vineri, 31 octombrie 2014

În această seară, de la ora 22:00, pe Nașul Tv, în cadrul emisiunii Adevăruri Tulburătoare: Marele Rege Burebista



Știm puține lucruri despre istoria geto-dacilor și nici nu se dorește să aflăm mai multe...

Astăzi când autoritățile culturale locale din Hunedoara, cu avizul Ministerului Culturii, au mână liberă pentru a reconstrui arena destinată luptelor de gladiatori din capitala romană a Daciei, cu 5  milioane de euro (!!!), în timp ce majoritatea cetăților dacice sunt abandonate, într-o stare precară, este cu atât mai necesar să popularizăm istoria adevăraților noștri strămoși, geto-dacii.

În episodul de astăzi, dedicat Marelui Rege Burebista, veți afla lucruri deosebit de interesante despre epoca și personalitate celui care a fost cel mai mare rege Traco-geto-dac. Invitatul acestei seri: prof.dr. Mihai Popescu.

Emisiunea va fi dată în reluare duminică, de la ora 11:00

http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

HĂRȚUITĂ de peste 100 de ori în... 10 ore. Ce pățește o femeie în timp ce se plimbă pe străzile din New York. VIDEO


Hollaback, o organizație care militează împotriva agresiunilor stradale, a făcut un experiment social pentru a crește gradul de conștientizare asupra hărțuirilor de care au parte femeile.

Acest exeperiment s-a materializat într-un clip în care o tânără se plimbă pe străzile New York-ului. În zece ore, ea a fost abordată de peste 100 de bărbați care i-au adresat comentarii cu conotații sexuale.

Dezastrul de la Certej! După 43 de ani, canadienii de la Deva Gold SA construiesc alte lacuri pentru cianuri!!!


Astăzi, 30 octombrie, se împlinesc 43 de ani de la dezastrul de la Certej, în Hunedoara, o catastrofă despre care se mai vorbeşte rareori, dar în care zeci de familii au fost ucise în timp ce dormeau în casele lor. În zori de zi, cu puţin înainte de ora 5:00, digul de la barajul de steril al exploatării miniere Certej s-a rupt. În numai câteva minute, cianura a ras de pe faţa pâmântului şase blocuri de locuinţe cu 25 de apartamente, un cămin de 30 de camere, şapte locuinţe individuale şi 24 de gospodării. În presa vremii, a apărut informaţia că dezastrul a avut ca rezultat doar şapte victime. Apoi, autorităţile au raportat 48 de morţi. Cei care au supravieţuit tragediei spun că, de fapt, între 180-200 de persoane, între care familii întregi, şi-au pierdut viaţa în fatidica zi de 30 octombrie 1971. Cianura le-a ars feţele, mulţi nu au mai putut fi recunoscuţi şi au fost îngropaţi ca necunoscuţi.

joi, 30 octombrie 2014

TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice. De vorbă cu prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan. VIDEO


Știința a început să lămurească multe dintre misterele care ne înconjoară. Cu un ochi ațintit în profunzimea materiei și cu altul către nemărginirea Cosmosului, omul începe să înțeleagă tot mai bine că trăim într-un univers inteligent, că totul se află în interconexiune.

 
În acest context, un subiect sensibil cum este Telepatia își găsește și primele explicații științifice. Deși acest fenomen de comunicație biologică a fost observat și cercetat atât la plante, insecte și animale, cât și la oameni, el este încă privit cu scepticism de o anumită parte, mai rigidă, a mediului științific.

Cum poti citi codurile de pe fructe si legume. Vezi care sunt bio sau modificate genetic


Fructele și legumele de import ar trebui să aibă etichete care, printre altele, trebuie să conțină un cod. Acestea poartă denumirea de coduri "PLU".

Autocolantele şi etichetele produselor deţin mult mai multă informaţie decât un nume sau sloganul unui fruct sau al unei legume. Citind numărul autocolantului, poţi de fapt să confirmi dacă produsul pe care îl ţii în mână este ecologic, convenţional sau / şi modificat genetic.

marți, 28 octombrie 2014

"OMUL ELECTRIC – Secretele corpului uman". Informații și imagini uimitoare despre posibilitățile extraordinare pe care le au mintea și corpul uman:


Daca ne aruncăm un ochi la cele mai misterioase fenomene ale naturii, vom descoperi ființe care au capacitatea uluitoare de a produce lumină – și aici putem să amintim licuricii, un număr mare de făpturi subacvatice și chiar unele specii de ciuperci.

 
În acealși timp, o serie de alte animale, cum ar fi țiparii sau anghilele, sunt capabile să producă șocuri electrice de intensitate mare cu care își paralizează prada. 

E posibil ca și omul să dezvolte astfel de capacități? Și dacă da, cum?

luni, 27 octombrie 2014

Vizionează primele 4 episoade ale noii mele emisiuni, MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe Youtube!


Vizionează primele 4 episoade ale noii mele emisiuni, MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe Youtube! Aici: http://granitele-cunoasterii.ro/category/emisiuni/

Daniel Roxin

Am lansat siteul "www.granițele-cunoașterii.ro", suportul de pe internet al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe care o realizez pe Nașul Tv


De astăzi, episoadele emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe care o realizez pe Nașul Tv, vor putea fi urmărite și pe internet, pe siteul www.granițele-cunoașterii.ro 

Pe lângă aceste emisiuni, siteul vă va oferi informații prețioase pe subiecte diverse din domeniul științelor de frontieră, misterelor antichității, parapsihologiei, medicinei neconvenționale, enigmelor Terrei și ale corpului uman, etc.

Vă aștept cu drag!

Daniel Roxin

În timp ce cetățile dacice zac în uitare, necercetate arheologic, Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva vrea 5 milioane de euro pentru a reconstrui arena de gladiatori din capitala romană a Daciei…



Ministerul Culturii a dat aviz favorabil proiectului de restaurare a amfiteatrului destinat luptelor de gladiatori din capitala romană a Daciei, Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Proiectul, o inițiativă a Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva, presupune o investiție de 5 milioane de euro, cu mult mai mult decât a beneficiat întreaga cercetare arheologică românească în ultimii 25 de ani.

duminică, 26 octombrie 2014

În această seară, pe Nașul tv, de la ora 19:00 - TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice


În această seară, pe Nașul tv, de la ora 19:00, sunteți invitați la emisiunea MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII. Episodul de astăzi: TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice.

Pentru a afla mai multe despre rezulatele cercetării științifice dintr-un domeniu atât de delicat, îl avem ca invitat în această seară pe domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie si psihatrie, șeful catedrei de neurologie al universitatii Titu Maiorescu din București.


Daniel Roxin

Evreul american George Friedman amenință România: ”Ori gaze de șist și Roșia Montana, ori vă izolăm și vă paște războiul”



Politologul americano-evreu George Friedman este unul dintre acei analisti pe care ii asculta liderii politici si militari de la Washington. Director al  Stratfor, una din cele mai apreciate agentii de analiza din SUA, George Friedman, evreu nascut in Budapesta, ne avertizeaza pe noi, romanii... Individul practic ne santajeaza si ne spune in fata, tradus, cam asa : ”ori puneti tara la bataie si ne dati gazele de sist si aurul de la Rosia Montana, ori veti avea soarta lui Ceausescu. Da, efectele asupra mediului sunt grave, dar asta e pretul pe care trebuie sa il platiti”.

sâmbătă, 25 octombrie 2014

O pată solară uriaşă este îndreptată în direcţia Pământului. Ce spun astronomii?


Astronomii amatori au descoperit o pată solară uriaşă, care s-a deplasat şi acum este îndreptată chiar spre Pământ. Ea ar putea da naştere unei expozii solare puternice, pentru că este cea mai mare pată solară descoperită de la începutul noului ciclu solar, în anul 2008.

În prezent, regiunea este atent monitorizată de NASA şi de alte observatoare astronomice. Uriaşa pată solară AR2192 poate fi observată ca o zonă întunecată în fotosfera Soarelui. Este o regiune unde are loc un magnetism foarte intens, care vine din interiorul stelei.

BALADA ELENA UDRIŢA – culeasă din folclorul contemporan :)))





Pe-un picior de plai,
Pe-o gură de rai,
Iată vin în cale,
Se târăsc la vale,
Trei turme de miei,
Cu trei ciobănei:
Unu-i PSD-ist,
Unu-i PNL-ist
Și-altul PDL-ist.

vineri, 24 octombrie 2014

John Perkins, fost "asasin economic" din California: "Daţi Chevron afară din ţară! Nu puteţi avea încredere în ei!"

"Fiţi foarte atenţi cu această organizaţie. În Ecuador, ca să dau numai un exemplu, a făcut lucruri teribile, a creat haos, a poluat terenurile, a refuzat să cureţe, să ecologizeze. În urma exploatării nemiloase, oamenii suferă şi mor, dar Chevron ignoră toate acestea, pentru că lucrează pe principiul mafiei. Îi sfătuiesc pe români cu toată convingerea: daţi Chevron afară din ţară! Vă va înşela..."

