joi, 1 septembrie 2011

Cel mai uluitor instrument muzical!!! Absolut genial! (video)

TEXTUL DE MAI JOS S-A DOVEDIT A FI O FARSA la a carei raspandire am contribuit si eu pentru ca nu m-am uitat cu deplina atentie la filmul postat si care este unul de animatie. O animatie geniala!Si pentru ca imi asum aceasta eroare voi lasa mai departe acest text:

"Aceasta incredibila masinarie a fost construita cu eforturile  Conservatorului de Muzica Robert M.Trammell si  ale Facultatii de Inginerie Sharon Wick a Universitatii din Iowa. Ceea ce mai este uimitor este faptul ca 97% din componentele masinariei provin de la firma de echipamente pentru irigatii John Deere din Bancroft, Iowa. Da, sunt echipamente pentru agricultura!!!

Echipei i-au fost necesari 5 ani pentru concepere, aliniere, calibrare si acordare inainte de a filma acest video, dar, asa cum poti vedea, rezultatul a meritat orice efort.

Este aproape incredibil! Priviti cum toate bilele zboara exact in conurile de prindere!

Acum ansambul este expus la universitate si este deja inscris pe lista de donatii catre institutul Smithsonian."

material primit pe e-mail

NOTA 1, ora 14:00: Mi-au sosit cateva mesaje care spun ca acest filmulet ar fi realizat, de fapt, de PIXAR, si ca ar fi o animatie. Am cautat pe net informatii dar nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. Daca cineva are mai multe informatii, sa imi dea sursa. Vizionare placuta!

NOTA 2, ora 21:00:  Anonimul de la 18:48 a rezolvat situatia. Este o animatie! Se pare ca cei de la 220.ro (sau cine a postat acolo clipul)au lansat textul cu echipa de muzicieni si ingineri care au realizat o astfel de masinarie. Pe unii ne-au pacalit. ;) Cu toate astea, clipul animat este unul genial. Iata aici siteul pe care gasiti si alte clipuri asemanatoare:
http://www.animusic.com/previews/index.php

15 comentarii:

Anonim spunea...

E super tare instrumentul!

Anonim spunea...

Dumnezeu l-a făcut pe om creator și cu imaginație infinită. Și cu liberul arbitru privind direcția în care înțelege să folosească aceste capacități ...
Instrumentul este de-a dreptul uluitor!

Diana spunea...

wow! Impresionant.

Petru spunea...

Pe youtube,la comentarii,se zice ca ar fi o animatie.La animatie te referi sau la un instrument real?

Anonim spunea...

Esti sigur de veridicitatea informatiilor expuse in articol?

Mie imi pare a fi o animatie... Si alte comentarii pe YouTube spun la fel...

Realizarea este deosebita, nimic de zis... dar nu este un obiect real, de aceea cad bilele in conurile de prindere atat de perfect! ;)

Daniel Roxin spunea...

S-ar putea sa fie o animatie... Eu asa am primit materialul pe e-mail si pentru ca filmuletul este foarte realist, nu am mai verificat. Dupa ce am primit cateva mesaje care reclamau acest lucru am cautat pe net mai multe informatii dar nu am gasit o legatura cu PIXAR, cei despre carese spune ca l-ar fi produs. Dar chiar daca este o animatie, este una geniala! :)

Anonim spunea...

Pare a fi lucrat pe calculator si acesti ingineri vor sa-si faca un nume cu o creatie care nu le apartine in intregime.Probabil teoretic se poate dar nu cred ca au ei bani ,sa cumpere tehnologia care sa le permita calibrari de o asemenea finete si care sa mentina viteza constanta si jetul de aer sa arunce mingiile cu asemenea precizie pt a scoate sunetele atit de armonios.Imi pare rau dar cred ca este o mica minciuna a lor aici.Oricum si realizat pe calculator tot este OK iti da impresia ca orice este posibil si indeamna omul sa-si puna creierul in miscare pt a scoate creatii asemanatoare sau mai bune.POATE INTR-O ZI VOM VEDEA MASINARIA CU ADEVARAT LA LUCRU ,SI NU INTR-UN FILMULET CARE LASA LOC DE SPECULATII. DACA ERA ADEVARATA MASINARIA DE CE NU AU APARUT PE UN POST DE TELEVIZIUNE PT A LE FI RECUNOSCUTE MERITELE??????

Anonim spunea...

http://www.animusic.com/previews/index.php

Daniel Roxin spunea...

Ultimul anonim a rezolvat situatia. Este o animatie! Se pare ca cei de la 220.ro (sau cine a postat acolo clipul)au lansat textul cu echipa de muzicieni si ingineri care au realizat o astfel de masinarie. Pe unii ne-au pacalit. Cu toate astea, clipul animat este unul extrem de ingenios...

Rocsalana spunea...

E animatie :) si una excelenta :)

Anonim spunea...

Foarte fain clipul, dar oricum se vede din start ca eo animatie :)

Anonim spunea...

Lumea virtuala care ne va ...pierde pana la urma.Prin cofuzie...Fantasmele omului nu au puritatea Creatorului original ,de aceea cred ca va ramane doar un eres.Dorinte de a inchipui ceva si atat.Forta de a si crea ....NU !

Anonim spunea...

Oameni buni! Este o animatie marca PIXAR! Este o animatie geniala! Si nu e deloc noua. Eu am vazut filmuletul pe net in urma cu vreo 7 ani! Iac-asa apar legendele astea care circula pe net!! In mai putin de 10 ani un desen animat ajunge sa fie vazut ca o inventie geniala! Si mai uimitor este spiritul de turma! Inca aici lumea s-a trezit destul de repede. Am vazut si tzepe mai mari!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=9VymAn8QJNQ - vedeti si aici, asta e reala

Anonim spunea...

animatie creata pe calculator. clar. nu mai induce lumea in eroare.