vineri, 18 februarie 2011

Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor – film documentar

Iată că am reuşit până la urmă să finalizăm acest proiect anunţat din luna decembrie a anului trecut. Împreună cu prietenul meu Gabriel Vasilescu (dincolo-de-limite) şi alţi prieteni inimoşi care au sprijinit realizarea acestui film documentar, am dus la bun sfârşit dorinţa noastră de a vă prezenta fenomenele neobişnuite din Pădurea Hoia-Baciu cu dovezi şi mărturii credibile.

Încă sunt multe de spus şi de arătat dar filmul documentar pe care avem bucuria să vi-l prezentăm astăzi vă va convinge, credem noi, că acest loc este cu adevărat misterios şi unic. Vizionare plăcută!

Prezentare film documentar:

Fenomenele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul şi frecvenţa cu care se manifestă, fac din această zonă un spaţiu unic, cel mai activ şi cel mai cercetat de specialişti la nivel mondial.

Pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec aici - apariţii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea... 

Despre toate acestea veţi putea urmări în filmul documentar „Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi domnul Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii „Ştiinţă şi cunoaştere” (TVR Cluj).

Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, intrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin...

Daniel Roxin


Citeşte şi romanul ezoteric “Misterele din Pădurea Baciu”

 

65 de comentarii:

MARIA spunea...

Felicitari Daniel si Gabi .Sunteti doi oameni care pun pasiune in ce fac .Si fac lucruri de calitate!

Daniel Roxin spunea...

Multumim! :)

RR spunea...

Sa fie intr-un ceas bun ! Mie unuia mi-a placut filmul si astept continuarea (continuarile :) ) Doamne ajuta !

Gabriela Chiriac spunea...

Felicitari pentru tot ceea ce faci....un documentar de valoare..... pentru cine intelege , tine-o tot asa.

Daniel Roxin spunea...

Multumim! Peste aproximativ o luna vom lansa un alt documentar si chiar vrem sa o tinem "tot asa".

Daniel Roxin spunea...

...de fapt, nu tot asa, ci din ce in ce mai bine... :)

Cristian Muresanu spunea...

Iti multumesc Daniel pentru acest film foarte reusit si mai ales pentru faptul ca ai pastrat stilul stiintific de abordare asa cum eu si Adrian il avem in emisiunile noastre e pe TVR Cluj. Este primul film de acest gen facut de o persoana care cauta sa ofere telespectatorilor adevarul si faptele obiectiv prezentate, fara exagerari si mistificari. Pe aceasta cale cred ca ii putem informa pe cititorii acestui blog faptul ca premiera filmului va avea loc in 20 martie 2011 la ora 18.00, unde te vom astepta sa vii alaturi de noi in studio pentru citeva comentarii suplimentare. Ma bucur foarte mult de increderea reciproca care s-a stabilit intre noi. Emisiunea mea de pe TVR Cluj are rolul de a prezenta stiinta si cunoastere, de a explica misterele si fenomenele neconventionale prin instrumentele stiintei si de a aduce telespectatorilor o cunoastere utila in ridicarea nivelului de calitate a vietii. Cristian Muresanu

Daniel Roxin spunea...

Si eu multumesc Cristian pentru sprijinul pe care mi l-ai acordat si sper ca vom face, in vara, o continuare a acestui documentar, pentru ca mai sunt multe de spus... Voi veni cu placere in Cluj pentru a participa la emisiunea ta de pe TVR Cluj. Numai bine!

Anonim spunea...

Un film foarte bine realizat și într-un stil științific de abordare pe tot parcursul său,așa cum spunea și dl.Mureșanu.Doar oare știința,singură,va putea da răspunsuri la foarte multele întrbări pe care Daniel le-a rostit în film și dacă da,când se va petrece oare acest lucru?Nu știm dacă vom afla aceste răspunsuri ...
Oricum,ați realizat un film de excepție,pe care îl așteptam cu toții și vă felicităm pentru efortul făcut, a meritat cu adevărat!

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru cuvintele frumoase!

Anonim spunea...

Iar comentariul lui Daniel,pe tot parcursul filmului,este impecabil,din toate punctele de vedere,remarcabilă fiind acuratețea.O limba română pe care o asculți cu mare plăcere,ca pe o muzică frumoasă!

Laurentiu Vasilescu - Lary spunea...

Felicitari Daniel si Gaby ! foarte reusit documentarul. Mult succes in continuare! Namaste !