În volumul său de memorii, intitulat „Confesiunile unui asasin economic” (Confessions of an Economic Hit Man), economistul american John Perkins dezvăluie din interior, cu un curaj unic, structurile guvernamental-corporatiste care domină lumea globală. Fost el însuşi un „asasin economic” de succes, îşi face mea culpa cu adâncă sinceritate, descriind cu mare talent „imperiul” pe care corporațiile l-au instaurat pe glob. De fapt, cine sunt asasinii economici (AE)? Răspunsul este cutremurător: „Asasinii economici sunt profesionişti extrem de bine plătiţi care escrochează ţări din întreaga lume, pentru sume ajungând la trilioane de dolari. Ei direcţionează bani de la Banca Mondială, de la Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), precum şi de la alte organizaţii de «ajutorare» străine, către seifurile corporaţiilor gigant şi către buzunarele acelor câtorva familii de bogătaşi care controlează resursele naturale ale planetei”. Acest interviu ne-a fost acordat în exclusivitate, prin Skype, ca să apară în zilele în care, graţie eforturilor organizaţiilor Pachamama România şi Heritage – Partener UNESCO, John Perkins s-a aflat în România, ţinând seminarii la universităţile „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (9 oct.), „Ştefan cel Mare” din Suceava (10 oct., orele 17.00-19.00), „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (13 oct., orele 15.00-17.00) şi Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti (16 oct., orele 13.30-15.30).

Daniel Roxin: în această seară, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 – “Traco-geții în memoria legilor lui Pitagora”

În această seară vă invit la o emisiune deosebit de interesantă în care veți descoperi modul în care marele gânditor al antichității, Pitagora, se raporta la traco-geți. Perspectiva pe care o dă Pitagora acum 2.500 de ani demolează toate intoxicările operate de dușmanii istoriei noastre.

În acest sens este edificator acest citat din lucrarea sa, Legile morale și politice: “Călătorește la geți, nu ca să le dai legi, ci ca să tragi învățăminte de la ei. La geți câmpurile sunt nesfârșite, toate pământurile sunt comune, iar dintre toate popoarele sunt cei mai înțelepți, ne spune Homer”.

În contextul în care din necunoașterea istoriei, din prostie crasă sau din premeditată ticăloșie autoritățile politice și culturale ne-au adus în situația în care suntem probabil singurul popor care își slăvește invadatorii – vezi chiar și imnul național unde ni se vorbește despre un Traian, triumfător în lupte, și de sângele roman care ne-ar curge prin vene – descoperirea istoriei și a civilizației strămoșilor noștri este o necesitate.

Invitatul acestei emisiuni este Generalul Mircea Chelaru.

Vă așteptăm!
http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea poate fi urmărită în reluare duminică, de la ora 11:00.

joi, 23 octombrie 2014

INCREDIBIL! Papa și unii lideri ai bisericii catolice acceptă adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali!!!

papa gay




Nota mea introductivă: Nu trebuie să ne mire prea mult acest lucru - Vaticanul este un instrument al "Ocultei", un instrument al instaurării Noii Ordini Mondiale. După ce timp de multe secole a fost un centru al crimei mondiale, faptul că actualii lui reprezentanți - Papa și alți lideri - atacă la baionetă familia tradițională, este o continuare firească a răului care caracterizează această instituție...

Un articol de Adrian Pătrușcă

În vreme ce în ograda noastră, învăpăiată de campania electorală, se numără stelele de la dosar și leucocitele din buletinul medical, în încercarea disperată de a depista, iarăși, care e răul cel mai mic, dincolo de ulucile temeinic securizate cu EADS se petrec lucruri cu adevărat istorice. Cum ar fi tentativa de Lovitură de Biserică a Papei.

miercuri, 22 octombrie 2014

Victorie de senzație a Simonei Halep în fața liderului mondial Serena Wiliams: 6-0, 6-2, una dintre cele mai drastice înfrângeri suferite de Serena în ultimii ani


După un meci spectaculos în care Simona Halep a jucat senzațional, trimițând-o în corzi pe numărul 1 mondial, Serena Wiliams, Simona se îndreaptă deja către semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

La un scor de 6-0, 6-2 în fața liderului mondial, cuvintele sunt de prisos, mai ales că pentru Serena Wiliams această înfrângere este printre cele mai severe din ultimii ani.

