marți, 27 octombrie 2015

Am relansat Radio Frecvența Sufletului. Bucurați-vă de cea mai frumoasă muzică! 500 de melodii noi


De astăzi sunteți invitați să reveniți pe Radio Frecvența Sufletului. Cu 500 de melodii noi, alături de alte 800 selectate din cele pe care le-ați audiat până acum, acest radio online vă aduce cea mai frumoasă muzică din categoriile Chill Out, Buddha Bar, Ambiental, Relaxing music.

24 de ore din 24, suntem împreună pe calea undelor.

Vă așteptăm cu drag!


Daniel Roxin


Ascultă aici: http://frecventa-sufletului.ro/

miercuri, 21 octombrie 2015

Enigma Coloanei Infinitului - cel mai nou scurtmetraj pe care l-am realizat


O țară de o frumusețe rară, cu tradiții pierdute în negura timpului, România este încărcată de taine. Oare câte dintre secretele acestor pământuri i se revelaseră și lui Brâncuși?

miercuri, 14 octombrie 2015

Conducătorii români ai Ungariei


Istoria este plină de surprize. Iar adevărurile surprinzătoare ale istoriei ne vorbesc și despre o serie de români care au ajuns la conducerea Ungariei, în calitate de regi sau regenți.

marți, 6 octombrie 2015

CERN și SUPER-LASERUL de la Măgurele. Ce spune un specialist român care lucrează la ambele proiecte


Astăzi, în Europa, sunt în curs de desfășurare două experimente științifice uriașe, atât prin investiția în dotarea tehnică, cât și prin țintele științifice pe care le au. Unul se realizează în Elveția, la Centrul European pentru Cercetări Nucleare (CERN, unde lucrează aproximativ 100 de cercetători români), iar celălalt în România, la Măgurele, unde se construiește cel mai mare laser din lume.