joi, 28 aprilie 2011

Anatomia unei experiente de dedublare astrala

Suntem mai mult decât un trup iar universul nu se limitează doar la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiecție în afara corpului fizic, acest număr impresionant sugerând că fiecare dintre noi poate să aibă acces la aceste experiențe, cu destul de mare ușurință. Studiind atent experiențele extracorporale, s-au putut observa caracteristicile lor comune și s-au descoperit anumite chei practice esențiale care îi vor ajuta pe cei interesați să exploreze cu succes dimensiunea vastă și enigmatică ce se deschide atunci în fața lor.

Anatomia unei experienţe extracorporale

Aşa cum în cadrul experienţelor aflate la graniţa cu moartea sunt descrise adeseori anumite elemente specifice, tot astfel şi în cadrul experienţelor extracorporale putem vorbi despre anumite etape. Cele care urmează sunt cele mai des menţionate.

1. Etapa vibrațiilor

În acest punct, vibraţiile energetice ne străbat întregul corp. Senzaţii de bâzâit, huruit sau zumzăit, împreună cu stări ocazionale de ameţeală sau stări cataleptice (incapacitatea de a ne mişca), însoţesc adeseori aceste vibraţii. Variaţia şi intensitatea vibraţiilor şi a sunetelor raportate este infinită; acestea pot varia de la medii sau subtile până la intense sau surprinzătoare. În timpul fazei de vibrație conştiinţa noastră comută către corpul nostru subtil energetic. Vibraţiile şi sunetele (semnalele interioare) nu reprezintă evenimente fizice, aşa cum ar crede unii, ci recunoaşterea conştientă a corpului nostru energetic înzestrat cu o frecvenţă de vibrație a energiei mai mare, ce se separă de corpul nostru fizic (apare decalarea de fază faţă de acesta).

2. Etapa de separare

În momentul în care corpul subtil energetic se separă de corpul fizic, în general apare un sentiment distinct de plutire, de ridicare sau de rostogolire afară din trup. După ce separarea este completă, vibraţiile şi sunetele se diminuează rapid.

3. Etapa de explorare

Odată ce ne separăm şi existăm în mod independent de corpul nostru fizic, noi putem începe să explorăm lumea din planul subtil în care ne aflăm. Corpul nostru subtil energetic este adeseori experimentat de noi ca fiind un duplicat al corpului fizic ce este însă alcătuit dintr-o energie mai înaltă ca frecvenţă de vibraţie. Datorită structurii sale subtile, corpul nostru energetic este foarte receptiv la puterea gândului. Modalitățile de mişcare pe care le putem utiliza sunt complet nelimitate; putem merge, alerga, zbura, pluti. Pentru a menţine explorarea, este necesar să continuăm să ne focalizăm atenţia asupra noului mediu înconjurător şi al noului corp subtil energetic pe care le experimentăm.

4. Etapa de revenire

Revenirea (reintegrarea corpului subtil energetic în corpul fizic) apare în mod automat atunci când doar ne gândim la corpul fizic. Uneori, în timpul revenirii, integrarea celor două corpuri este însoţită de vibraţii temporare, ameţeală şi stare cataleptică. Aceste senzaţii se estompează rapid pe măsură ce ne reunificăm şi ne reacordăm cu trupul nostru fizic.

Patru paşi către succes

Primul pas către o experienţă de dedublare corporală conştientă încununată de succes este acela de a rămâne calmi din punct de vedere mental şi emoţional pe măsură ce începem să conştientizăm orice formă de modificare sau de comutare a conştiinţei noastre către altceva. Abilitatea noastră de a rămâne calmi este esenţială pentru atingerea şi menţinerea oricărui grad de control atunci când suntem dedublaţi. Senzaţiile iniţiale asociate experienţelor extracorporale pot fi surprinzătoare pentru un începător. Acest aspect este în special valabil în cazul în care suntem nepregătiţi pentru această experienţă. De multe ori, acest entuziasm este cauzat de senzaţiile şi sunetele intense ce pot să apară chiar înaintea şi în timpul separării. Unii oameni devin atât de entuziasmaţi sau uimiţi de aceste sunete şi senzaţii interioare, încât se gândesc imediat la corpul lor fizic. Aceasta determină o întoarcere instantanee în învelişul fizic. Cheia este să întâmpinăm cu bucurie senzaţiile şi sunetele neobişnuite dar să rămânem cât mai calmi posibil.

Al doilea pas este reprezentat de faptul de a ne însuși obiceiul autocontrolului. De fiecare dată când experimentăm orice senzaţii sau sunete asociate călătoriilor extracorporale, să începem imediat să încurajăm aceste senzaţii sau sunete să se expansioneze în întreaga noastră fiinţă. De exemplu, dacă experimentăm un bâzâit intens sau o senzaţie vibraţională aparte, să urmărim imediat să încurajăm acea senzaţie să se împrăştie în tot trupul nostru. Să ne focalizăm întreaga atenţie asupra savurării acestei noi şi înalte frecvenţe vibraţionale. Apoi, mental, să încurajăm senzaţiile de vibrație sau sunetele respective să ne pătrundă întreaga fiinţă.

Cel de-al treilea pas este reprezentat de acţiunea de a ne direcţiona pe noi înşine departe de corpul fizic. Aceasta poate fi realizată cu uşurinţă printr-un monolog mental interior care ne direcţionează şi ne menţine separaţi de corpul fizic. De exemplu, „Plutesc în sus, în sus…” sau „Devin din ce în ce mai uşor…” sau „Acum mă îndrept către camera de zi (sau curtea din spatele casei, sau orice altă locaţie ce este departe de corpul fizic)”. Orice sugestie care ne direcţionează şi ne separă de corpul fizic va fi eficientă. Trebuie să ne amintim să nu ne gândim sau să nu facem niciun fel de referire la corpul nostru fizic, sub nici o formă. Chiar şi gânduri aleatorii direcţionate spre corpul fizic pot provoca o revenire rapidă în acesta.

Cel de-al patrulea pas este acela de a ne menţine întreaga focalizare departe de corpul fizic. Cea mai uşoară modalitate de a face aceasta este să uităm temporar de corpul nostru fizic şi să devenim foarte interesaţi de noua lume pe care o experimentăm. Succesul şi durata experienţei noastre extracorporale vor depinde în întregime de capacitatea noastră de focalizare a atenţiei. Gândurile sau sentimentele legate de corpul nostru fizic ne vor aduce imediat înapoi în acesta.

Trebuie să ne amintim mereu că suntem fiinţe puternice, energetice, care locuim temporar într-un vehicul sau corp fizic. Abilitatea noastră de a ne controla experienţele extracorporale reprezintă o parte naturală a dezvoltării noastre personale. Fiecare experienţă reprezintă o aventură interesantă pentru a descoperi lucruri noi. În realitate, noi ne explorăm şi ne redescoperim propria identitate şi propriul cămin.

William Buhlman,

84 de comentarii:

Cochior Vincentiu spunea...

ce inseamna dedublare astrala??

Toteu spunea...

eu am patit-o de mai multe ori,dar nu stiam cum sa nu-mi mai fie frica.oricum,si frica aceea m-a invatat ceva.
experientele extracorporale pot fi infinit de variate.
-prima oara,m-a speriat faptul de a-mi vedea corpul separat de mine
-a doua oara m-am speriat cand am simtit ceva in corpul meu miscandu-se independent de el.
-a treia oara,m-a speriat neparticiparea corpului meu intr-un voiaj in timp
-o alta data m-a speriat povara asupra corpului meu, de a plana prin totalitatea sentimentelor umane.
si in alte dati am observat ca nu gandul despre corp ma aduce inapoi,ci frica de pierdere a lui.
un alt argument in idea ca nu gandul despre corp ma aduce spre el,este ca am vazut ca eu sunt mai mult decat corp si energie...ca mai e ceva ce le mentine pe acestea impreuna sau altfel.ca in orice moment pot face extracorporalizarea fara a-mi da seama,tinandu-mi atentia doar pe acel ceva care mentine capacitatile energiei.

Daniel Roxin spunea...

Asa este. La inceput, ceea te face sa reintri in corp este frica si nu gandul la corpul fizic...

Pentru Vincentiu - da la cautari pe google "dedublare astrala", "proiectie astrala" sau extracorporalozare" si o sa afli mai multe. Nu toate materialele pe care le vei gasi sunt serioase dar te vei lamuri. De asemena, intra pe sectiunea carti online de pe blogul meu. Vei gasi acolo trei carti in format pdf care dezvolta subiectul: "Calatorii extracorporale" de Robert Monroe, "Viata dupa viata" de Raymond Moody si "Magicianul Alb" scrisa de mine. Lectura placuta!

Elena spunea...

Această separare a corpului subtil energetic de corpul fizic nu prezintă riscuri și eventual, pericole pentru cei care nu sunt suficient de bine pregătiți pentru o astfel de experiență ?

Paul Dadrian spunea...

Felicitari pentru articol!:)
In tema postului recomand doua carti extrem de interesante, pe langa cea data de tine:
Lumea Astrala - Melina Klein
Secretele decorporarii - Bernard Raquin
De asemenea, referiri foarte interesante la experientele de dedublare astrala si la universul astral se fac si in cartile:
Enigmele miturilor astrale - Victor Kernbach
Copiii din stele - Jenny Randles
Le recomand pe toate pentru cine vrea sa cunoasca mai mult si sa se hraneasca spiritual cu niste carti minunate!

Daniel Roxin spunea...

Pentru Paul: Multumim pentru recomandari! :)

Pentru Elena: Desigur ca exista si pericole. Aceste experiente ar trebui sa fie realizate doar de cei cu o structura psihica si fizica suficient de purificata si avand ca obiectiv un scop nobil. Potrivit celor care au experienta in aceasta directie, in primele faze nu prea poti exercita un control asupra fenomenului astfel ca nu stii care este zona din planul astral in care ai putea sa ajungi. Prin urmare, un om cu orientari mai egoiste, rele ar putea ajunge in locuri mai putin placute sau s-ar putea confrunta cu entitati nu prea binevoitoare...
Sa spunem ca in acest tip de experiente conteaza cine esti cu adevarat si nu cine crezi sau pretinzi ca ai fi. Asa ca, inainte de a incepe un antrenament pentru a realiza dedublari controlate, se impune o perioada de lucru cu tine insuti.

