marți, 4 decembrie 2012

Nașul Tv - Sprijiniți televiziunea liberă


Nasul Tv - Televiziunea libera a fost intemeiata in anul 2012 de catre cunoscutul jurnalist Radu  Moraru si echipa sa. Conceputa ca o televiziune publicistica, cu emisiuni de autor realizate de catre jurnalisti cu experienta in domeniu, Nașul Tv propune subiecte de actualitate dezbatute intr-o maniera originala dar si reportaje, documentare si investigatii de larg interes public.

IMPLICA-TE!

Cumpara actiuni la Nașul Tv
Poti face parte din echipa Nașul tv devenind chiar tu actionar. Acceseaza site-ul www.nasul.tv/actiuni sau scrie-ne un mail la actiuni@nasul.tv pentru mai multe detalii.
Acțiuni Nașul Tv

Alatura-te comunitatii

Intra in comunitatea Nașul Tv
Acceseaza pagina de facebook a postului si apasa pe butonul "like" pentru a te alatura comunitatii televiziunii libere, Nasul Tv.
Facebook Nașul Tv

Datele de receptie

Programele NAȘUL TV pot fi urmarite pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Programul Nașul Tv


Aici puteti vizualiza grila de emisie a postului, precum si detalii despre fiecare emisiune in parte. Dati click pe butonul de mai jos pentru mai multe detalii...
Program Nașul Tv

Contact


Daca aveti nelamuriri sau doriti sa ne lasati un mesaj, mergeti la sectiunea Contact si aveti grija sa completati corect toate casutele, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Calea Victoriei 21-23
Sector 3, Bucuresti
Cod postal 030023
Telefon: 021 527.18.00
contact@nasul.tv
www.nasul.tv

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro


Niciun comentariu: