joi, 28 martie 2013

Asociația GETO-DACII are nevoie de sprijinul tău!


Asociația GETO-DACII are nevoie de sprijinul tău! Vino alături de noi ca membru al asociației sau ajută-ne cu donații și sponsorizări. Află mai multe despre proiectele noastre și despre modul în care ne putem uni pentru a ne recupera identitatea geto-dacică:
http://www.geto-dacii.ro/


7 comentarii:

dragos spunea...

Salut initiativa si ma bucur ca cineva s-a gindit la recuperarea identitati nationale. Sunt alaturi de voi , imi doresc aflarea adevarului. Va multumesc!

Rosa spunea...

El Camino
Pelerinajul spre Santiago de Compostela din Spania

Anual ajung pe jos la Santiago de Compostela peste 150.000 de pelerini si aproape 3 milioane de turisti. Camino este un traseu marcat in aproape toata Europa, si strabatut perpedes de oameni de pe toate continentele. Frumusetea, magia, trairile si intimplarile de pe Camino nu pot fi zugravite intotdeauna in cuvinte, pentru ca starea poate deveni intre timp alta. Nici chiar cele 4-5 000 de poze facute nu pot dezvalui adevaratul Camino, pentru ca e mai bine sa mergeti acolo. Renumele acestui traseu si probele fizice sau psihice au facut din Camino o atractie in toata lumea. Unii merg mai putin altii mai mult, fiecare cu ritmul si zilele lui libere, dar Camino se poate relua sau reface si anul urmator pana la Santiago. Numarul de pelerini care il strabat este in continua crestere, iar din 1993 este acreditat pe lista mostenirilor culturale UNESCO...........Stii ce inseamna ?....ca si aici in Romania ,vom putea face ...EL CAMINO.....TOATE DRUMURILE VOR DUCE LA SARMIZEGETUSA...si pe urma ...Nu vreau sa mor ...pana nu voi face si eu un traseu.....AICI ...ACASA.....Va las sa reflectati !Ma bucur alaturi de voi...ca in sfarsit...ati facut ce trebuia de mult......FELICITARI !...Indeplinesc toate ...cerintele ..pentru a deveni ...un devotat membru al Asociatiei...Imi scot ,,documentele ,,de la ,,naftalina ,,...Este prima oara ...cand simt sa fac acest lucru...Niciodata nu am fost ..membru ...unei alte asociatii etc...decat ...pioniera ...si ...U.T.C.-ista ....Sper ..sa treceti cu vederea ...:)))...

I.M. spunea...

Buna ziua!
D-le Roxin am trimis la asociatie un email, dar nu am primit raspuns!
Nu este buna adresa?
Vreau sa ma inscriu in asociatie, dar nu am posibilitatea imprimarii cererii, pot veni direct la sediu pentru asta? Nu locuiesc departe.
Va multumesc pentru un eventual raspuns, stiu ca sunteti foarte ocupat,
I.M.

Daniel Roxin spunea...

Buna ziua! Trimite-ti mesajul pe adresa aceasta: getodacii_ro@yahoo.com

I.M. spunea...

Am rezolvat! Fiti BINECUVANTATI pentru tot ce faceti si va multumesc pentru raspunsul promt!
Am fost plecata si nu citisem de pe Geto-Dacii.ro!
Cu respect si consideratie,
I.M.

Gurban Daniel Marcel spunea...


Buna Ziua,
a-s dori sa devin Membru Asociatiei D-voastra.
Va rog sa ma contactati si sa lu am contact , sant impresionat de Lucrarile D-voastra, si a-s fii onorat daca a-s putea sa fiu de folos Societatii D-voastre.
Cu multa Stima si Respect,
Marcel Daniel Gurban

Daniel Roxin spunea...

Domnule Marcel, intrati pe siteul www.geto-dacii.ro Acolo aveti toate informatiile necesare inscrierii in Asociatia Geto Dacii. O zi frumoasa!