Cristi N spunea...

Felicitari Daniel pentru articol si pentru toata munca ta.Vreau sa discutam mai multe pe mail sau tel despre Dedublare.

Daniel Roxin spunea...

Scrie-mi pe e-mail, cu rugamintea ca scrisoarea sa nu fie lunga. Toate cele bune!

Anonim spunea...

Buna ! Sunt Kasandra. Te rog Daniel sa-mi spui , daca(si de aici exclud orice referire la cartile pe care le-ai scris, nu am citit decat cateva poezii)ai avut experiente de dedublare ? Presupun simbioza cu anumite trairi emotionale puternice ? Au aparut in asemenea momente ?

Daniel Roxin spunea...

Da, am avut unele experiente de dedublare astrala... Trairile despre care vorbeam nu au legatura numai cu acest fapt. Nu doresc sa intru insa in mai multe detalii.

Alb-de-luna spunea...

Buna Daniel, am descoperit astazi blogul tau si am dat peste articolul asta.
Eu nu am intentionat sa ajung la o dedublare astrala pentru ca nu ma simt pregatita, insa mi s-a intamplat la un moment dat, ca pur si simplu sa nu mai pot medita normal, pentru ca imediat cum intram intr-o stare de meditatie mai profunda, incepea sa imi vibreze tot corpul, din cap pana in picioare. Cand se intampla asta, ma speriam si inchiem meditatia. Crezi ca despre asta e vorba? Sau vibratiile astea au si alta cauza? Intreb si eu... ca vad ca stii mai multe... si chiar nu prea am cui sa adresez genul asta de intrebari.

Daniel Roxin spunea...

Din ce spui tu, pare sa fie vorba de o trezire a lui Kundalini care poate duce la o dedublare astrala sau la o alta experienta spirituala. Nu o sa afli decat daca iti faci mai mult curaj! ;)

Alb-de-luna spunea...

Doamne, multumesc de raspuns... macar ma asculta si pe mine odata cineva si imi raspunde la obiect:)... sa stii ca o sa ma inarmez cu ceva curaj si liniste multa... simt ca trebuie sa las odata sa se intample... :)
Mersi!
Zi frumoasa.

Ciprian spunea...

Dedublarea, este primul pas catre demonizare , dragi mei...Ca sa fiu mai explicit, ati primit un calculator foarte foarte performant, echipat cu o multime de utilitati + internet. Dedublarea este echivalenta cu dezactivarea nu numai a antivirusului, ci si a firewallului...Nu sunteti specialisti in IT, dar va bagati in "system", si mai rau, intrati in web, fara a intelege, ca cele mai periculoase lucruri, nu sunt cele care va sperie, ci cele care va plac, pls sunt o multime de "hackeri" binevoitori pe retea. Ideea ca sunteti la un oarecare "nivel" arata ca nu intelegeti deloc ce se intampla."Masina" voastra este folosita de altcineva, si nu va dati seama. Ruperea mintii de corp, este o GRESEALA . Cunoasteti prima data ce aveti, intelegeti cum functioneaza, apoi intrati pe retea, si dupa ce aveti cat de cat idee, atunci, daca o sa mai doriti, dezactivati antivirusul si firewallul...Altfel, o sa aveti mult de suferit de pe urma "virusilor" si "trojenilor", cum deja usor se poate vedea din ce ati povestit unii, deja systemul nu mai e doar al vostru, ci il impartiti. Oare de unde vine expresia "iti pierzi mintile", sau "o iei razna"? Incercati sa intrati in inima, nu sa o parasiti, doar acolo este Imparatia Cerurilor...

Daniel Roxin spunea...

Pretentia ca tu stii foarte clar cum stau lucrurile pe ce se bazeaza? Esti cumva un "specialist IT" de acest gen? Cunosti tu cu adevarat "sistemul" si toate posibilitatile lui ca sa dai sentinte definitive?...
Fara indoiala ca pana la un punct ai dreptate. Dedublarea astrala nu este recomandata asa, pentru toata lumea, si a-ti forta "limitele" poate fi periculos. De la un anumit punct, insa, unii "aspiranti" pot beneficia de protectia Divina.
Pe de alta parte, confruntarea cu fortele lumii de dincolo este o etapa inevitabila pe lungul nostru traseu evolutiv. Totul e sa o facem atunci cand suntem pregatiti, situatie in care putem realiza acest tip de experiente fiind "in inima"! Parerea mea...
Dincolo de toate aceste considerente, te felicit sincer pentru analogia foarte inteligenta pe care ai facut-o! :)

Ciprian spunea...

Daniel, nu vorbesc din ce am citit, sau din ce stiu, ci vorbesc din ce sunt.Poate nu am fost destul de explicit. Dedublarea , ruperea mintii de corp, este o abordare falsa a evolutiei spirituale. Confruntarea cu "celelalte" spirite este nu necesara ci IMPOSIBIL de ocolit, atat doar ca sa face constient sau inconstient. Inca o data , lupta unui "evoluat" spiritual nu este de a parasi corpul,ci de a intra in INIMA. Daca incerci sa iesi pe afara, fara sa fi intrat inca inauntru, iti pierzi timpul si energia aiurea.Si sincer, nu dau sentinte deinitive, doar observ. Daca "aspirantii" au acea "protectie", inseamna ca deja au patruns in inima. Daca ai fi patruns in inima, nu ai fi scris postul asa cum lai scris, si cei ce au scris , nu ar fi scris ceea ce au scris. E o observatie, nu o sentinta. NU TE RUPI DE CORP, ci iti extinzi fiinta, ceea ce este foarte diferit de "dedublarea" descrisa. Hai sa mai fac o analogie. Ai o masina de formula 1, si vrei sa pleci la Wiena cu ea. Dar tu nu ai condus niciodata ! Doar citind manual de instructiuni sau vazandul pe Schumi cum conduce, crezi ca poti pleca linistit in calatorie...Pai invata prima data sa conduci un cart cel putin, antreneazate, apoi treci la formula 1. Plus oricat ai fi de antrenat cu cartul, la formula 1 totul este mult mai intens , total diferit. Dupa ce stapanesti masina de formula 1, treci la a analiza daca este facuta pentru a merge cu ea pe drum, daca este cel mai indicat mijloc de transport pentru a ajunge la wiena. In fond , chiar daca drumul poate fi foarte placut, sau foarte dificil, cel mai important este sa ajungi la destinatie. Drumul este o experienta importanta, insa oricat de bogata ar fi, daca nu atingi destinatia, ramai un ....neispravit...Cei ce se "desprind" de corp cred ca fac ceva extraordinar, ca asta este o evolutie, si pentru ca au tot felul de experiente, li se pare si mai interesant, fara insa sa inteleaga ca aceasta rupere, produce leziuni grave in suflet...Cauta pls Parintele Paisie si marii initiati ai indiei, Si Serafim Rose, Ortodoxia si religia viitorului
Scuze daca cineva se simte jignit, nu doresc sa jignesc, sau sa dau lectii, doresc doar sa scutesc de multe dureri de cap, pe cei ce doresc asta...

Daniel Roxin spunea...

Cristian, dedublarea nu inseamna "ruperea" mintii de corp si ea, chiar daca tu nu crezi asta, poate fi un lucru care sa ajute in evolutia spirituala. Tu spui ca faci afirmatiile pe care le faci pe baza a ceea ce esti. Asta ar parea sa presupuna ca ai o anumita experienta in aceasta directie, lucru de care eu ma indoiesc deoarece convingerile tale sunt partial false(parerea mea). Mai spui ca atat eu cat si ceilalti nu am ajuns sa fim cu adevarat "in inima" fiind cat se poate de convins ca nu intelegem prea multe si ca de aceea batem campii. Asta arata indirect ca tu consideri ca ai ajuns sa fii "in inima", singura situatie in care ai putea sa ii "detectezi" pe cei care nu au ajuns inca. Esti sigur de asta?
In ceea ce-l priveste pe Parintele Paisie, am citit o parte dintre scrierile lui despre India si Inteleptii Indiei si, cu parere de rau iti zic, spune multe prostii, ceea ce arata o evidenta neintelegere a Indiei si a inteleptilor ei; si le spune dintr-o perspectiva fundamentalist-ortodoxa care nu face cinste crestinismului. Opinii de genul "doar crestinii ortodoxi se pot mantui" sau "nu pamantul se invarte in jurul soarelui, ci soarele se invarte in jurul pamantului, pentru ca altfel s-ar contrazice primul capitol din Biblie", afirmatii facute la televizor de un monah ortodox roman destul de cunoscut, sunt departe de spiritualitate si chiar si de bunul simt elementar.
Daca fermele tale convingeri au la baza spusele parintelui Paisie despre India si Inteleptii Idiei, atunci ar trebui sa mai meditezi si sa vezi daca intr-adevar esti cu adevarat "in inima". Problema este ca, daca nu esti, oricum nu o sa-ti dai seama! Numai bine!

Ciprian spunea...

Sunt crestin, dar Ciprian nu Cristian. Dar se intampla ca lumea sa imi spuna Cristian, te intreb pe tine: cum de ai gresit si miai spus Cristian? Poate ma ajuti sa inteleg de ce se intampla asta ...
Da, fara sa fiu fals modest, sau cu falsa smerenie, iti spun ca , da , traiesc prin Inima. Insa am si multa experienta in dedublare, caci inainte de a ajunge in inima rataceam pe afara. Convingerile mele sunt cele traite si experimentate, nu au la baza doar niste scrieri, bune sau rele, dar asa cum ai spus, nu poti stii ca nu esti inauntru, daca nu esti...mediteaza asupra cuvintelor tale, daca a mele ti se par absurde. Monahul de care vorbesti si ce a spus,paleste comparat cu Parintele Paisie despre care insa tu spui ca abereaza...O sa iti mai pun niste intrebari, de ce teai nascut in Romania, si nu in India? Daca teai nascut aici, iti cunosti Marii Intelepti ai Neamului? De ce esti nascut Ortodox si nu buddist ? Din pacate nu cred ca vrei sa auzi decat ceea ce vezi in oglinda, nu ceea ce este dupa ea; daca ceva este conform convingerilor tale e bine, daca nu... Mentionez ca mam nascut ortodox, dar nu trait asa, ba chiar din contra am "sapat" mult la alte credinte,culturi,sisteme filozofice.Abia apoi mam intors spre ortodoxie. Am trait "spiritualitatea" ,tu ai trait ortodoxia?
Astept sa imi spui care convingeri sunt false,era firesc sa o faci atunci cand ai afirmato, in loc sa aduci in discutie soarele ce se invarteste in jurul pamantului...
Viata este un Bun Invatator, si Iisus este Viata...

