luni, 13 august 2012

Savanţii au descoperit secretul unei vieţi mai lungi

Oamenii de ştiinţă britanici de la King’s College din Londra au descoperit 4 gene care provoacă îmbătrânirea.

Potrivit studiului prezentat de Daily Mail şi citat de protv.ro, cele 4 gene care sunt responsabile de îmbătrânire sunt influenţate de stilul de viaţa al fiecăruia, în mod special de aspectele care ţin de dietă. Descoperirea este una foarte importantă pentru companiile din industria farmaceutică care vor încerca să producă medicamente pentru a preveni sau încetini procesul de îmbătrânire.

Studiul savanţilor britanici a fost realizat cu ajutorul a 172 de gemeni cu vârste cuprinse între 32 şi 80 de ani. Cercetătorii au ales să analizeze genele gemenilor, întrucât genele acestora sunt identice, astfel se pot stabili exact cât de mult este influenţată sănătatea lor de gene şi cât de modul de viaţă. Cercetările nu se vor opri aici, specialiştii în acest domeniu vor să afle cu cât mai multă exactitate care este aportul modului de viaţa şi care al bagajului genetic moştenit în procesul de îmbătrânire, pentru a ajuta la realizarea pe viitor a noi  medicamente care să lupte cu inevitabilul proces.

Sursa: Ziuaveche

5 comentarii:

Anonim spunea...

savantii astia...secretul unei vieti lungi?! Dar despre secretul unei vieti complete?Armonioase sau fericite ? Hmmmm,mereu credem ca mult este si de valoare sau bun....

Synthesis spunea...

Secretul unei vieti foarte lungi: deschiderea centrilor si meridianelor energetice astel incat chi-ul/prana sa curga incontinuu.
Bineintes ca acest lucru este la randul lui influentat de factori interiori...

KateBigShrew spunea...

Dar ce ziceti de studiile si constatarile Dr.Bruce Lipton ? Din care rezulta clar ca nu genele influenteaza starea de sanatate ci milioanele de optiuni pe care le facem zilnic, inclusiv in gandire. Fizica cuantica bate genetica si toata farmacopeea! Cautati pe youtube Bruce Lipton - Biology of Perception si Perception - The reality beyond matter !

Carmen spunea...

Multumesc Daniel,pentru articol.Am mai scris ca noi suntem ceea ce gandim,simtim,vorbim,facem,mancam,bem.Noi suntem creatori,fiecare isi creeaza viata dupa cum am scris mai sus.Gandurile noastre si ceea ce simtim,ne creeaza viata.Daca iti asculti sufletul si te lasi condus de el,adica de vocea din interiorul tau,atunci vei avea "Raiul " pe Pamant.Noi toti cautam in exterior,asta e doar o iluzie.Cand stii sa cauti in interiorul sufletului tau,atunci vei gasi Pacea si Fericirea.Scriu aceste lucruri deoarece mai bine de 16 ani le cercetez si experimentez,si am ajuns la acest Adevar.Deci aveti grija ce ganditi despre voi ,semenii vostri si intreaga lume,deoarece totul se transmite telepatic.Cine nu a experimentat aceste lucruri precis va spune ca nu este adevarat.Eu pot sa spun deoarece lucrez aici in Germania cu Persoane cu Handicap si Persoane care sufera de Autism,si corespondez cu ei prin telepatie.Deci puterea gandurilor si a simtirilor este extraordinara.Iar daca vrei sa ramai tanar,nu ai decat sa-ti schimbi gandurile si vei fi asa cum iti doresti.Eu dupa o operatie grea m-am vindecat prin puterea gandurilor fara medicamente,doar ascultandu-mi sufletul care m-a dus pe calea vindecarii.Iar acum sunt sanatoasa si multumesc Bunului Dumnezeu care se afla in sufletul meu si imi spune ceea ce sa fac.Descopera-te pe tine insuti si atunci vei afla Adevarul.Treziti-va.Tuturor mult succes.Iar tie Daniel,toate cele bune si multumesc pentru ceea ce faci.Toata stima si respectul,din partea mea.O seara minunata.

nan spunea...

Starea de sanatate influenteaza longevitatea ,greu este de mentinut, prin gandirea pozitiva .Societatea are rol important prin educatie, pornind de la primii ani de viata pentru a te sensibiliza sau indobitoci.Iubindu-te si vizualizand ce iti doresti, creezi in jurul tau RAIUL .Copiii abandonati,cel mai graitor exemplu,de cine sunt adoptati si cum sunt la maturitate.Pace in suflet si credinta!