luni, 9 septembrie 2013

O nouă ediție specială pe Nașul Tv: ADEVĂRUL DESPRE ROȘIA MONTANĂ ȘI PIAȚA UNIVERSITĂȚII


O nouă ediție specială pe Nașul Tv: ADEVĂRUL DESPRE ROȘIA MONTANĂ ȘI PIAȚA UNIVERITĂȚII - astăzi, de la ora 20:00, cu Daniel Roxin, Radu Moraru și Andi Laslău
http://www.nasul.tv/

11 comentarii:

un pic anonim spunea...

Sunteti superbi. Prima lupta castigata.Urmaresc cu maxim interes reactiile diverselor personaje din media si politik. Foarte interesant!!! Devoalari/deconspirari maxime/totale, demne de armaghedoane!
Nu au vrut sa va bage in seama dar astazi au fost nevoiti, comentatorii de rahat si au batut campii cu gratie, toti!!! Cum fac ei pe miratii, pe nestiutorii, cum mai trag ei tot felul de concluzii, fara sa.si dea seama ca este inceputul sfarsitului...LOR!
Ma despart de ei fara nici un fel de tristete. PA si PUSI!
SUCCES mai departe!!!
Apropo, glia stramoseasca ne da semne, se tot cutremura pe la Deva, pe langa arealele pe care au pus ochii altii, care vroiau sa se apuce dupa Rosia Montana si de filonul de aur pur de pe langa M.tii Sacri!!!

Anonim spunea...

http://adevarulascuns.blogspot.ro/2011_11_01_archive.html

Linkul de mai jos este despre cum au reusit tarile Americii Latine sa scape de dictatura FMI. Exemplul cel mai elocvent pentru noi mi se pare Ecuadorul. Presedintele care a castigat alegerile in 2006, Rafael Correa, fost ministru de finante, care si-a dat demisia in urma unor negocieri dure cu FMI, a rugat frumos toti functionarii FMI si ai Bancii Mondiale sa paraseasca tara. A chemat un audit contabil din experti internationali independenti care sa verifice toate contractele de privatizare din ultimii ani. Peste 90% din ele au fost lovite de nulitate...la fel a anulat si datorie externa declarand-o ilegala si ilegitima. Pe cand si la noi????

Sefora spunea...

Buna seara.
Minunat exemplu cu Ecuadorul.
De ce trebuie sa ne ingrijoreze datoria de 100 de miliarde de Euro?Poporul trebuie sa refuze sa plateasca aceasta datorie
Nu s-a facut in folosul poporului.Citeam din alte comentarii si ma miram cum gandesc unii ca aceasta datorie o va plati generatiile viitoare.Nu,domnilor.Nu trebuie platita.Nu poporul a avut ceva de castigat din aceste imprumuturi.Eu nu ma pricep cum s-ar putea face aceasta,dar intai trebuie intrat bine in constiinta fiecarui cetatean al acestei tari ca aceasta datorie de miliarde nu trebuie platita.Trebuie sa existe o cale prin care poporul spune NU datoriilor facute dupa 1989.
O seara buna tuturor, Sefora

mot din Apuseni spunea...

Ba unii vad mai departe:
http://misucroitor.wordpress.com/2013/08/27/atentie-la-portavion-aurul-de-la-rosia-montana-ar-putea-fi-doar-circul/

Anonim spunea...

http://www.cotidianul.ro/gheorghe-piperea-societatea-comerciala-rmgc-nu-mai-exista-de-drept-din-decembrie-2009-152817/

Anonim spunea...

N-ar fi o idee rea,sa fie chemati sa raspunda penal pentru tot ce au facut...nimic nu e imposibil.Dar sa vedem pana unde merge nesimtirea lor in legatura cu acest proiect,deoarece asta e picatura care umple paharul.Nimeni nu se atinge de Rosia Montana!
Sa speram Anonim,ca nu mai este mult pana la judecata lor...au ras de popor timp de 23 de ani,si-au batut joc de Neam,de tara,ne-au otravit mancarea,ne-au terminat sistemul de invatamant,otravesc aerul,acum vor si apa...si lista este foarte lunga.Sa vedem cine rade la urma...

Anonim spunea...

Ii salut pe toti vor/au demonstra/t impotriva proiectului Rosia Montana, poate voi a-ti dat nastere societatii civile, asa cum a spus cineva. O societate civila care este mult mai constienta si care a reusit sa faca "minuni"...
Vizionati acest clip :

http://www.youtube.com/watch?v=xa5tKGLSLug

Prin 1985 realizam ca e ceva putred in tara, in care m-am nascut si abia acum vad ca s-a trezit poporul roman "din somnul cel de moarte".

Mihai Tuburlui spunea...

Va felicit pentru implicarea d-voastra in aflarea adevarului. Oamenii de genul acesta sunt speciali si sunt alesi de Dumnezeu.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!

Iacob Stirbu spunea...

Am inteles ca lacul care va retine cianurile ar avea ziduri cu inaltime echivalenta a unui bloc cu 50 de etaje.Ce se poate intimpla daca Romania ar intra in conflict cu cineva si acel cineva ar decide sa distruga acel lac urias plin de cianuri?Ce se va intimpla cu acea zona a tarii?

Anonim spunea...

Va spun cu certitudine ca avem sustinatori si afara in Toronto - putini dar inimosi...