marți, 18 ianuarie 2011

HAARP - Arma suprema a conspiratiei

Proiectul HAARP desfasurat in Alaska este unul dintre cele mai controversate proiecte coordonate de-a lungul timpului de guvernul Statelor Unite. Tehnologia futurista dezvoltata la HAARP intruchipeaza posibilitati nebanuite, fiind atat o arma psihotronica, cat si un dispozitiv infailibil de control al mintii.

HAARP are nenumarate aplicatii stiintifice si militare, putand fi folosit, printre altele, si pentru scrutarea interiorului Pamantului.

Jerry E. Smith ne conduce in culisele unui proiect militar secret, si ne prezinta dovezi solide despre ceea ce ar putea fi cea mai infricosatoare teorie a conspiratiei.

Jerry E. Smith demonstreaza ca acest dispozitiv reprezinta stiinta aplicata la un foarte inalt nivel, scapata insa de sub control. Astfel, ar putea fi cel mai periculos dispozitiv creat vreodata de omenire, o arma de distrugere cu eficienta maxima.

"Ce ar afce o natiune aflata in razboi cu o arma care ar putea redirectiona curentii-jet intr-un mod insesizabil? Clima ar putea fi controlata pe continente intregi, declansand inundatii sau seceta dupa bunul plac. Controlul vremii inseamna controlul susrselor de hrana. Oare o astfel de arma nu ar ingenunchea inamicul fara sa se traga nici macar un singur foc? Un transmitator radio aflat pe sol, de dimensiune sucicient de mare, ar putea de asemenea, sa faca asta.

Dar daca aceasta arma uimitoare ar permite vederea in profunzime in straturile pamantului, gasirea si atacarea bazelor inamice subterane? Radarul foloseste microunde transmise prin aer pentru a detecta si identifica obiecte de genul avioanelor si rachetelor. In acelasi mod oamenii de stiinta au reusit sa vada sub suprafata pamantului. Tehnologia se numeste "tomografia penetranta a pamantului" (Earth Penetrating Tomography - EPT). EPT ar putea fi folosita pentru descoperirea locatiilor cu deseuri periculoase, a noi surse de petrol sau chiar pentru a prevedea eruptiile vulcanice. Senatul SUA a fondat un proiect intitulat Programul de cercetare aurorala activa de inalta frecventa (High Frequency Active Auroral Research Programm, HAARP). Proiectul HAARP construieste un transmitator cu semnal suficient de puternic pentru a transforma aurora boreala ("luminile cerului") intr-o antena virtuala care  retransmite  undele electromagnetice de ultrajoasa frecventa (extreme low frequency sau ELF). Undele ELF patrund adanc in sol, fiind perfecte pentru tomografia penetranta a pamantului (EPT). HAARP a fost construit de Senat in vederea folosirii EPT pentru respectarea tratatelor care interziceau raspandirea armelor de distrugere in masa.

Marina Statelor unite intentioneaza sa foloseasca transmitatorul HAARP pentru a comunica cu submarinele aflate la mari adancimi. Undele radio ELF patrund deasemenea, foarte adanc in apa. Folosind aurora ca antena virtuala ce retransmite semnalul de la HAARP, Marina SUA va putea sa-si directioneze flota submarina, indiferent cat de adanc sub suprafata apei stau ascunse submarinele.

Ce ar putea face o natiune sau un grup conspirativ cu o arma care ar putea praji mintile oamenilor? Daca s-ar putea induce emotii, teama sau furie, la dorinta? Daca s-ar putea face asta pe suprafete extinse, afectand trupele inamice aflate in razboi, orase intregi, chiar continente intregi? Daca se poate acorda aurora  sa retransmita un mesaj ELF, se poate sa se fi creat masina suprema de bio-feedback. Creierul uman functioneaza pe aceeasi frecventa de unde de ultrajoasa frecventa pe care va transmite HAARP. Aceasta le-ar putea da posibilitatea operatorilor HAARP sa transmita mesaje radio direct in mintile a milioane de oameni. HAARP ar putea fi folosit pentru a produce emotii la cerere, poate chiar sa transmita cuvinte."
[...]

Ce este HAARP?


