joi, 14 iulie 2011

Levitaţie şi telekinezie (video)

Există oameni care au reuşit să depăşească barierele obişnuite ale fiinţei. Există oameni care demonstrează că viaţa este un mister tulburător şi că avem încă atâtea de învăţat şi descoperit. În filmuleţele de mai jos veţi vedea două demonstraţii - una de levitaţie, cealaltă de telekinezie. Fără îndoială, scepticii vor spune că sunt nişte trucaje. Şi dacă sunt cu adevărat nişte manifestări reale?




6 comentarii:

Amael spunea...

Interesant.Eu personal nu le consider atuuri ale evolutiei spirituale neaparat.Aceste puteri pot fi manuite si de circari obisnuiti.Un adept poate avea sau nu acces la astfel de manifestari care uneori pot constitui o piedica si nu o realizare-depinde de telul propus.
Un adept adevarat va evita poate sa arate lumii asfel de lucruri considerand o injosire a spiritului asfel de demonstratii publice si se va gandi la consecintele unui astfel de act:cu ce ajuta el fratii mai mici pe drumul greu al evolutiei si cu ce contribuie el la glorificarea lui Dumnezeu prin actele sale?

Binecuvantarea si harul lui Dumnezeu sa fie cu voi, cu toti!

Anonim spunea...

mie m-i se par normale si clar sunt posibile :) in curand toti ne vom amuza cu asa ceva ... toate astea sunt posibile cand ai o minte limpede :) suntem liberi sa facem ce vrem fara sa fim judecati :) pana acuma a fost jocul intunecatilor de acum va fi jocu luminii :X dupa cateva milioane de ani ne vom satura iar de lumina si vom alege intunericul :))

Anonim spunea...

"dupa cateva milioane de ani ne vom satura iar de lumina si vom alege intunericul"
Care milioane de ani? Esti sigur? acum cand omenirea este pe cale sa explodeze sub toate aspectele: sociale, politice, militare, spirituale, etc.

Anonim spunea...

Cand aveam 16 ani, am vazut la televizor, nu mai tin minte pe ce program, un maestru care a crapat un geam de la distanta.

nu reusesc sa gasesc video pe nicaieri

Anonim spunea...

Deci si Cristian Gog este un maestru :) Nu e doar un showman :))

Uite aici: http://www.anima.ro/cristian-gog-ii-face-praf-pe-prodanca-si-reghe/

Indienii astia sunt la fel ca pnacotarii. Au tehnici de pacalit ochiul

Anonim spunea...

se spune caci folosim doar o parte infima din creier....caci daca l-am folosi in totalitate.....am deveni ciborgi....de fapt asta e si va fi stiinta viitorului....cibernetica.......tot ce n-i se par sf acum...ele v-or fi posibile....intr-un viitor mai putin sau mai mult indepartat.asea ca totul e posibil.