunoaste dupa fructe iar rezulatatele muncii noastre spun și vor spune în continuare cine suntem! În rest, totul e vorba in vant!

Succes tuturor celor care fac ceva pentru cauza nationala, indiferent ca sunt sau nu parte din proiectele noastre!

Daniel Roxin

Emoționant! Un puști de 15 ani, care a trăit 10 ani pe străzi, uimește lumea muzicală cu talentul lui...

A trait 10 ani pe strada, de cand avea 5 ani, dormind pe scari de bloc si in toalete publice. Nu a fost la scoala, si-a dat doar examenele finale si abia liceul a fost prima institutie de invatamant la care a mers. A învățat singur să cânte iar acesta este rezultatul:


marți, 11 februarie 2014

Radu Golban dezgroapa un alt scandal national: Calin Popescu Tariceanu, pionul spionului ungur Rudas Erno, preda averi romanesti succesorilor hitleristilor si autonomistilor maghiari

Dezbaterea actuală pe tema revendicării averii minorităţii germane şi a cultelor religioase Romano-Catolic şi Protestante ar trebui supusă unui dialog bine ancorat în societatea civilă, fiind vorba despre averi imense aflate astăzi în posesia statului şi prevenind astfel un pescheş pentru politicienii recuperatori români şi pentru Înalta Poartă de la Berlin. O acţiune politică de acest gen nu are legitimitate electorală, fiind doar un guvern care s-a născut din traseism parlamentar fără legitimitate electorală.

O dată cu instalarea noului guvern USL, la 21 mai curent a fost înfiinţată şi o comisie a USL condusă de Călin Popescu Tăriceanu * privind restituirea proprietăţilor UDMR; minorităţile ceruseră deja şi fostului guvern restituirea în natură a proprietăţilor confiscate de comunişti. Fostul ministru al Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că din totalul de 16 miliarde de euro estimat, care ar reprezenta echivalentul în bani al proprietăţilor naţionalizate, mai mult de jumătate ar reveni cultului Romano-Catolic, care a depus cereri de retrocedare pentru 88.000 de imobile, iar cealaltă parte ar reveni minorităţilor din România.

luni, 10 februarie 2014

Daniel Roxin: Important de știut – Valentin Roman nu mai face parte din Asociația Geto-Dacii și nici din proiectele asociației…

Deoarece pentru multă lume există o stare de confuzie în legătură cu colaboarea dintre mine și Valentin Roman, consider necesar să vă informez că Valentin Roman nu mai face parte din Asociația Geto-Dacii și nici din proiectele asociației. Am oprit colaborarea în mod amiabil, urmând ca fiecare să meargă mai departe pe propriul drum…

Daniel Roxin


Britanicul din spatele documentarelor „Wild Carpathia” crede că România este cea mai frumoasă țară din Europa

Paul Lister este un englez care a văzut potenţialul „ascuns” pe care îl are România. El a avut ideea celebrelor documentare despre România, „Wild Carpathia”, difuzate în peste 100 de ţări. Crede că România este unică datorită pădurilor pe care nicio altă naţiune din Europa nu le mai are. A fondat un centru educaţional mobil, o şcoală pe patru roţi, unde copiii învaţă de ce este important să protejeze mediul înconjurător şi de ce România este un loc deosebit. Paul Lister crede în România civilizată.

România este singura ţară din Europa care mai are păduri virgine, aproape 250 de mii de hectare. De aceea, UNESCO a propus ca acest patrimoniu să primească titlul de monument natural protejat. Avem o bogăţie inestimabilă, însă nu ştim să avem grijă de ea.

duminică, 9 februarie 2014

Un nou inceput pentru Romania!

Statul de drept este in mare pericol in Romania. Da dragii mei, a spus-o chiar si doamna Nuland, trimisa papusarilor in Romania ! Asta am inteles cu totii, dar ceea ce nu am inteles cu totii este cine il pune in pericol… Basescu spune ca Ponta. Ponta spune ca Basescu. Ei bine, eu spun ca… DNA-ul, ANI, justitia si mai nou, Curtea Constitutionala!

Nu credeti? Pai, o sa va explic. Logic, cu bun simt, la mintea cocosului.

Controversa înrudirii dintre geți și goți. Video

Apariția goților în izvoarele istorice scrise, neamul care a cucerit Roma și a pus "capac" Imperiului Roman, o găsim în secolul III după Christos. Foarte ciudat! Până atunci, nimeni nu auzise de ei și, dintr-o dată, îi găsim ocupând un spațiu larg, spațiul tradițional al geto-dacilor...

