miercuri, 23 februarie 2011

Coadă mare în SUA pentru implantarea microcipurilor!!! (video)

Ei bine, dacă vă imaginaţi cumva că "sistemul" stă degeaba, vă înşelaţi! Iar atunci când prostia unei părţi a populaţiei este mare şi mai este şi dublată de o manipulare crâncenă, se petrece ceea ce veţi vedea în acest filmuleţ  - americani care stau la coadă, din proprie iniţiativă, pentru a li se introduce un cip în propriul corp, un cip care să conţină toate datele personale. Vă reamintesc acel celebru citat din Apocalipsa lui Ioan care vorbeşte despre aceste zile, încă de acum 2000 de ani: "Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e întelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase."



7 comentarii:

Invizibilul spunea...

Sa se dea cate unul sa ajunga la toti ! :))

Anonim spunea...

O carte foarte interesantă - Apocalipsa 13. Sfârșitul libertății umane” :
http://apologeticum.files.wordpress.com/2009/01/apocalipsa13.pdf

Anonim spunea...

A sosit vremea mucenicilor, după cum a profețit Sfântul Părinte Arsenie Boca :
"Imi pare rau pentru voi. Frica e de la diavol... Imi pare rau pentru voi. Vor cadea multi dintre cei alesi. Va vor pune impozite, taxe si alte dari. Nu veti mai putea fi sfinti... Acum nu mai e timpul sfintilor. Acum incepe timpul mucenicilor ...".
La fel mărturisește și Părintele Arhimandrit Justin Pârvu aici:

http://www.sfantacruce.org/index.php?p=cuvinte&item=11

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=lo6ov48wcm4

Anonim spunea...

Dumitru Prunariu, singurul român ajuns în spațiul cosmic și președinte al Comisiei ONU pentru Utilizarea Pașnică a Spațiului Extra-atmosferic, batjocorit de către nedemnii oficiali aflați temporar la conducerea acestei țări prin reducerea pensiei cu 70%:

http://www.sunt-roman.ro/?p=250

http://www.gandul.info/caricaturi/gandul-rau-21-ianuarie-7909213

Anonim spunea...

Motivul incredibil al reducerii pensiei lui Dumitru Prunariu a fost acela că nu i s-au găsit documentele justificative pentru perioada petrecută în cosmos! ...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8223787-cum-ajuns-aer-70-din-pensia-singurului-roman-spatiu-lui-dumitru-prunariu-nu-gasit-documentele-justificative-pentru-perioada-din-cosmos.htm

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=V-4c-HUAyRI