vineri, 26 noiembrie 2010

Mind Synergy - Alchimia creierului


Tehnologia care revolutioneaza dezvoltarea creierului si fundamentul unei stiinte noi - Brain-Fitness

Remodelarea configuratiei creierului este denumita de catre specialistii in domeniu neuroplasticitate, iar stiinta care vorbeste despre antrenarea creierului este Brain-Fitness-ul sau fitness cerebral. Cercetari recente revolutioneaza ipoteza, crezul limitat, conform caruia creierul se dezvolta doar in copilarie. Stiinta neuroplasticitatii a demonstrat cum gandirea, invatarea si exercitiile schimba atat structura fizica (anatomica), cat si organizarea functionala a creierului (fiziologia) indiferent de varsta

Creierul poate fi antrenat si dezvoltat exact ca un muschi. De ce la culturisti rezultatele se vad repede si precis? Pentru ca fac iar si iar exercitii precise pentru anumiti muschi. Acesta este tot secretul: repetitia precisa. Daca ar exersa la intamplare cand un muschi, cand altul, rezultatele ar intarzia foarte mult sau nu ar aparea deloc. Ceea ce de fapt se intampla cu majoritatea metodelor de dezvoltare a mintii si a creierului. 

Fie ca esti interesat sa inveti si sa stapanesti la perfectie o anumita materie sau vrei sa-ti insusesti o abilitate anume care sa te medalieze cu aur, fie ca iti doresti pur si simplu sa-ti mentii creierul ager si sa-ti pastrezi o conditie psihica minunata, astazi le poti face detasandu-te de ideea celor 10.000 mii de ore de munca...

Ce este MIND SYNERGY si ce REZULTATE are?

Este un dispozitiv de stimulare cerebrala bazat pe principii stiintifice solide. El actioneaza prin intermediul stimulilor luminosi si vizuali si este prevazut cu un microcontroler, memorie si programe proprii. Cele 51 de programe ale sale acopera intreaga gama de efecte si beneficii aduse de acest tip de stimulare cerebrala.

Din totalul informatiilor pe care le primeste creierul, aproximativ 95% sunt receptate pe cale vizuala. Din restul de 5 procente mai mult de doua treimi le constituie stimulii auditivi. Astfel, realizand o stimulare vizual-auditiva putem capta aproape intreaga atentie a creierului. Cel care s-a ocupat sistematic pentru prima data, in anii "50 de stimularea creierului prin intermediul semnalelor luminoase si sonore a fost doctorul Francis Lefebure. Numeroasele sale studii experimentale realizate pe loturi de studenti voluntari precum si pe mai mult de 200 de pacienti, au demonstrat ca in urma unor stimulari simple audiovizuale de acest gen (lumina si sunet alternant stanga/dreapta) apar efecte profund benefice care se mentin mai multe zile.

Intr-o singura sedinta cu Mind Synergy efectele cel mai des intalnite in cadrul studiilor si despre care ne-au relatat utilizatorii sunt:
  • o stare de relaxare spontana si profunda
  • vid mental, linistire completa a activitatii mentale
  • euforie, o bucurie coplesitoare fara obiect
  • modificarea perceptiei temporale si spatiale in timpul somnului (intrepatrunderea mai multor universuri)
  • disparitia in timpul sedintei a anumitor tulburari
  • aparitia unor idei noi, deosebite, a unor solutii foarte inspirate
  • un somn profund, regenerator.
Dupa mai multe sesiuni utilizatorii au relatat aparitia urmatoarelor rezultate:
  • amplificarea capacitatii de concentrare si memorare
  • stimularea creativitatii
  • cresterea volumului de informatii memorate
  • randament excelent la invatare accelerata
  • intrarea rapida si cu rezultate foarte bune in meditatie.
  • stimularea capacitatilor mentale latente precum telepatia, precognitia si clarviziunea
  • aparitia unor fenomene precum dedublarea astrala si visele constiente.

SOMNUL PROFUND REGENERATOR - CONDITIE DE BAZA A UNUI CREIER PERFORMANT CAT SI A SANATATII IN GENERAL

Ultimele studii realizate de catre specialisti arata ca insomnia este cauza a 45% dintre accidentele rutiere si de munca. Contrar unei conceptii gresite, insomnia nu se defineste doar ca reducerea cantitatii de somn, ci mai degraba este legata de calitatea somnului.

In ultimul secol, aceasta a devenit o problema de sanatate publica la nivel mondial. Numai in Europa 66% dintre femei si 34% dintre barbati sufera de insomnie si pentru aproape 40% dintre cei chestionati, insomnia reprezinta o problema severa. Este cu atat mai grav cu cat aceste studii nu sunt totusi de actualitate, asa incat pe fondul crizei financiare care afecteaza aproape intreaga lume s-a inregistrat o crestere foarte mare a cazurilor de depresie generata de stres si de insomnie. 

De asemenea, neurologii au facut studii care au scos la iveala faptul ca aceeasi problema a lipsei somnului de calitate duce la micsorarea densitatii materiei cenusii, ceea ce inseamna ca provoaca o scadere dramatica a performantelor intelectuale, dar si incapacitatea luarii deciziilor corecte, a gandirii "la rece"... 