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

Deosebit de interesant! Recunosc ca ma simt oarecum frustrata , deoarece am crescut in vecinatatea acestei paduri, am "batut-o" cu piciorul de foarte multe ori, totusi ,niciodata nu am fost martora la vreun fenomen ciudat sau de neexplicat.

Mag Dalen spunea...

felicitări. iată o mostră dintr-o abordare americană a aceluiași subiect http://www.youtube.com/watch?v=YsMUlaaPhxk

Anonim spunea...

FELICITARI!!!

Anonim spunea...

Sunt convinsă că vei reuși să realizezi în continuare lucruri la fel de frumoase, pentru că pui mult suflet și iubire în ceea ce faci!

Mircea spunea...

Pacat ca ati folosit o singura sursa de informatii.Daca aveati marturii si ale altor observatori ai fenomenelor greutatea documentarului crestea in mod semnificativ. Deocamdata nu reuseste decat sa demonstreze ca se poate face ceva in plus pt mediatizarea zonei, continutul insa e subtire si nu f convingator prezentat.

Mircea spunea...

Oricum, felicitari pt initiativa.

Anonim spunea...

Sunt convinsă că Daniel nu se va opri aici,așa cum a și afirmat,de altfel ...
Acesta este,probabil,un început, care merită toată aprecierea!
Felicitări și dl-lui Daniel Galea pentru muzică,mi s-a părut că este foarte bine aleasă și adaptată subiectului.

Daniel Roxin spunea...

Multumim! Una dintre melodii este chiar compusa de Daniel Galea

Anonim spunea...

Foarte frumos!O echipă minunată!Vă admir mult, împreună ați realizat ceva deosebit și sunt convinsă că o veți mai face! ...

gh.muntean spunea...

Un film extraordinar.
Continuati cercetarile si filmarile
Ar fi intereant de stiut daca fenomenele por fi prinse si pe pelicula sau numai digital
Oricum mi-as dori sa pot vizita acele locuri alaturi de dvs.
Gh.Muntean

Daniel Roxin spunea...

este posibil ca din primavara sa se organizeze incursiuni in Padurea Baciu, avandu-i ghizi pe Adrian Patrut si Cristian Muresanu. O sa va informez la momentul respectiv

Esenta Infinitului spunea...

Felicitari pentru documentar!
Cum am scris si pe blogul lui Gabi, ma bucur nespus de mult de readucerea la suprafata a fenomenelor de la fascinanta padure Hoia-Baciu! Un loc unic din multe puncte de vedere, cu un spirit aparte, care merita studiat!
Astept cu nerabdare atat continuarea, cat si celalalte documentare din serie! Mult succes si felicitari inca o data!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Unknown spunea...

Va multumesc. De citiva ani, padurea Hoia- Baciu ,parca ma cheama. Poate ,Domnul ma va ajuta sa ajung in acest an . Totul e posibil. Nu trebuie sa ne limitam,am trait in minciuna. Noi ne-am limitat. Slava Domnului , ca am inceput sa ne trezim. Entitati de Sus sunt in jurul nostru. Am fotografiat f. multe ma pasioneaza.E o alta lume . Credeti ,ca totul e posibil.Rezultatele vor veni.

Anonim spunea...

Interesant...si un pic infricosator :-)

Anonim spunea...

Locuri stranii în Bucegi, unde,se pare,se petrec fenomene asemănătoare celor din pădurea Baciu:

http://www.lumeamisterelor.com/rubrici/senzational/locuri-stranii-in-bucegi/

Salvator spunea...

