vineri, 31 iulie 2015

Imagini din timpul filmărilor la noul documentar pe care îl realizez. Galerie foto


În această toamnă voi lansa un nou film documentar. Deocamdată nu o să vă dau detalii despre conținutul lui dar sunt convins că, datorită subiectului și a informațiilor inedite pe care le veți descoperi în el, va fi un film de mare impact.

luni, 27 iulie 2015

DANIEL ROXIN: Spijină și tu financiar Șantierul Arheologic de la Poiana Cireșului! Orice ajutor contează. Cercetarea începe peste o săptămână. Anul trecut s-au făcut descoperiri de interes mondial


Din 3 august, echipa condusă de prof. univ. dr. Marin Cârciumaru și dr. Elena Nițu, în colaborare cu alți specialiști din țară și străinătate (Universitatea Sorbona din Paris), reîncep săpăturile arheologice la Poiana Cireșului (județul Neamț), locul unor descoperiri excepționale: obiecte de podoabă, unelte și arme cu o vechime de peste 20.000 de ani, aparținând Omului Gravetian care avea la Poiana Cireșului o tabără de vânătoare.


Și în acest an, cercetarea arheologică de aici se face cu ajutorul Asociației Geto Dacii, care va finanța o parte din cheltuielile șantierului și se va ocupa de popularizarea descoperirilor.

Cum finanțarea acestui proiect se realizează de către Asociația Geto Dacii din donații și sponsorizări private, vă solicităm sprijinul și acum. Orice ajutor este bine venit. Modalitățile de susținere sunt variate și oricine poate să sprijine cercetarea arheologică dacă vrea – printr-un SMS, printr-o donație sau o sponsorizare, prin intermediul Pay Pal… Mai multe detalii aici:
http://adevaruldespredaci.ro/donatii-si-sponsorizari/

Mai multe informații despre Șantierul Arheologic de la Poiana Cireșului, aici:

http://adevaruldespredaci.ro/din-2-august-se-redeschide-importantul-santier-arheologic-de-la-poiana-ciresului-unde-anul-trecut-s-au-facut-descoperiri-de-interes-mondial/

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit deja, în special principalilor donatori:

Dan Groza (Canada)
Doina Grecu (Canada)
Mircea Chirac (România)
Elena Simon (România)

vineri, 24 iulie 2015

Academia Română: Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici anti-comuniști erau legionari



Parlamentul României a adoptat, fără niciun vot împotrivă, un proiect de lege în care Mișcarea Legionară este considerată fascistă, interzicându-se totodată „promovarea în public a ideilor legionare”.

Mai mult se interzic „ideile, concepțiile și doctrinele legionare”, fără a se specifica însă, care sunt acestea. De asemenea, persoanele condamnate politic în timpul regimului comunist, își pierd orice șansă la reabilitare, deși istoricii și juriștii au arătat că majoritatea proceselor erau farse judiciare.

marți, 21 iulie 2015

CHEMTRAILES – Controlul populației prin otrăvire. VIDEO


Daca ne vom uita astazi pe orice strada importanta a unui oras vom constata ca Farmaciile au rasarit la aproape fiecare suta de metri. Acesta lucru arata ca populatia este bolnava, ca aproape fiecare om merge cu regularitate la farmacie ca sa incerce sa isi trateze o problema de sanatate. Ceea ce va reusi, in cele mai multe cazuri, va fi sa gestioneze un simptom, fara a ajunge la adevarata cauza si, cu fiecare an, va lua tot mai multe medicamente,intr-un cerc vicios care se va termine la cimitir, cu multi ani mai repede decat ar fi trebuit.

duminică, 19 iulie 2015

Din 2 august se redeschide importantul șantier arheologic de la Poiana Cireșului unde, anul trecut, s-au făcut descoperiri de interes mondial


O nouă campanie arheologică susținută financiar și media și de Asociația Geto Dacii, va începe peste două săptămâni în județul Neamț, în locul numit Poiana Cireșului unde, anul trecut, cu finanțarea majoritară oferită specialiștilor de către Asociația Geto Dacii (principal sponsor fiind firma Dental Profile din București) s-au făcut descoperiri arheologice de interes mondial – obiecte de podoabă, arme și unelte vechi de peste 20.000 de ani, oase de mamut și ren… într-o tabără de vânătoare a omului preistoric!

luni, 13 iulie 2015

Veștmintele viitorului – lucruri uimitoare!


Sunt câteva lucruri în viață pe care le facem cu toții, inevitabil: mâncăm, dormim, ne îmbrăcăm… Din păcate, multe dintre aceste lucruri nu le facem cu adevărat conștient.

CUTREMURĂTOR: Cum a ignorant presa centrală antinațională MARȘUL PENTRU UNIRE de ieri…


Este cutremurător să constați la ce nivel suntem o țară sub ocupație, o țară unde o presă centrală, într-o bună parte cu patroni străini, ignoră la maxim un eveniment care ar fi trebuit să fie o sărbătoare a tuturor românilor.

duminică, 12 iulie 2015

Vino și tu astăzi să ceri UNIREA, împreună cu românii de peste Prut, în Piața Universității, de la ora 14:00


Cei o mie de tineri care au pornit duminica trecută, pe jos, din Chișinău spre București pentru a cere Unirea, au trecut ieri podul feroviar de la Ungheni, și se îndreaptă acum spre București.

