joi, 6 decembrie 2012

Mihai Viteazul și Dacia - vineri seara pe Nașul Tv, de la ora 22:00

Vineri seara, pe Nașul Tv, de la ora 22:00, sunteți invitați să descoperiți lucruri inedite, necunoscute publicului larg, despre marele erou al neamului românesc, Mihai Viteazul. Alături de istoricul Marin Cristian, vom vorbi despre conștiința continuității dacice pe care Mihai Viteazul o avea și vom analiza detaliile uimitoare ale vieții și personalității lui.

Emisiunea se va difuza în reluare sâmbătă, de la ora 18:00, duminică, de la ora 13:00 și luni, de la ora 09:00.

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

11 comentarii:

FRATI BUZESTI spunea...

EU ca om al timpului real de acu ma vad ma stiu prea mic in fata spiritului sau tradat de nenumarate ori a stiut sa se ridice din NOU si SA invinga IARASI SI IARASI SI IARASI DOAR MIRLANIA LUI basta la ucis miseleste la CIMPIA TURZII=I SA URZIT MOARTE CA SA NU IMPLINESCA MARELE VIS AL TIMPULUI SAU =UNIREA CELOR 3 provinciii dacice pentru eternitate=VISUL LUI NE URMARESTE SI ACUM PE NOI DACII CARE AM INFIINTAT FRONTUL SALVARII NATIONALE DACIA=DOAMNE OCROTESTE SUFLETU LUI IN PACE CA VISU LUI SA IZBAVIT.AMIN DUHULE SFIINT VITEAZULE NEMASURAT...

Cristi spunea...

Unde erau romanii cand capul viteazului l.au taiat? Istoria trebuie sa ne fie calauza!
Prea multi viteji au pierit din cauza tradarii!

costin spunea...

Am vazut aseara vorbindu-se despre un boia cu un gust de paprica,un om care prin ceea ce scrie da dovada de tradare de neam si de tara.Feli citari Daniel pentru emisiunea de aseara dar si pentru carte.Va urma cumva o continuare la ,,Magicianul Alb''?

cristi spunea...

Pentru unii e greu de inteles, am fost prea subtil. Explicatie: romanii sa aiba grija de vitejii lor. Si de valorile lor si de copii lor si de batranii lor si de pamantul lor si de economia lor si asa mai departe!
Alo, desteptarea.

cristi spunea...

Si apropo, se pare ca Decebal si armata daca a pierit tot ca urmare a unei tradari. A unui reprezentant al aristrocratiei dace. Care ar fi dat in vileag traseul unora dintre tunelele folosite de daci, sapate pe sub munti. Si astfel, la retragerea spre Sarmisegetuza, Decebal cu o parte din garda lui au cazut intr.o ambuscada romana. Altfel nu ar fi pupat ei Dacia.
Este sau nu este tradare? Adevarul ne va face liberi dar mai ales ATENTI!
Chiar , nu ar fi rau sa ne aparam istoria adevarata! Te invit la o astfel de lupta romane.

Unknown spunea...

✝Sâmbătă la ora 18 (și încheiată acum vreo oră) a fost emisiunea în perspectivă barbară despre gladiatori: “nu mureau ::decât:: 10%”. Asta referitor la gladiatorii profesioniști! Dar când aduceau prizonierii de război, (indiferent de naționalitate, inclusiv Daci), obosiți și deprimați ca să lupte cu aceia, nu mai conta câți dintre ei mureau – asta n-ați mai spus. Citiți memoriile Sfântului Augustin despre luptele de gladiatori pe care le urmărea în mod vicios înainte de a se converti, dacă vreți adevărul. Iar pe Spartacus l-ați prezentat ca pe o curvă masculină de origine Tracă, violat de matroanele Romane! N-ați spus nici un cuvânt despre faptul că s-a revoltat împotriva Romanilor, dându-le de furcă destul ca să rămână în istorie, al doilea nume din Imperiul Roman ca popularitate internațională contemporană după “Cezar”. Dumnezeu să vă îndrepte!
Vasile Pârvan arată clar în tratatul “Dacia” că (parafrazez): tinerii Daci, prea puțin înțelepți, aspirând ca “moartea în luptă” să le aducă nemurirea (deși de la bătrâni știau prea bine că nu la “luptele” de circ se referea Zamolxe), călătoreau la Roma cu vise de îmbogățire și petrecere în lux. Aici, spre a-și câștiga existența, se angajau cu precădere în treburi care pun viața în pericol, îndeosebi ca iscusiți gladiatori.
Pe pagina aceasta scrie că azi la ora 18 avea să fie retransmis programul Mihai Viteazu și Dacia. Ce s-a întâmplat?
Dumnezeu să vă trezească in Adevărul Etern în Numele Fiului Său Iisus Christos Amin ✝

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, Costin! Va urma...

