duminică, 9 decembrie 2012

Gluma politică a zilei :)) + Trucajul momentului


USL-ul, ARD-ul, PP-DD-ul, PRM-ul si UDMR-ul se urcă pe un vas de croazieră. După câteva zile de călătorie pe ocean, vasul se lovește de un iceberg și se scufundă. Cine are șansele cele mai mari să scape?
- Răspuns corect: ROMÂNIA!!!

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da, acesta este răspunsul corect!

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=eAPuH8fadjw
Daca scrii in fiecare zi despre ceva frumos poate lumea va deveni mai frumoasa.
Dupa cum o natiune care isi insuseste exercitiul de a face lucrurile bine, corect cit mai mult timp,poate inscrie acest lucru in codul genetic al urmasilor sai, iar peste generatii oamenii acelui popor devin mai buni si mai destepti. Noi care punem pe cale generatia messenger, vom avea un KKT care nu va sti nici sa scrie nici sa citeasca bine, vor vrea sa cistige bani indiferent de ceea ce trebuie sa faca pentru ei, sa- si cumpere lucruri inutile intr-o societate anormala si hidoasa. Asta e tragedaia, nu conteaza ce fac alesii tarii, cit mai avem asa ceva....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u5lnZZcgIQk#!
Romania nu are nevoie de ajutor dinafara, ea se prabuseste singura,pe dinauntru,fara principii fara morala.
M-a impresionat un film zilele acestea ,este tragic si comic in acelasi timp,nu tragicomic, mie nu mi-a parut caraghios modul in care prezinta un moment din istoria Chinei ,tagential, intimplari aparent fara legatura cu inceputurile Dinastiei Qin si unificarea provinciilor chinezesti prin razboi si cucerire. Tragedia ambelor tabere combatante si la urma cistiga un al treilea. Globalizarea are calea deschisa tocmai prin criza economica creata in acest scop, iar razboaiele din ultimele 2-3 sute de ani par artificii de calcul pentru a ajunge la rezultatul dorit. Citi oameni mai iubesc caligrafia? Citi mai sint preocupati sa creeze ceva frumos chiar daca efemer, pentru a se imbogati sufleteste pe ei insisi si pe altii. Societatea de consum este un scorpion, se otraveste singura. Nu sint scenarii ,in tot haosul la care asistam exista un model care se repeta de la scara mica la mai mare, tot mai mare...(ca la fractali atit in spatiu, si cum a priceput mayasii , cit si in timp)
http://www.youtube.com/watch?v=7iO0nRodz0M

x01 spunea...

In Romania totul ar merge struna fara acesti politicieni care nu fac altceva decat sa fure...Rusine celor care au votat aceasta clasa politica corupta....isi merita cu totii soarta...
NU POT INTELEGE CUM CINEVA A PUTUTSA ISI PUNA STAMPILA PE USL SI ARD.Pe PPDD-isti si UDMR-isti ii mai pot scuza dar pe restul ii consider sub demnitatea umana,ca sa nu folosesc alte cuvinte oscene ....Doamne ajuta!

x01 spunea...

Personal nu cred ca se va intampla ceva in 2012,pentru asta avem nevoie de unitate in gandire.Viitorul este creatia noastra si se pare ca cei multi sunt multumiti de prezent.Indoctrinarea ocultei functioneaza foarte bine....din pacate.Asta nu inseamna insa ca trebuie sa ne pierdem speranta.Suntem pe drumul cel bun,dar mai dureaza......Doamne ajuta !

Unknown spunea...

✝Caricatura n-o pricep nicidecât, dar dacă ar fi animată ar fi urmarea Procesului de la Nürnberg ? ...

The 25th Hour - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lnVcVCLFJsI - filmul întreg.

Aici putem să simțim prin ce au trecut părinții și bunicii noștri. Să-i ferească Dumnezeu pe copii - si o să-i ferească dacă ne facem treaba noastră: Adev[rul, Pacea și Curățenia Sufletească.✝

cristi spunea...

Cine are ochi sa vada: vasul chiar se scufunda! Cu noi la bord. De aceea luati.va colacul si intre timp lucrati spre binele nostru! Cine nu se ingrijeste sa aiba colac se va ineca, dar nu.i bai, o selectie trebuie sa aiba loc si in tarisoara noastra.
Succes.