marți, 18 iunie 2013

Cum încearcă Israelul să domine lumea şi cum a fost planificat războiul sirian cu doi ani înainte de „Primăvara Arabă“

Un articol preluat de pe adevarul.ro

"Într-un interviu acordat postului de televiziune francez „La Chaîne parlementaire“ (LCP), Roland Dumas, fostul ministru francez al Afacerilor Externe a lansat acuzaţii destul de grave la adresa Marii Britanii. Astfel, fostul oficial a precizat că britanicii pregăteau un război în Siria încă dinainte de izbucnirea acestuia, scrie „Global Research“

„O să vă mărturisesc ceva. Mă aflam în Anglia pentru afaceri, cu doi ani înainte de izbucnirea violenţelor din Siria. Acolo, m-am întâlnit cu oficiali britanici de top care mi-au mărturisit că pregătesc o operaţiune în Siria. Acest lucru se întâmpla în Marea Britanie, nu în America. Britanicii organizau invazia unor grupări de rebeli în Siria. M-au întrebat până şi pe mine dacă aş vrea să particip, chiar dacă nu mai eram ministru al Afacerilor Externe. Fireşte, am refuzat, le-am spus că sunt francez, că nu mă interesează“, a declarat pentru postul de ştiri francez fostul ministru.

Mai mult, Dumas a încercat să ofere adevărata explicaţie din spatele războiului care a provocat, până în prezent, moartea a zeci de mii de oameni. „Această operaţiune datează de ceva vreme. A fost pregătită, preconcepută şi planificată. În regiune este foarte important de ştiut faptul că regimul sirian are o atitudine anti-israeliană foarte pronunţată. Fostul prim-ministru israelian mi-a spus că vor încerca să se înţeleagă cu vecinii, dar cei care nu vor fi de acord cu regimul vor fi distruşi“, a adăugat Roland Dumas.

Israelul se vrea buricul Pământului Pe de altă parte, în calitate de fost ministru de Externe, Dumas este obligat să nu dezvăluie secrete care ar putea afecta politica externă a Franţei. Tocmai din acest motiv a amintit în interviu declaraţia „sunt francez, asta nu mă priveşte pe mine“, arată Global Research.

El nu avea voie să dezvăluie rolul Franţei în planul britanicilor, întrucât s-ar fi expus riscului de a fi acuzat de divulgarea unor secrete de stat. Au existat mulţi agenţi de dezinformare care au plasat informaţii false în presa britanică şi în cea franceză, referitoare la faptul că Israelul sprijină pe ascuns guvernul lui Al-Assad, iar susţinerea militanţior Al-Qaeda din Siria de către israelieni a fost recunoscută şi de marile publicaţii. Israelul a planificat acest război de anihilare cu ani în urmă, în conformitate cu planul Yinon, care prevede balcanizarea ţărilor care reprezintă o ameninţare pentru Israel.

Entitatea sionistă se foloseşte de Marea Britanie şi de Franţa pentru a determina administraţia Obama să trimită mai multe trupe în Siria, din partea Tel Avivului. Dintre toate statele care au atacat Siria, Israelul a fost cel mai „tăcut” de la bun început. Asta pentru că Laurent Fabius, politician socialist francez, Francois Hollande, preşedintele Franţei, William Hague, ministru britanic al Afacerilor Externe şi prim-ministrul britanic David Cameron încearcă să atragă Leviathan în mijlocul unui război dezastruos, astfel încât Israelul să poată obţine controlul asupra rezervelor energetice din Orientul Mijlociu şi, în cele din urmă, să înlocuiască SUA în calitate de stat dominator mondial, scrie Global Research.

Colonia evreiască este determinată să devină un stat conducător în Orientul Mijlociu, având impresia că acest lucru îi va permite să înlocuiască Statele Unite, devenind un hegemon global, odată ce Statele Unite se vor prăbuşi luptând în războaiele Israelului. De altfel, prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a arătat în emisiunea comentatorului politic Bill Maher de ce Israelul câştigă mereu conflictele de mică anvergură. „Secretul este că avem America“, spunea el. Platforma gazeiferă Leviathan, descoperită în 2010, în Marea Mediterană, de concernul american Noble Energy, a dat naştere unui nou conflict în regiune, Israelul, Siria dar şi Fâşia Gaza cerând drept de exploatare a gazului.

Uşor, uşor, însă, Israelul se prăbuşeşte. Tot mai mulţi evrei părăsesc „pământul promis” un stat condus de nebuni, o entitate antisemită care ameninţă să arunce lumea în război şi în distrugere. Dumas nu este singurul oficial francez care a denunţat Noua Ordine Mondială. Fostul ambasador francez în Siria, Michel Raimbaud, a scris în 2012 o carte în care a dezvăluit modul în care Israelul a planificat şi a instigat un război civil în Sudanul de Sud, cu scopul de a balcaniza o ţară condusă de un guvern pro-palestinian."

 Sursa: https://adevarul.ro/international/in-lume/israel-primavara-araba-1_51c05c6fc7b855ff56a389c5/index.html

4 comentarii:

ile spunea...

