miercuri, 10 noiembrie 2010

Descoperire incredibilă!!!


Cum ar fi să poţi verifica chiar tu, în momentele următoare, legătura dintre ocultul grup “Illuminati” şi Agenţia Naţională de Securitate americană? Ei bine, experimentul pe care ţi-l propun pare incredibil dar el nu face decât să confirme încă o dată prezenţa acestor indivizi care şi-au propus să ne controleze vieţile în instituţiile de stat care “se ocupă” în mod concret de supravegherea populaţiei. Prin urmare, introdu cei trei www. ,scrie cuvântul “illuminati” de la coadă la început – “itanimulli” , adaugă “.com”, dă "enter"! şi ţi se va deschide… siteul Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA!!! Crezi cumva că este un accident?! Eu nu cred! Îţi recomand, totuşi, să NU faci această operaţiune de pe calculatorul tău, ca să nu le atragi atenţia! Mergi mai bine în oraş, la un internet-café, şi introdu acolo această adresă, ca să te convingi. Mai jos poţi vedea un filmuleţ în care se face această operaţiune. Minunează-te!


4 comentarii:

Claudiu spunea...

cineva a cumpărat itanimulli.com şi l-a direcţionat către nsa.gov şi asta e tot... ne-ai umplut de sânge :)))))

Daniel Roxin spunea...

am vazut datele pe care mi le-ai trimis... Eu ma indoiesc insa ca nsa.gov ar tolera o astfel de gluma iar oficialii nu ar fi deranjati de intrarile de pe siteul lor prin intermediul unei astfel de adrese, cu atat mai mult cu cat e veche de 8 ani. Chiar sa nu fi realizat pana acum ca cineva, un X-ulescu, le-a facut o astfel de "farsa"? Nu cred. Poate fi o strategie, o acoperire care sa le permite sa foloseasca aceasta simbolistica rasturnata, si in acelasi timp sa spuna ca, vezi, X-ulescu s-a jucat de-a teoria conspiratiei...

Daniel Roxin spunea...

... in situatia in care cineva le-ar descoperi schema!

Anonim spunea...

Sa cumperi un domeniu costa 10$ pe an si sa-l redirectioneze la altul dureaza max 1h. Am facut si eu asta pentru o cauza mai nobila. Nu cred ca pentru o astfel de glumita se deranjeaza ei ... Parerea mea.