,,Trenul Unirii va porni duminică dimineață din gara Iași și nimic și nimeni nu îl va mai putea opri din drumul spre București. Acești tineri poartă în suflete flacăra dorinței de Unire și au nevoie de tot sprijinul românilor pentru a o duce aprinsă la Cotroceni! Veniți, români, să vă întâmpinați frații de pe celălalt mal al Prutului! Acum, mai mult ca oricând, au nevoie de voi!”, a declarat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

sâmbătă, 11 iulie 2015

AZI: Podul de flori peste Prut a putut fi trecut din nou, după 20 de ani!


Eugen Doga, Anastasia Lazariuc şi Nicu Ţărnă au adresat invitaţii către toţi cei cu inima română să participe la evenimentul „Chişinău pe jos spre Bucureşti”, în Marşul lui Ştefan cel Mare. Platforma Unionisă Acţiunea 2012 a organizat azi, 11 iulie, Podul de Flori, la Ungheni pe ambele maluri ale Prutului.
Podul feroviar a putut fi trecut din nou, după 20 de ani, pe jos, iar frontiera cu Republica Moldova a fost înlocuită de o mare de flori. ,,Podul acela nu se trece ușor, nu se trece doar cu picioare, fizic, ci este un pod spiritual, care se realizează prin cunoașterea valorilor, a trecutului, a strămoșilor. Nu este ușor, dar la etapa actuală trebuie să trecem un pod spiritual. Pentru că omul spiritual face lucruri spirituale”, a declarat compozitorul Eugen Doga. „Pentru mine granița e demult dispărută; suntem un singur popor; artiștii au fost printre primii care au spart acest zid care ne desparte iar eu voi ajuta cât pot să reîntregim țara. Înainte de 1990, tinerii de pe ambele maluri ale Prutului nu aveau posibilitatea de a se cunoaște. Acum aveți aceasta posibilitate!”, a declarat Anastasia Lazariuc. 

joi, 9 iulie 2015

Marea Adunare Națională din Chișinău se mută pe 12 iulie în Piaţa Universitătii din Bucureşti



Sute de tineri s-au pornit pe jos din Chișinău în direcția Bucureștiului duminica trecută. Ei au plecat de la Marea Adunare Națională din Chișinău, unde aproximativ 40 000 de români basarabeni au cerut Unirea cu România.

Pentru a fi solidari cu ei, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează o amplă manifestație duminică, 12 iulie, la ora 14:00, în Piața Universității din capitală. Atunci, mii de bucureșteni alături de români din toate colțurile țării îi vor întâmpina pe tinerii sosiți din Basarabia.

luni, 6 iulie 2015

Fără precedent: Unirea Moldovei cu România votată simbolic la Chișinău, sub semnul lui Ștefan cel Mare.


A cincea zi a lunii iulie a stat sub semnul „celui care a fost cel mai mare domnitor din toate timpurile”, așa cum au strigat cei aproximativ 40.000 de oameni adunați duminică în centrul Chișinăului! Ștefan cel Mare și Sfânt le-a fost stindard de suflet românilor care au votat, simbolic, cu mâna pe inimă: „DA, VREM SĂ NE UNIM CU ȚARA! TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE!”

sâmbătă, 4 iulie 2015

Insula teribilului AHILE de la Gurile DUNĂRII. Dovezile istorice…


Legendarul AHILE, eroul Războiului Troian, este legat de pământul României de astăzi prin scrierile autorilor antici. Oricât ar părea de surprinzător sau de “protocronist” (după cum ar spune manipulatorii antiromâni), izvoarele istorice ne vorbesc clar despre insula lui Ahile, pe care o situează la gurile Dunării.

vineri, 3 iulie 2015

Proiectul Țintului Secuiesc a fost desființat de Curtea de Apel Târgu Mureș!



Hotărârea Consiliului Local (CL) Miercurea Ciuc prin care s-a adoptat o petiţie în care se solicită crearea unei regiuni administrative autonome, denumită „Ţinutul Secuiesc”, a fost anulată definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, care a respins recursul autorităţii locale şi a menţinut sentinţa magistraţilor Tribunalului Harghita. Hotărârea CL Miercurea Ciuc a fost atacată în instanța de contencios administrativ de prefectul județului, Andrei Jean Adrian, pe motiv că aceasta încalcă Constituția și legile țării, acțiunea fiind admisă, pe fond, de Tribunalul Harghita.

joi, 2 iulie 2015

Asemănările dintre Zalmoxis și Iisus


Unul dintre lucrurile surprinzătoare ale antichității este creștinarea relativ ușoară a geto-dacilor… Dacă în multe țări creștinarea s-a făcut cu sabia, aici, pe teritoriul vechii Dacii, mesajul lui Iisus a pătruns fără să întâmpine prea multă rezistență, fiind îmbrățișat de autohtoni, care au combinat noul mesaj cu tradițiile proprii – tradiții anterioare creștinismului, păstrate până astăzi.

De ce s-a petrecut acest lucru?