joi, 30 aprilie 2015

Furnicile sclavagiste!!! Incredibila lume de la picioarele noastre! Sclavele furnici își poartă stăpânele în spate sau duc la „pășunat” turmele de purici…



Inteligența poate fi găsită la toate nivelele de existență. A ne imagina că doar omul este inteligent, restul ființelor de pe planetă fiind lipsite de această calitate, este o gravă eroare, pe care știința o pune din ce în ce mai mult în evidență.

miercuri, 29 aprilie 2015

Un deputat român introduce în dezbatere parlamentară un Proiect de lege privind revenirea la denumirea de „ţigani“ a persoanelor de etnie romă




BOGDAN DIACONU: Am lansat în dezbatere publică proiectul de lege privind revenirea la denumirea oficială de „ţigani” a persoanelor intitulate „de etnie romă”. Sunt conştient că acest proiect va naşte multe controverse, dar trebuie să ţinem cont de felul în care românii din străinătate au de suferit în urma confuziei dintre romi şi români. Am primit mii de solicitări să pun capăt acestei confuzii care ne-a afectat teribil în ultimii ani.

marți, 28 aprilie 2015

Am lansat un nou și foarte frumos proiect pe internet: CUNOASTELUMEA.RO. Te așteptăm într-o vizită!


De astăzi, portalul www.cunoastelumea.ro te va purta în călătorii zilnice către cele mai frumoase, interesante și neobișnuite lucruri sau evenimente de pe această planetă sau de dincolo de ea.

Te așteptăm alături de noi!

Vizitează www.cunoastelumea.ro

Daniel Roxin

luni, 27 aprilie 2015

Noi aberaţii istoriografice la televiziunea cu patron ungur – Lucian Boia şi Luca Niculescu: “Eminescu, se pare, era român” iar Ştefan cel Mare vorbea “limba moldovenească”



Lucian Boia si Luka Niculescu: Ştefan cel Mare vorbea “limba moldovenească” şi aceasta ar fi fost “aproape aceeaşi limbă” care se vorbea în Muntenia. Se putea ca şi la noi – cum s-a întâmplat între Austria şi Germania – să se constituie o “naţiune moldovenescă” distinctă de “naţiunea muntenească”.


Aberaţiile în cauză au fost susţinute de “istoricul” Lucian Boia, fost propagandist PCR, în prezent autor falsificator Humanitas, în emisiunea “imparţialului” Luka Niculescu de la postul unguresc Digi Tv, fără a fi contrazise nici măcar printr-o ridicare de sprânceană.

vineri, 24 aprilie 2015

Năvodari, obligată de CEDO să devină groapa de gunoi a Europei. ADIO TURISM!!!


O firmă cu patroni italieni a obținut la Curtea Europeană a Drepturilor Omului dreptul de a construi o groapă de gunoi în localitate, după ce primăria și locuitorii s-au opus categoric.

miercuri, 22 aprilie 2015

BULVERSANT: Pașaportul lui NEO, din filmul “THE MATRIX”(1999), expira, în film, în 11.09.2001, ziua atentatelor de la Turnurile Gemene. Filmul “Terminator 2” (1991) ne prezintă într-o scenă incendiară tot un “11.09.” Coincidență sau Premeditare?!?




Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 au stârnit controverse uriașe pe toată planeta deoarece sunt extrem de multe probe care dovedesc o acțiune sub steag fals, adică o înscenare sinistră a celor care au pus mâna pe Statele Unite ale Americii și care aveau nevoie de un episod dramatic, capabil să justifice așa-numitul război împotriva terorismului, pe de o parte, și introducerea legilor Big Brother, pe de altă parte, pentru controlul populației!!!


Așa cum spunea și Noam Chomsky (cinste lui pentru curaj!), o reputată personalitate americană, de origine evreiască, “SUA este principalul stat terorist” (a nu se înțelege, prin comparație, că Rusia ar fi o fată mare!). Mai mult decât atât, Noam Chomsky ne spune, referindu-se la SUA și Israel, că: „Sunt două state care se comportă agresiv în Orientul Mijlociu desfăşurând violenţe, acte teroriste, acte ilegale în mod constant. Amândouă sunt puteri nucleare." 

