miercuri, 11 decembrie 2013

Lansarea cărții "Vlad Voievod Drăculea - Zece povești pe care le datorăm copiilor noștri"


Joi, 12 decembrie, de la ora 17:00, la Clubul Țăranului Român va avea loc lansarea cărții: „Vlad Voievod Drăculea - zece povești pe care le datorăm copiilor noștri”, autor Vasile Lupasc.

Vasile Lupașc este istoric și scriitor, multiplu campion mondial la arte marțiale.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate volumele: - Vlad Voievod Drăculea, volumul I - Răstignit Între Cruci - Volumele I-II, - Cărțile audio: Prin Iadul Tatarilor (lectura Marcel Iureș) și Furia Zimbrului - Lectura Marcel Iureș, Mircea Albulescu, muzica Gheorghe Zamfir.

Și-au anunțat participare: Gheorghe Zamfir, Ion Haiduc, Flaviu Crișan, Bogdan Jianu, Cosmin Pădureanu, Adrian Pavlovski, Mohamed Jbara și Andreea Runceanu.

Toți participanții care vor purta costume naționale sau steaguri românești vor primi un poster gratuit și o carte audio Furia Zimbrului. Adresa: Clubul Ţăranului,Şoseaua Kiseleff nr. 3. Telefon: 0213179660; 0213179661

Vă așteptăm!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, domnule - ia uite ce invitati aveti! O sa vin negresit!

Celan B. spunea...

Sa fie intr-un ceas bun!

Daniel, poate reusesti intarirea sprijinului pentru ceea ce isi propune "Asociatia Geto-Dacii".

Anonim spunea...

Nu ma indoiesc ca o sa fie o lansare de carte reusita.


Cred ca este timpul sa fim alaturi de fratii nostri aromani in pierderea grea pe care au suferit-o.

Zboară Niangrâpsiti - blog armânescu

D. Pavel spunea...

CE FRUMOS! CE INALTATOR!

Chiar NU mai avem voie sa ne uitam in urma la marii barbate romani? fauiritori de LEGI si DATINI!

Chiar tot vreti sa ne luati voi neo-cominternistii care va spuneti de aiurea "fii lui Israel"?

Cind voi sinteti doar niste amariti turci din Caucaz care ati trecut la religia mozaica; si ati preluat de aiurea TALMUDUL! Cea mai abjecta si primitiva "carte"?

NU va e rusine in aceasta era in care NU se mai poate minte cu ziare, carti si televiziuni pe care le controlati DEJA si in Romania?

Aveti chibriturile / banii - facuti prin hotie! - si vreti sa aprindeti acum toata planeta mai "alesii Domnului"?

Bidrom spunea...

interesanta cartea ;) succes

Anonim spunea...

Sunt povesti aspre, cum erau si vremurile acelea. Sunt povesti scrise pentru copii mai mari si pentru parinti, care si ei au nevoie de modelul de urmat al curajului celor din neamul Basarab. Se citesc mai greu, cu atentie la dialoguri si la detalii. Sunt povesti de citit, nu si de povestit, dar in urma lecturii ramane clara in memorie imaginea unui voievod erou, care a trait numai cu gandul la Tara. E placut formatul cartii, greu de lasat din mana de catre un copil. Cu siguranta, cititorii vor prinde drag de studiul istoriei, macar ca hobby, aceasta ii va insoti in viata, le va da putere si ii va calauzi.