vineri, 1 noiembrie 2013

Veniți cu copiii la "Festivalul Adevărul despre daci", sâmbătătă, 09 noiembrie, pentru un eveniment pregătit special pentru ei


În cadrul festivalului Adevărul despre daci, care va avea loc între 8 și 10 noiembrie, la Muzeul Național al Țăranului Român, am pregătit și un program destinat copiiilor, fiind convinși că e vremea ca cei mici să intre în lumea misterioasă a poveștilor inspirate de legendele, miturile și tradițiile moștenite de la daci.

Iată cu ce vă vom primi dacă ne veți fi oaspeți:

Sâmbătă, 09 noiembrie:

10:30 - 1. Prezentarea video a cărțiiPoveștile magice ale dacilor” - autor Daniel Roxin, ilustrație Cătălina Boeru (Cartea va fi lansată la târgul Gaudeamus din 20-24 noiembrie 2013); 2. Proiectarea unui set foto cu imagini de pe Columna lui Traian în care îi găsim pe copiii daci; 3. Lansarea primelor modele dintr-o colecție vestimentară pentru copii ce este inspirată din cartea mai sus amintită.

În deschiderea evenimentului, două miniconferințe:
- Copiii, bunicii și strămoșii geto-daci – prezentare susținută de eleva Andrada Bianca Ilarion
- Geto-Dacii dispar din cărțile de istorie – prezentare susținută de Mihai Floroiu, student în anul II la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București.

 11:30Atelier de olărie pentru copii organizat de "Danais"

INTRAREA LIBERĂ!

Aflați întregul program al Festivalului Adevărul despre daci, aici: http://danielroxin.blogspot.ro/2013/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html


 Festivalul Adevărul despre daci” este un eveniment realizat de Asociația Geto-Dacii în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Asociația Tezaur Românesc, Atelierul Ziurel și Atelierul de Haine.


Principalii parteneri media ai festivalului sunt Nașul Tv, Rol.ro, Adevaruldespredaci.ro, Radio Frecvența Sufletului, Dacia Nemuritoare și Cronica Fundațiilor.

Daniel Roxin

Niciun comentariu: