joi, 13 decembrie 2012

Primul ministru rus, Medvedev, confirmă existența extratereștrilor! (Video)

Vineri, 7 decembrie 2012, prim-minstrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni. După terminarea interviului, fostul preşedinte rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primeşte două dosare cu informaţii despre extratereştrii care ne vizitează planeta.
Această declaraţie este o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaşte public existenţa civilizaţiilor extraterestre în timpul mandatului.
Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat iniţial aceste declaraţii însă ele au ajuns după puţin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenţia Reuters însoţite de comentarii ironice la adresa înalt-funcţionarului rus. În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă crede că sfârşitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.



Traducerea declarației lui Medvedev: 
- Domnule prim-ministru, dumneavoastra stiţi totul. A fost Pământul vizitat de extratereştri?
- Vă spun pentru prima şi ultima oară: împreună cu valiza cu coduri nucleare, preşedintele primeşte şi un dosar strict secret. Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat Pământul. Împreună cu acestea preşedintele primeşte şi un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează “controlul” extratereştrilor de pe teritoriul ţării noastre. După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanşarea unui atac nuclear sunt transferate noului preşedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteţi găsi în renumitul film “Men in Black”.
- Câţi extratereştri sunt printre noi?
- Nu pot să vă spun câţi se află printre noi pentru că asta ar crea panică.

NOTA MEA: Să fie adevărat sau Medvedev s-a jucat cu presa? Eu aș merge pe prima variantă, chiar dacă este posibil ca Medvedev să se fi jucat cu presa... ;)

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

18 comentarii:

Sorin Becciu spunea...

Domnule Roxin, ca o persoană ce înțelege rusa trebuie să atenționeză că el spune de Filmul documentar Men in Black, cu o profundă notă de sarcasm.

Ren e o televiziunea renumită pentru conținutul profund paranormal.

După mine el a luat peste picior jurnaliștii acelei televiziuni.

Sorin Becciu spunea...

El a spus-o cu un sarcasm profund ”Mai multe detalii puteți vedea în filmul documentar Men in black” - ce a zis el la sfîrșit.

A luat peste picior pe cei de la REN un post renumit pentru conținutul de tip PARANORMAL.

un cunoscător de rusă

Anonim spunea...

Ma enerveaza rusii...sunt prea aroganti.Medvedev, la fel ca si Putin, isi bate joc de presa.:))

laura-maria ilea spunea...

imi place nota (ta) si replica din "Men in Black" - "ploua pentru ca esti suparata!" :)

Daniel Roxin spunea...

:)

Mihai Onila spunea...

Din pacate pentru voi toti astia necredinciosi...a spus adevarul...curat!Dar care este sensul sa discutam daca a spus adevarul sau nu?...oricum niciunul dintre noi nu crede o iota chit ca omu ar fi venit cu argumente...da Man in Black e un film cu extraterestri care traiesc printre oameni...nimic mai adevarat...si cu adevarat ati fi nu panicati cum zice Medvedev...ci cacati pe voi..la propriu...cam asa arata adevarul adevarat!!!Dar timpul nu e pierdut..inca...

OctogonX spunea...

culmea :)) cand cineva spune adevarul ...nimeni nu-l crede :)) offf oamenii astia complicate fiinte mai sunt

Anonim spunea...

Da, extraterestri sunt printre noi! Si nu sunt oameni de rand care merg la lucru ca sa faca bani pentru pensionare! Sunt pe pozitii cheie sau foarte inalte in societate. Ceea ce vedem noi ca si clasa conducatoare este doar marioneta care are in spate sforile ascunse trase de acesti extraterestri. Este monstruos ceea ce se intampla si ce s-a intamplat pe planeta Terra, dar oamenii de rand nu vor sa vada crunta realitate! Exista o hipnoza colectiva care tine omul de rand incatusat in conditia de "animal", adica hrana, sex si circ. Suntem la cheremul "lor" fie ca ne place sau nu.

cristi spunea...

Uff, normalitatea este anormala pentru oamenii dogmatici, intoxicati de un sistem de invatamant pur materialist, condusi de hoti, mincinosi, prosti de.a dreptul, necredinciosi. Si aici nu este vorba doar de Romania. Dar uitati.va bine in jur. Totul se schimba! Energii profunde ce au fost latente pana prin anii 70 s.au activat iar acum se intensifica in mod exponential, bineninteles si datorita oamenilor care s.au nascut in ultimele decenii. Roxin este unul dintre ei.
OAMENI BUNI, fiti optimisti, orice extraterestru sau intraterestru (si sunt mii si mii de semne lasate de civilizatia umana ca am fost insotiti tot timpul de ei) care nu vrea binele umanitatii a pierdut partida. Pentru ei noua vibratie este toxica, ca si pentru anumiti oameni.
Si s.ar mai putea dezbate mult aceasta tema.