După ce luni a învins-o tot fără drept de apel pe numărul 5 mondial, Eugenie Bouchard, Simona este lidera grupei fiind calificată deja în semifinale, chiar dacă mai are un meci de disputat în grupă.

Mai rămâne să-și ia revanșa și de la Sharapova și drumul către prima poziție mondială va fi deschis de acum, pentru că în acest caz va trece de ultimul ei complex, Sharapova, pe care încă nu a reușit să o învingă.

Succes Simonei pe mai departe!

Daniel Roxin

Culmea imbecilității și a degradării umane - bordelurile cu animale pentru zoofili din Danemarca


Război între drepturile ANIMALELOR și drepturile ZOOFILILOR!


A avea relații sexuale cu un animal nu este interzis în Danemarca. Aici este paradisul zoofililor: există până și bordeluri cu animale, foarte căutate de turiști din toată lumea. Dar țara scandinavă este acum scena unei dezbateri aprinse între organizațiile care apără drepturile animalelor și cele care apără drepturile zoofililor.

marți, 21 octombrie 2014

Dacii și Ceaușescu... VIDEO

Ținând cont de faptul că una dintre manipulările cele mai ieftine pe care le fac adversarii curentului dacologic este acuzația că teoriile promovate de acesta sunt, în totalitatea lor, de origine comunistă și, prin urmare, lipsite de credibilitate, mi-am propus să lămuresc acest subiect. Motiv pentru care vă propun o călătorie în epoca în care s-au creat filmele Dacii, Burebista sau Columna pentru a vedea de unde a avut Ceaușescu această preocupare pentru daci. Desigur, vom discuta despre interesul pe care înaintașii noștri l-au arătat dacilor și în alte perioade istorice…

Un profesor de medicină de la Harvard povesteşte experienţa lui la limita morţii şi spune că Raiul chiar există...


Eben Alexander, neurochirurg şi profesor la Facultatea de Medicină Harvard, povesteşte experienţa care i-a schimbat radical viaţa şi concepţia despre moarte.

Deşi botezat creştin, Eben era om de stiinţă, asemeni tatălui său şi foarte sceptic în privinţa relatărilor unor pacienţi despre experienţele lor la limita morţii.

Expert în neurologie, Eben Alexander credea că aceste trăiri sunt de fapt simple halucinaţii provocate de traumele suferite. Nu şi-ar fi imaginat niciodată că va trăi la rândul său ceva similar, care îi va schimba radical aceste opinii.

duminică, 19 octombrie 2014

Vă invit astăzi, duminică, de la ora 19:00, la un nou episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: "Omul electric - Secretele corpului uman"




Dacă ne aruncăm un ochi la cele mai misterioase fenomene ale naturii, vom descoperi animale care au capacitatea uluitoare de a produce lumină (aici putem să amintim licuricii și un număr mare de făpturi subacvatice) și chiar unele specii de ciuperci.

În același timp, o serie de alte animale, cum ar fi țiparii sau anghilele, sunt capabile să producă șocuri electrice de intensitate mare cu care își paralizează prada. 

E posibil ca și omul să dezvolte astfel de capacități? Si dacă da, cum? Există explicații științifice pentru toate aceste fenomene? Putem folosi curentul electric pentru a ne crește aptitudinile intelectule și fizice și pentru a ne vindeca de anumite boli?


La aceste întrebări vom căuta să răspundem în episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: "Omul  electric - Secretele corpului uman".

Emisiunea poate fi urmărită pe Nașul Tv, în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:30.
http://www.nasul.tv/ 

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Roşia Montană, în pericol! Proiectul minier al RMGC, blocat de societatea civilă, ar putea fi resuscitat!

 

Gigantul minier “adormit” Rosia Montana ar putea fi resuscitat, potrivit unor reprezentanti ai societatii civile care se tem de un lobby mascat pentru canadieni cu afaceri in domeniu pe plan local. Afla din DailyBusiness.ro la ce nivel a ajuns lupta impotriva acestui proiect controversat.

