vineri, 2 noiembrie 2012

Uraganul Sandy a fost provocat prin intermediul HAARP?

Uraganul Sandy şi-a lăsat amprenta peste tot pe unde a trecut, provocând un vânt de peste 150 de kilometri la oră. Furtuna este “vedeta” ştirilor din întreaga lume şi împinge pe locul doi noutăţile privind alegerile electorale din SUA, într-un moment în care Romney obţinuse, în sondajele recente, un avantaj sesizabil în faţa lui Obama, relatează Infowars.com.

Uraganul Sandy ar putea fi “Surpriza de Octombrie” pe care mulţi au prezis-o pentru alegerile prezidenţiale de anul acesta. Obama avea nevoie de un impuls serios în sondaje, după performanţa slabă din timpul dezbaterilor prezidenţiale, şi mai ales de la prima întâlnire televizată a celor doi contracandidaţi.
Sandy este privit ca “vântul divin” al lui Obama sau Kamikaze, taifunurile care au salvat Japonia de atacul a două flote mongole aflate sub comanda lui Kublai Khan.


Faptul că Sandy a lovit Virginia, New York şi New Jersey a produs un haos fără precedent, şi a reprezentat o oportunitate ideală pentru Obama să apară în faţa populaţiei ca un lider puternic şi hotărât.

Odată cu această “furtună perfectă”, mass-media a asigurat toată propaganda de care Obama avea nevoie pentru a învinge în cursa electorală ce va avea loc marţi, 06 noiembrie 2012, la o săptămână după ce uraganul a lovit coasta de est a SUA.
  • Modificarea vremii
Sincronizarea uraganului Sandy cu ultima sută de metri a campaniei electorale i-a determinat pe mulţi să speculeze că această furtună a fost un fenomen meteo manipulat, proiectat.

Joi, 25 noiembrie, Haarpstatus.com a raportat niveluri ridicate de frecvenţă HAARP în ionosfera de deasupra coastei de est a SUA. 

Se cunoaşte faptul că programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze “modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei).

Cercetarea ştiinţifică a demonstrat că ionosfera are un rol crucial în dinamica uraganelor.

Doctorul Nick Begich şi Jeane Manning sunt experţi în HAARP şi în aplicarea sa militară. “În termeni simpli, este vorba despre o tehnologie super-puternică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelelor zone. Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ şi penetrează totul în calea lor, fiinţe sau lucruri”, explică aceştia.

Guvernul american recunoaşte că manipularea electromagnetică a vremii este o realitate. În 1996, în timpul prezentării unui raport al Departamentului de Apărare, secretarul general al apărării, William S Cohen, a spus că “guvernele pot modifica clima, declanşa cutremure şi produce erupţii vulcanice, de la distanţă, doar prin utilizarea undelor electromagnetice”.

La o scară mai redusă, un om de ştiinţă a lucrat şi a reuşit să creeze ploaie, în regiunea Al Ain din Abu Dhabi, folosind instalaţii ionizatoare uriaşe.
  • Furtuna politică perfectă
Dacă cercetarea realizată de Haarpstatus.com este corectă, guvernul a manipulat ionosfera şi a direcţionat uraganul Sandy înspre coasta de est a SUA, pentru a crea haos şi condiţii post-furtună, asemănătoare cu cele provocate de uraganul Katrina. Aceste condiţii de după uraganul Sandy vor avea ramificaţii politice importante, cu impact asupra alegerilor din data de 06 noiembrie.

Potrivit unor observatori, o eventuală vreme rea în ziua alegerii va fi favorabilă lui Obama. “Obama a fost eficient în ceea ce priveşte determinarea votanţilor să îşi exprime alegerea cât mai devreme. Aşadar, orice aspect care afectează prezenţa la urnele de vot în ziua alegerilor reprezintă o veste proastă pentru Romney”, a spus John Hudak, un expert american de la Institutul Brookings. “Dacă în ziua alegerilor un dezastru natural loveşte SUA şi întrerupe votarea, atunci în mod sigur Obama are un mare avantaj.”

Totuşi, nu este clar de ce elita conducătoare vrea să îl facă pe Obama să arate “mai prezidenţial” decât Romney. Ambii candidaţi sunt “cai de cursă” pregătiţi în mod special pentru elita globală şi în afară de câteva excepţii evidente, agendele politice ale celor doi sunt aproape identice.

Sursa: Financiarul 

Asculta Radio Vocea Sufletului - Muzica si emisiuni pentru sufletul tau!
http://www.radiovoceasufletului.ro/ 

8 comentarii:

DZB spunea...

