miercuri, 22 mai 2013

Conferință cu istoricul Gheorghe Iscru


Joi, 23 mai, de la ora 15:00, istoricul Gheorghe Iscru vă invită la conferința cu tema "Străvechea noastră dreaptă credință". Conferința va avea loc la Muzeul municipiului Bucureștiului (Palatul Șuțu - la Universitate). Intrarea liberă!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Un angajat al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) Deva – Hunedoara şi un alt individ au fost arestaţi fiind acuzaţi că au căutat şi tranzacţionat obiecte din aur dacic.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/aurul-dacic-continua-sa-corupa-1038510.html

I.M. spunea...

Buna ziua.
Sper sa ajung si eu din timp!
O zi superba,
I.M.

Anonim spunea...

E cam devreme; am ajuns intr-un tarziu si spre surprinderea mea erau vreo doi mai tineri (si ma refer numai la varsta pamanteana), ca mine cei mai multi fiind cu plus cel putin 15 ani; si sala nici macar nu era plina; daca la urmatoarea conferinta ar veni 100 de persoane, d-l profesor s-ar gandi sa schimbe locatia; asa...., cu 20-25 oameni, din care cei mai multi pensionari, poate sa ramana acolo....

simona spunea...

De la Resita la Bucuresti e o distanta prea mare deci... Noi cei din provincie si mai ales noi cei din Caras nu beneficiem de intalniri cu istoricii ,vernisaje etc,etc (singurele intalniri fiind cele politice) dar nu ma indoiesc ca si daca am avea parte de asa ceva am fi cativa oameni .