Marian S spunea...

Problema nu este ce caută extratereştrii printre noi, problema e ce căutăm noi printre aceşti extratereştri??? :)

orha dorothea spunea...

uitati, macar uneori, de EL "intelectualul" cu care va identificati si care vine cu argumente bazate pe ce? pe informatia procesata de marele"EL"! ce stie EL despre subiect? ceea ce au vrut "Altii" (stim noi cine!)sa stie. aici v-am prins! pt. ca acei "Altii" au negat tot timpul existenta extraterestrilor. ce ar fi sa ascultati si de intuitie si de inteligenta voastra de extraterestri. Cine a populat candva terra? chiar noi!!! povestea lui darwin e superexpirata. deeeci?

Sefora spunea...

Buna seara.
Imi pare rau pentru toti acesti oameni neincrezatori si lipsiti de informatii.In ultimii 15 ani informatiile despre aceste subiecte de necrezut pentru unii,ca prezenta extraterestrilor printre noi,abunda pe internet .Din pacate,asa cum au observat si altii,atunci cand ni se spune adevarul se gasesc destui care sa nu creada.
In ce priveste parerea ca rusii sunt aroganti....Hm!nu-i cunoasteti pe americani.Eu am trait printre ei si te sufoci de aroganta si...prostia lor,ceia ce nu prea vezi la rusi[adica prostie].As mai adauga un lucru referitor la rusi:ia ganditi un pic oameni buni si raspundeti-va onest,dupa incheierea razboiului rece[care de fapt nu este terminat ci continuat ca razboi impotriva terorismului]cine este raspandit pe tot globul cu arme si distrugeri?Rusii ?Sau americanii?Trebuie doar sa uitam propaganda occidentala care avea tot interesul sa denigreze lumea comunista.
In ce priveste filmul "Man in black",da,se arata exact ceia ce multi nu vor sa creada.Printre noi traiesc extraterestri si....intraterestiri,cum afirma Cristi.
Declaratia domnului Medvedev este binevenita si era si cazul ca unul din oficialii marilor puteri sa vorbeasca despre acesti extrateresti care ne-au vizitat,si exista printre noi.Dar as vrea sa adaug ca nu toti extraterestri sunt rauvoitori.Sunt multe surse acum care ne informeaza despre extraterestri care ne viziteaza si nu toti vin cu intentii rele,ba din contra.Cu ocazia marilor schimbari ce se produc datorita alinierii galactice chiar avem nevoie de o interventie extraterestra.Nu vi se pare ca criza globala datorata sistemului bancar si a Iluminati-lor nu o putem controla,si nici nu se vrea,aducandu-ne pe noi,oamenii obisnuiti,la disperare?In aceasta privinta am impresia ca numai o putere externa Terrei ar mai putea pune lucrurile la punct.
Pentru multe informatii referitor la aceste subiecte recomand site-ul David Icke.com.
In rest...cititi mai mult doamnelor si domnilor!Librariile sunt pline de carti din categoria "stiinte de frontiera" care dezbat astfel de subiecte.
Sa aveti o seara buna,Sefora

Anonim spunea...

http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2053761,00.html

Cineva spune adevarul. Cine crede... bine, cine nu... liberul arbitru nu este o iluzie.
Multumesc tuturor celor care au comentat aici.
Daniel, mult succes in tot ceea ce faci.

ile spunea...