 

 

marți, 21 aprilie 2015

Forţa naturii: Un rus a surprins o alunecare de teren care a măturat copacii, liniile de curent şi soseaua din calea sa. VIDEO


Un video postat pe platforma YouTube arată cât de necruţătoare poate fi natura.

O alunecare de teren dintr-o zonă rurală din Rusia se transformă, în doar câteva minute, într-un adevărat ”tsunami” care înghite în calea sa copacii, liniile de curent şi chiar şoseaua.

Înregistrarea a fost realizată la începutul lunii aprilie, în Zarchnyi, o localitate din vestul Rusiei.

luni, 20 aprilie 2015

INCREDIBIL - Conducerea Institutului de Geologie decapitată în stil mafiot, deoarece s-a opus, cu argumente, proiectului de exploatare de la Roșia Montană


A trecut mai puţin de un şi jumătate de când directorului Institutului Geologic al României, Ştefan Marincea, a fost demis la scurtă vreme după ce a cerut desecretizarea unor documente care ar fi demonstrat că proiectul exploatării miniere de la Roşia Montană este o crimă şi se bazează pe un aviz geologic fals. Acum, istoria se repetă.

duminică, 19 aprilie 2015

UNIVERSUL, între inteligență și întâmplare… (cu prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan)


De mii de ani, omul a încercat să-și explice lumea și viața. Diferite teorii cosmogonice, ipoteze materialiste sau creaționiste s-au confruntat într-o bătălie a argumentelor.

Sunt Universul și viața rodul unui act de voință creatoare, inteligentă sau sunt expresia unui accident, a unei întâmplări?

Noam Chomsky, un evreu curajos: “SUA este principalul stat terorist, iar Europa este servitorul său”




Statele Unite sunt principalul stat terorist, iar Europa i se supune fiind prea laşă pentru a adopta o poziţie independentă, a declarat intelectualul american Noam Chomsky, în vârstă de 86 de ani, într-un interviu acordat postului de televiziune Euronews pe tema terorismului şi a viitorului Europei.

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Crede în tine și vei putea face lucruri extraordinare! Iată câteva exemple pentru motivarea ta:


Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să picteze peste 800 de tablouri.


În 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley după un singur concert. I-a spus : “Nu vei ajunge nicăieri, fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus camioane”.

joi, 16 aprilie 2015

Geto Dacii si nemurirea


Ceea ce i-a făcut pe geto-daci să fie neînfricați a fost credința lor în nemurire.

„Iată cum se cred nemuritori geții:”, ne spune Herodot... „ei cred că nu mor și că cel care dispare din lumea nostră se duce la Zeul Zamolxis. Unii din ei îi mai spun și Gebeleizis”. (Istorii)

miercuri, 15 aprilie 2015

Lansarea revistei LEGENDELE DACILOR la librăria Eminescu din București: sâmbătă, 18 aprilie, ora 14:00


Sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 14:00, sunteți invitați să veniți la librăria Eminescu, alături de cei mici, cu ocazia lansării numărului doi al revistei de benzi desenate LEGENDELE DACILOR.


Cu această ocazie, copiii se vor putea întâlni cu trei dintre realizatorii revistei: Mihai Grăjdeanu, Daniel Roxin și Mădălina Diaconu.

Intrarea liberă.

Vă așteptăm cu drag!