Foarte interesant si ADEVARAT ! Felicitari !

Sefora spunea...

DA,FOARTE INTERESANT SI ADEVARAT!

simona spunea...

o emisiune cu multe informatii istorice care te lasa masca si cum mai spuneam si cu alte ocazii chiar nu-i pricep pe cei care nu doresc ca aceste dezvaluiri sa fie aprofundate etc.Sa ingropi monolitii pe care din cate se vedea era o scriere chiar n-au putut sa-i mute la marginea soselei macar ii vedea toata lumea ,cand trecea cu masina ,o placuta care sa anunte trecatorul ce reprezinta si credeti-ma ca cel putin 20%din cei calatori ar fi oprit sa vada minunea .Succes in continuare in lupta ta pt trecut si pt adevar.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

Il vor pe maimutoi pentru a se indeplini previziunile din filmele Ocultei cu presedintele negru, dupa urmeaza mari catastrofe, bla bla bla... Vrajeala americana. Tot ce folosesc iresponsabilii astia ii va lovi drept in cap. Mai asteptati un pic si veti vedea si acest lucru.
De remarcat/apreciat constanta preocupare a lui Roxin pentru recuperarea adevarului, cum frumos spune chiar el.

ile spunea...

Se zice ca grupul Bilderberg l-ar fi desemnat pe celalalt nu pe Obama. Pare-se ca omul este mormon,lucru care, daca este sa gindim fara prejudecati, ar fi bun, adica nu va agrea razboaie, nedreptati, va gindi numai binele natiunii fara sa faca rau altora. Este posibil sa nu fie atit de maleabil ca Obama. Uraganul, nu cred ca au fost atit de timpiti sa-l creeze ei impotriva lor,cred ca situatia le-a scapat,prietenii chinezi au avut furtuni de nisip, in Europa a fost o brambureala a vremii pe suprafete mici in Polonia zapada la noi soare, adica ceva nu e chiar asa ca la carte, pentru o teorie a conspiratiei viabila. Eu cred ca situatia le-a scapat de sub control,iar cind un prost e smecher zice ca intentionat a gresit. Daca s-ar fi zis ca shamanii din Rusia si tibetanii s-au rugat in grup pentru soarta alegerilor democratice americane as fi crezut mai mult, decit faptul ca manevra HAARP a lucrat local si s-a manifestat de fapt pe toata emisfera nordica ceea ce e putin probabil, nu au atita putere. Nu va cistiga Obama pentru ca nu trebuie sa cistige din nou, este prea maleabil si manevrabil. In plus cred ca va mai fi un dezstru pe continetul nordamerican anul asta. Dupa cum la noi va fi o iarna rea cu multe necazuri.

cristi spunea...

@ ile, dupa cum vezi a castigat maimuta (nu sunt rasist, dar sa sustii ca asta este cel mai dastept din SUA e prea mult. Si pe deasupra este si musulman, iar dupa cum a zis Donald Trump aista s.a nascut in Africa si nu ar avea dreptul sa candideze. Acum este dator vandut stapanilor. Sa vezi ce urmeaza!) si a facut.o tocmai pentru ca este manipulabil, maleabil sau cum vrei sa.i spui. Deci se vor implini astfel "profetiile" filmelor sioniste de la Hollyvood. Ciudati mai sunt si americanii astia. Le face rau amestecatura. Cum si.a batut joc Cabala de toti. Ce caricaturi de presedinti impun. In ciuda tuturor si in bataie de joc.
Dar incet, incet, le vine randul (astora din spatele scenei). Asa simt eu si asa zic din ce in ce mai multi.
Desteptarea!

ile spunea...

Complacerea inseamna sa participi cu lasitate la o actiune de care nu poti apoi sa te dezici in fata universului oricit ai vrea. In fata celorlalti oameni si chiar in sinea ta poti sa-ti furi caciula, poti sa faci pe nestiutorul pe victima. Am vazut si eu ca boborul american a ales si s-a lasat furat. Acum OBAMA face ce vrea dar va suporta consecintele. Ma tot gindesc de cite ori si cit de drastic poti sa pedepsesti un conducator pentru greselile lui. Omul asta are rolul de a pierde impreuna cu toata natiunea, chiar daca a cistigat alegerile. Celalalt avea credinta si demnitate, dar nu le-a trebuit asa ceva. O sa vedem si la noi cind turma flaminda si speriata va merge haotic, daca reusesc gonacii sa ne mine unde vor ei si daca alegem poarta pe care ne-o pregatesc ei. Problema e ca avem prea multe grupuri de gonaci straini si nici-o poarta nu duce acasa pentru tara.