marți, 27 decembrie 2011

Calatoria sufletelor - studii de caz asupra vietii dintre vieti

De ce esti aici pe Pamânt? Unde vei merge dupa moarte? Ce se va întâmpla cu tine când vei ajunge acolo? Multe carti au fost scrise despre vietile trecute, dar putine despre existenta sufletelor noastre în asteptarea renasterii - pâna la aceasta lucrare provocatoare lucrare de început.

Când Dr. Newton, maestru hipnoterapeut atestat, a început regresia temporala cu clientii sai pentru a accesa amintirile din vietile lor trecute, a facut o descoperire de proportii enorme: ca exista posibilitatea de a „vedea” lumea spiritelor prin ochii mintii subiectilor aflati în stare de hipnoza sau de supraconstienta; si ca subiectii aflati în aceasta stare erau capabili sa-i spuna ce faceau sufletele lor între vietile lor pe Pamânt.

Ce esti pe cale de a citi în aceasta carte îti va zgudui ideile preconcepute despre moarte. Ani de-a rândul, autorul a purtat în lumea spiritelor sute de persoane. Cele 29 de cazuri cuprind relatarile unor persoane foarte religioase, ale altora neangajate spiritual si ale acelora aflate, cum se spune, „între” - comunicarile celor care au aratat o remarcabila consistenta în modul în care au raspuns întrebarilor despre lumea spiritelor.

Doctorul Newton a aflat ca procesul de vindecare prin gasirea locului cuiva în lumea spiritelor a fost de departe mai plin de noima pentru clientii sai decât descrierea vietilor anterioare ale acestora pe Pamânt. 

Calatoria Sufletelor reprezinta zece ani de cercetari si introspectii, pentru a te ajuta sa întelegi scopul din spatele alegerilor tale în viata, sa constientizezi cum si de ce sufletul tau si sufletele celor pe care-i iubesti traiesc vesnic.
„Aceasta carte remarcabila si dinamica descopera câteva dintre misterele vietii în lumea spiritelor.”
NAPRA Trade Journal

Calatoria Sufletelor este cu adevarat prima noua informatie metafizica aparuta în atâtia ani. Lucrarea este esentiala pentru oricine vrea sa stie ce-l asteapta de cealalta parte.”
Dick Sutphen

„Iata o stralucitoare si perceptiva apropiere de urmatorul <brânci> în încercarea de a întelege natura existentei.”
The Association for Past-Life Research - Therapies Newsletter WinafredB. Lucas, Ph.D. and Carole Clark, M.S.W.

O carte care merita citita: "Calatoria sufletelor" de Michael Newton

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau 

7 comentarii:

viky spunea...

Buna Daniel Sarbatori fericite. Vreau sa fac o mica introducere la articolu ce la-i postat mai inainte cu colindele prin 2 cuvinte pe care le-ai zis;Pentru Voi ai zis multe.Eminunat sa te simti conectat cu lumea din jur chiar daca nui cunosti esti sigur ca ai o multime de suflete care te plac si iti simt prietenia cunoscuti sau nu la suflet nui trebuie cuvinte simte prin vibratie. Acum despre ce ai scris astazi e minunat cand iese la iveala niste adevaruri asa de sacre sa aduca lumina in intuneric.Daca traiesti in ignoranta traiesti in intuneric daca ai cunostinte si invataturi intelepte aduci lumina in intuneric in primu rand in interioru tau dupa aia si la cei din jur.Dumnezeu ne spune ca,cunostinta este in noi in celulele noastre Frecventa Geniu e in inima noastra nu in creier creieru stocheaza doar informatiile din trecut deci noi stim totul nu trebuie sa invatam nimic Doar sa ne aducem aminte.Devotiunea pentru ignoranta este revuzu de schimbare.Schimbarea este cea ce va face sa aprindeti lumina.Si sa nu mai asteptati sa vina alti sa va lumineze.Asta inseamna schimbaresi lumina sa se aprinda sa lumineze in voi si in juru vostru.Va doresc Sarbatori fericite la toti.

Daniel Roxin spunea...