P.S. Revista poate fi găsită la chioșcurile de presă din 40 de orașe sau poate fi comandată de aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/

Ce se intampla cu organismul dupa ce bem o bere sau o cafea. Motivul pentru care este esential sa consumam mai multa apa apoi

O cafea si o bere. Ambele merg in cele cateva zile libere care insotesc o sarbatoare. Ambele acidifica mediul intern. Rinichiul va lucra intens ca sa restabilesca echilibrul si va produce mai multa urina.

marți, 14 aprilie 2015

Secretele creierului și undele cerebrale


Știm încă destul de puține despre creierul uman. Cea mai mare parte a materiei cenușii din interiorul lui nu este folosită. Se estimează că omul obișnuit folosește cam 5% din capacitatea creierului, în timp ce un geniu se apropie de 10%…

O clădire de 52 de etaje a fost ridicată în numai 19 zile. În ce ţară a fost posibilă "minunea". VIDEO


O clădire cu 800 de apartamente şi spaţiu de birouri în care pot încăpea 4.000 de persoane a fost ridicată în doar 19 zile. Mai multe detalii citiţi în materialul de mai jos.

Un dezvoltator imobiliar din China a construit o clădire de 57 de etaje în numai 19 zile, ridicând câte trei etaje la fiecare 24 de ore, scrie Ziarul Financiar.

luni, 13 aprilie 2015

Imperiul Vlaho-Bulgar, un surprinzător episod istoric medieval


Una dintre etapele medievale ale istoriei noastre, extrem de puțin cunoscută de publicul larg, poartă numele de Imperiul Vlaho-bulgar, un episod spectaculos care și-a consumat povestea în secolele XII-XII-XIV.

duminică, 12 aprilie 2015

Actorul Florin Zamfirescu despre Geto-Daci și Patriotism…


Astăzi se poartă o luptă perversă atât împotriva identității noastre cât și împotriva ideii de patriotism, pe care unii promotori ai așa-numitei “politici corecte”, caută să o asimileze cu noțiunea de naționalism-extremism.


Într-o lume a globalizării nivelatoare în care nevoia de control global se împiedică de identitățile naționale și de patriotism, putem înțelege motivațiile pe care le au cozile de topor și proștii de serviciu.

vineri, 10 aprilie 2015

DEZVALUIRI: Revolutia tehnologica in Romania este posibila in cativa ani. Afla cum! Afla cine se opune!


Da, nu este nicio exagerare: în România este posibilă o revoluție tehnologică, în câțiva ani. Dacă ea nu se va produce, acest lucru se va datora intereselor străine care doresc să ne țină în mizerie, care doresc să păstreze România la statutul de colonie și piață de desfacere.

Totuși, contextul internațional complicat de astăzi, context care impune existența unui stat român puternic la intersecția intereselor marilor puteri, poate fi o oportunitate de care să beneficiem. Sau, mai exact, să fim lăsați să beneficiem…

Fortăreața misterioasă din Siberia...


Descoperita in urma cu un secol, fortareata Por-Bajin reprezinta inca un mister pentru istorici si experti, conform Daily Mail.

Situata in Siberia, undeva in apropierea granitei cu Mongolia, insula cu aspect de fortareata a facut obiectul mai multor studii in ultimii ani.

miercuri, 8 aprilie 2015

FISCUL LICHIDEAZA PRIMUL MILION DE ROMANI ! VEZI DACA ESTI PE LISTA !


La umbra verii anului trecut, exact inainte de inceperea campaniei electorale la prezidentiale, vicepresedintele ANAF, celebrul Tunaru, a copt un ordin prin care peste 1 milion de romani vor fi macelariti in anul 2015!

Dupa 4 ani de ambiguitate legislativa, Fiscul recalculeaza, amendeaza si confisca banii a peste 400.000 de PFI, mici antreprenori inregistrati la ANAF drept Persoane Fizice Independente. Iata lista domeniilor de activitate care vor plati din urma taxe uriase:

marți, 7 aprilie 2015

DEZVĂLUIRI - Din culisele muncii la revista de benzi desenate LEGENDELE DACILOR :)))

Caricatură de Mihai Grăjdeanu

Oameni buni, dacă credeți că a fost ușor să punem pe roate această revistă, vă înșelați... Nu știu cu cine vă înșelați și nici nu e treaba mea, însă trebuie să vă împărtășesc câteva lucruri...

