duminică, 1 septembrie 2013

Ponta, Daciana, Roșia Montana și "BOBORUL"


Premierul Ponta devine TERMINATOR de Romania! Ponta a dat verde pentru exploatari de gaze de sist si distruge cea mai mare bogatie a Romaniei din urmatorii zeci de ani, apele minerale! Cind apa va fi o avere peste 15-20 de ani, noi romanii vom avea contaminate cele mai importante rezerve de apa pura, lacrima! De ce?! Ca sa exploateze unii si altii niste gaz de sist pe care il vor exporta scump oriunde in lume… sau il vor vinde romanilor cu preturi exorbitante! Deh, liberalizarea pietei de gaze…

Premierul Ponta da verde la Rosia Montana, un gest de care s-au ferit toti premierii si politicienii din ultimii 15 ani!!! Culmea, nevasta lui Ponta, Daciana, jurase ca se leaga cu lanturi de gardul Europei daca i se va permite lui Gold Corporation sa bage cianuri in subsolul tarii si sa mute munti si dealuri ca sa extraga aur! CULMEA IPOCRIZIEI, Ponta anunta ca, in calitate de parlamentar, va vota impotriva EXPLOATARII !!! Cit TUPEU !!!
NESIMTIREA politicienilor de astazi functioneaza fiindca romanii au ramas doar la stadiul de amoeba, la stadiul de “bobor”, poti sa le faci ce vrei! Pe vremuri, ni se mai flutura ideea de un cistig de vreo 4 miliarde de euro, astazi nici macar nu se mai obosesc politicienii sa ne spuna de ce trebuie sa ne vindem muntii nostri care aur poarta (si multe altele, mult mai pretioase decit aurul!).
Dragi romani, ne meritam soarta! De 23 de ani dovedim ca sintem de plastilina, nu stim sa ne aparam proprietatile, nu stim sa protestam, nu stim sa iesim in strada, nu stim sa fim o natiune! Dragi romani, cei mai multi dintre voi sinteti niste lasi, niste bocitoare triste dupa niste potop! Fac pariu ca premierul Ponta poate sa dea miine un OUG prin care tot “boborul” sa fie castrat, de de toate, organe, proprietati, vise, viitor, etc, si “boborul” tot nu va reactiona!!! Dormiti linistiti, Ponta va castreaza in fiecare zi!
Stirea privind cataclismul “ROSU”, semnat de Ponta, este pe site, pe NASUL.TV, de aproape o saptamina si a strins doar 50 de comentarii si vreo citeva mii de vizitatori, in conditiile in care NASUL TV este singura televiziune care nu a acceptat vreun compromis financiar cu “baietii”! E “normal”, romanii sint in vacanta, se distreaza, nu au ei timp pentru Romania! Intre timp, Ponta, Daciana si Gold Corporation se distreaza si fac bani si se … pe romani si pe tara lor!
De final, cind stiu ca peste 70% dintre romani au mirosit TZEAPA cu Rosia, sint curios citi se vor mai uita la televiziunile care v-au inundat cu reclame urit-gold mirositoare, televiziuni care va mint ca sa va fure din buzunar un tezaur urias pe care Ceausescu, zis tiranul, nu l-ar fi dat niciodata?!? Va uitati la televiziunile mincinoase, va costa fratilor! Te uiti si pierzi, draga “bobor”!
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru


8 comentarii:

Anonim spunea...

Dragi inimi frumoase de aici,MINCIUNI .Nu pune nimeni mana pe AURUL nostru .Nu uitati ca ROMANIA este gradina MAICI DOMNULUI ,aveti incredere ca e steag fals.Frumos ca oamenii se trezesc la ADEVAR si inving '''frica''' un instrument a celor rai care la acest moment in toata lumea nu mai finante pt. a fabrica armate de mercenari :SUNT DISPERATII[in spatele scenei sunt multe care nu se spun],de aceea au facut TV asa performant in tehnologie ca sa ne prosteasca cu stiri provocand frica [si multi pun botul ca ''''asa ,asa a zis ''''steag fals ,a prosti poporul cu TV le-a mers ,uite unde sau hranit cu energiile noastre prin :supunere,ban,capul in pamant ,plans ,moarte ,parastas cu pomana ca asai traditia MINCIUNI care prin planul divin a trezit populatia de pe GAIA la adevar,lasati frica arma lor care uite ce ne-a facut]Nu uitati ca DUMNEZEU NE IUBESTE !nu ne bate cum ne-au invatat ,tocmai invataturile sunt altele .Asa ca nimeni nu ne i-a sau face ceva cu aurul romanesc ,cineva are grija de asta :PUTEREA DE A FI UNUL ,se vede in proteste ,impreuna daramam muntii ADEVAR,impreuna pt. ca ne-am trezit in constinta chiar daca guvernanti spun pe dos ca asa le convine sa ne prosteasca.VICTORIA LUMINII!cu drag, CORA.

Anonim spunea...

