miercuri, 13 octombrie 2010

Paranormalii ruşi (video)


de Daniel Roxin

Dacă v-aţi imaginat cumva că regimurile comuniste şi atee nu credeau în fenomene aşa-zis paranormale sau în astrologie, sunteţi în eroare. Desigur, interesele lor obscure şi criminale le-au făcut să nege în public astfel de realităţi sau preocupări însă, în particular, mulţi dintre liderii comunişti erau obsedaţi de aceste lucruri (inclusiv cuplul Ceauşescu). Pare ciudat dar aici se aplică principiul cu “cel care are cunoaşterea, deţine puterea!” Or, nu poţi deţine puterea absolută decât dacă ţii masele în ignoranţă şi duci în derizoriu, cu premeditare, orice lucru care le-ar putea trezi la realitate.

Astfel, în contradicţie cu ceea ce, poate, am crezut, în fosta URSS s-au desfăşurat pentru perioade lungi de timp proiecte secrete de dezvoltare a capacităţilor paranormale în care au fost implicaţi mii de oameni de ştiinţă şi sute de institute de specialitate. Desigur, totul era în regim strict secret. Iată ce ne spune în această direcţie generalul Fonareff Dmitry Nicolaevici, actualul preşedinte al „SPP-ului” din Federaţia Rusă: „Aceste aptitudini erau întotdeauna foarte căutate în URSS şi se aflau sub o supraveghere permanentă. După destrămarea URSS, informaţii cu privire la capacităţi umane extra-ordinare şi tehnologii bazate pe rezultatele experimentelor şi cercetărilor ştiinţifice în acest domeniu au devenit accesibile şi publicului larg” (Metacontact – carte apărută în România anul acesta).

În calitate de specialist în astfel de fenomene şi de ofiţer superior însărcinat cu paza lui Gorbaciov şi, ulterior, a lui Boris Elţân, Fonareff dezvăluie în cartea sa preocuparea (şi reuşita) serviciilor secrete pentru dezvoltarea unor capacităţi speciale la cei antrenaţi în acest scop, cum ar fi: hipnoza, dedublarea astrală, manipularea comportamentului, a gândurilor şi a sentimentelor unor ţinte umane, de la distanţă... El ne vorbeşte despre aparate capabile să manipuleze oamenii prin intermediul ultrasunetelor şi chiar despre studii avansate pentru realizarea unor arme cu caracter ETNIC (pe care el susţine că le-ar dezvolta SUA şi Isralelul).

Fără nicio îndoială, informaţiile pe care le-a lăsat să „scape” nu au decât un caracter general şi nu reprezintă decât vârful aisbergului. Alături de alte state cu „tradiţie” în dezvoltarea unor astfel de arme şi specialişti, precum SUA, Israel sau China, şi actuala Federaţie Rusă deţine, cu siguranţă, specialişti şi arme psihotronice de vârf. Prin „vârf”, a se înţelege ceva care depăşeşte cu mult orice şi-ar putea închipui omul de rând...

În continuare, vă propun un filmuleţ cu un „paranormal” rus care vă arată cam „ce se poate face” utilizând o mantră:


3 comentarii:

Corinna spunea...

Personal stiam de interesul rusilor pentru "paranormal", se spune chiar ca si cuplul Ceausescu avea astrologii sai in functie de sfatul carora se luau multe decizii. Acum, intrebarea e, oare pana unde s-a ajuns cu utilizarea practica pe masele de oameni din partea celor care au asemenea cunostinte ?

Lidia spunea...

Cativa paranormali de genul asta ar putea sa rezolve problema deseurilor de plastic din lume!

Daniel Roxin spunea...

:)) E o idee!... Patenteaz-o din timp. Dup 2012 ar putea fi o afacere profitabila... :)