duminică, 27 martie 2011

Iezuiţii - condamnaţi de justiţie pentru abuzuri sexuale!

Bogatul ordin iezuit numit “Oregon Province of the Society of Jesus” din SUA a fost obligat vineri de justiţie să plătească 166 de milioane de $ despăgubiri celor 450 de victime ale abuzurilor sexuale exercitate de preoţii săi în şcolile patronate de acesta. Ordinul pretinde că despăgubirile l-au băgat în faliment.

Strategia Bisericii Catolice era sa mute preotii pedofili in alte tari, unde acestia abuzau copii din nou!!!

Suma este a treia ca mărime plătită de Biserica Catolică din Statele Unite pentru a răscumpăra într-un fel abuzurile sexuale la care au fost supuşi copiii de către preoţii săi, cea mai mare, 660 de milioane de dolari, fiind plătită de Dioceza Los Angeles pentru 508 victime, urmată de cea de 198 de milioane de dolari, plătită de Dioceza San Diego pentru 144 de victime. Ordinul iezuit este acuzat că a abuzat copii, nativi americani şi nativi din Alaska, ce-i fuseseră daţi în grijă la şcoală în anii ’60-’70, în mai multe state din nord-vestul SUA, scrie independent.co.uk, citand Associated Press. Biserica Catolică a fost acuzată la proces că s-a folosit de aceste şcoli pentru a scăpa de preoţii cu probleme.

Sursa: realitatea

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cu alte cuvinte, prin creearea acestor școli au contribuit la răspândirea abuzurilor! Grea karmă au de purtat!

Anonim spunea...

Crearea sau nu a acestor scoli reprezinta o palma imensa pe obrazul crestinilor! Catolici sau ne catolici...

Anonim spunea...

Deci toți creștinii suntem vinovați, așa, de-a valma, inclusiv eu, care sunt creștină !Nu mă simt vinovată , dimpotrivă,sunt profund revoltată , iar cei care au comis astfel de orori nu sunt creștini decât cu numele, ceea ce este o mare diferență și vor atrage cu siguranță răsplata pentru faptele lor! Iar dumneata nu ai nici un drept să mă judeci pe mine și să dai verdictul că merit să primesc o palmă numai pentru că sunt creștină!

Karolina , Krystyna , Klara ♥ spunea...

Bine aţi venit la poloneză ; ))
Ai un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **

Adrian Yogoshima spunea...

Pentru sfântul de la Vatican, iubirea preoțească este necesară, de unde a început în secolul 13 fuga după vrăjitoare.În decurs de câteva secole peste patru milioane de fete,băieți,femei şi ceilalți au fost violați pe lung termen,aruncați în lagăre,beciurile bisericești, violați încă şi omorâți prin bătaie,tortură,arși de vii ca să nu mai vorbească. Când sărbătorești tradiția impusă de regii Germani şi popi îndoctrinați cu o iedei venită de la niște sălbatici Orientali, niște bolnavi spirituali fără minte, needucați să respecte neamul străbun Trac, faceți parte fără să știți din mizeria ucigașă creștină.