Demult, nu stiam cum il chema pe liderul palestinian de renume...si I-am spus unui coleg palestinian ca ei au un lider Iasera Rahat, colegul a ris si a zis ca asa si este un rahat liderul lor. In schimb, despre evrei mi-a spus ca sint rai si mincinosi, oameni care pun banii mai presus de fratele lor de parinti sau de prieteni si ca astfel de oameni sint un pericol. Avea dreptate in ceea ce spunea. Asta se si doreste acum : sa pui banii mai presus de orice si ca scop in viata sa ai numai acumularea a cit mai multor bogatii ca si cum bunurile materiale duc la putere si puterea duce la implinire...Acum 20 de ani imi spunea Hashem cum sint evreii. Deoarece intreaga omenire a ajuns sa fie dupa modelul evreiesc consider ca deja ne-au invins, au sters valoarea a mii de ani de gindire si intelepciune in care omenirea si-a cautat un drum catre ceruri catre evolutie, generatiile viitoare se vor naste incercind sa citsige bani si putere cu orice pret. De aceea peste cinstea, demnitatea umana,pentru cinstirea parintilor si iubirea fratilor si semenilor nostri s-a asternut valul contaminat al gindirii evreiesti: Banul este totul. Incepe sa fie inscris in codul genetic probabil. Asta e victoria evreilor. Nu trebuie sa conteze dragostea fata de pamint respectul fata de locul unde sint ingropati parintii si dorinta de a trai linga acel loc. Nu,conform planului evreiesc locul cel mai portivit este acela unde cistigi cei mai multi bani. Logic nu-i asa? Din pacate nu numai evreii promoveaza aceste nonvalori ale contemporaneitatii ci intrega lume. Deci se inscrie in ADN-ul uman o nonvaloare si se sterg multe lucruri ancestrale de valoare. MAI EXISTA PUTERE IN LUME ; asa cum blestemul se intinde pe mai multe generatii autodistrugerea este inscrisa in chiar puterea si motorul populatiei evreisti din intreaga lume .Se calauzesc evreii dupa principiile mai sus amintite, deci sa le fie de bine! vor avea distrugerea inscrisa in soarta lor, ca un blestem pe care il duc in genom. Exista minti in lume mai puternice decit lacomia evreilor, si nici nu trebuie sa fie in grupuri conspirationale. Un exemplu naiv este articolul urmator, ceea ce exista cu adevarat nu poate si nici nu trebuie explicat la coltul strazii. Noi romanii avem ceva gene de la ANTEU si cu bune si cu rele. Sa avem grija sa fim alaturi de pamintul tarii!
http://ayahuasca-romania.blogspot.ro/p/samanii-din-carpati.html

cristi spunea...

Ce se mai inghesuie romanasii sa comenteze un asemenea subiect. Le e frica si de umbra lor!
Convingerile mele sunt identice cu cele ale d.nei ile.
Salom.

Sefora spunea...

Buna seara.
Cristi ai dreptate.Nu se inghesuie romanasii sa comenteze,dar hai sa-ti povestesc ceva apropo de evrei si cum am ajuns de nu comentez.
Eu m-am nascut la Barlad.Puzderie de evrei pe acele vremuri la Barlad si-n toata Moldova.Fapt care m-a determinat sa gandesc mai recent: "daca evreii in anii razboiului au fost asa de chinuiti cum se face ca le mai ardea de procreiere?"Pentru ca,daca vreti sa stiti,generatia mea,nascuta in timp de razboi,a fost cea mai numeroasa si aveam o multime de colegi evrei,care ulterior au plecat in Israel,sa fie rasplatiti pentru chinurile din timpul razboiului.Departe de mine gandul sau banuiala ca cei care pun la indoiala existenta holocaustului ar avea dreptate.Deci toti acei colegi ai mei de scoala generala si liceu traiesc super acum in Israel si noi cei care-i chinuiam si-i dispretuiam traim dupa cum se vede.Dar Cristi,eu am avut colegi de banca evrei,am fost prietena cu ei,ne-am jucat impreuna in recreatii sau in timpuul liber.Culmea este ca dupa terminarea liceului s-au organizat intalniri.Circumstantele m-au impiedicat de fiecare data sa particip la intalniri.Pana anul trecut,cand am fost invitata sa particip la intalnirea de dupa 50 de ani de la terminarea liceului.Si cei care au insistat si m-au determinat in final sa particip au fost colegii evrei din Israel.Se intampla Cristi ca eu ,traind 15 ani in Statele Unite,sa fi cititi foarte mult despre noile pareri ce circula actualmente in lume despre evrei.Si sincera sa fiu chiar subscriu la multe din aceste pareri.Nu pot ignora ceia ce mi se pare evident.Dar nu pot asocia ceia ce stiu acum despre evrei cu acei evrei adulti care candva mi-au fost tovarasi de joaca,colegi de banca.Si stii ce legaturi stranse se innoada in anii de scoala.Cand noile versiuni despre evrei au inceput sa prinda radacini in constiinta mea sa nu crezi ca nu am incercat sa vorbesc cu ei,de fapt mai mult cu fosta mea colega de banca...Sa stii ca am renuntat de a le mai da cu tifla.Unii dintre ei au ramas pentru mine acei colegi cu care imparteam in recreatii o felie cu paine cu unt sau o carte sau giumbuslucuri de copii.
Asa se face Cristi ca acum citesc in continuare ce se intampla in zona Israelului [ sunt o cititoare a lui David Icke ]ce fac nemernicii de bancheri ai lumii,dar pentru ca printre evreii de azi se afla fostii mei colegi de scoala,ma abtin sa comentez.
Sa ai,sa aveti o seata buna Sefora.

cristi spunea...

Nici nu se pune problema generalizarii. Evreii au fost victimele evreilor care au declansat al 2.lea macel global. Hitler era pe juma evreu. Cei care producea gazul sarin erau evrei, cei care au finantat razboiul idem...deci nu prea stiu ce discutam. Faceam referire la faptul ca nu apare nici un comentariu, unul pozitiv macar. Il fac eu: acest neam a fost ales de Tatal pentru fiul sau.
Restul se poate dezbate la infinit (apropo, si eu am avut colegi de facultate evrei si...tot respectul...dar sunt convins ca nu au nici o legatura cu RAUL).
Asa ca nu este bine sa generalizam. Imi vine acum in minte Steinhart sau parintele Nicolae, ale carui scrieri imi sunt de real folos!!!