Daniel Roxin spunea...

Lui Unanimus us:

1. Spartacus va avea o emisiune intreaga in care se va vorbi exact de revolta impotriva romanilor - peste o saptamana sau doua.

2. Nimeni nu l-a prezentat ca pe o curva masculina, cum spuneti. Asta e in mintea dumneavoastra. Sa va "indrepte Dumnezeu" si sa nu mai trageti concluzii pripite

3. Nu stiu de ce nu s-a dat reluarea, asa cum trebuia. O sa aflu.

Unknown spunea...

✝Da, recunosc punctul 2. Am criticat vorbe și atitudini pe care le găsesc intolerabile de la persoane care predică postul și meditația. Nu admit bârfa împotriva Dacilor.

Sau poate m-am pripit, pe când dv și invitatul ați meditat și ați trăit virtual experiența ororilor despre care aveați să dizertați? Încât în fața Bunului Dumnezeu și a camerelor de luat vederi ați prezentat cu considerație și compasiune situația sclavilor și gladiatorilor? În special când ați insistat asupra 'avantajeleor'(?) gladiatorilor Daci la Roma și repetat bârfele despre 'vizitele' barbare ce i se făceau sclavului Spartacus.

Vă rog să retrageți permanent din circulație acest film. E o abominare adusă Dacilor în fața lumii, iar pe dv personal și pe invitat vă pune într-o lumină complet nefavorabilă. Am avut o stimă deosebită pt ambii în urma prexentării Dacilor "în lumina cărților".

Dacă vreodată mai intenționați să faceți documentare despre sclavi și gladiatori, vă rog ca întâi să vă documentați. Studiați psihologia și sociologia sclaviei. Psiho-sociologia traficului de oameni de ambele genuri cu centrul la Roma și Istambul care se desfășoară pe scară largă până în zilele noastre. Ororile sclaviei indiferente "Legilor CE", în care sunt târâți Români - ce spun eu? - Daci până și în secolul 21 cum a fost de 3000 de ani.

Faceți ca marii actori ai Hollywoodului care se duc și trăiesc incognito luni de zile în mediul personajului pe care au să-l interpreteze. Mergeți într-o călătorie de lucru în mediul respectiv: la Roma și Istambul. Există (piață de) gladiatori și sclavi acolo. Există lupte de gladiatori și cu oameni și cu animale. Luați-l pe invitatul dv, să stea comfortabil la hotel, ca să aibă cine să vă poarte de grijă. Când o să vă întoarceți după vreo săptămână de goană mai rea decât din ghearele morții, cum o să vă simțiți la întâmpinarea "Cum te-ai distrat?" Apoi porniți-o din nou, pe străzile sclaviei, și dacă mai scăpați, uitați-vă iar la filmul ăsta despre care m-am pripit să vă critic, și vedeți dacă o să vă mai amuze. Pt 'excursia' asta, manualul de princeps este Facerea 30-50. Studiați-l cu atenție.

Iar dacă nu e de dv o astfel de 'excursie', lăsați subiectul gladiatorilor și sclavilor Daci, și nu mai deranjați Sufletul lui Spartacus, până cănd o să aflați ce înseamnă.

Dumnezeu Stie. In Numele Fiului Fecioarei Iisus Christos ✝Amin✝

Daniel Roxin spunea...

Stimate domn, am punctat de cel putin doua ori, in cadrul emisiunii, faptul ca luptele cu gladiatori erau expresia unui barbarism crunt. Urmariti mai atent emisiunile pe care le fac!...

Unknown spunea...

✝ Celelalte documentare despre Dacia le-am văzut și păstrat. La cel în cauză aici nu mă mai uit nici pentru toate miliardele tuturor miliardarilor din toate timpurile. Dacă-l scoateți complet din circulație nu mai e nici o supărare. Atunci n-o să mai aibă nimeni nici o bază să-mi dea dreptate. Abea aștept să pierd.

Mulțumesc

✝ În Numele Domnului Iisus Christos ✝ Amin ✝