Sarbatori fericite!

Diana spunea...

Craciun Fericit Daniel ! Multe realizari si sanatate !

ile spunea...

Dincolo de campania pe care o face National Geographic de deslusire, sofisme si speculatii cu miez credibil despre Biblie cu adevarurile despre crestinism (o sa mai iasa multe variante si de-acum inainte) eu vad in Isus un mare vizionar al vremurilor lui care a salvat omenirea pentru scurt timp de propria prostie si rautate mai efeicient decit altii. Pina acum. Acum incepe sa se clatine mecanismul de protectie creat de marele om, iar toate documentarele incropite se apropie pios si cu falsa smerenie de monument ca apoi sa sadeasca tot felul de idei otravitoate in mintea oamenilor. Credeti cumva ca omenirea este pregatita sa afle ceva despre lumea spirituala(nu a spiritelor)=uitati-va in religii mai batrine si poate mai cu bun simt fata de lumea inconjuratoare decit ceea ce promovam noi .Crestinismul o religie a oamenlilor pentru oameni.
Restul din ceea ce ne inconjoara- nu am crescut suficient ca sa intelegem...Vegetarienii sint convinsi ca sint cei mai curati si marinimosi oameni de pe pamint. Poate ca firul de ceapa stie cind vii sa il culegi mai mult bine si mai cu durere decit porcul din cotet(ca tot sintem cu Craciunul in ochi) si deci practic tot o distrugere este. Si piatra in care dai cu piciorul sau o muti de linga pomul sub care era,( poate rezonanta ei fericita era in locul unde se afla )si tu ai stricat ceva din echilibrul ei...Nu e filozofie ieftina ceea ce incerc sa spun. Nici nu vreau sa ma gindesc la peretii caselor sau la oglinzi. Si de aceste lucruri trebuie sa fim constienti, noi le-am creat, linga ele convietuim,poate impreuna cu ele TRAIM si tot ceea ce facem le influenteaza...E mai bine sa ne ferim de sabloane biblice, regresii hipnotice( sufletele poate sint din lumi paralele nu din ceea ce am fost sau alte variante care nici nu ne trec prin cap)pentru ca avem tendinta sa luam raspusuri gata faurite de altii...Intelepciunea populara spune ca atunci cind e un mort in casa e bine sa acoperim oglinzile. Am intrebat de citeva ori de ce.Pentru ca asa e bine-cel mai bun raspuns pentru mintea mea si pentru mintea tuturor oamenilor.Nu cred in varianta pseudooficiala ca mortul se transfroma in moroi... Cred ca exista o explicatie si un motiv,cred. Insa nu e timpul sa il aflam si daca l-am sti am intra in panica sau nu l-am intelege pe deplin adaptindu-l in mod eronat puterii noastre de intelegere. Din nou revin asupra pretentiei de a pricepe ceva din misterele vietii in lumea spiritelor. Nu cred ca exista lumea spiritelor, si daca ar exista ceva care sa poata fi aproximat ca fiind spirit/ nu cred ca asa ceva e constient ca traieste dupa moartea cuiva anume si se trage dintr-o fiinta vie anume care s-a intors la marea mare de suflete-spirite. Exista cu totul altceva si sintem parti ale acestui univers pe care ar fi bine sa nu avem pretentia trufasa ca incepem noi sa-l descifram in secolul nostru strimb,cred ca in aceasta lacomie a cunoasterii de fapt cam incepem sa ne indepartam de adevar. Ca aunci cind inceci sa rezolvi o problema ai un rezultat SCONTAT si pe parcursul intregii demosntratii ai avut un rationament fals ai facut si o mica greseala care te conduce la rezultatul Dorit,Da iti spune profesorul dar rationamentul nu e bun si vezi ca acolo ai gresit si daca te corectezi nu-ti mai iese...
Sarbatori linistite!

Anonim spunea...

un link catre aceasta carte pentru a fi descarcata daca se poate? multumesc!

Daniel Roxin spunea...

da o cautare pe net si o sa o gasesti. ;)

Anonim spunea...

spiritus.128pro.net/viata-spirituala