vineri, 31 decembrie 2010

Minunile Mănăstirii Bănceni - Impresionant! (video)


Un film emotionant despre minunile lui Dumnezeu pe care le lucreaza El prin oamenii Sai cei buni...

Despre minunile petrecute, ani de-a rândul, la Mănăstirea Bănceni (Ucraina), deja multă lume vorbeşte, în fapt de taină şi de bucurie. Aflată la doar 20 kilometri de Cernăuţi, de doar 14-15 ani, într-o pitorească aşezare românească, Mănăstirea aceasta şi-a dobândit deja renumele de lavră, în care Dumnezeu pogoară mereu, vizibil, dăruind binecuvântare.
Aici, de câţiva ani, prin grija Pr. Mihail Jar (inima de foc a mănăstirii), aveau să-şi închine viaţa lui Hristos peste 100 de monahi şi peste 100 de măicuţe (aflate la altă ctitorie, în aşezarea românească a Boianului). Iar, ceea ce ţine cu totul de spaţiul minunii, undeva în apropierea Bănceniului, Părintele Mihail adăposteşte, în condiţii absolut de vis, peste 150 de copii orfani. Mulţi dintre ei, măcinaţi de boli fără leac, şi-au aflat aici izbăvirea. Trei fetiţe bolnave de SIDA, în ultimul stadiu, s-au vindecat, de curând, la rugăciunile obştii de aici către Mântuitorul, Maica Domnului a cărei icoană de la Boian plânge, şi către Sfinţii ocrotitori ai acestui sfânt locaş.

Acum Părintele Mihail face demersuri susţinute pentru a aduce aici încă 50 de copii bolnavi de SIDA, spre a-i încredinţa milei şi bunătăţii lui Dumnezeu.

Din dragostea Părintelui Mihail pentru aceşti orfani, Dumnezeu face minuni cum nu mai crezi că pot fi povestite în vremurile acestea. În Joia săptămânii mari, a Patimilor, 2008, prin rugăciunile Părintelui, o fetiţă de un an şi opt luni, înecată de peste şase ore, învie. Medicii vor fi puşi în extremă dificultate: cum să anuleze certificatul de deces?! Soluţia finală, rămasă în acte, e: moarte clinică. Mitropolitul Kievului cere imediat să i se trimită toată documentaţia cazului, pentru a rămâne mărturie, pentru mai târziu, a puterii lui Dumnezeu, manifestată prin oamenii Săi...













8 comentarii:

MARIA spunea...

La multi ani Daniel , multe romane sa creezi in noul an !

Laurentiu Vasilescu - Lary spunea...

La multi ani ! bucurii infinite

Elena spunea...

La mulți ani Daniel!
Să ți se-mplinească toate visele!
Și Domnul să vegheze asupra ta!

Daniel Roxin spunea...

La multi ani si voua! Un An Nou plin de lumina!

GabyS spunea...

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sufletul sa va vibreze in armonie si pace, iubirea sa va primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa va urmeze oriunde...

La multi ani!
Cu drag,
Gaby si Geny

Stranger.Indeed spunea...

La multi ani!

Daniel Roxin spunea...

La multi ani! Cu drag...

Anonim spunea...

” În incinta bisericii de la Mănăstirea Dervent, din sudul Dobrogei, există o cruce de piatră, făcătoare de minuni, care a crescut singură din pământ şi, se spune, continuă să crească în mod uluitor în fiecare an. Conform legendei, ea a apărut pe locul unde a fost martirizat un ucenic al Sfântului Andrei, apostolul lui Hristos, cel care i-a creştinat pe daci.”
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-sudul-dobrogei-o-cruce-creste-singura-din-pamant-253479.html