Pentru Daniel Roxin
Daniel, am urmarit si eu documetarul care mi se pare bun, te felicit pentru el, dar pe tot parcursul vizioarii tot asteptam sa vad mai mult, mult mai multa informatie si imagini filmate care sa imi dea certitudinea ca se intampla cu adevarat ceva misterios... te rog sa nu ma intelegi gresit, prezentarea a fost buna, comentariul si intonatia la fel, putin prea des introdus titlul scurtului metraj, introdus la intervale prea scurte si prea de multe ori. Singura parte ce cu adevarat mi-a trezit interesul sa vad mai departe documentarul a fost partea cu incadrarea unei zone cu panglica bicolora care demonstra ca latura care tremura avea ceva mister in comportare.
Dar eu doream de fapt sa vin cu o sugestie, daca nu te superi si daca doresti sa revii in locurile in care ai filmat...
Poti sa montezi camere de luat vederi? Montate sporadic si indreptate spre diferite directii, amplasate in diverse locuri si 2 cate 2, fata in fata, desigur la distante apreciabile, dar conectate la o sursa de alimentare cu electricitate printr-un cablu lung, chiar foarte lung, sursa de alimentare sa fie plasata in afara zonei studiate... V-ati gandit vreodata sa formati o echipa si cu deplasarea unei echipe suficient de curajoasa si numeroasa care sa va permita sa faceti cu schimbul(cate 2 persoane treze pe tura de noapte) si care sa poata monitoriza si stoca toate imaginile ce le capteaza camerele de luat vederii(ma refer la acele camere numite "surveillance cameras" care sunt vreo 10 camere conectate la un singur monitor pentru inregistrare si in infrarosu, pe timp de noapte)?... astfel veti face un documentar superior ce ar fi gata de luat in calcul si interes chiar si de cei de la NASA. Atentie! NU glumesc. Vorbesc foarte serios. Daca se intampla ceva neobisnit in acele locuri (nu am fost niciodata acolo si nu stiu) de ce sa nu faceti din acest subiect un motiv de explorare indeaproape si cu dovezi palpabile chiar de o echipa romaneasca, fara trucaje. Sunteti deja cu un pas in viitorul ce vi-l construiti singuri. Interesul exista.
Posibil sa nu aveti fonduri de a investi in asa un proiect, dar milionarii si miliardarii Romaniei care se tot "dau cu capul" de toate sticlele camerelor de filmat pentru canalele TV si ale masinilor super-luxoase, de ce nu ar investi intr-un real Proiect ca al vostru, cu "cap-subiect si coada" ce poate sa le aduca si lor un venit procentual (mititel de vreo 1-3%) in functie de fluxul audientei.. formati ca un serial TV cu noi imagini ce il puteti introduce 1 difuzare/luna sau cum vreti rata audientei sa fie. ...Cred ca intuiesti ce doresc sa spun... Mult noroc!
Cu drag si sustinere,
Salvator (gnav2010@gmail.com)

Daniel Roxin spunea...

Vom face o continuare a filmului, sper eu cu un suport tehnic si financiar superior. Multumesc pentru sugestii!

Salvaor spunea...

Cu o deosebita placere!
Bravo ca v-ati gandit sa continuati filmarile. Incercati sa formati un "punct de lucru", mititel la inceput, in apropierea padurii si de unde sa se poata supraveghea si monitoriza permanent aparitia oricarui fenomen. Desigur, Nu va fi usor la inceput, dar daca fenomeneele se intampla sporadic, haotic sau la intervale predictibile de timp, de ce sa nu surpindeti "materialul" de care aveti atat de mare nevoie? Cine stie? Poate asa si munca celor ce si-au pierdut sperantele deja ca pot dovedii ce stiu si au cercetat, va devenii fructuoasa. Va doresc un deosebit si inedit SUCCES!

gabi spunea...

Da,acesti tineri preocupati de astfel de probleme ne inobileaza pe noi romanii;pacat ca sunt putini si sunt coplesiti de o majoritate mediocra sau submediocra. Eu le doresc succes ,energie si un maxim interes pentru spiritualitate

Zoly M spunea...

Felicitari Daniel ! Ma bucur ca ai inceput ceva atat de frumos si interesant ! Nu iti urez doar spor la lucru ci si spor la mai mult ! Succes !

Daniel Roxin spunea...

multumim! :)

Oana Marginean spunea...

Felicitari! Un documentar exceptional! Am postat si eu filmuletul, necesita promovare! Va doresc mult, mult succes!

lascivuhedonist spunea...

Salut Daniel,
In primul rand felicitari pentru documentar, asteptam de mult un documentar bun despre padurea Baciu.'

Am fost in padurea Baciu, pentru o seara ce-i drept, am avut parte de multe senzatii ciudate si experiente bizare, dar ma simt atras si as dori sa mai merg. Cunosc persoane la fel de interesate care ar dori sa mearga. As dori sa stiu daca se poate sa ne abonam la o lista si sa primim informatii despre incursiunile in padure, organizare, etc.

Mersi,
Florin

Daniel Roxin spunea...

Voi da de stire la momentul potrivit.

Cristian Muresanu spunea...

Salutari tuturor cititorilor acestei pagini,

As vrea sa va anunt ca au fost fixate datele de 10 si 17 aprilie pentru difuzarea in premiera a filmului documentar despre padurea Baciului, la TVR Cluj si Daniel Roxin impreuna cu cercetatorul profesor dr Adrian Patrut si eu vom face prezentarile in direct in datele anuntate.