Cu două decenii înainte de apariția numelui de got în istoria scrisă, Împăratul Caracala îl ucide pe fratele său, Geta, și interzice folosirea numelui "geta" în întreg imperiul. Zeci de mii de oameni își pierd viața cu această ocazie - unii pentru că erau apropiați ai fratelui său, alții pentru că nu au respectat interdicția.

SUFLET ROMÂNESC de Dan Puric

Lectura cărţii ne dezvăluie un adevărat scriitor. Autorul apelează, de astă dată,  la retorica populară a basmelor, pildelor şi a parabolelor cu o fineţe dialectică extraordinară. Cartea confirmă adevăruri la care nu vrem să ne gândim şi realităţi pe care nu vrem să le acceptăm.  “Suflet românesc” este, în esenţă, biografia fiinţei româneşti.

 Cartea este disponibilă aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

sâmbătă, 8 februarie 2014

Comorile din Șcheii Brașovului

În urmă cu 50 de ani, într-o cameră secretă a bisericii Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului, s-a descoperit o comoară inestimabilă: 6.000 de cărți și 30.000 de documente, toate în orginal, cu o vechime de până la 900 de ani. Cărți rare ce vorbesc despre oameni și fapte din trecutul îndepărtat al acestei țări…
 
După o cercetare de 45 de ani, părintele profesor doctor Vasile Oltean, directorul muzeului din Șcheii Brașovului, unde o parte dintre aceste comori de cultură și istorie pot fi văzute, are o sumedenie de lucruri de destăinuit…

vineri, 7 februarie 2014

ȚUȚEA: “O căruță de țărani a ținut în șah imperii!”



Cred ca salvarea Romaniei vine de jos, de la talpa tarii, de la taranul autentic care stie si intelege viata dincolo de sabloanele lumii moderne.
 
Cred ca Romania mea si a ta va fi salvata de taranii care stiu ca apa, aerul si pamintul fac mai mult decit toate miile de mii de miliarde de pe bursele lumii.

IMPERIUL PELASG - un subiect inedit, în această seară pe Nașul tv, de la ora 22:00

Misteriosul Imperiu Pelasg, care stăpânea o parte a Europei înaintea tracilor și a grecilor, este foarte puțin cunoscut. Cine sunt pelasgii, ce fel de cultură aveau și cine le sunt continuatorii vom căuta să aflăm astăzi, în cadrul emisiunii "Adevăruri tulburătoare" unde îl am ca invitat pe prof. dr. Mihai Popescu de la Biblioteca Militară Națională.

Emisiunea poate fi urmărită în această seară, de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet.
http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

joi, 6 februarie 2014

Declarația HALUCINANTĂ a unui politician român a devenit VIRALĂ pe net. Vezi ce GROZĂVII a declarat! VIDEO :)))))


Vicepreşedintele Forţei Civice Braşov, Sorin Paler, a făcut o declarație bizară după ce a fost întrebat de jurnaliști de ce își dorește să candideze la europarlamentare. 

Înainte să răspundă la întrebare, Sorin Paler le-a spus jurnaliștilor că vrea să facă o scurtă precizare despre tragicul accident din Apuseni, în care și-au pierdut viața două persoane. Rezultatul a fost însă o declarație bizară, în care vicepreședintele Forței Civice Brașov s-a străduit să-și arade erudiția, dar rezultatul a fost un amestec de propoziții și termeni fără noimă: 

miercuri, 5 februarie 2014

Un „Pompei al animalelor”: un extraordinar cimitir plin de creaturi preistorice a fost descoperit în China


Oamenii de ştiinţă cred că animalele au fost ucise pe loc de erupţii vulcanice violente, similare celei care a îngropat oraşul antic Pompeii.

Evenimentele s-au petrecut în urmă cu 120- 130 milioane de ani, în Cretacic, animalele fiind omorâte instantaneu şi îngropate apoi sub un strat dens de cenuşă vulcanică, datorită căreia s-au conservat excepţional de bine.

Nu au îndrăznit!

Nu au îndrăznit!!! Nașul Tv a rămas în lissta "must-carry" și poate fi recepționat în continuare în rețelele digitale de cablu. Ne vedem și în acest an la emisiunea "Adevăruri tulburătoare"...

http://www.nasul.tv/

luni, 3 februarie 2014

Avem nevoie de ajutorul tău, ACUM! Sistemul vrea să închidă Nașul Tv. Dacă ești solidar cu noi, dovedește-o mâine, 04 februarie!