Daniel Roxin spunea...

Toate cele bune!

Anonim spunea...

Buna ! Sunt Kasandra. Daniel, cred ca ar trebui sa explici destul de clar, faptul ca fiecare are dreptul la o parere, dar persoanele prea indoctrinate se pot manifesta direct in templele lor, fara sa impuna altora sistemul lor de valorizare, de parca gandirea lor ar fi epicentru. Insistentele unora sunt chiar usor deplasate, cu tot respectul, dar sa spuna ceva , iar apoi sa-i lase si pe altii sa se exprime liber asa cum au facut-o ei. Sper ca am fost inteleasa. Salut pe toata lumea!

Anonim spunea...

oameni buni ne dedublam in astral in mod inconstient in fiecare noapte, eu imi amintesc ca m-am dedublat de multe ori cand eram mica dar cei mari imi spuneau ca erau doar vise sau cosmaruri.. daca ar fi asa cum spun unii ca ne paraziteaza entitati si spirite rele la ora asta ar insemna sa fim toti posedati..frica este singurul dusman al nostru in momentul dedublarii..cititi William Buhlman dupa parerea mea este cel mai bun expert in dedublari la ora actuala si mai ales modul in care explica acest fenomen in cartile sale este unic..pe intelesul tuturor cu exemple de dedublari si multe exercitii.. alb de luna daca reusesti sa invingi teama si te dedublezi scrie pe blog cum a fost ,sunt curioasa...mai ales ca am si eu aceeasi problema..

Ciprian spunea...

@ Daniel , melsi de urari si de raspunsuri.
@ Kasandra, exact, fiecare are dreptul la o parere, si persoanele indoctrinate se manifesta uneori si in templu, din pacate cel mai mult o fac in afara(cine nu e "indoctrinat", intrun anume mod sau fel?! putini ajung sa isi spele creierii si sa isi curete inima, sa se nasca din nou...) Insistenta mea vine din dorinta de a scuti pe cei ce VOR ,de datul cu capul in perete , si de ai ajuta sa gaseasca usa fara atata suferinta, mie miar fi placut sa imi spuna cineva inainte de a "evolua" spiritual. Daca esti sigura de epicentrul tau, ma poti ajuta si pe mine, daca nu, vei fi deranjata ca nu poti sa arati epicentrul tau...Nu am "cenzurat" pe nimeni, din contra am dorit sa aflu niste raspunsuri, la niste afirmatii ,mai mult sau mai putin, gratuite.Si credema, nu doresc sa impun nimanui nimic...cer mult, ca daca cineva afirma ceva ,sa arate ca e adevarat ce sustine?! Libertatea de a spune ceva o are toata lumea, putini intelegem asta, si si mai putini reusesc sa sustina ceea ce spun...
@ Anonim, intradevar sunt 2 feluri de dedublare, constienta sau inconstienta, insa nu toata lumea o face. E gresita premiza ca toti ne dedublam in somn(in somn nu te dedublezi, nu esti in afara corpului, ci din contra esti in mintea si sufletul tau, doar unii se dedubleaza, nu toti...), de aici si afirmatia ca "ar trebui sa fim toti parazitati". Cu toate ca majoritatea sunt... Parazitii sunt Ganduri, Imagini, Sunete, Mirosuri, adica ENERGIE,care se manifesta pe diferite frecvente, si care iti modifica sufletul(indepartandute de Iubire, pervertindo sau mutilando). EX: un film cu o crima, te face martor la o scena la care singur nu ai fi reusit sa te gandesti, ceea ce iti modifica toata structura ta , adanc pana in maduva oaselor. In urma cu 50 de ani, un taran deal nostru traia o viata intreaga fara sa vada o astfel de imagine, se cutremura doar cand auzea asa ceva. Astazi....

Unknown spunea...

Ciprian, cred că te-ai convins de buna credință și echilibrul ce îl caracterizează pe Daniel,care ți-a publicat tot ce ai dorit să spui, chiar și anumite insinuări la adresa lui ...
Eu te înțeleg, ai convingerile proprii,ți le-ai afirmat deschis, ai criticat oarecum părerile exprimate aici , dar cred că drumul până la adevărul absolut e lung ... Eu, chiar dacă înclin spre anumite convingeri, știu că încă trebuie să cercetez foarte mult și poate o singură viață nu ajunge ...
Cred că Daniel nu va refuza niciodată un dialog în care însă nu vom încerca să ne impunem părerea cu pretenție de adevăr absolut ...
Cu respect, Elena

Anonim spunea...

Buna !( Kasandra )-uite, Ciprian ,nu te mai stradui mai mult decat trebuie , sa arati altora un drum. Tu ai drumul tau , eu sau altii pe al lor. Ceea ce este o valoare pentru tine ,pentru altcineva cine stie cum este.Cu spalatul creierului si curatarea inimii, cine poate sti ca i s-a intamplat sigur? Ca doar mintea lucreaza cu ce informatii are in dotare. Epicentrul meu? Zici sa te ajut? dar ce mi-ar da mie chiar asa o convingere ca ai fi fericit cu un epicentru ca al meu, sau eu cu unul ca al tau. Poate , la un nivel avem ceva in comun ,dar diversitatea si-a spus cuvantul privind omenirea. Respect punctul tau de vedere si-ti doresc tie si tuturor sa fie originali , fericiti si multumiti!

Ciprian spunea...

@Kasandra nu ma stradui mai mult decat trebuie, si nu ma stradui sa arat un drum , ci Calea. Fiecare are drumul sau, pe Cale umbla cine alege asta, si poti merge pe Cale fiind diferit, tocmai aici e marea minune, Dumnezeu chiar daca face copii nu face copi, doar originaluri. Creierul si inima iti sunt curate cand ai linistea, pacea si dragostea Dumnezeiasca, pe Hristos in mintea,in inima, in sufletul tau,cand ai murit si ai Inviat impreuna cu El, cand TRAIESTI nedespartit de El.Inca faci confuzie intre a crede si Adevar. Fiecare crede ce vrea si poate fi convins de asta, dar Adevarul e Unul, este Iisus. Epicentrul tau, daca este cel bun, este bun tuturor. Al meu este Iisus si te intreb cui ii poate face rau Hristos, Cuvantul lui Dumnezeu, Iubirea Divina?! Daca ai alt epicentru mai bun, aratamil si mie...
@Elena, sunt un vechi vizitator al blogului lui Daniel,si el este o persoana aproape de sufletul meu,din dragoste am scris ce am scris, si lam apreciat cu mult inainte de a scrie vreun raspuns
De "buna credinta" lui insa nu sunt deloc convins,dar credinta este a lui si face ce vrea cu ea, asa cum si tu poti crede ca ai nevoie de mai multe vieti pentru a cunoaste adevarul absolut, si asa cum pot si eu sa cred ca si o clipa poate fi deajuns pentru a Il cunoaste,fiecare crede ce alege...
Este scris pe undeva, mustral pe intelept si iti va multumi, dar nu il mustra pe cel mandru caci te va ura... Miam asumat acest diagolog, constient de tulburarile aferente, dar de unde aveti toti ideea ca vreau sa impun ceva? La tot ce am zis , am adus argumente, la ce mi sa spus am adus contra argumente. Asta nu inseamna a impune, ci a dialoga. Chiar daca am facut unele "insinuari", leam sustinut cu lucruri concrete, iar faptul ca au ramas intrebari neraspunse, spune multe despre "evolutia" spirituala a celor implicati in dialog.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru bunele intentii pe care spui le ai. Te imbratisez cu drag! Sa ai numai zile binecuvantate!

P.S. Esti liber sa crezi ce doresti despre "buna mea credinta"! Totusi, vezi ca ai tendinta sa ii judeci prea mult pe altii. Mai mult decat te judeca ei pe tine. Or, daca esti mai intelept decat noi, ar trebui sa te opresti inaintea noastra pe principiul ca nici binele nu se poate face cu forta si nici iubirea nu se poate da daca ceilalti nu o doresc...

Ciprian spunea...

E mare diferenta intre a judeca si a vedea. Pot sa privesc o femeie dezbracata fara a pleca in alta parte cu mintea, gandul. Nu o judec, o privesc. Nu judec, nu dau sentinte, ci iubesc. Poate o mama sa nu verifice cat e de cald laptele inainte de a il da bebelusului? Judeca ea, sau doar constata? Sau poate ar trebui sa il dea fierbinte, poate copilului ii va face bine...
Iubirea nu ia cu forta, dar se lupta si pana dincolo de moarte ...Inca respir...
Multumesc de sincerele imbratisari, iti raspund asemenea si iti doresc Bucurie

Daniel Roxin spunea...

Ciprian, acesta este ultimul mesaj pe care ti-l public!
Ii informez pe ceilalti cititori ai acestor postari ca Ciprian a mai trimis un mesaj, pe care nu l-am mai publicat, un mesaj de Inchizitor, in care imi facea o recenzie a cartii Magicianul Alb, calificandu-ma posedat de demoni si asa mai departe... Voi ceilalti ati fost calificati, alaturi de mine, ca "batuti in cap", ca oameni incapabili sa intelegeti adevarul, iar el, Ciprian, s-a erijat in cel care simte ca are misiunea de a ne salva sufletele. Mai mult pe ale voastre ca eu par cam pierdut si va mai pierd si pe voi prin ceea ce fac.
Prin urmare, pentru ca a depasit limitele decentei, nu ii pot permite sa mai posteze comentarii pe acest blog. Punct!

Elena spunea...

Magicianul Alb - o carte care mi-a plăcut foarte mult și am simțit nevoia să o recitesc.
Ai procedat corect, orice lucru are o limită, păcat că nu a realizat acest lucru.

Anonim spunea...

Personal , consider ca un om spiritual cu bune intentii se comporta elegant, si nu impune nimanui, sau ma rog nu tot arata calea , drumurile sau altceva. Nici macar nu se lauda ca a murit si inviat cu Isus , ci efectiv este urmat de altii pentru ca este minunat. Fac un apel la comunicare eleganta , flexibila , comunicare din care fiecare sa aiba de castigat experienta , si in nici un caz sa nu ne transformam in niste "avatari" doar pentru demonstratii ,etc, etc.--Kasandra--

Anonim spunea...

tu descrii o tehnica pe care multi nu o vor stapini.ceea ce-ti scriu e doar pt tine,cel ce intelegi.de la 16 ani am dus o batalie crunta cu ceea ce tu numesti vibratii.te-ai curentat din greseala,vreodata?asta simti.pentru mine e neplacut cu atit mai mult cu cit nu pot controla ceea ce se intimpla.ideea e ca mi-a fost frica ani de zile sa adorm pt ca intotdeauna se intimpla asta:ajunsese sa fie pt mine un cosmar faptul ca nu mai puteam adormi fara s-o patesc.m-am casatorit in ideea ca o sa scap de tot cosmarul asta si dupa citiva ani asa a fost.sau nascut copii ,care ma tem ca mostenesc acest"defect".uneori noptile cind o pateam nu intelegeam de ce partenerul de viata nu se trezeste sa ma ajute si incercam cu disperare sa misc macar un deget si sa ma trezesc.pentru mine este cumplit cu atit mai mult cu cit a inceput sa se intimple din nou.am incercat sa merg cu "valul"dar mi se parea ca nu numai vibrez da si ceva ca un curent portocaliu mi se plimba deasupra pielii.cu un efort extraordinar am reusit sa ma trezesc.as vrea sa n-o mai patesc da nu cred ca am succes.de asta spun ca numai cine nu stie isi doreste.eu una as fi atenta pt ca este periculos. dupa ultima experienta am crezut ca mor.mi-am revenit cu greu.si nu sint persoana care sa se sperie de moarte.as vrea sa fie ceva spiritual dar daca nu?stiu doar ca pt mine e un cosmar din care vreau ,dar nu ma pot trezi si nimeni nu ma aude si nu ma poate ajuta.o sa revin cu o alta intimplare care mi-a schimbat viata cu 180 de grade. cu respect anonim l 26

Cymatics spunea...

Superb articol.Abia dupa citirea intregii carti din care a fost preluat acest fragment,m-am lamurit ce se intampla(de vreo 10 ani) cu mine cand apareau(fara voia mea)seara la culcare aceste vibratii si sunete.Stiind cu certitudine ca sunt sanatos fizic si psihic,am inteles ca trebuie sa trec peste aceasta teama si sa ma abandonez pentru ca se vrea sa cunosc ceva prin aceste experiente.Asadar,dupa citirea cartii am trecut cu usurinta peste frica si mi s-a intamplat de cateva ori sa am dedublari partiale aparute tot involuntar,doar prin simplul fapt ca nu m-am mai opus,si am lasat totul sa decurga.Aceste experiente cu siguranta vor mai aparea dar acum le intampin fara rezistenta si cu deschidere spirituala.Numai bine!

Lukerrr1 spunea...

Sa spunem ca dai de entitati nu prea binevoitoare cam care ar fi cel mai rau lucru care ti s-ar putea intampla ? Sa ramai acolo ?

Daniel Roxin spunea...

pentru o fiinta lipsita de echilibru emotional si fara prea mult discernamant, o astfel de intalnire poate sa duca la nebunie. Unui om echilibrat si puternic, in schimb, nu i se va intampla nimic. Conteaza cine este cel care are experienta...

Lukerrr1 spunea...

Daniel, as vrea sa cumpar o carte legata de dedublare astrala ceva mai usor de inteles. Ce imi poti recomanda ?

Daniel Roxin spunea...

La sectiunea "carti online" de pe blogul meu, ai doua carti care trateaza acest subiect: "Calatorii extra-corporale" si "Viata dupa vita".

Horatiu spunea...

citeam ce scrie ciprian ...in anumite privinte are dreptate omsa felul in cae isi impune ideile (nu expune) ma lasa indiferent la substratul mesajului , cand pornesti pe im drum de trezire spirituala si cunoastere de sine , nu ai cum sa mai gandesti asa , primul lucru care il realizezi este ca suntem unul si acelasi lucru si ca cei din spatele cortinei incearca cu disperare sa nu realizam lucru asta prin toate etichetele astea , ortodox-budist, bun-rau, alb-negru ,bine imbracat-prost imbracat, si pot continua la nesfarsit.... si nu ai cum sa nu realizezi ca bani sunt singurul lucru care ne tine in sisteml asta de sclavie acceptata ...
ma intreb cum vor reusi sa dam jos masca asta formata in timp numita ego, caracter, personalitate ...nu stiu ..spunetii cum vreti ...

Andrei spunea...

buna!ma numesc Andrei si am avut cateva experiente de dedublare astrala.prima s-a produs in urma unui accident grav petrecut ku aproape un an in urma.de atunci am inceput sa am tot felul de experiente de dedublare(cu toate fenomenele prezentate de voi(vibratii,sunete,etc))si pe langa mi s-au dezvoltat tot felul de ciudatenii "paranormale"..in fine.Curiozitatea mea cea mai mare in momentul asta e de ceatunci cand ma intorc inapoi in corp pot sa fiu de doua ori acelasi(adik sa am gandirea asta fizica si si pe cea a spiritului k si cum as fi de doua ori constient in acelasi timp si fizic cum sunt akum si ku spiritul k at knd sunt dedublat)?dak stiti careva ceva despre asta va rog f mult sa-mi explicati.mi se intampla f multe lucruri iesite din comun iar in momentul in care mi se intampla mi se pare atat de natural k zici k am facut din totdeauna asa ceva si asa kum suntem noi in mod obisnuit e foarte limitat de noi insine pt k toti avem capacitatea de a fi asa cum mi se intampla.va multumesc si astept un posibil raspuns la intrebare?:)

Andrei spunea...

akum kateva zile in urma unei dedublari am stat langa mine si eu cel fizic eram constient de dedublare si eram paralizat si imi era frik iar eu cel spiritual stateam langa mine si imi spuneam corpului fizic sa ma linistesc k e bine asa si k nu am de ce sa imi fie frik.m-am linistit (corpul fizic)avand incredere in mine(in corpul astral)si atunci eu(corpul astral) am inceput sa ma gandesc sa misc corpul fizic cel paralizat si am reusit sa misc piciorul stang si mana dreapta asta in timp ce eram dedublat si constient in ambele planuri.knd am revenit inapoi am f foarte foarte uimit de mine si nu imi venea sa cred ceea mi s-a intamplat.dak e sa stiti kre vre'o explicatie cat de cat rationala ,va rog sa imi spuneti.va multumesc si astept raspuns :*

Iolanda spunea...

Buna seara! Tin sa mentionez, sa subliniez, de fapt, ca e foarte, foarte intresant acest blog si are o gramada de subiecte frumoase! (pacat ca l-am descoperit de abia acum...si am mult de citit :) din urma)
Referitor la dedublare...cred ca etapele si exercitiile din video-ul aratat mai sus sunt OK. Am realizat ca ma dedublez de cand eram mica...numai ca eu credeam altceva si anume ca am vise sau viziuni. Aceste vziuni le aveam doar in momentul in care ma asezam pe pat si inchideam ochii. acum am realizat ca ma dedublam. Insa de ceva tmp le fac constient si sincer ma cam sperie, pt ca realizez trecerea. De ex. primele dati am simtit ca ma trage ceva ''o forta'' si m-am gandit ca nu este bine sa ma traga nimic... si imi era si mai frica, apoi, intr-o seara m-am gandit sa ma detasez si am reusit. Ciudat este ca nu ma vedeam in pat, apropo de postarea lui Andrei, il vedeam doar pe prietenul meu, care dormea duss ataat... un lucru nu-l inteleg...daca imi explica si mie cineva...dc ma tragea acea forta, entitate, sau eram doar eu care ma chinuiam sa ies? nu intelegg?! In fine... am realizat ca trebuie sa mai lucrez la partea cu frica si diferitele entitati! Am observat ca ma dedublez repede ultimele cuvinte sunt: '' mi se intampla, iar...'' o seaara furmoasa si succes in tot ce faceti, dl. Roxin!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc si succes! :)

Ana-Maria spunea...

Desi nu am avust experiente de dedublare, am experiente de atacuri demonice prin vis, sunt foerte legata de preoti si incerc ca si Ciprian sa ajung in inima. dedublarile astea sunt foarte periculoase,poate n-o sa ma crredeti pentru faptul ca nu am experimentat asta, dar cititi carti religioase inainte de a citi despre astfel de experiente. Celor care se dedubleaza le este imposibil sa nu se intalneasca cu spiritele cazute de sub cer, pentru ca ele sunt si cele mai de jos, cu care se intalneste si sufletul cand iese din corp in marea lui calatorie. Doar ca atunci cand omul a murit spiritele respective se arata in toata uraciunea lor, ca nu mai pacalesc pe nimeni si vor doar sa puna piedici sufletului in urcare, iar noi le percepem asa cum sunt. Cand inca nu am murit, si doar ne dedublam, spiritele respective se vor preface a fi evoluate si ca vor sa te ajute si sa-ti ofere protectie, dar nu vor decat sa te insele, sa nu vii la cunoasterea ADEVARULUI, iar finalul este intr-adevar demonizarea. Nu as recomanda nimanui sa incerce asta fiindca e foarte periculos! Cautati-l pe dumnezeu, lasati spiritele demonice in lumea lor, ca aveti tot timpul din vesnicie sa va intalniti cu ele! Doamne Ajuta pe toata lumea, si ma iertati daca v-am suparat cu ceva.

Doru V. spunea...

Subscriu cu cele expuse de Ciprian și Ana Maria, din proprie experiență.Sunt cât se poate de interesante documentarele tale, Daniel, dar te rog să fii un pic mai precaut în legătură cu ceea ce nu cunoaștem încă în profunzime. Într-adevăr, înțelepciunea indiană și cea a sfinților părinți ortodocși trasează calea în desăvârșirea spirituală. Practicați purificarea mentală, postul, dar mai presus de toate, concentrați-vă pe ”chakra inimii”, rugați-vă lui Dumnezeu și Fiului. Alfel, vă supuneți unor riscuri pe care nici nu le bănuiți. Transcenderea pură trebuie să se facă numai pe ruinele egoismului și pe fondul relației sincere cu sinele profund. Dumnezeu tatăl, sau conștiința supremă, eternă,prin legile sale, hotărăște ”drumul” tău prin straturile subtile. Repet, setea de cunoaștere profundă sau de experiențe ”paranormale” nu trebuie disociată de iubirea pură, devoțiunea față de divinitate și semenii noștri.

Ana-Maria spunea...

Pentru cei ce cred ca sunt destul de pregatiti sa experimenteze dedublarea, si sunt ferm convinsi ca vor beneficia de protectie divina, am de relatat din viata sfantului Simeon Stalpnicul, care atat s-a nevoit in rugaciune, urcat la 16 m inaltime pe un stalp zi si noapte, de aici ii vine si numele, si foarte ravnitor cum era, veneau la el multi bolnavi, oameni cu probleme pe care ii vindeca prin rugaciune. Si mama lui cand venea sa-l viziteze o indruma acasa, spunandu-i ca au timp destul in vesnicie sa stea impreuna. Numai ca diavolii aveau si mare necaz pe el pentru increderea lui in Dumnezeu si sarguinta sa, dar el ii invingea de fiecare data prin smerenie si rugaciune.Pana intr-o zi... cand intr-una din vedeniile sale s-a aratat diavolul sub forma unui inger al lui Dumnezeu, venit cu carul de foc sa-l rapeasca la cer. El a pus piciorul sa urce, insa ingerul sau pazitor i-a dat in gand sa-si faca semnul crucii inainte de a urca cu totul, si vedenia s-a naruit brusc, nu inainte ca diavolul din rautate sa-l loveasca cu sabia in picior, de la care sfantul a patimit mult, cu viermi care l-au mancat de viu nu inainte de a se pocai pentru greseala sa. Atunci cum puteti fi siguri ca acea ,, protectie" vine din partea cui trebuie cand nici acei nevoitori ai lui Dumnezeu nu au scapat de inselare. Daca nu am avea toti atata mandrie in noi sa credem ca suntem mai deosebiti si ca putem in multele noastre pacate sa vedem ingeri sau alte entitati divine, si am zice in schimb cand vin ispitele Doamne sunt prea pacatos, nu-mi este mie dat sa mi se descopere taine ale Tale, ispitele s-ar departa de la noi pentru smerenia noastra. Nu cert pe nimeni, nu fac pe lupul moralist, doar constat cu tristete cat de mandri suntem si batjocura demonilor, nici eu nu sunt cu nimic mai presus,ci mult mai pacatoasa. Poate vom mai vorbi despre lucrurile astea, reflectati cu totii, pana atunci Doamne Ajuta , si sa mai trecem o noapte cu bine! Multumesc domnului Roxin ca ne da posibilitatea si noua celor contra dedublarii sa ne exprimam. Celor care vor sa afle o parere a unui mare duhovnic parintele Iustin Parvu, este oricand binevenit in Moldova, la manastirea Petru Voda, sau mai jos la calugarite unde sta de cand este bolnav. Este si vazator cu duhul, dar din smerenie nu spune nimic. Intrebati-l tot ce va framanta, sau pe alti preoti mai evlaviosi din orasele voastre, mai ales din manastiri. In Bucuresti la Negru Voda, etc

Anonim spunea...

David Wilcock: drumul către înălțare (RO)
http://www.youtube.com/watch?v=uuShBDBE6IM

Anonim spunea...

ma minunez de ce spune dl. Ciprian,este incredibil!oameni buni,toti traim momentul decorporalizarii,nu neaparat numai din timpul noptii,ci de fiecare data cand dormim(poate fi si ziua,orice moment al zilei).
Problema este ca nu toti simtim asta,sau nu intotdeauna,iar din cate am citit,primul semn prin care ne putem da seama ca urmeaza decorporalizarea,este acel tresarit(am auzit pe cineva avizat vorbind despre asta).
Daca in acest timp am fost deranjati cand doar atipisem,asa cum se zice,ne intoarcem in corpul fizic(trezirea este brusca).
Spun toate astea pt ca chiar mi s-au intamplat,n-am de ce sa fabulez.
Am avut nenumarate experiente de acest fel,lucru care se intampla oricaruia dintre noi,numai ca nu constientizeaza.
De multe ori mi se intampla sa nu ma trezesc imediat si sa simt cum corpul energetic revin treptat in cel fizic,timp in care constiinta imi e treaza,aud ce se petrece in casa,etc.
Daca stau bine sa ma gandesc,cam de la vreo 4 ani mi se intampla sa simt cum plutesc,dupa care urma trezirea,insa o data cu trecerea anilor(acum am 28),senzatiile au devenit mai intens(vibratii foarte puternice,uneori chiar un huruit,ca si cum eu as fi sa spunem un vehicol spatial....cam asta era senzatia).
Nu-mi doresc sa incerc experimente,sa invat cum pot s-o fac in mod constient,pentru ca o traiesc frecvent,si credeti-ma,este destul.
Va multumesc pentru ca m-ati ascultat si va urez toate cele bune! Cu respect, Cristina S.

A.L.B. spunea...

Interviul cu David Wilcock este... sa zicem mult de asimilat. Fizic m-a pus la orizontala. Numai asa l-am putut parcurge pana la capat. Dar, desi mi s-a parut frumos povestit si responsabil in acelasi timp, din pacate a avut un loc in care m-a lasat cu semne de intrebare. Este vorba despre momentul in care David Wilcock spunea ca avem cutremure, furtuni si alte cataclisme pe planeta datorita faptului ca inca nu ne-am echilibrat energia pozitiva cu cea negativa (sper sa fi frazat cat mai apropiat de ceea ce el intentiona sa spuna; cel putin acesta este mesajul pe care l-am inteles eu). Urmarind o multime de documentare despre spatiul cosmic, viata si sistemele (planetele) care suporta viata, oamenii de stiinta (NASA) au ajuns la concluzia ca printre conditiile necesare (zona habitabila a unei stele, existenta apei, existenta unui camp magnetic, existenta atmosferei etc.) se numara si placile tectonice. Miscarile placilor tectonice sunt cele care reimprospateaza materialul necesar vietii. Ei bine, miscarile tectonice si activitatea vulcanica produc cutremurele, tsunami-urile si alte "cataclisme" despre care am inteles ca David vorbea in cele 3 ore de interviu. Asa ca aici mi se rupe "filmul documentar" ca sa ma exprim asa. Nu stiu cum sa asimilez informatia.

Anonim spunea...

Eu nu reusesc sa ma ridic din corp...pur si simplu...nu ma gandesc la nimic si totusi nu merge...ajutaţi-mă si pe mine va rog..

Synthesis spunea...

@Ciprian
@Ana-Maria
Interesant ca Calea voastra presupune o frica pe care v-o ascundeti!
Cand va puneti problema pericolelor din timpul dedublarii cred ca ar trebui sa va puneti intrebarea: "Nu cumva ceva impur din mine ma face sa atrag astfel de entitati si experiente neplacute?".
@ Anonim 8 iulie 2012, 13:19
Probabil nu ai acumulat inca suficienta energie vitala/chi/prana in corpurile subtile ca sa poti sa te dedublezi.

Jurnalul spunea...

nu stiu cum sa o numesc,dar cu siguranta trairea pe care o voi povesti are legatura in mod cert cu meditatia. Atunci cand inchid ochi de fapt imi deschid ochi intr-o alta lume. Meditatia are loc intr-un mijloc de transport stand pe un scaun. de multe ori intru intr-o stare de relaxare, numai am dureri in jurul ploapelor si musculatura fetei este partial relaxata. de multe ori corpul meu , intr-o astfel de meditatie, a interpretat mersul de autobuz intr-un mod opus. de exemplu: daca autobuzul mergea in fata , in mintea mea starea era opusa, cu exceptia miscarilor de stanga si de dreapta. Mentionez ca nu este un vis sau o alta forma de imaginatie. e vorba de o stare constienta. sunt constient de ce se intampla in jurul meu si totusi sunt concentrat pe meditatie si am acest rezultat care uneori ma uimeste. majoritatea povestesc meditatia ca pe o desprindere de tot ceea ce este injur, ce ar putea fi?

Pavelina spunea...

Dedublarea astrala este un fenomen pe care toti il practicam in fiecare noapte, in mod inconstient.

In astral, fiecare merge in nivelul vibrational caruia ii apartine. Lumea astrala are 3 nivele: inferior, mediu, superior. Accesul in fiecare dintre acestea se face pe baza vibratiei personale, in mod automat.

Sigur, o vibratie joasa te duce in astralul inferior unde gasesti creaturi si scene de cosmar. Si da, risti sa dai de belele.

O vibratie inalta te duce in astralul superior unde ai acces la tot ce poate fi mai inalt.

Majoritatea oamenilor merg in astralul mediu pentru ca vibratia lor este medie.

Atentie! Cei care au impresia ca, practicand religia care ne este bagata pe gat(cu toate minciunile grosolane pe post de mari adevaruri, dincolo de care se afla intentia marsava de a pierde suflete ratacite si neajutorate), sunt de vibratie inalta, sunt intr-o mare eroare. Sa nu le fie cu mirare ca sunt paralizati de frica la gandul de a merge in astral. Pentru ca simpla pasire acolo le vadeste ratacirea in care se afla.

Si un adevar mai dur: ti-e groaza ca, in astral, corpul tau va fi preluat de altcineva - in plan fizic cineva deja face asta.

Lumea astrala functioneaza deci ca o oglinda a nivelului la care te situezi in lumea fizica. De aceea, daca vreti sa evitati astralul inferior cu atrocitatile lui, elevati-va vibratia si accesati lumea astrala numai cand ati indepartat orice paraziti din viata voastra si sunteti protejati de orice posibila intruziune.

Mergeti insotiti de maestrul vostru interior, ghidul interior, sinele divin, Isus sau orice alta entitate cu care va simtiti in siguranta. In acest fel, va veti sti protejati, ghidati si legitimi.

Unknown spunea...

@Ana-Maria:

"poate n-o sa ma crredeti pentru faptul ca nu am experimentat asta,
dar cititi carti religioase inainte de a citi despre astfel de experiente.
Celor care se dedubleaza le este imposibil sa nu se intalneasca cu spiritele
cazute de sub cer"


Consider asta o pierdere de timp in calea cresterii spirituale. Religia descurajeaza
proiectiile astrale
, in ciuda faptului ca mai demult preotii erau singurii care
practicau in secret iesirea din corp.
Tot religia descurajeaza(dandu-ne argumente
care sa ne sperie) discutiile in vis cu persoane decedate pe care le cunoastem.


Oare de ce?... Ei sunt cei mai in masura sa ne dea informatii de acolo si de asemenea
si entitatiile spirituale care ne apar in vis(ghizii nostrii spirituali). Ni se impune
sa credem ca sunt de fapt demoni care ne vor raul. Tot respectul si stima pentru cei
care au luat in considerare si au pus cap la cap informatiile obtinute de la ghizii
lor spirituali si persoane decedate din vise. Religia urmareste sa ne tina in frau cu
frica. Frica(amenintarea subtila) este foarte utila daca se doreste controlul maselor.
Permite acceptarea indoctrinarii in sufletele noastre, fiind prea perocupati cu frica.


Eu am avut ocazia sa intalnesc ghizii spirituali in vis si m-au calauzit foarte bine.
Intr-un vis am fost ghidata prin "poluarea" din astral(dimens.4) ca sa ajung la bunicul
meu decedat(mai multe voci feminine vesele ma ghidau sa merg sa il intalnesc). Am simtit
ca ajung la el pe o scurtatura.


Odata trebuia sa merg la interviu si eram foarte anxioasa(la facultate am fost indoctrinati
ca va fi ceva gen lupte gladiatorice). Eram atat de panicata/stersata si simteam ca tremur.
In vis, "o fetita" a stat tot prin preajma mea si vorbea cu mine, iar cand m-am trezit,
nu am mai fost stresata si am scapat de a mai avea si probleme la stomac pe baza nervoasa.


Si eu sunt deacord cu:
@Pavelina:
"In astral, fiecare merge in nivelul vibrational caruia ii apartine. Lumea astrala are 3 nivele: inferior, mediu, superior. Accesul in fiecare dintre acestea se face pe baza vibratiei personale, in mod automat.
Sigur, o vibratie joasa te duce in astralul inferior unde gasesti creaturi si scene de cosmar. Si da, risti sa dai de belele.
O vibratie inalta te duce in astralul superior unde ai acces la tot ce poate fi mai inalt."


Plus, de cateva ori cand am avut un cosmar...am facut semnul crucii pe ce ma speria si am
scapat.


P.S. Pentru trezirea din decorporalizare, sa luati aer adanc in piept-se va intrerupe
paralizia somnului(Lucidology101).

Anonim spunea...

buna la toata lumea! daniel,ai un blog foarte interesant si ma bucur sa vad ca exista aici si multe informatii legate de decorporalizare/dedublare.eu am inceput sa am experiente de dedublare spontan,in urma cu 2 ani si de atunci se intampla aproape saptamanal,depinde de anumite conditii.am trecut prin toate etapele:vibratii,zgomote,senzatii de plutire,ridicat din corp,rostogolire.apoi am primit si vizite de la fiinte care nu aratau uman,dar care nu mi au facut rau si cu care am incercat sa vorbesc,desi nu mi a iesit.am primit vizite de la spiritul unui amic care s a sinucis,apoi de la o entitate intunecata,care m a speriat groaznic si de care am scapat cu rugaciuni.mi a fost frica de prima data cand am privit in astral,frica de absolut orice mi se intampla.m am si rugat sa scap de asta si imi era groaza sa adorm,dar experientele au continuat.insa acu m,cand privesc in urma nu as renunta la experientele astea pt nimic in lume.frica pe care am invins o in astral m a ajutat sa inving si multe frici din viata reala.pe mine aceste experiente m au imbogatit si acum,daca se intampla sa treaca doua sapt si nu ies din corp,mi se face dor .am integrat aceste experiente in viata mea de zi cu zi si mi se pare cel mai firesc lucru din lume.momentan,nu fac mare lucru in astral,ma plimb prin casa sau prin curte,dar pentru ca nu imi mai este frica deloc,nu mai primesc nici vizite neplacute.nu mai am frica,ci astept cu bucurie sa se intample cu speranta ca poate imi voi vedea si ingerii pazitori intr o zi.ma bucur sa vad ca atat de multa lume are experiente,la inceput eu credeam ca am luat o razna,mi se parea imposibil iar acum mi se pare greu de crezut ca gandeam asa.am fost mereu deschisa spre lumea spirituala,dar nu ma asteptam sa mi se intample mie ceva.oricum,daca lasam frica deoparte si ne bucuram de aceste lucruri,nu avem decat de castigat.pace! mira

Anonim spunea...

Dragii mei,dupa parerea mea e foarte bine sa cautam sa ne satisfacem insetarea de care am fost asupriti ani de-a randul de catre factori externi care evident tin sa cred ca si la ora actuala chiar daca sa diminuat intimidarea si controlul prin violenta,tin sa precizez ca acest subiect va revolutiona informatiile pe care le detine omenirea privind cine suntem noi cu adevarat,de unde venim si care este menirea noastra.
Va dati oare seama ca aceasta forma de cunoastere pe care sunt sigur ca a fost experimentata de diferiti maestri spirituali,oameni din toate categoriile religioase,aceasta forma de cunoastere individuala ar insemna sfarsitul idolatriei ,nu vreau sa aduc ofense nimanui parerea mea este ca crestinismul ASTAZI nu cel care a fost este o idolatrie..o idolatrie mascata pe control..tinand de pericol in dedublare astrala cred ca nimic nu se poate intampla fara acord..

Sarah spunea...

E foarte usor sa iti pacalesti mintea,daca pot sa spun asa. Am ajuns sa cred ca exista mai multe dimensiuni, ca moartea inseamna trecerea in alta dimensiune. E fascinant cat de multe poti afla doar iesind o singura data din trup. Nu toti pot face asta.E adeavarat. Nu toti au acest..drept. Dar unii nici nu ar trebui sa incerce. Nu poti sti ce vei gasi acolo si daca intrii in ceva, nu mai poti da inapoi. Curiosii nu vor reusi. Reusesc doar cei chemati de exterior..daca intelegeti ce vreau sa spun.. Sunt multe de spus..

Anonim spunea...

Daniel, se stie ca ascultand anumite sunete pe anumite frecvente este favorizata dedublarea. Te rog spune-mi daca stii ceva despre frecventele Rife sau daca ai cumva frecvente pentru dedublare respectiv pentru revelarea existentelor anterioare. Un link sau daca poti sa-mi trimiti pe mail m-as bucura. starsyspro@yahoo.com Multumesc! Apreciez foarte mult tot ce faci! Mult succes! Dan P.

tyyggh spunea...

Salut!si eu sunt interesate de lucrurile acestea dar cum imi pot infrange teama? Am 13 ani si un frate de al unui prieten de al me a reusit datimi niste sfatu?:.


Daniel Roxin spunea...

Sfatul meu este sa te ocupi de acest tip de experiente peste vreo 10 ani...

Anonim spunea...

Salut! am achizitionat un aparat Mind Synergy pe care il folosesc de o luna si doua saptamani si sunt multumit de efecte, acum merg pe programul 4 (excursie in alfa),in fine saptamana trecuta dupa o sedinta m-am pus sa dorm, (era in timpul nopti), a inceput sa mi se auda un tiuit la urechea dreapta si pe cand sa adorm mi-au aparut tot felul de imagini, dar interesant cand am reusit sa adorm a doua oara am intrat intr-o stare de plutire nemaintalnita , urmata de o imagine a unui camp verde foarte placut, o vedere clara pe care ochii umani nu-i poate face, vedeam cum pluteam asupra campului si constientizam asta, incet , incet a disparut imaginea deasemenea si aceea stare placuta de plutire, oare ce ar putea fi aceasta experienta constienta?

Anonim spunea...

si eu patit-o de vreo 3 ori ,de fiecare data fara sa vreau ,stateam pe hol ascult povestile alor 2 rude de-a mele si dintr-o data am simtit un fior ceva ciudat si nu m-am mai putut misca ,apoi am simtit o usorare era faptul ca ieseam din corpul meu si am iesit din corp imi priveam sufeltul ,e-ul ce-o fii fost si puteam privi prin el plus vedeam si corpul meu rudele mele holul ,nu simteam suflarea mea nu auzeam nimic cred ,eram usor pluteam la 1 metru distanta si la jumate de metru fata de sol ,a fost bine insa a inceput maicamea sa ma strige ca nu raspunema la ceva ce ma intrebau si am revenit brusc in corp buimacit ,am mai patit o data asa mai intens dimineata stateam in pat si dintro data nu mai respiram normal am simtit o usurare si am iesit din corp cam la un metru ,insa nu am rezistat mult sa stau fiindca m-am temut caci corpul meu va patii ceva dat fiind faptul ca nu prea mai respiram

emi spunea...

Buna.As vrea sa stiu daca cineva care a experimentat dedublarea s-a vindecat de o boala pe care o avea atunci cand a revenit in trup.O zi buna!

mada spunea...

Buna, Danil. Vreau sa iti povestesc in privat ce mi s-a intamplat si vreau sa ma sfatuiesti pentru ca imi este un pic de teama.

Anonim spunea...

Si EU am astfel de experiente si nu ma simt bine deloc.as vrea sa nu Mai am

Anonim spunea...

Am impresia ca Raman acolo fac eforturi Mari sa imi revin

Anonim spunea...

Salut,all!

Incerc de ceva timp sa ies constient din corpul fizic insa nu prea reusesc,mi sa intamplat uneori sa constientizez ca este vis si odata si am zis acest cuvant ''constientizare'' sa dizolvat visul sa facut negru si pe urma am iesit in sus ,nu vedeam clar,au fost unele noptii in care ma ridicam in sus si pe urma coboram in jos am inceput sa ma panichez auzeam niste sunete si niste ochii rosii,pe urma mam calmat si am zis doamne ajutama,intr-o noapte eream in camera si era o batrana care spune-a ca nu crede in dumnezeu ,si incercam sa zic ca dumnezeu exista ,insa mi sa intamplat sa zic un cuvant ''posedare'' fara sa vreau si o umbra neagra a inceput sa-mi intunece vederea si ma tragea afara din camera,se inchide usa si eram aproape scos din camera cand am privit la tavan si am zis doamne ajutama,si am auzit o voce care a zis ''intra in camera'' forta acelei umbre nu mai erea puternica mam pus in pat si am zis iesi afara din mintea mea ,ceea ce vreau sa spun ca dumnezeu exista si sa cereti ajutor mereu daca vi se intampla ceva.

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor.Si eu am experimentat fara voia mea o iesire din corp si o revenire,si nu in timpul somnului,eram treaza.Premergator la aceasta iesire am simtit un frig glacial in corp si in camera,apoi am crezut ca am cazut pe jos ptr ca am simtit cum am cazut din canapea f ,dar in acelasi timp acest corp spiritual era atras spre iesirea din casa,plutea la nivelul solului.
MI AM vazut corpul pe canapea si era invinetit ca un cadavru.
Nu vroiam sa l parasesc ptr ca simteam ca misiunea mea pe pamant ar putea continua sa fac lucruri bune.
Stiam ca daca ma las atrasa spre usa nu ma mai intorc,atunci o disperare cumplita mi s a produs.
Am inceput sa tip dar nimeni nu ma auzea.Mi am dat seama ca numai Dumnezeu ma poate ajuta.
Vroiam sa ma rog dar nu cunosteam nici o rugaciune,eram mult prea disperata sa rostesc o rugaciune,atunci am inceput sa repet In Numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,
de fiecare data cand spuneam acest corp spiritual se aproia si mai mult de corpul fizic.
Deodata m am simtit aruncata in canapea de la o distanta si iata ma revenita in corp.
O spaima imensa ,ciudat cainele se agita la usa vroia sa intre in camera,un caine de care imi era frica.l am lasat sa intre in camera ,a vrut sa ramana cu mine pana dimineata .ma veghea nu a inchis un ochi.statea cu capul pe pieptul meu si se uita in ochii mei.
in fine am trait aceasta experienta si nu numai ,dar m am rugat la Dumnezeu sa nu mi se mai intample.

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor.Oameni buni uitati aceste experiente produse cu propria vointa!Este cutremurator ceea ce faceti cu corpul si sufletul vostru.
Am trait aceasta experienta fara voia mea si numai cu ajutorul lui Dumnezeu m am intors in corp.Va jucati cu moartea!Fiecare este liber sa aleaga ce face cu viata lui,dar nu este mai bine sa stam linistiti?stim ca exista aceste experiente dar cu voia lui Dumnezeu nu cu a noastra!Nu sunteti crestini?sau preferati poate alte religii?Fiecare plateste ptr faptele sale.
Doamne ajuta sa va lumineze Dumnezeu !

Daniel S. spunea...

Salut Daniel,
vroiam sa stiu daca aceasta dedublare se poate realiza in timpul somnului, imediat dupa ce adormi.
De exmplu mi s-a intamplat de foarte multe ori, ca atunci dupa ce adormeam sa ma trezesc ca si cum as visa si sa vad toata camera si din cauza fricii sa incerc sa ma trezesc, constient fiind de ce se intampla si sa nu reusesc sa ma misc, si apoi sa ma trezesc intr-un final dar foarte speriat.
Astept un raspuns din partea ta.
Multumesc!

Anonim spunea...

Buna!
Eu experimentez asta de cand aveam 10 ani.Am reusit sa ma dedublez abia acum la 16 ani.Primele 2 dedublari au decurs ok si fara nicio teama.M-am teleportat intr-un alt colt al camerei mele si pretindeam ca sunt o pisica :)),ceea ce m-a amuzat.Dar dupa cateva luni,la a 3-a dedublare,am crezut ca nu ma mai pot intoarce inapoi in corpul meu.Adica era totul negru in fata ochilor mei,desi eu am o luminita de noapte in camera.Nu mai puteam sa gandesc,nu mai puteam sa ma misc,nu-mi pot explica acest lucru.
M-am interesat mult despre acest fenomen si am vazut ca multora li se intampla,lucru ce m-a mai linistit.Insa inca nu pot sa il stapanesc.De cand am auzit ca altii au anumite vedenii,ori vad anumite entitati inferioare,de atunci imi e frica sa nu vad si eu,insa eu nu am vazut niciodata vreo entitate inferioare in nicio experienta ca asta.Mi se intampla foarte,foarte des sa ma trezesc in lumea astrala si sa nu pot sa trec la etapa urmatoare!Ba chiar dupa ce ma trezesc,uneori trebuie sa ma chinui sa ma trezesc de-a binelea,pentru ca sa nu mai am aceasta experienta.E ca si cum ma adoarme,ma trage inapoi ca sa ma trezesc din nou in lumea astrala.Acest lucru ma irita si ma sperie in acelasi timp.Plus ca nu sunt inca capabila pentru o astfel de experienta,desi chiar imi doresc acest lucru,pentru ca trebuie sa invat sa fiu puternica.Totusi ma simt cam pierduta.Mi se intampla o groaza de lucruri in ultima vreme si simt ca am nevoie de ajutorul unei persoane.
Recent am descoperit ca am si un fel de clarauditie.Cand inchid ochii,inca treaza fiind,incep sa aud tot felul de sunete,zgomote.Ba ca se sparge o farfurie,ba se varsa apa pe jos,ba tot felul de voci,unele care au fost auzite pe parcursul zilei normal.Gen un coleg m-a intrebat daca vreau sa vin la serbare,si apoi eu mai pe seara aud din nou aceasta intrebare.Dar asta este doar o exceptie.Ce sa fac?
Cand aveam 5 ani am vazut o umbra neagra in fata patului meu,apoi pe la 10 ani la fel,si am tipat de frica,noroc ca eram cu mama in camera.
Sau uneori am un fel de viziuni,dar doar in legatura cu un coleg de la liceu.Si mi se intampla asta rareori,dar cand mi se intampla,il vad exact asa cum este imbracat in ziua aceea.
De ce mi se intampla toate astea?Astept un raspuns,multumesc foarte mult! :)

Anonim spunea...

Buna,cand mai intampini astfel de situatie zi ''Doamne ajutama'' o sa vezi ca iti va oferi ajutor,eu sunt baiatu de mai sus,in care scriu ca ma tragea afara din camera ceva intunecat,si am zis ''doamne ajutama'' si am auzit o voce care a zis ''intra in camera'' Iar uneori cand incepi sa te calmezi se termina chestiile acelea ciudate care iti apar

Anonim spunea...

Bună ziua!
Pentru mine, experiența decorporalizării, este un moment terifiant. Prima dată, m-am desprins de corp într-o noapte în care , fizic, mă simțeam foarte rău. M-am desprins de corp până la jumătate, și mă priveam pe mine dormind. La nivelul tavanului pluteam tot eu- a treia Eu, care nă privea pe mine, privindu-mi corpul. Cea de a treia eu, nu avea gând, sentiment, emoție...ci doar observa. Era o masă de energie pe care eu atunci am văzut-o gri...și asta mă întristează și în ziua de astăzi. Eu cea de a doua, aveam trăsăturile corpului fizic, doar că aveam dimensiunea acestuia la jumătate. Un singur gând mi-a trecut deodată și acela a fost că, trebuie să mă întorc în corp, pentru soțul meu....moment în care am intrat în corpul care brusc s-a ridicat. Altă dată, în timpul somnului, m-am văzut la nivelul tavanului, simțindu-mi și corpul în același timp, fricile, senzațiile, tot. Am văzut ceva gri, care intra în mine pe la nivelul capului, senzația de posedare era apăsătoare, dureroasă, cumplită...A încercat să intre și să rămână în corpul meu de două ori, și nu a reușit, deși eu nu știam să lupt împotriva a așa ceva. Altă dată, m-am așezat în pat după o meditație de 15 minute. În clipa în care m-am așezat în pat, soțul meu sa ridicat și a mers la bucătărie să fumeze o țigară. M-am așezat pe o parte, și am început să simt o vibrație puternică în corp, din vârful degetelor de la picioare până în vârful capului, în fiecare fibră...această vibrație creștea și creștea, o puteam auzi ca un vuruit, mi-au amorțit palmele și mi-au pocnit urechile ca atunci când ești în avion, și atunci gândul mi-a fost că nu voi rezista fizic la așa ceva. După acest gând, m-am văzut în șezut la marginea patului, am întins mâna către veioză să o aprind, am încercat de trei ori și nu s-a aprins. Imediat m-am văzut în pragul ușii din dormitor...vroiam să merg după soțul meu, îmi era frică. În pragul ușii am căzut la podea, mă simțeam făcă nicio putere. Am ridicat privirea doar, și am văzut un suflet care mă privea într-un fel miștocărește..mi s-a părut mie. Mi-am spus că nu poate fi soțul meu, deoarece soțul meu este mai înalt. În acea secundă, l-am văzut pe acest suflet cum m-a luat de un picior și m-a aruncat la nivelul tavanului înapoi în corp. În secunda aceea gândul mi-a fost că așa ceva nu este posibil și trebuie să fie un vis. Înapoi în corp trezindu-mă, m-am ridicat în șezut la marginea patului, am întins mâna spre veioză să o aprind, am încercat de trei ori și nu s-a aprins. M-am ridicat, am ajuns în bucătărie, soțul meu avea țigara abia aprinsă. L-am întrebat cât a trecut de când el a ajuns în bucătărie și eu l-am urmat, și el a spus...câteva secunde. M-am îngălbenit la față. I-am povestit tot, și i-am exemplificat cu veioza, care...s-a aprins. Altă dată, așezată în pat fiind, era seară, am început să simt iar acele vibrații , puternic, și atunci în mintea mea (nu dormeam), mi-am propus să nu ies, de frică. Și îmi repetam că nu voi ieși, că nu îmi doresc, categoric...astfel că, deodată, corpul meu s-a zbătut puternic...și soțul meu s-a speriat. Altă dată, eram în pat, trează încă, cu pisoul dormind pe pernă cu mine. Am simțit vibrația mai puțin și deodată m-am ridicat în șezut la marginea patului. În biblioteca din fața mea, am putu vedea pisoiul dormind, ceea ce m-a făcut să mă gândesc că ceva nu este în regulă. Mi-am spus că într-o fracțiune de secundă pisoiul nu avea cum să se mute de pe pernă, în bibliotecă. Și atunci m-am lăsat pe spate, am revenit în corp cu ochii deschiși, și pisoiul pe pernă. Ultima dată, săptămâna trecută...am simșit că iar se va întmpla și eram îngrozită de-a dreptul. M-am văzut în șezut în pat....l-am văzut pe soțul meu lngă mine uitându-se la un film...și strigam la el să mă ajute că voi muri, că nu voi ști să mă mai întorc, îl imploram să mă ajute și nu mă auzea. Atunci, m-am resemnat..și m-am văzut înapoi în corp. Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere.

Anonim spunea...

Sfatul meu este sa nu iti fie frica si sa incerci sa zici "doamne ajutama" si daca ti se mai intampla incearca sa iti infrunti frica o sa observi ca nu este nimic rau defapt e foarte placut .

Anonim spunea...

Mulțumesc mult pentru sfatul pe care l-am urmat și am experimentat ceva extraordinar....

Anonim spunea...

Ce ai experimentat poti daca nu te superi sa postezi ?

Anonim spunea...

Am visat sau nu..nu știu, dar stăteam în picioare undeva într-un spațiu nedefinit, iar o forță își trimitea energia cu inensitate spre mine, pentru a-mi desprinde picioarele de pe planul drept. Nu mă împotriveam, dar nici nu eram deschisă spre asta, probabil din cauza fricii și a gradului mic de încredere. Acea forță își creștea însă energia, o puteam vedea și simți. M-a ridicat în aer mai întâi puțin, iar eu m-am lăsat în voie, și apoi m-am înălțat în înaltul cerului, foarte sus....și zburam cu o viteză mare. Am simțit perfect zborul, viteza...M-am uitat în urma mea. Erau câteva suflete, foare puține, în spatele meu. Am întrebat cum se controloează zborul, ce am de făcut, cum ajung unde trebuie sau doresc...eram complet pe dinafară. Cel care era primul în urma mea , me-a spus să îmi fac o hartă dacă nu am una deja cum ar fi fost normal.Am spus că nu, la mine nu merge cu harta...eu voi ajunge în diverse locuri doar gândindu-mă. Zburam, în jos nu vedeam dect nori...până la un moment dat când printre un grup de nori, am fost spectatorul unui moment, care se desfășura, o scenetă ceva: eram eu, căsătoriă a doua oară cu același bărbat care divorțase de fosta soție pentru a se căsători cu mine.Aveam un copil, nou născut și eu vroiam să divorțăm din nou și definitiv. Eram nefericită, iar el pierdea bani la jocuri de noroc, era artificial...așa simțeam.
Atât.....când m-am trezit, simțeam zborul, viteza și totul mi-a rămas foarte clar în minte, chiar și energia aceea, forța care lucra cu mine.

Anonim spunea...

Intra dracu-n tine alai rezultatul si nu sunt ortodox indoctrinat, am devenit abia dupa ce-o intrat.

Unknown spunea...

"De asemena, intra pe sectiunea carti online de pe blogul meu. Vei gasi acolo trei carti in format pdf care dezvolta subiectul: "Calatorii extracorporale" de Robert Monroe, "Viata dupa viata" de Raymond Moody".
Unde e secţiunea de cărţi online? Mulţumesc.

Unknown spunea...

Nu sunt prea credincios, nu merg la biserica, fac și eu multe greșeli pe care realizez ca le fac dar totuși le fac. Pana sa afleu despre dedublare lam cautat pe Dumnezeu în inima mea, în tot ce ma înconjoară, cred ca nu a întârziat sa apară, el îți vorbește prin gânduri, prin oameni, prin TV, prin net, trebui sa ști sa îl asculți, sa îți deschizi inima sa îl primești sa ii vorbești ca la un parinte. Nu am citit niciodată Biblia doar mam rugat de câteva ori cu cuvintele mele o luna de zile. Sunt interesat de dedublare dar am o singura teama un gând care nu ma lasă să o fac, ca dedublarea o sa mi-l scoată pe Domnu din viata mea aratandu-mi ca nu exista ca de fapt realitatea e alta sa ma comvingă sa renunț la el. Nu știu cum funcționează conștiinta voastră da a mea îmi spune ca dacă exista sufletul exista și Dumnezeu si ca Dumnezeu nea lăsat de când neam născut pana murim în corp ca pe majoritatea oamenilor care nu au citit despre știință și nu sau documentat în paranormal. OARE SUNTEM NOI MAI SPECIALI? Pentru faptul ca citim despre...? Cu ce gând ne desprindem de corp. Sa cautam creatorul și misiunea noastră pe pamant? Sau nu? Misiunea o sa ne-o îndeplinim dacă credem în Dumnezeu nu în știință și paranormal fără sa știm când om muri ca am îndeplinito. După moarte vom afla. Dumnezeu ne da semne ca exista da noi nu le vedem. Facem tot felul de meditați care credem ca ne duce la el https://m.youtube.com/watch?v=7I-pwMwU1PA Nu vi se par cam macabre.?Asta e rugăciunea? Multi care sau dedubleat spun ca nu exista Dumnezeu ca ne conduc astrele de acolo și proiecția astrala. "căpitanul navei mele, stăpânul sufletului meu" Multora nu le iese dedublarea din cauza frici, frica nu o veni de la diavol? Alți se confrunta cu situați dificile din cauza dedublari, au de suferit. Nu cumva chestiile astea face parte din planul diavolului de a stăpâni lumea? În ce sa credem în știința care se mai schimba, ca apare alt om de știință și spune ca teoria lu ala e greșită din cauza faptului ca... Sau în religie? Miar fi plăcut sa încerc dedublarea dar nu o sa o fac îmi ascult inima și conștiinta. Vam împărtășit și vouă gândurile mele. Fiți înțelepți și aveți grija de sufletele voastre nu le faceți sa sufere.

Unknown spunea...

Ce sa întâmplat nu te-a lăsat sa îmi postezi comenta? Lumea trebuie sa știe adevarul

Unknown spunea...

Eu am un telefon pe care tu ți-l dorești mult e ediție limitata, nu se găsește sa îl cumperi da ți-l vând eu doar cu o condiție, sa nu mai gândești, iar tu te comformezi. Iam instalat niște jocuri captivante și niște programe interesante care iti vor capta toată atentia și cat te-ai juca nu te-ai saturat. Nici nu o sa o sa mai fie nevoie sa îți spun că nu îi merge camera mufa de încărcare și difuzorul chiar dacă asculți la casti. Acum dă-mi bani! Mii dai? După ce îți iau bani poate îți spun sau poate nu da oricum greu ii recuperezi ca nu ții am luat din mana tu mi-ai dat. Uite de asta Dumnezeu nea lasat rațiunea mintea gândirea treaza pana adormim sa distingem binele și raul sa nu putem fi păcăliți. Acum datimi motive palpabile sa cred ca nu e asa

Anonim spunea...

Buna ziua,nu stiu daca la mine este vorba de dublare astrală ptr ca nu stiu sa fi plutit zburat sau asa ceva,in schimb simt zilnic energie in creștetul capului in mâini in palme,asta probabil si ptr ca sunt inițiata in reiki,ceea ce nu pot să-mi explic este faptul ca atunci cand ma întind sa dorm in special seara simt o Vibrație a corpului un fel de tremurat înauntru parca si un sunet mic de genul cu toarce pisica,nu imi da o stare de rau totuși mi-e frica,iar a doua chestie este noaptea ma trezesc speriata vibrând tremurând de parca ar fi cutremur si de parca m-as balansa,asta mi se întâmpla de vreo 2 ani,nu stiu care ar fi cauza,nu imi provoacă vre-o durere sau vre-un disconfort ci pur si simplu o frica

milu3D spunea...

Buna ziua. Pentru cei interesati puteti citi cartile domnului Ilie Cioara. Cartea "Moartea mortii si desavarsirea" contine foarte multe din calatoriile sale astrale.

Anonim spunea...

In ce sens este periculos? Intru in acea stare fara voia mea si sunt constienta ca nu-s pregatita,nu sunt chiar impacata cu mine,dar nu ar putea avea un motiv? Adica...nu poti scrie corect fara a sti alfabetul,eu de as putea?
Si totusi,ce presupune aceasta 'pregatire'?
Poate e doar negarea mea,frica de a ma accepta,de ce ar fi gresit/periculos sa accept s-o fac?

Anonim spunea...

Kundalini este, Asa am patit si eu, energia incearca sa ajunga sus si cand se Mai intampla trebuie sa o lasi sa urce pana in crestetul capului si dea supra sa faca legatura cu divinitatea, Mao ales daca se intampla in timpul noptii cand nu esti pe deplin treaz este mult Mai usor sa urce, este ca un curent electric