O chiropracticiană din Michigan a vrut să vadă ce se întâmplă cu două
produse de la fast-food, dacă le lasă timp de 2 ani pe birou,
descoperite.
Medicul Jaqueline Vaughn a cumpărat în anul 2013 un cheesburger de la McDonald's şi un Taco Bell cu pui.
După 2 ani, timp în care produsele au stat pe biroul femeii, mâncarea nu a făcut mucegai şi nici nu a început să miroasă urât.
De asemenea, nu au apărut viermi sau insecte care să vrea să se hrănească din aceste produse, spune asistenta Jessica Freed.
Medicul păstrează pe birou sandvişurile ca să arate pacienţilor cât de
nesănătoasă este mâncarea de la fast-food, din moment ce nici viermii nu
vor să o consume.
În ultimii ani au apărut multe relatări despre produsele McDonald's care nu se strică timp de ani de zile.
Conducerea reţelei de restaurant fast-food spune că explicaţia nu constă în conservanţii care ar fi adăugaţi în mâncare.
Reprezentanţii McDonald's spun că aceste alimente nu se descompun din
cauza lipsei de umezeală. Prin urmare, sandvişurile se usucă înainte de a
permite bacteriilor să se dezvolte pe ele. (Asta este o explicatie pentru prosti - n.m.)
Sursa: http://www.descopera.ro/dnews/13755104-experiment-ce-se-intampla-daca-tinem-pe-masa-timp-de-2-ani-sandvisuri-de-la-fast-food-foto
Viermii ar fi vrut ei sa o consume dar ouale de musca au murit inainte sa iasa viermi datorita insecticidului din mancare.
RăspundețiȘtergereRomania ar trebuii sa aibe protectia consumatorului dotata cu medici si laboratoare de analize care sa faca analize lunare la produsele alimentare si sa le retraga dreptul de a face comertz.
Am auzit mai demult o discutie in autobuz. Cineva explica unei alte persoane si spunea asa: " Unchiul meu, care asta a fost ceva mare in armata, mi-a zis mie < Cand mergi la piata sa alegi fructele si legumele care mai au si cate un semn pe ele, care sunt si uratele, dar sa vezi ca a mancat vreun vierme ceva din ele>.Daca el mi-a zis mie asa ceva, o fi stiut el!"
RăspundețiȘtergereSi in Romania exista laboratoare - Sanepidul le are obligat! Dar chichita la orice laborator din lume e ce analiza faci si pentru ce compus chimic si cu ce aparatura. Pentru ca daca o sa cauti insecticidul X, sa spunem, inseamna ca ai o modalitate de a-l detecta, un standard pe o aparatura, ceva. Daca nu stii ce cauti, e destul de greu sa gasesti. Probabil ca MacDonalds folosesc microundele si ultravioletele - sau macar iau carnea si alte componente ale Mac-urilor de la firmele care folosesc microundele si UV. Astea omoara tot ce inseamna bacterie, inclusiv bacteriile benefice (sa nu uitam ca organismul uman "convietuieste pasnic" cu circa 2 kilograme de bacterii care-l ajuta sa digere, sa transforme diversele toxine naturale in compusi netoxici, etc). De aceea nu intra nici o fiinta vie in acele Mac-uri - pentru ca-s moarte din start.
RăspundețiȘtergereDoamna Gabi, asta cu microunde si ultraviolete e valabil sa omori bacteriile la inceput si sa bagi produsul in conserva sau punga sigilata.Dar daca scoti produsul afara bacteriile din aer incep sa lucreze.Aici in fotografie e vorba de substante chimice in produs.
RăspundețiȘtergereIn presa straina(in cea romaneasca banuiesc ca este interzis) a aparut acum cateva luni o stire potrivit careia opinia publica era informata ca la acelasi McDonald's a fost gasita care de om, mai exact de copil. Un angajat s-a revoltat si i-a dat in gat. A venit politia, au luat probe si la laborator a reiesit faptul ca era carne umana mai exact de copil. Un alt lucru despre care nu se vorbeste este McNuggets. La laborator a reiesit faptul ca sunt facute ca si margarina, adica din petrol. Toate aceste le-am citit in presa straina.
RăspundețiȘtergere