Ministrul Mediului, Attila Korodi, a calmat ONG-urile ce lupta impotriva Rosia Montanta prin declaratia sa din aceasta primavara potrivit careia legislatia din Romania nu permite continuarea procedurii de avizare a proiectului. El spunea ca, din punct de vedere procedural, acest proiect se afla “intr-o faza de stopare”.

vineri, 17 octombrie 2014

COMORI ȘI LOCURI ENIGMATICE DIN ROMÂNIA – Un nou film de Daniel Roxin. Acum și pe Youtube:




Vă invit într-o călătorie către trecutul îndepărtat al țării noastre, spre o epocă încărcată de taine. Vă invit să descoperiți alături de noi comori și locuri enigmatice, puțin cunoscute chiar și de specialiști. 
Acum mii de ani, populațiile traco-geto-dacice au lăsat urme misterioase care pot fi văzute și astăzi. Comori și semne ale unor vremuri de legendă vor să ne spună povestea lor în pofida tuturor celor care ar dori să ne îngroape istoria...

Scurtmetrajul pe care l-am realizat în această vară, făcând investigații în toate zonele țării, este în același timp un semnal de alarmă pe care îl trag la adresa autorităților românești, a căror atitudine față de patrimoniul cultural românesc este culpabilă din multe puncte de vedere, ceea ce ne face să ne întrebăm: cât este incompetență și cât trădare a interesului național de la cel mai înalt nivel al statului român, în spatele acestei situații? Sperăm ca serviciile românești de informații să ne lămurească la un moment dat... 

Mai devereme sau mai târziu, cei care ne falsifică istoria, cei care se fac părtași la distrugerea patrimoniului cultural, cei care ignoră cu bună știință izvoare istorice și probe materiale care pot schimba perspectiva asupra trecutului nostru, vor trebui să răspundă penal!

Vă doresc vizionare cu folos! 

Daniel Roxin


BAIA MARE: Conferinta Nationala „Arhetipuri ale spiritului romanesc – strategii de educatie creatoare”, editia a II-a - 17-18-19 OCTOMBRIE


Asociatia Romana de Studii Semiotice, Fundatia „Dorel Chereches”, Directia Judeteana pentru Cultura Maramures, Primaria si Parohia Ortodoxa din Poienile Izei organizeaza Conferinta Nationala „Arhetipuri ale spiritului romanesc – strategii de educatie creatoare”, editia a II-a. Evenimentul va avea loc in 16-20 octombrie 2014, in Sala Millenium, Baia Mare.

Programul conferintei:

miercuri, 15 octombrie 2014

Cum comentati? În județele Harghita, Covasna și Mureș sunt aproximativ 60 de cetăți dacice. Ce drepturi de autonomie pot să invoce maghiarii aici?

Grafica - Gabriel Tora

Tema autonomiei așa-numitului ținut secuiesc, pusă permanent pe tapet, cu un tupeu nemărginit, de diverși lideri maghiari, trebuie demontată cu cât mai multe probe. 

Pe lângă faptul că secuii nu sunt maghiari, ci o populație maghiarizată forțat, care și-a pierdut identitatea proprie, dovezile materiale indică cu claritate că județele Harghita, Covasna și Mureș reprezintă zona cu CELE MAI MULTE CETĂȚI DACICE din întreaga țară - peste 60!!! Că românii nu știu de existența lor, este o altă problemă care arată atât incompetența unora, cât și ticăloșia altor indivizi care ocupă nemeritat posturi și funcții în Universități, Ministere și în Parlament.

marți, 14 octombrie 2014

DECEBAL ne-a vorbit la Festivalul Adevărul despre Daci prin maestrul DOREL VIȘAN. Impresii de la un eveniment la care și-au adus aportul mari artiști români…




Poate cel mai important lucru câștigat la a doua ediție a Festivalului Adevărul despre Daci și Istoria străveche a plaiurilor românești este prezența alături de noi a unor mari artiști români.

NEMURIRE - Noua mea carte. O călătorie spirituală spre adevărata noastră esență, o căutare a sensului vieții...


“Nemurire” este o călătorie spirituală spre adevărata noastră esență, o căutare a sensului vieții. Împărțită în trei capitole – 1.„Tainele vieții, tainele morții”, 2.”Calea iubirii” și „În căutarea adevărului” - eseurile și versurile care o compun vă invită la o reîntoarcere în suflet...

Cartea este disponibilă pe Dacia Art, aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

Daniel Roxin

duminică, 12 octombrie 2014

Vă invit la episodul doi al emisiunii Mistere la granitele cunoasterii: "Puterea minții și transcrierea genelor" - în această seară, de la ora 19:00, pe Nașul Tv


Vă invit la episodul doi al emisiunii mele Mistere la granitele cunoasterii: "Puterea minții și transcrierea genelor" - în această seară, de la ora 19:00, pe Nașul Tv: http://www.nasul.tv/

Emisiuneaa se va difuza în reluare miercuri, de la ora 12:30 și sâmbătă, de la ora 22:30.