Singura televiziune națională din România care luptă cu adevărat împotriva sistemului ticăloșit, Nașul Tv ( http://www.nasul.tv/ ), este pe punctul să fie închisă ca urmare a manevrelor care se fac în interiorul CNA. Mâine se va ști dacă sistemul va reuși să pună Nașul Tv pe butuci, eliminând chiar la începutul unui an electoral important principalul mijloc de informare corectă a românilor. Dacă îți pasă, vino mâine, marți, 04 februarie, de la ora 16:00, în semn de solidaritate cu noi, la un ceai pe Calea Victoriei, lângă studiourile Nașul Tv, în Shengen Bistro Bar, unde vom aștepta decizia CNA împreună. 

Iată de ce este Nașul tv ținta sistemului:

Misterul şerpilor zburători. Pare de necrezut dar pot să planeze în aer, pe orizontală, până la 100 de metri. VIDEO

În pădurile tropicale ale Asiei trăiesc câteva specii de şerpi capabile de un comportament uimitor: planează prin aer, pe distanţe de zeci de metri, trecând astfel de la un copac la altul „în zbor”. Oamenii de ştiinţă încearcă să înţeleagă cum pot acest animale cu corpul subţire şi cilindric să realizeze asemenea performanţe aerodinamice.

Dr. Jake Socha, de la Virginia Tech Wake Forest University, SUA, care a condus mai multe studii ale acestor vieţuitoare, spune că şerpii arată „de parcă ar înota” prin aer: îşi unduiesc corpul în forma literei S şi, în acelaşi timp, planează, putând astfel să străbată până la 100 de metri prin aer, aruncându-se din copaci înalţi.

duminică, 2 februarie 2014

Ziariștii care nu pot fi cumpărați sau intimidați trebuie “lichidați”! Așa sună ordinul!... care vizează Nașul tv.

"Toti ziaristii liberi traiesc vremuri cumplite din cauza politicienilor de toate culorile. Ziaristii care nu pot fi cumparati sau intimidati trebuie “lichidati”! Asa suna ordinul!

Echipa de la NASUL TV a trecut prin toate fazele si ne aflam in situatia de a fi o tinta vie cu ordin de eliminare de pe piata!"

Citește continuarea aici:  http://www.nasul.tv/2014/01/31/nasul-invita-presa-si-fanii-pe-calea-victoriei-marti-la-ora-16-00/

Lovitura pe care a pregătit-o Ponta cu noul Cod Penal: "Zeci de dosare de corupţie îngropate, 400 de infractori scoşi din puşcărie şi alţi 6.000 la un pas de eliberare, interceptările inutile, iar torţionarii ar putea să scape"

Noul Cod Penal va duce şi la închiderea a 64 de dosare de corupţie cu prejudicii de zeci de milioane de euro. Greii din fotbal judecaţi în Dosarul Transferurilor (fraţii Becali, Cristi Borcea, Copos, MM Stoica) vor scăpa de judecată, Mihai Necolaiciuc, Miron Mitrea sau Sorin Ovidiu Vîntu de asemenea. Peste 6.000 de deţinuţi vor putea cere eliberarea condiţionată.

Intrarea în vigoare a noului Cod Penal şi a noului Cod de Procedură Penală chiar şi pentru o oră are cel puţin cinci efecte ireversibile, în ciuda promisiunii făcute de premierul Victor Ponta că va opera ”mici ajustări” în şedinţa de guvern de miercurea viitoare.  Indiferent de modificări, cele şase zile cât noile coduri vor fi în vigoare în forma actuală sunt suficiente pentru a se aplica principiul legii penale mai favorabile. Mai exact, chiar dacă, după cele şase zile, Codul Penal va fi modificat radical, în instanţă judecătorul va fi obligat să ţină cont în judecarea cauzei de prevederile legale care avantajează inculpatul sau, după caz, condamnatul atunci când cere eliberarea. Adică, după cum este explicat mai jos, judecătorul va închide dosarele care au atins prescripţia ca urmare a pedepselor mai blânde din noul Cod, va fi nevoit să pună în libertate condamnaţii din aceeaşi cauză şi va fi oblicat să dispună eliberarea condiţionată.