miercuri, 5 decembrie 2012

O bacterie produce... AUR de 24 de karate!!!


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

Anonim spunea...

Bun pentu umanita asa nu farano razboaie de asuprire pt. acest metal.

Gerula spunea...

Doar folosind aceste bacterii la maxim putem isi din criza mondiala

Daniel Roxin spunea...

;)

laura-maria ilea spunea...

sa nu afle cei de la RMGC, va rog mult, aveti grija!!! :)

Daniel Roxin spunea...

Buna replica! :)))

Anonim spunea...

Sa reproducem la scara industriala reactiile chimice pe care le fac bacteriile pentru a obtine aur pur in cantitati mari. Transmutatia metalelor ar fi de domeniul trecutului. De ce sa fac aur din plumb daca am bacterii harnice care muncesc ca scalvii pe minic?

ile spunea...

Iubesc pietrele slefuite de vint sau de ape ,au viata lor, le respect tacerea. Oamenii nu sint cu nimic mai presus decit ele, o lume minerala vie si inteligenta ne priveste cum ne contorsionam dizgratios cautind linistea si implinirea.
Ati simtit vreodata viata care este intr-un trunchi de copac prabusit de citiva ani,nu e umbra copacului care a fost,este ceva care apartine pamintului,lumii minerale...Nu-mi place aurul nici stralucirea nici energia lui, de fapt nu are viata care emana din soare. Are ceva rau si stralucirea lui e ca un rinjet. Poate argintul imi sugereaza lumina blinda a lunii care ocroteste viata si o lasa sa se odihneasca pina a 2-a zi cind incepe tumultul si rasucirea. Daca aceste bacterii transforma orice materie in aur pur,acesta ar fi visul oricarui alchimist,logic pare sa fie ca si cind acest aur este la capatul drumului si deci orice poate fi transformat in aur. Si totusi daca ar fi capatul drumului, procesul ar putea fi inversat, astfel incit sa poti crea din aur orice alt material. Ar fi bine sa fie si reciproca valabila,simt insa ca e un proces cu sens unic,ca un fel de degradare sau considerati-o,daca asa simtiti, innobilare a oricarui material. Eu cred ca e o moarte a unor atomi(sfirsit de drum) lipsiti de orice forma de rezonanta cu energiile universului.

Daniel Roxin spunea...

Ile, eu spun ca sunteti in eroare, intr-o mare masura...