Intr-adevar se apropie vremea buna si calda care ar favoriza citeva expeditii in misterioasa padure.

Va promitem ca vom continua filmarile pentru a pregati un nou film si vom tine cont de toate sugestiile dvs pentru care va multumim.

Emisiunea Stiinta si Cunoastere este singura de acest fel care va prezinta adevarul despre cele mai fascinante descoperiri, fenomene si teorii inlaturind si dezvaluind miturile, legendele si dezinformarile atribuite acestora. Va sugerez sa il vizionati in fiecare duminica la ora 18.00 pe TVR Cluj, singurul canal romanesc de televiziune care sprijina stiinta, cunoasterea si cercetarea.

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va promitem ca vom tine cont de ele

Cristian

ARIES spunea...

Fascinant si impresionant !!! am ramas perfect blocata 47 de min,urmarind filmul.Foarte curios este faptul ca ,desi nu am vazut un material sinonim ,si nu am avut habar despre aceasta padure,deci totul pentru mine este inedit,pe parcursul urmaririi filmarii,aveam impresia ,ca imi sunt cunoscute cararile,copacii,ca un deja-vu....asa cum spune genial domnul Patrut,mintea iti joaca feste,dar eu asa am perceput totul.Nu am cuvinte de onorare si calificare,pentru activitatea pe care o depuneti,pentru cunostintele si sufletele pe care le aveti.Sunt fericita ca existati si multumesc lui Dumnezeu ca am trait atat si pana aici.Sa fiti sanatosi si niciodata sa nu va paraseasca dorinta ,vointa si puterea.

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru cuvintele frumoase!

CCosmin Cosmin spunea...

Foarte interesant documentarul.Sincer fenomele ce se manifesta acolo sunt dincolo de intalegerea omului.Am citit mult despre fenomele ce se produc la Padurea Hoia Baciu si sunt ferm convins ca in viitor se vor descoperi "cauzele" acestor fenomene.Inca o data felicitari pentru documentar si astept cu sufletul la gura si alte documentarii despre fenomele ce se manifesta acolo.

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Vasile V. spunea...

Buna, numele meu este Vasile. Ce vroiam sa va spun...este ca am avut ocazia sa merg in padurea Baciu, unde am am intrat cam 150m si atat ca ne-a fost frica :)) ideea e ca am facut o poza cu telefonul in care apar doi ochi. Mie imi vine greu sa cred ca sunt ochi de bufnita. Daca cineva este mai priceput in grafica si poate face ceva cu poza as fi bucuros sa ii dau fisierul. Numai bine !!! vasilevasalca@yahoo.com

Daniel Roxin spunea...

TRimite-mi si mie poza pe adresa de la contact. Multumesc!

Anonim spunea...

Fenomene demonice CLAR!

Anonim spunea...

Dl Adrian Patrut a observat bine: in primul rand sunt manifestari spirituale, apoi ca sunt fenomene aeriene, nu telurice, apoi ca apar in functie de ceea ce vrea observatorul sa vada, si in primul rand ca nu sunt lucruri explicabile in termenii stiintei si ai ocultismului. In termeni duhovnicesti, acestea sunt manifestari ale demonilor. Daca ati citi pe Sfintii Parinti si ati frecventa Biserica ati intelege ca manifestarile demonice sunt exact cum le-a concluzionat dl. Patrut. Chiar faptul ca observatorii se simt rau si au probleme de sanatate dupa ce participa la asemenea intamplari nu lasa dubii.
Probabil ca daca s-ar face niste slujbe de exorcizare padurea Baciu n-ar mai fi bantuita, s-ar curata locul.
Si de ce ar fi bantuita? Probabil ca s-au invocat demoni aici ori s-au facut vrajitorii. Asa-zisele „duhuri jucause ale padurii” sunt demoni. Altceva nu exista in natura lui Dumnezeu. Duhurile sunt ingeri, care nu se ocupa cu asa ceva, si demoni. Neutru nu exista.

mirovi spunea...

bravo sa va dea dumnezeu sanatate si putere ca sa mai puteti realiza asfel de filme

Alex Codu spunea...

Daniel foarte frumos documentaru, dar o singura chestie nu mi-a placut. L-an vazut pe petrus ala cam 30 de min si dupa 5 minute de interviu m-am saturat sa tot il vad cand mai faci interviu baga si imagini si lasal pe ala sa vb in fundal!!! Inca odata foarte frumos subiectu!!! Felicitari!!:D

FGR spunea...

Felicitari realizatorilor!!