Nenea Medvedev este un om care respecta numai propriile reguli,nu cele general valabile. De ce a primit ordin sa spuna ceea ce a spus in public acesta este semnul de intrebare. Ori rusii sint prea siguri pe ei si au puterea sa domine lumea ori vor sa provoace o reactie, sa atentioneze ALIATII ca ei controleaza ceea ce altii nu pot. Nu e vorba neaparat depre extraterestri ci poate numai energii si tehnologie deosebite. Nu au cum sa-i stie pe toti extraterestrii de pe pamint mai ales ca nu e vorba de extraterestri. Exista Andromeda,exista Babylon 5, Star Trek,Farscape, nu numai Men in black si nu in ultimul rind Stargate in care intr-un episod era vorba despre un om obisnuit care credea in existenta unei porti stelare si ajunge pina la urma la baza secreta,cum altfel decit militara?-unde se afla cu adevarat o poarta stelara. Ironic nu? sau o aluzie ca de fapt serialul ar putea fi inspirat din realitate. Jules Verne avea multa imaginatie, dar pina la urma Epopeea lui Ghilgames pare cea mai inspirata din fapte reale traite. Si eu cred ca in lume exista lucruri artefacte lasate uitate pe pamint de altii care depasesc puterea de intelegere a oamenilor actuali,dupa cum daca e posibila teoria corzilor, care imi pare adevarata,timpul si spatiul nu sint cele liniare cum le stim,si atunci salturi se pot face in toate directiile atit in timp cit si in spatiu dar nu pentru omenirea actuala. Si daca vin pe pamint umanoizi nu stim daca sint dintr-un trecut in care se stiau mult mai multe lucruri sau mai evolutionist, din viitor,sau pur si simplu de la distanta . Deci hora asta cu extraterestrii este ca un virtej atit pe orizontala cit si pe verticala, miscarea e mult mai ampla. Se zice ca americanii ar avea aparate de zbor extraterestre(adica nu de pe pamint),insa acum 12000 15000 ani existau pe pamint acele vimanas, pe care apoi oamenirea le-a uitat. Daca ar spune un calugar tibetan ceea ce a spus omul politic rus as avea incredere si bucurie , ca uite domnule,e timpul sa deschidem ochii. Ceea ce vine de la Medvedev mie imi pare ca o bucata de carne cu otrava pe care i-o dai uui ciine credul (are invelis de adevar totusi, numai cit sa ne otraveasca mintile).

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=G9uBtnuxjwU
Primele 5-6 minute din film sint interesante chiar daca nu va place muzicalitatea vorbelor. Sint limbi diferite. Este prezentat ceea ce conteaza in viata si ideea de credinta adevarata. Actual omenirea incepe sa creada in extraterestri aproape zeificindu-i,mai e biserica scientologica,sint atitea lucruri care ne inconjoara ca si aerul,pe care nu le bagam in seama. Omului mic si indoielnic ii trebuie un idol sa-i pupe picioarele sau conform tendintei actuale incepe sa se pupe singur in oglinda spunindu-si cit de maret este el ca individ al unei specii superioare. Acest ministru rus este un monstru de egoism...mai mult decit ceilalti oameni contemporani.

Rosa spunea...

Simt sa va impartasesc , starile sufletesti prin care trec...Am luat aceasta hotarare ,fiind constienta ,ca , trebuie sa fac ceva ,pt a reusi sa ies din aceasta stare de indiferenta totala ...care dureaza de ceva timp...Nu este un strigat de ajutor ,ci o ,,revenire ..ACASA...Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient de propriile ,,transformari ,,spirituale , mai ales in acest moment UNIC si FERICIT al Existentei Noastre. ,,TRECEREA la o NOUA ERA SPIRITUALA ,,...Am crezut ca plecarea intr-o vacanta la munte , va reusi sa ma scoata din acest ,,blocaj,,...dar nu a fost asa ...Am citit comentariile voastre ...ma bucur ca au aparut noi comentatori ...dar ...totodata...le simt lipsa celor care au ,,disparut ,,...Unde-mi sunteti ?...Mi-ar placea sa va am alaturi ,in acest moment de TRANZITIE SPIRITUALA , in care ma aflu ...MULTUMESC ANTICIPAT !....Cat despre Extraterestri...DA ...SUNT PRINTRE NOI ...sau cel putin persoane care sunt ,,urmarite ,,de acesta civilizatie Superioara ...Nu banuiesc care ar fi scopul....SA FIM ATENTI CU NOI INSINE !...VOM AVEA MULTE DE INVATAT ...din propriile noastre experiente ...CONSTIENTI ...si DEVOTATI ...ATUNCI vom afla CINE SUNTEM cu ADEVARAT ! ....Ma bucur , ca acest blogg merge in DIRECTIA BUNA ! FELICITARI !

cristi spunea...

Si papa de la Roma a zis cam acelasi lucru. S.or fi inteles astia doi.
Subiectul este deosebit de vast si unul din temele ce ar trebui analizate de factori de stat (si din Romania, unde din pacate opacitatea este maxima... noroc cu flacara violet ca altfel nu s.ar fi discutat deloc de superinteligentii nostrii guvernamentali).
Folositi.va creierul, intuitia si documentati.va, aveti toate elementele pentru a trage singuri concluziile necesare.

Anonim spunea...

buna ziua
daca tot vrem sa ne convingem daca exista sau nu .poate ar trebui sa privim mai atent in trecut si sa observam influienta extraterestilor in istoria noastra a omenirii,va recomand sa urmariti pe histori emisiunea de la ora 9 seara si apoi sa comentati