miercuri, 11 aprilie 2012

10.000 de oameni canta Oda Bucuriei de Beethoven (video)






Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. http://radiovoceasufletului.ro Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

4 comentarii:

Anonim spunea...

De mare exceptie.Stiti cit de greu este de interpretat aceasta capodopera(este lucrarea cea mai draga sufletului meu)doar cu 60 de voci profesioniste? Ia ginditi-va cite ore de repetitii pe grupuri restrinse s-au facut si apoi repetitiile generale pentru sincronizare.Doar acest tip de oameni o pot face pentru ca sunt extrem de ambitiosi.De unde sunt componentii acestui cor,China,Japonia,Coreea? EXTRAORDINAR.

Kasandra spunea...

Splendid !

adrian spunea...

Pai..din cate stiu eu...Oda Bucuriei se vrea a fi imnul Noii Ordini Mondiale nu? Asta dupa ce duc la bun sfarsit proiectul Blue Beam? Gresesc? Ai vrut sa ii arati inca o data cu degetul pe mondialisti Daniel, am dreptate?

Lucia spunea...

Asa cum acesti oameni s-au adunat la un loc,la o anumita ora,condusi de un dirijor,intr-o sincronizare perfecta pentru a canta aceasta melodie,la fel Creatorul isi aduna Multiversurile intr-un singur Vers,la un anumit timp,pentru a da nastere unei melodii armonioase, de o frumusete inegalabila.