vineri, 13 septembrie 2013

AURUL DACIC - subiectul de astăzi al emisiunii Adevăruri tulburătoare - de la ora 22:00, pe Nașul Tv

Povestea aurului dacic, forța dar și blestemul acestui metal nobil, vor fi discutate astăzi, de la ora 22:00 (și, în reluare, mâine, de la ora 22:00 și duminică, de la ora 11:00) pe Nasul tv. Te aștept să afli lucrurile inedite născute în jurul AURULUI DACIC!

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu (poate nu și UPS care, în mod mârșav, încalcă legea și a scos Nașul Tv din pachetul de bază) și pe internet: http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

5 comentarii:

Anonim spunea...

Alineatul 4 al articolului 136 "Proprietatea" din Constitutia Romaniei

http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=4#t4c0s0a136

(4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică.

trebuie modificat in asa fel incat sa fie interzisa concesionarea ori inchirierea bogăţiilor de interes public ale subsolului, spaţiul aerian, apele cu potenţial energetic valorificabil, de interes naţional, plajele, marea teritorială, resursele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, precum şi alte bunuri stabilite de legea organică si care fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice.

Pentru ce au murit romanii in razboaiele din trecut/istorie, daca bogatiile solului si subsolului Romaniei se dau la straini pe gratis prin mascarada concesiunilor de exploatare de catre tradatorii de neam si tara alesi de catre romani ca sa apere interesele Romaniei?

Intrebati-i pe cei care au semnat hotararea de guvern de mai jos:


Hotarâre Guvern 1146/27 noiembrie 2012 - Monitor Oficial nr. 808 - 03.XII.2012

privind aprobarea Acordului de concesiune de exploatare petrolierã în perimetrul P IX -13 TEPU, încheiat între Agentia Nationalã pentru Resurse Minerale si Amromco Energy L.L.C.

http://www.dsclex.ro/legislatie/2012/decembrie2012/mo2012_808.htm#hg1146

Art. 1. - Se aprobă Acordul de concesiune de exploatare petrolieră în perimetrul P IX - 13 ŢEPU, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi Amromco Energy L.L.C, în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*), care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2. - Acordul de concesiune de exploatare petrolieră în perimetrul P IX - 13 ŢEPU, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.

*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:
Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale,
Gheorghe Duţu

p. Ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri,
Gelu-Ştefan Diaconu,

secretar de stat
Ministrul mediului şi pădurilor,
Rovana Plumb

p. Ministrul transporturilor şi infrastructurii,
Septimiu Buzaşu,

secretar de stat
Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice,
Florin Georgescu

Anonim spunea...

„Aici sunt banii dvs”.

Mai jos vedeti, unde sunt banii dvs. Verificati pe teren realitatea, cu ce scrie pe hartie in hotararea de guvern, iar daca ce este pe teren in realitate, nu corespunde, cu ce scrie in hotararea de guvern, intrebti-i, pe cei care au semnat hotatrea de guvern de mai jos,care este motivul:

Hotarâre Guvern 1133/27 noiembrie 2012 - Monitor Oficial nr. 809 - 03.XII.2012

pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii „Reabilitare DN 66 Filiasi-Petrosani km 0 + 000 - km 131 + 000, sector km 48 + 900 - km 93 + 500, Rovinari-Bumbesti-Jiu”, judetul Gorj

http://www.dsclex.ro/legislatie/2012/decembrie2012/mo2012_809.htm#hg1133

Art. 1 - Se aprobă indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Reabilitare DN 66 Filiaşi-Petroşani km 0 + 000 - km 131 + 000, sector km 48 + 900 - km 93 + 500, Rovinari-Bumbeşti-Jiu”, judeţul Gorj, din cadrul Proiectului de reabilitare a drumurilor naţionale, etapa a V-a, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2. - Finanţarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se realizează din împrumutul contractat de la Banca Europeană de Investiţii, asigurat conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2007 privind datoria publică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 109/2008, cu modificările ulterioare, de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Art. 3. - Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii răspunde de modul de utilizare a sumei prevăzute în anexă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Bucureşti, 27 noiembrie 2012.
Nr. 1.133.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA
Contrasemnează:
p. Ministrul transporturilor şi infrastructurii,
Septimiu Buzaşu,
secretar de stat
p. Ministrul dezvoltării regionale şi turismului,
Marcel Ioan Boloş,
secretar de stat
Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice,
Florin Georgescu

Titular: Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii

Beneficiar: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova

Amplasament: judeţul Gorj

Valoarea totală a investiţiei, inclusiv TVA: (1 euro = 4,3970 lei din 30 aprilie 2012), 321.838 mii lei*)
- din care C+M: 251.057 mii lei*)
Eşalonarea investiţiei:
Anul I INV 128.735 mii lei
C+M 100.422 mii lei
Anul II INV 193.103 mii lei
C+M 150.635 mii lei
Durata de realizare a investiţiei: 18 luni
Capacităţi (în unităţi fizice):
- Lungime drum proiectat: 36,476 km
- din care: - platforma/carosabil 10 m/7 m: 33,076 km
- platforma/carosabil 9-10 m/7 m: 3,4 km
- Poduri şi pasaje: 17buc./656,86m
- Parcări noi: 2 buc.
- Amenajare parcări existente: 20 buc.
- Intersecţii cu drumuri clasificate: 8 buc.

*) Valoarea se va actualiza potrivit evoluţiei ulterioare a preţurilor.

Anonim spunea...

A remarcat cineva ca atunci cand romanii ies in strada,protesteaza,se ridica impotriva regimului,nedreptatilor,lupta pentru tara asta,vine urgia?
Inundatii,zapezi,vantoase?
Eu nu cred in coincidente.....

Rosa spunea...

Multumesc Suflet Minunat ce esti !pentru fiecare emisiune realizata ,pentru fiecare pas pe care-l faci in Cautarea Adevarului ...Fie ca Dumnezeu sa-ti indrume pasii pe Calea Dreptatii si Adevarului , ,Este Singurul care are Puterea sa te Binecuvanteze ...Noi cei care iti suntem alaturi ,cu sufletul si gandurile noastre curate ,nu-ti putem ura decat :Sa nu te Schimbi niciodata ,Ramai tot la fel de Pur si Iubitor pentru acest Sfant Pamant ,numit Dacia ! Pace si Armonie sa ai de-a pururi in suflet !

anonimus spunea...

@anonim
.. pai nici sa nu crezi! V-ati fixat atentia pe zona de vest, vi se dau griji noi in directia opusa! Prin galagia voastra ati adus pagube celor de acolo, aveti acum pagube cu varf si indesat. Poate nu s-a inteles ca pacea in lumea actuala costa f. scump, f.f. scump. Cei care nu au inteles au cam disparut sau cel mult sunt pusi in
patru labe sa scormoneasca printre ruine! Atentie la pacea Romaniei. Nu ne putem apara cu umbrelele!
Nu mai injurati pe nimeni, ca nimeni nu e de capul lui!