Un somn profund regenerator este asadar o conditie de baza pentru un creier capabil sa functioneze la cele mai inalte cote si sa dea cele mai mari performante.
De mai bine de 20 de ani, se fac cercetari intense in legatura cu aceste aspecte importante ale creierului uman, iar progresul tot mai mare in domeniul tehnologiei a facilitat aparitia unei noi stiinte in acest sens...

CUM si DE CE functioneaza MIND SYNERGY?

Doua mecanisme dovedite stiintific raspund la aceste intrebari:
  1. Masuratori EEG demonstreaza cum creierul raspunde in 40-60 de secunde la stimulii MIND SYNERGY generand unde corespunzatoare programului rulat.
  2. Neuroplasticitatea a demonstrat ca aceleasi frecvente precise repetate suficient genereaza noi sinapse, cai neuronale corespunzatoare unor noi aptitudini.
Te-ai intrebat vreodata in ce consta secretul calugarilor care reusesc sa intre rapid in stare de meditatie si sa obtina rezultate performante? 

Te-ai surprins macar o singura data gandindu-te ca olimpicii, performerii de top au ceva ce tie iti lipseste si ca ti-ai fi dorit sa fii in pielea lor, sa gandesti cum gandesc ei si sa poti face ce fac ei? 

De multa vreme, se vorbeste despre oamenii de succes ca fiind persoane "supradotate", inzestrate de la natura, facandu-se astfel diferenta intre acestea si oamenii "obisnuiti". Insa, conform analizelor stiintifice realizate pe ambele tipuri de persoane, s-a ajuns la concluzia ca nu exista nicio diferenta si ca performanta se atinge prin concentrare si exercitii constante. Adevarul este deci ca muncind ani de zile doar intr-un anumit domeniu, poti invata orice: cantat la vioara, vals, fizica, istorie universala, medicina etc. Facand aceleasi exercitii iar si iar si iar, creierul dezvolta conexiuni neuronale noi responsabile cu deprinderea abilitatii respective, insa odata configurate ele trebuie mentinute prin antrenament continuu. Asa arata reteta traditionala a performantei. 

De ce este necesar atat de mult timp? Din cauza tatonarilor, a progresului prin incercare si esec, a faptului ca aproape fiecare succes presupune reinventarea rotii. Cel putin, asa era pana acum...

Mai multe despre Mind Synergy si efectele sale, aici: AIM Group





8 comentarii:

Unknown spunea...

Buna. Am achizitionat de la Aim Group trei aparate printre care si acest tip de dispozitiv pe care l-am folosit conform indicatiilor producatorului peste 3 luni. Niciunul din aparate nu fac ceea ce srie in instructiuni, am avut intentia sa le restitui dar nu mi s-a raspuns la e-mailuri. Am dat cateva sute de euro pe ele si acum stau in dulap.

Daniel Roxin spunea...

Eu folosesc Mind Synergy de ceva timp si sunt multumit de rezultate...

Diana spunea...

Si eu folosesc Vital Protect de vreo 2 saptamani ( il iau cu mine peste tot, mai ales ca lucrez intr-un mediu f poluat electromagnetic - computere, net wireless, telefoane mobile, electronice, etc...) si mi s-a parut ca are un efect....ma linisteste si nu mai am niste dureri pe care le aveam inainte - de cap, de mijloc, dorm mai bine, etc. Si chiar am trecut prin niste momente f grele pentru mine in ultimele 2 luni iar acum ma simt mai bine si nu cred ca e un efect "placebo" ! Dar sunt constienta si ca, cum si medicamentele au efecte benefice pentru unii si negative pentru altii, efectele nu sunt la fel de spectaculoase pentru toti, la aparatele astea cred ca e important si pe ce vibratie esti tu....pentru a-si putea manifesta efectele pozitive trebuie sa rezonezi macar putin cu ele....
Sasa, eu te sfatuiesc sa nu renunti si sa incerci sa te relaxezi cat mai mult cand le folosesti....In plus, daca tu nu ai afectiuni sau alte probleme de orice tip....s-ar putea sa nu resimti efecte "palpabile" pentru ca nu au ce sa "vindece"....

Anonim spunea...

As dori sa-mi achizitionez Mind Synergy, dar daca se poate sa dati detalii despre rezultatele obtinute cu el.Multumesc!

Daniel Roxin spunea...

Sigur. Trimite un mesaj pe adresa: comenzi.danielroxin@yahoo.com

Anonim spunea...

salut sasa! daca vrei sa vinzi ceva de la aim sunt interesat.0746838433 lucian

Anonim spunea...

Daca cineva este interesat, doresc sa vand un aparatul Mind Synergy. Aparatul este inca in garantie si in stare foarte buna. Pot fi contactat la nr de telefon 0723659639.

Anonim spunea...

Buna, va impartasesc din experienta mea care este una destul de complexa, avand in vedere ca am avut o forma de epilepsie, stiu ca e de domeniul trecutului, pentru ca de cand fac tratament cu mind synergy nu mai am nici o criza, iar la presiune atmosferica mica trebuia sa imi depasesc doza de pastile pe zi. Cei care sunteti sanatosi poate nu aveti cum sa vedeti rezultate spectaculoase, dar pentru mine, aparatul este fantastic, va incurajez prin prisma experientei mele sa il pretuiti cat puteti.