O caracteristica a HAARP este ca va fi cel mai puternic transmitator radio de unde scurte - numai ca nu va transmite pentru urechile umane. Semnalul sau va fi trimis spre extremitatea atmosferei noatre sa incalzeasca o portiune a cerului, la fel cum un cuptor cu microunde incalzesta un sandvis inghetat. Acest tip de transmitator se numeste "radiator ionosferic". In prezent in lume exista cateva radiatoare ionosferice in folosinta. HAARP va fi, cu toate acestea de cateva ori mai puternic decat toate celelalte la un loc.

HAARP este adminstrat de Laboratorul Phillips al Fortelor Aeriene, al carui directorat de geofizica este localizat la Baza Aeriana Hanscom, Massachusetts, impreuna cu cele doua organizatii ale Marinei din Districtul Columbia: Biroul de Cercetari Navale (The Office of Naval Research - ONR) si Laboratorul de Cercetari Navale (The Naval Research Laboratory - NRL). Desi HAARP este finantat de catre Departamentul Apararii (DOD), cercetarea stiintifica este coordonata cu ajutorul si condusa in mare parte de institutii educationale. Alte firme private se spune ca iau, de asemenea, parte la experimentele HAARP.
[...]

Alte preocupari

Perturbarea sanatatii fizice si mintale nu este singurul motiv de ingrijorare legat de faptul ca HAARP proiecteaza gigawati de energie in ionosfera, care mai apoi se intorc pe pamant. Asa cum scrie in documentatia HAARP:

"...intrucat radiatiile solare creeaza si mentin ionosfera, schimbari bruste in nivelul acestor radiatii, cum sunt acelea cauzate de exploziile solare, pot afecta performanta sistemelor radio. Uneori, schimbarile sunt suficient de mari pentru a induce curente tranzitorii puternice in retelele de electricitate, creand pene de curent pe arii intinse."

HAARP este menit sa duplice fenomenul solar. Nu este de neconceput ca folosirea lui va provoca pene de curent. Pentru unii o pana de curent este un simplu inconvenient. Pentru altii, poate semnifica avarierea echipamentelor electronice, in special a computerelor; in alte cazuri poate fi vorba de medici obligati sa opereze la lumina lanternei, asa cum s-a intamplat in New York, sau chiar de violuri, hotii si crime.

Un alt potential militar recunoscut al HAARP este acela ca poate fi folosit la bruierea comunicatiilor radio ale natiunilor inamice (si non-beligerante), in timp ce se mentin deschise canalele secrete de comunicatii ale DOD. Schimbarile produse in  forma ionosfere modifica abilitatea de a propaga undele radio. Acest lucru este cunoscut de multe decenii. In tot acest timp, oamenii de stiinta au folosit transmitatoarele pentru a "perturba" in mod deliberat ionosfera.

Elf si cutremurele

Este posibil ca undele Elf sa fie componenta naturala ale cutremurelor. The Washington Time a scris in 29 martie 1992 despre asocierea incidentei semnalelor ELF cu cutremurele astfel:

"Satelitii si senzorii de la nivelul solului au detectat unde radio misterioase sau activitate magnetica inainte de marile cutremure din sudul Californiei, in perioada 1986 - 1987, din Armenia, in 1988, si Japonia si California de Nord, in 1989".

Un fizician de la Universitatea din Atena a declarat, de asemenea, observarea unor semnale electromagnetice in 6 din cele 7 cutremure ce au avut loc in Grecia pe o perioada de mai multi ani.

5 comentarii:

Unknown spunea...

HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program reprezinta intradevar o amenintare permanenta a populatiei , ciudat este faptul ca guvernul SUA finanteaza acest proiect(si este destul de costisitor)...cert este directia spre care ne indreptam...iar ea nu este cea buna. Nu putem face mai nimic, pt ca masele ori nu sunt informate , ori sunt informate gresit , ori totul se inveleste in ambalaj sclipitor si ni se spune ca totul e sub control... nu ne ramane decat sa jucam dupa cum ne canta Illuminatii

Anonim spunea...

http://www.descopera.ro/stiinta/4009585-top-10-lucruri-inedite-pe-care-nu-le-stiai-despre-terra/p2

Anonim spunea...

http://www.horoscop-astrologie.ro/cercetatorii-propun-distrugerea-lunii.html

Anonim spunea...

La aflarea veștii privind propunerea de distrugere a lunii, aseară, un prieten mi-a replicat: ”Bine, asta au spus dimineața, până a venit doctorul cu medicamentele” !
Poate respectivilor nu le-ar strica niște medicamente...

Anonim spunea...

http://cybershamans.blogspot.com/