vineri, 7 iunie 2013

Oamenii au în ei puterea de a transforma lumea. Un articol foarte inspirat!


"Nu veţi transforma lumea încercând să transformați în primul rând lumea. Lumea se va transforma transformându-vă întâi pe voi înşivă. Trebuie să hotărâţi mai întâi anumite lucruri importante referitoare la voi, să ajungeţi la noi concluzii în interiorul vostru, legate de cine sunteţi, de Dumnezeu şi Viaţa – şi apoi să începeţi să trăiţi acele decizii."

Citește continuarea aici: http://frecventa-sufletului.ro/?p=1079

2 comentarii:

Rosa spunea...

Pentru a reusi sa Schimbam Lumea asta Ireala este necesar ca Trezirea Interioara , sa aiba loc la un numar cat mai mare de persoane...Cu cat vom fi mai multi ,cu atat va fi mai bine...In primul rand ma gandesc la acele persoane ..care deja au ajuns in acest stadiu...si care sunt,,obligate ,,sa traiasca in doua Lumi diferite ...Asta inseamna o pierdere mare de Energie ..pe care ar fi putut sa o foloseasca ...in accelerarea acestei Schimbari ...Nimeni nu poate forta pe nimeni sa se Trezeasca .Aceasta Trezire vine...firesc ...natural ...pentru fiecare in parte ... atunci , cand a ajuns la un nivel mai inalt de intelegere a Cine sunt eu , cu adevarat ? ... prin.. analizarea in profunzime a experientelor vietii ... Cand am fost Creati am fost cu totii Perfecti ,Perfectiune pe care noi am pierdut-o datorita interventiei exterioare a acelor ,,iluminati ,,care cu buna stiinta ne-au Transformat in ,,obiecte ,,de exploatat ...Suntem Unici ...Numai impreuna vom fi Unul ... In conditiile actuale cand majoritatea sunt inca obsedati de partea materiala a vietii...mi-e greu sa cred ca aceasta Schimbare , va veni atat de curand ... :)

cristi spunea...

"Doar cu inima poti atinge cerul"! Superb.
Din pacate, deocamdata prea putini vor sa.l atinga.Asa ca raman cu inima impietrita. Ba mai mult,niste sfertodocti care se mai cred si buricul pamantului (asta ca sa vorbesc despre cei mai inteligenti)!
Dintre ei se aleg tortionarii, obedientii care cred ca fac si ei ceva pe aici, prin Dacia strabuna,mai ameninta, mai incearca cate o piedica, mai incurca daca pot, in numele unora sau altora dintre manipulatorii mai mici sau mai mari.Biete instrumente anonim..e.
Numarul critic este insa foarte aproape. Deci speranta exista!