miercuri, 1 mai 2013

Ajutați un îngeraș cu o aripioară frântă!...


Sara este un îngeraș de fetiță de 1 an si patru luni, o fetiță frumoasă ce și-a deschis spre lume ochii mari, frumoși și albaștri precum cerul.

Un îngeraș cu o aripioară frântă... Din păcate, micuța s-a născut fără antebrațul și mânuța stângă, diagnosticul fiind, conform scrisorii medicale : Hemimelie transversală 1/3 proximală antebraț stâng.

Pentru ca micuța Sara să poată descoperi lumea cu două mânuțe, are nevoie de proteză mioelectrică și de multe ore de kinetoterapie pentru ca brațul să se dezvolte normal, iar coloana să nu fie afectată. Cheltuielile sunt însă cu mult peste posibilitățile noastre, ale părinților. Costul protezei ajunge la 27.000 euro, apoi aplicarea, ședințele de terapie sunt extrem de împovărătoare pentru noi.

Proteza nu reprezintă doar o înlocuire estetică a mânuței, ci este o necesitate pentru creşterea corectă a coloanei vertebrale.

În același timp, proteza o va ajuta să fie independentă, să se poată îmbrăca singurică, să se poată încălţa, să își poată îmbrățișa surioara și părinții cu ambele mânuțe…

Micuța SARA are nevoie de încă o aripioară pentru a-și putea lua zborul spre viață, spre înalt…

Vă mulțumim că ne veți ajuta să îi oferim Sarei un viitor ALTFEL!

Și dacă Sara își va putea împreuna mânuțele în rugăciune, îi va mulțumi întotdeauna Bunului Dumnezeu pentru voi toți oamenii cu suflet frumos!

Orice donație, oricât de mică, este un pas spre mai bine pentru micuța Sara.

Donații pentru proteza Sarei, se pot face în conturile:
RO59RNCB0162055334830002 EURO
RO05RNCB0162055334830004 USD
RO32RNCB0162055334830003 RON
COD SWIFT: RNCBROBU
BCR -Sucursala Hunedoara
Titular cont:AGRIGOROEI DANIEL –LIVIU - tatăl Sarei

Se pot face donații și prin PayPal direct de pe blogul Sarei: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhelpsaraemanuela.blogspot.ro%2F&h=PAQGGbpnA&s=1

Ne puteți contacta la telefon: 0752/ 919 591

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU CĂ ÎI VEȚI ÎNTINDE MICUȚEI SARA MÂNA DE AJUTOR DE CARE ARE NEVOIE!

Sara Emanuela
http://helpsaraemanuela.blogspot.ro/p/povestea-mea.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sebastian zicea ...E trist sa vezi atata depresie in ochii unui ingeras cu o aripioara franta. Tristetea ei ne intristeaza pe multi. Daca as fi bogat i-as dona cu multa dragoste si compasiune bani pentru a nu mai avea griji pentru viitor. Poate se sesizeaza cei foarte bogati. Cred ca nu este singura in aceasta situatie. Daca cei 10% superbogati si care detin 90% din puterea financiara ar da o parte din averilor lor, multi oameni tineri si foarte tineri ar avea un altfel de viitor si ar pasi cu incredere pe caile vietii. Si nu ma refer la Bill Gates.

C spunea...

Sustin cele scrise de Sebastian.
Da e foarte trist, dar si dureros sa vezi acesti ingerasi suferind.Eu aici in Germania lucrez cu ingerasii cu handicap ,foarte greu... si cand ii vad cum sufera ,mi se rupe sufletul...
Vreau doar sa-i intreb pe medicii si terapeutii care au consultat-o pe Sara,de ce ei nu pot face un lucru bun... si de ce nu o trateaza pe Sara fara nici un COST...??? De ce... dragilor nu faceti acest lucru??? A fost doar o intrebare care sa va dea de gandit...Daca ati fii avut un suflet ati fii ajutat acest ingeras de mult.
Eu o binecuvantez si o imbratisez cu toata dragostea pe Sara,si il rog pe bunul Dumnezeu ca sa ii dea un ajutor.