Cum,Ponta nu stie de afirmatia sotiei dumnealui?i-ar conveni oare s-o vada inlantuita?E ca-n balada Mesterului Manole,care sacrifica sotia pt reusita operei,in cazul acesta,Daci-Ana...trista situatie.

Oare Daciana cand se trezeste din somnul ei?

Anonim spunea...

Bun, si atunci de ce nu faceti altfel? De ce nu dati stiri? De ce nu dati muzica?

Sfarsitul asta de saptamana, avand o pauza de la concretul castigarii existentei am cautat pe cele 100 de canale sa aflu stiri, in special despre Rosia Montana si Siria. Mi-a fost aproape imposibil sa gasesc ceva. Pe toate posturile autohtone sunt in esenta aceleasi stiri de acum 5 ani repetate:
- stiri cu si despre tigani
- stiri-videoclip despre accidente
- stiri-thriller cu muzica epica despre accidente grave sau catastrofe
- stiri despre Ponta a zis de Crin si ZPPRSZ-ul s-a autosesizat pana le-a iesit viciul de pe forma prin anulare
- stiru in care Ponta/etc ne expica cum ne vom respecta angajamentele pentru ca nici o tara nu se poate sustine fara investitori
Toate sunt o insulta la adresa bunului simt. Nici o informatie, numai ieftinarii emotionale.

De ce nu faceti o rubrica de stiri reale, pt. ca lipseste cu desavarsire! Din ora in ora!

Am ajuns si pe BBC news unde am vazut rejucarea piesei de dinaintea razboiului din golf cu alti actori. Cred ca decorurile erau aceleasi. Prea parea deja fumat.

De ce nu dati muzica adevarata. Nu toate mizeriile de la "televiziuni".

,Alexandru

Iustina Bacosca spunea...

La Piatra Neamt am facut un mars pasnic, in centrul civic . Am fost cam 50 de persoane. Jandarmii au incercat sa ne puna bete in roate. Nu au reusit. Doamne, ajuta!

cristi spunea...

Ma repet:daca va incepe exploatarea va fi vai si amar de Bucuresti si nu numai de el! Din cei 12 kmp vor ramane 7, asa cum au profetit mai multi. Prin exploatarea cu cianuri se va incerca blocarea "respiratiei" si functionarii centrului energetic planetar ce cuprinde si acel areal, MAMA GAIA sau Geea sau cum vreti voi, ne va pedepsi crunt!!! Ea, planeta noastra, o FIINTA SUPERIOARA, UN SUFLET COSMIC care s.a sacrificat miliarde de ani si a suportat multe, multe suferinte, de toate felurile, s.a inscris, CONSTIENTA, pe o traiectorie ce nu mai poate fi impiedicata, nici chiar de Soros si camarila lui formata din tradatori, manipulati din spate de FORTE intunecate, aceleasi de care scriu toate cartile sfinte ale omenirii si care dau un ultim asalt asupra mintii si sufletului nostru. PLANETA va lua masuri si se va descotorosi de cei care o afecteaza...cine vrea sa zboare cu EA va fi alaturi cu INIMA si cu MINTEA, cine nu...va zbura de pe Ea in alta parte.Impreuna cu intunecatii. Asta chiar este simplu pentru EA! Mintea noastra este intrepatrunsa cu a EI, fiecare in parte si la un loc, acel mental colectiv al omenirii,interdependente una fata de cealalta! Sa ne rugam pentru noi si pentru PLANETA NOASTRA, cea care ne tine, ne apara si ne hraneste! Nu fiti inconstienti si ignoranti.
Avem acesti conducatori pentru ca mintea si sufletul nostru sunt pervertite, catre griji mici, materiale, duale, o neliniste adanca ne macina. Acasa este in "sanul" EI, deci rugati.va fierbinte si consecvent pentru VIATA,si credeti in minuni, caci totul este un mister. Ganditi.va cum veniti, de ce veniti, cum plecati, unde plecati, cum functionati, de ce functionati, pe aceasta frumoasa PLANETA.
Iar la Rosia Montana este un mare mister, pe care.l cunosc foarte putini, cei initiati, PLANETA si intunecititii. Dar oamenii simt chiar daca nu stiu. Simt ca viata lor, suflarea lor depinde si de Rosia Montana si nu locurile de munca, banii sau mai stiu eu ce bazaconii indruga toti tampitii astia.
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Buna seara! Romani,treziti-va! Altfel va fi rau. In ritmul acesta distrugem viitorul copiilor nostri si al copiilor copiilor nostri.Comoditatea si ignoranta noastra ne-au adus in aceasta situatie. Este timpul sa luam atitudine cu seriozitate si determinare pana nu este prea tarziu.

ile spunea...

la ora 21 se prevedea ca protestatarii nu vor mai sta mult, cel mult o ora, acum aproape ora 24 mai si tac televiziunile. In alta ordine de idei al III lea razboi se amina pina dupa 9 septembrie.

cristi spunea...

Nu va fi razboi mondial. Unul regional...poate.E prea tarziu pentru globalizarea razboiului. Au scapat trenul! Spre binele nostru.