miercuri, 13 martie 2013

Un balerin fără un picior și o balerină fără o mână își depășesc limitele și susțin un spectacol de balet impresionant și emoționant. VIDEO

O scurta prezentare a filmuletului de mai jos: o tânără, de 30 de ani sufera un accident in urma căruia îşi pierde un braţ. Se instaurează peste ea o stare profundă de depresie. Dansul, pe care l-a practicat din copilărie nu mai poate fi reluat: fără un braţ nu îşi găseşte echilibrul şi chiar şi o simplă piruetă e greu de realizat. Dar nu se lasă înfrântă de infirmitate. Şi după multă trudă reuşeşte. Apoi află despre un tânăr care, într-un accident şi-a pierdut un picior. Starea lui este similară cu a ei, evoluţia psihicului postoperator este identică. Atunci tânăra îl caută şi încearcă să îl convingă să îl ajute să înveţe dansul, baletul. Pentru el este mult mai greu, fără un picior este aproape imposibil măcar să te gândeşti la dans, la balet mai ales. Şi totuşi, fata nu renunţă. Într-un târziu reuşeşte să-l convingă. Urmează o lungă perioadă de efort, lecţii după eşecuri repetate, dureroase. Într-un târziu, cuplul a reuşit să înfrângă infirmitatea. Şi iată ce a ieşit - va invitam sa vedeti filmul. Exceptional!

 Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

Fanitza spunea...

Avem exact trupurile necesare pentru lectiile pe care trebuie sa ni le insusim, doar ca ne este foarte greu sa intelegem si sa ne acceptam asa cum suntem. Fiecare ne dorim "trupul perfect", perfectiunea vazuta cu ochiul si mintea umana. Suntem INCA, incatusati de reguli si tipare.

Rosa spunea...

In fiecare dintre noi exista un moment cheie ,un moment in care coplesiti de probleme ,suntem obligati sa luam o decizie : a renunta ,astfel nu ne ramane decat sa ne traim viata in banal ,sau sa ne deschidem larg ochii sufletului si sa alegem reusita ...Acesti tineri s-au eliberat de blocaje si complexe ,au renuntat la rolul de victime ,de a se complace in neputinta ...si au iesit invingatori la examenele vietii ...Au ajuns spre Perfectiune...spre samanta Divina ...precum Pasarea Phoenix...O lectie de viata ...pentru fiecare dintre noi...Multumesc !

Gabriel spunea...

Au pictat un suflet... atat..

Anonim spunea...

Minunatule, eu nu am putut sa nu plang.