În primul rând sunt bine, sănătos, lucru pe care sper să mi-l doriți și în continuare. Am avut însă probleme cu cei doi graficieni care mi-au scos mulți peri albi, astfel încât acum am părul blond-șaten curat... Prin urmare, nu știu dacă o să am nervi să colaborez cu ei până la numărul 1.000. S-ar putea să mă ajungă bătrânețea! Deocamdată fug tare, de nici umbra nu se ține bine de mine. Însă cu timpul, ținând cont de ce probleme îmi fac aceste două personaje, pe numele lor Mihai I. Grăjdeanu și Gabriel Tora, s-ar putea să mă apuce de vreun picior. Bătrânețea!

Dar hai să îi pârăsc puțin, că prea nu mai pot ține în mine.

luni, 6 aprilie 2015

Uimitoarea invenție a unui băcăuan: Motorul cu apă. Cu TREI litri de apă merge cu mașina... 5.000 de km!!!!


Un inginer băcăuan, inventator al motorului care funcționează pe bază de hidrogen, așteaptă să înceapă producția de serie a acestuia. Inventatorul conduce deja un automobil care consumă 3 litri de apă în două luni. 

duminică, 5 aprilie 2015

Marile inventii romanesti si razboiul dus astazi impotriva lor


Potențialul de inteligență al românilor ete imens! În fiecare an, inventatorii români se întorc de la marile saloane de inventică cu zeci de medalii de aur și argint.

Din păcate, majoritatea acestor invenții rămân prin sertare, statul român (prin reprezentanții săi incompetenți și lipsiți de viziune sau, și mai grav, datorită cozilor de topor care slujesc alte interese) nedorind să investească în acest domeniu.

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Cum suna vocea unui Neanderthal? VIDEO


Un expert britanic în voce şi vorbire folosit o replică a căilor vocale ale neandertalienilor pentru a încerca să reproducă sunetul pe care s-ar putea să-l fi făcut, ţinând seama de efectele cavităţii sale nazale mari şi a craniului mare şi greu.

Deci, cum ar fi sunat vocea unui Neanderthal? Vedeţi în video-ul de mai jos.

vineri, 3 aprilie 2015

Revista de benzi desenate LEGENDELE DACILOR poate fi găsită în chioșcurile de presă din 40 de orașe. Află care sunt acestea:



Orasele in care s-a livrat numarul 2 al revistei LEGENDELE DACILOR sunt: Cluj, Brasov, Bacau, Piatra Neamt, Pitesti, Bistrita, Arad, Ploiesti, Timisoara, Deva, Resita, Dr Tr Severin, Craiova,, Targu Jiu, Targu Mures, Sibiu, Miercurea Ciuc, Targoviste, Tulcea, Braila, Constanta, Bucuresti, Dej, Slobozia, Calarasi, Caran Sebes, Alexandria, Baia Mare, Sf Gheorghe, Oradea, Alba Iulia, Iasi, Buzau, Botosani, Slatina, Focsani, Tecuci, Vaslui, Reghin.


Intrebati la chiscurile din orasul dumneavoastra si o veti gasi. Copiii au nevoie sa isi redescopere adevaratele origini, sa afle povesti inspirat ilustrate despre eroi si fapte de demult.

Revista LEGENDELE DACILOR reprezinta o premiera, dupa anul 1989. Sustine-i existenta, cumparand-o!

Daniel Roxin

joi, 2 aprilie 2015

EXPLOZIV: Un evreu cu funcții înalte în SUA declară că cele două Războaie Mondiale au fost amplificate (Al Doilea chiar și provocat) de manevrele criminale ale EVREILOR SIONIȘTI, care controlau SUA și alte țări... TEXT ȘI AUDIO


BENJAMIN HARRISON FREEDMAN a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi maşinaţiunilor acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

miercuri, 1 aprilie 2015

Declarații incendiare: ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor, din ordinul “ministrului şpăgar” Darius Vâlcov!!!


ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor de care nu se atinge nimeni, a declarat marţi preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, adăugând că ordinul de sigilare a firmelor îi aparţine “ministrului şpăgar” Darius Vâlcov.