Au surprins foarte bine cele ce se intampla acolo. Se simte o mica retinere in cele spuse relativ la cele probabil stiute, dar se poate intelege, daca ne gandim ca nu numai civilii investigheaza pe acolo...

Celui care a emis ipoteza ca acolo sunt Demoni, ii spun doar ca nu este bine sa fiim habotnici, sau mai rau indoctrinati (vezi inchizitia)....nu toate formele de lumina sunt rele sau bune, exista si neutre si captive si libere si aici si acolo si langa tine...tu esti o forma de lumina condensata iar sufletul tau este parte din dumnezeire, deci perfectiune. Constiinta care ghideaza acest suflet poate fi una rea sau buna....SAu pe intelesul tau, si sufletele alea sunt ca oamenii astia cu carne si oase, cu varietate...la fel sunt si extraterestrii cu rasele lor...si tot asa. Diavolul a fost inger, esenta sa este dumnezeire insa constiinta sa este cea mai rea din toata creatia lui Dumnezeu, si este cel care a avut nesimtirea de se vrea dumnezeu...ceea ce nu poate fi niciodata deoarece are un inceput, este creat, pe cand Dumnezeu nu are nici inceput nici sfarsit, este perpetuu.

Repede mai catalogheaza biserica ca ceea ce nu se cunoaste este plasmuirea lui Satan...pai atunci inseamna ca ii recunoaste puterea si ii este frica de el, in loc sa spuna adevarul si sa intareasca cu adevarat oamenii...biserica a facut pactul cu diavolul daca se foloseste de frica indusa de existenta lui ca sa intermedieze ajutorul si iertarea de la Dumnezeu...gandestete la asta si apoi da explicatii cu demoni si draci de tot soiul.

Elena spunea...

Gen. Emil Străinu despre Pădurea Baciului :
”Parerea mea personala este ca acolo exista o zona de tip poarta temporala cu un alt univers.” (Ziarul ”Gardianul”)

Anonim spunea...

http://plerion.blogspot.com/2011/09/despre-padurea-baciu.html

dorina spunea...

Am auzit de aceste fenomene din anii studentiei 1975-1980, din pacate nu am reusit sa ajung acolo niciodata.
Poate nu va mai dura mult si o sa ajungem si acolo in a explica aceste fenomene.
Nu trebuie sa le ignoran, insa din pacate Academia ( care ar trebui sa aiba mintile cele mai deosebite ) nu se inplica in realizarea unei cercetari mai profunde, organizarea chiar numai, caci voluntari cred ca s-ar gasi din belsug !

Echinox spunea...

Foarte interesant acest reportaj.Il pot pune si eu pe blogul meu ??

Daniel Roxin spunea...

Sigur. Toate cele bune! :)

Anonim spunea...

Salut. Doresc sa va atentionez sa nu considerati lucrurile simplist si naiv, nu tot ceea ce este 'out there' este benevolent in intentii si natura. Un astfel de documentar ar trebui tradus in engleza pt o circulatie mai larga a informatiei si o comunicare buna cu alte persoane cu preocupari similare din alte perti ale lumii. Succes!

Catalin - Baia Mare, Maramures spunea...

Bun gasit! Va felicit domnule Daniel pentru documentarele realizare. Sunt geniale si foarte educative, as putea spune. Daca bine imi amintesc, am citit acum cativa ani o carte ("Lumi galactice" a lui Doru Davidovici sau "Lumi invizibile" a lui Florin Gheorghita. Nu mai retin exact dar parca in prima mentionata) in care se spunea de o persoana ce a gasit, ca sa zic asa, o "poarta" invizibila. Sa nu ne imaginam musai ceva ca o usa. Putea fi oricum, in orice forma. De fapt nici nu stiu daca ar trebui sa ne imaginam ceva. Omul, ce strabatea padurea, nu vedea nimic, ci doar peisajul padurii. La un moment dat, avand un bat mai lung in mana, a observat ca acesta dispare inaintea lui. Brusc s-a oprit nestiind ce se intampla. Intinzand batul inainte si retragandu-l nu a observat vreo modificare asupra structurii acestuia (arsuri, schimbari de culoare, structura, etc.). Acum nu stiu daca relatarea este reala sau falsa. Pot cauta daca este necesar (citind cartile ce le am despre Padurea Baciu) si pot scrie exact asa cum este scris acolo. Stiti cumva despre ce vorbesc? Exista in arhivele celor ce se ocupa de fenomenul Padurea Baciu vreo marturie despre aceasta intamplare? Stiu ca au fost semnalate si ceva disparitii ale unor persoane.

