miercuri, 15 septembrie 2010

Dezvăluiri

Această listă va fi în permanenţă îmbogăţită. Dacă ai sugestii pentru anumite titluri, postează la comentarii link către acestea. Vizionare plăcută!

8 comentarii:

Eva spunea...

Documentarele ZEITGEIST sunt extraordinare.

Anonim spunea...

dle.Roxin,va transmit toata consideratia mea de bunicuta care vrea sa fie in pas cu tot ceeace este nou(de fapt in interior dupa cum stiti ,spiritul nu are virsta ) .Sint deosebit de interesante postarile dvs.Apreciez nobletea de a impartasi si altora ceeace dvs. descoperiti,dar oare sint reale toate aceste subiiecte? Mi se par prea diavolesti multe dintre ele,desi exemple de mizerii llumesti sint la tot pasul.Ar trebui sa nu ma mai mire nimic. Daca am avea mai multi tineri ca dta.Ar fi foarte bine.Cu stima deosebita .bunicuta Simona.

Daniel Roxin spunea...

Bucuros ca ma vizitati! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si zile cat mai linistite! Cu drag...

Anonim spunea...

thrive

Anonim spunea...

Dle Daniel,vreau Sa va semnalez un documentar pe YOU toube,tradus din engleza in italiana:se numeste"scie chimice e umanita sintetica(psichotronica)from CHEMTRAILS to pseudolife.e un documentar foarte interesant sustinut de un cercetator biolog american Sofia Smallstorm!!!!!Merita vazut din toate punctele de vedere.nu stiu daca o sa cititi apelul meu,dar daca publicati documentarul inseamna ca tot am facut Ceva bun pentru ca toti AVEM dreptul sa stim ce se intimpla deasupra capetelor noastre!!!daca ti-ai da seama CIT sint de periculoase pentru tot ce este viu pe Pamint ai publica zi de zi despre acest subìec(care in opinia mea este de prima importanta pentru umanitate)mariana .

Sergiu spunea...

Domnule Roxin, as sugera o imbogatire a listei de filme documentare cu filmul Thrive (prospera). De asemenea, filmele Zeitgeist de care sunt sigur ca ati auzit sunt la fel de interesante. Sper sa luati in considerare aceste recomandari.

Daniel Roxin spunea...

Da, stiu, sunt multe alte filme care ar merita postate doar ca am foarte putin timp la dispozitie. Poate reusesc intr-o zisa mai imbogatesc lista...

Marian spunea...

De adaugat neaparat urmatoarele documentare pentru ca au legatura intre ele (toate):

Zeitgeist I
Zeitgeist II (Addendum)
Zeitgeist III
Illuminati III (primele doua sunt trecute)
The Obama deception (Deceptia lui Obama)
Thrive

Dupa ce mai gasim, mai postam..