luni, 23 ianuarie 2012

A Nins in Sahara (video)

Un eveniment mai puţin obişnuit s-a produs marţi, în Sahara, pe teritoriul Algeriei. O zăpadă siberiană a acoperit deşertul.

Sahara, cel mai mare deşert al lumii, în care temperaturile ajung până la 50 de grade Celsius, s-a confruntat cu căderi masive de zăpadă. S-a întâmplat în regiunea Bechar, în nord-vestul Algeriei (în apropiere de graniţa cu Maroc).

Oamenii au avut parte de scene suprarealiste în care palmierii înfruntau vânturi similare cu cele din Siberia sau peisaje orientale care seamănă cu staţiunile de ski.
Sursa : adevarul.ro


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

Violeta spunea...

Te pune pe ganduri un astfel de eveniment. Probabil ar trebui sa ne faca sa gandim mai adanc asupra existentei intregului univers. Cat mai este pana la un sfarsitul palpabil? Putem afla asta constientizand ceea ce se petrece in natura. E un semn... printre altele.

Anonim spunea...

sfarsit? nici macar nu stim cand si unde a inceput totul, abia acum cand lumea incepe sa vada?? eu le numesc schimbari, si au fost dintodeauna, si vor fi mereu.. problema fiecaruia dintre noi ar trebui sa fie: sunt gata de schimbare sau nu?

Rocsalana spunea...

shimbarea polilor magnetici ai Terrei atentionata inca din 1995 de savantii rusi a devenit deja vizibila si pentru noi ceilalti... or sa urmeze si altele...

Buzea Radu Florin spunea...

Terra iubita noastra planeta este un organism viu, dar de natura cosmica. Si ea trece prin mari transformari in aceasta perioada, iar noi ar trebui sa ne bucuram de asta. In aceste zile, de acum inainte sunt favorizati doar aceia care isi urmeaza VOCEA INIMII !!! Pentru toti ceilalti DA, se poate spune ca va veni un SFARSIT.