Daniel Roxin spunea...

Va salut! Am auzit si eu despre aceasta intamplare dar, din pacate, nu detin mai multe informatii, asa ca nu stiu daca este adevarata sau nu. Toate cele bune!

Catalin spunea...

Stiu ca exista in Romania 7 chakre. Poate fi Padurea Baciu un loc unde s-ar afla una din ele? Dupa cum stiu, tara noastra este singura din lume care are cele 7 chakre. Deasemeni planeta are 7 chakre. Daca in Baciu nu se afla una din cele 7 chakre ale tarii, atunci se poate afla una din cele 7 chakre ale Terrei? Stiu ca exista pe internet harti ale acestor chakre ale tarii si Terrei. Dar nu stiu cat sunt de reale. Stiti voi... nu se doreste cunoasterea adevarului.

Anonim spunea...

Buna! Locuiesc de trei ani langa padurea asta si nu am vazut absolut nimic!

auditus spunea...

Fara sa fac pe scepticul cu privire la acuratetea informatiilor prezentate in acest documentar, as dori sa fac cateva mentiuni. Entitatile radiante imortalizate in fotografiile din film nu sunt un specific al zonei, si va puteti demonstra asta singuri, cautand prin albumul de poze mai vechi. Cat priveste setul de slisee ale lui E. Barnea, asupra acestora planeaza serioase semne de indoiala privind autenticitatea acestora.

Iulian67 spunea...

Compararea padurii Baciu cu triunghiul bermudelor ar putea avea
acelasi deznodamant adica escrocherii puse la cale de sarlatani care au profitat si inca profita. Despre Triunghiul Bermudelor, regele neincoronat al misterelor ,
s-au scris milioane de carti tiparite pt toata planeta,
rezultatul fiind imbogatirea unora si a editurilor de carte!!
La fel se preconizeaza si cu aceasta padure,,misterioasa''
sunt deja aparute destule carti pe aceasta tema...falsa.
Nu exista dovezi autentice,clare,in special filmari clare
mai ales ca in ziua de azi este destula tehnologie,si ar veni
destui oameni de stiinta de prin japan,germania,sua,etc sau
cei de la discovery...etc sa rezolve ,,misterul''
Unii oameni sunt predispuşi să creadă asemenea lucruri,
bazaconii,fenomene supranaturale şi pseudoştiinţifice,
precum: spiritismul, fenomenul OZN, misterul triunghiului Bermudelor, visurile prevestitoare, proiecţia astrală...bla,bla
iar sarlatanii,mincinosii prospera.
Cat de important este sa fii SCEPTIC ?!!

Maria spunea...

Este interesant si infricostaor in acelasi timp. Inca o dovada in plus ca lumea spirituala chiar exista si trebuie luata in consideratie.

Anonim spunea...

...cam in acelasi context cu cel din filmul documentar , in idea in care mergi sa faci poze cu gandul ca crezi in ceea ce vrei sa pozezi , azi am facut o poza pe aleile de pe cetatuie , in care mie imi pare ca se vede forma unui bust de barbat , in cadrul peisajului.....
...sau poate e doar in imaginatia retinei mele obosite de drum...
oare unde as putea sa va trimit poza ? ......csabi deak ...

Plitan darius spunea...

Buna seara! Cateva cuvinte as vrea sa adaug la acest subiect. Acum recent am facut si eu o expeditie in Padurea Baciu. Dragi oameni va spun sincer nu stiu daca postarea mea are prea multa importanta. Ce am observat si de ce am avut parte in aceasta padure care mi-a schimbat mentalitatea..Va spun in cateva randuri : Intrasem in padure ma apropiam in mintea mea cu frica spre adancu padurii dintr-o data m-am oprit sa fotografiez si eu in scopu de a vedea ceva fantastic. Cand am pus telefonu pe fotografiere telefonul meu a inceput sa aibe miliarde de culori pe care eu nu le vazusem in viata mea telefonu se stingea se pornea Gps din telefon sa pornit a inceput sa scoata niste voci Nu mai este semnal ceva de genu desi telefonul era pe silent programat fara voce fara sunet asa era programu din fabricatie.. Socat de cea ce mi sa intamplat va ofer si dumneavoastra unica mea experienta traita in Padurea Baciu stiu zona exacta unde sa intamplat acest lucru... Totu se leaga oameni buni priviti fiecare miscare din acel loc. plitan_darius9@yahoo.com email am multe de explicat pe langa experienta de care am avut parte.