Daniel Roxin

joi, 9 octombrie 2014

Alți doi mari artiști ai scenei românești - Maria Ploae și Ion Haiduc - vor fi prezenți la Festivalul Adevărul despre daci din 10-12 octombrie, alături de Dorel Vișan și Mariana Anghel


Alături de Mariana Anghel și Dorel Vișan, alți doi mari artiști ai scenei românești vor fi prezenți la Festivalul Adevărul despre Daci și Istoria srăveche a plaiurilor românești care va avea loc la Muzeul Național al Țăranului Român din București. Este vorba de actorii Maria Ploae și Ion Haiduc.

miercuri, 8 octombrie 2014

Cometa Halley se întoarce. Va trece pe lângă Pământ în această lună şi va oferi un spectacol impresionant


Cometa Halley se va întoarce în această lună şi va trece pe lângă Terra, după aproape 30 de ani de la ultima sa vizită.

Astfel, pe 21 şi 22 octombrie, Pământul se va intersecta cu rămăşiţele cometei Halley. În drumul lor prin sistenul solar, cometele lasă în urmă „o coadă” de rămăşiţe, cu care planeta noastră se intersectează periodic.

marți, 7 octombrie 2014

Actorul Dorel Vișan va fi prezent la Festivalul "Adevărul despre Daci" cu un moment artistic, duminică, 12 octombrie, la Muzeul Național al Țăranului Român...



Maestrul Dorel Vișan, unul dintre cei mai mari actori ai scenei românești, vine la Festivalul Adevărul despre Daci și istoria străveche a plaiurilor românești. Domnia sa va fi prezent duminică, de la ora 14:00, când va susține un moment artistic și va face o prezentare a proiectului sculptorului Ivan Jinaru, DECENEU ȘI DACII.

Pentru a consulta programul Festivalului, accesați acest link: http://danielroxin.blogspot.ro/2014/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html

luni, 6 octombrie 2014

Frumuseţea Pământului pe timp de noapte, aşa cum se vede din spaţiu. VIDEO SPECTACULOS


Bogăţia de forme, culori, lumini şi umbre pe care le vedem prin fereastra unui avion este incomparabilă cu spectaculozitatea acestor imagini care au fost înregistrate de o cameră de luat vederi amplasată în exteriorul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

VIDEO INCREDIBIL - Preot celebru în România, confruntat cu victima pe care a turnat-o la Securitate: "Du-te-n mă-ta!". Crucea a folosit-o pe post de bâtă


Preotul paroh al bisericii din localitatea suceveană Liteni, Ionel Vrajitoru, cunoscut în toată ţara pentru practicarea bibliomanţiei, considerată ocultă de către Biserica Ortodoxă Română, a avut o confruntare cu un bărbat pe care l-a turnat la Securitate în perioada în care a dat note informative, scrie Monitorul se Suceava.

duminică, 5 octombrie 2014

POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ – Cum ne apărăm?




Trăim într-o „baie” de energie, de câmpuri electromagnetice. Radiațiile cosmice, câmpurile energetice ale pământului și tehnologia creată de om interferează permanent cu ființa noastră. Și dacă organismul uman, după o lungă evoluție, este adaptat la radiațiile cosmice și la câmpurile electromagnetice ale pământului, el are de suferit în fața tehnologiei moderne, rezulatatul acestei interacțiuni fiind bolile și depresia, scăderea potențialului intelectual...

Cum de există astfel de consecințe? Ei bine, corpul nostru este sensibil la aceste câmpuri deoarece el însuși este o formă de electromagnetism. Până la cele mai profunde nivele ale celulei noi suntem, de fapt, energie. Energie care vibrează pe frecvențe diferite și care rezonează cu radiațiile electromagnetice din mediul ambiant.

Antenele GSM și telefoanele mobile, aparatele casnice și rețeaua electrică ne influențează viața mai mult decât credem! 

Care sunt  bolile create de câmpurile electromagnetice și cum le putem preveni? Ce este frecvența Schumann și care este rolul ei? Exisată un război psihotronic prin intermediul căruia se dorește controlul populației?

La aceste întrebări, dar și la alte întrebări incitante, vom căuta răspunsuri  în cadrul emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, din această seară, de la ora 19:00, numai pe NAȘUL TV. Nașul Tv poate fi urmărit pe rețelele digitale de cablu sau pe internet, la adresa: http://www.nasul.tv/

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin