vineri, 26 august 2011

Ambasodorul rus la Chişinău: V-am eliberat de sub jugul fascist românesc!

Armatele sovietice au eliberat Moldova de sub jugul fascist românesc. Asta a declarat ambasadorul rus la Chişinău, Valeri Kuzmin.

Declaraţia halucinantă a fost făcută miercuri, 26 august, după depunerea de flori, la Memorialul „Eternitate”, de către diaspora rusă, în frunte cu ambasadorul Federaţiei Ruse, scrie ziarul Timpul.

Valeri Kuzmin a ţinut să felicite “poporul moldovenesc”, cu ocazia „eliberării Moldovei de către armatele sovietice de sub jugul germano-român”.


„Vă felicit cu această zi, care este fără îndoială o zi luminoasă din istoria noastră comună. Este ziua când Moldova a fost eliberată de jugul fascist germano-român. A fost o zi importantă pentru Moldova, care a avut de parcurs o cale lungă de reabilitare”, a spus Valeri Kuzmin.


Nota mea: este incredibil tupeul acestui individ care reprezintă o ţară vinovată de nenumărate crime făcute împotriva românilor şi a altor popoare!!! "Mama Rusia" dovedeşte mai departe, prin purtătorii ei de cuvânt, că nu vrea să iasă din rolul de Muma Pădurii. Probabil că votka în exces le-a luat cu totul minţile unor oficiali ruşi...

6 comentarii:

Rocsalana spunea...

Arza-i-ar focul sa-i arda, ne-au ingropat bunicii, ne-au chinuit parintii iar noi cei mai tineri abia daca reusim sa creem ceva dupa asuprirea lor.... ne-au tras cu 100 de ani in urma si nu stie cand ne vom reveni cu adevarat, ca tot nu ne lasa in pace....

If music be the food of love, play on... spunea...

ahahahahaha
nu mi-a fost dat in toata viata mea de pana acum, si cred ca nici de acum inainte, sa aud despre o afirmatie-banc!
Multumesc! multumesc pentru banc Daniel Roxin!

Anonim spunea...

Sa ne fereasca sfintul sa ajungem in mina lor iar ,ca de data asta nu mai scapam. O sa ne scarmane pentru toate "necazurile " pe care le-am pricinuit "poporului rus".Cu astia in coasta noastra dam de dracu si americanii cit sunt ei de americani ,asa isi vor lua jucariile si vor pleca de o sa uitam ca ei exista.NU CRED CA ESTE PREA DEPARTE ZIUA ASTA.AVEM UN TALENT DEOSEBIT DE A-I IRITA PE ACESTI TOVARASI ,BAZINDU-NE PE SPRIJINUL ALTORA.In AFACEREA ASTA NU NE VA SPRIJINI NIMENI PT CA SUNTEM PREA MICI SI NEINSEMNATI,IAR RESTUL ORICUM VOR SA SCAPE DE NOI.NIMENI NU NE VA APARA.

Anonim spunea...

De la rusi nu ne putem astepta la lucruri bune. Se cred o mare putere (tzarista sau comunista) si sfideaza toate celelalte popoare care se afla sau nu prin jurul lor! Sunt exact ca si americanii: au un tupeu de "mare putere a lumii" si o ingamfare care le-a fost inoculata la toti rusii prin educatia tzarista si stalinista. Problema este ca si cetateanul de rand rus gandeste la fel ca si oficialul rus. Ei au adus cu forta comunismul in Romania si au luat tot ce au putut de la noi.

Elena spunea...

Au adus cu forța comunismul în România,în complicitate cu ceilalți mari dictatori ai lumii,care au închis ochii la închisorile și crimele comuniste și care mai apoi au acuzat poporul român de comunism. Cinism fără măsură ! Procesul comunismului ar trebui să le fie intentat și acestora din urmă,pentru complicitate la această crimă împotriva popoarelor!

Elena spunea...

Doina și Ion Aldea Teodorovici - Reaprindeți Candela
http://www.youtube.com/watch?v=O3xUCCzdpkg&feature=related